Nice mutlu yıllara.Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
evet furkooom yaparım dedı.ama oda excell de beceremem derse bı ara sen hazırlaıpy ona iletiverirsin kuzu.ama sanırım o becerır herkez benmı canım :kedi: v kaydirigubbakcemile3bende excelle cok hasir nesirim, biara bi taslak olusturup yollarim firsat bulursam duzenlersiniz, ama burkom da ben yaparim demis, olmazsa 10 kafadan ses cikmasin, o yapsin......
simddiiii benim guzel hamisleriim,
su buzusuk beyinli arkadasiniza bi daha bi tarif ediverseniz de bende bebisimin cicilerini yikayip cantasini hazirliyim..
simdi ben hafta sonu bebe yoz deterjani, bebe sivi detrejani ve bebe yumusaticisi aldim...
1- kac derecede hangi programda yikicam?
2- ilk yikamada leke olmayacagi icin sivi deterjan +yumusatici mi kullanayim, yoksa yinede toz deterjan +yumusatici mi kullanayim?
3- ek durulama illaki gerekirmi, benim toplamda 90 dakika suruyor yikama programi, bidaha durulatayimmi?
simddiiii benim guzel hamisleriim,
su buzusuk beyinli arkadasiniza bi daha bi tarif ediverseniz de bende bebisimin cicilerini yikayip cantasini hazirliyim..
simdi ben hafta sonu bebe yoz deterjani, bebe sivi detrejani ve bebe yumusaticisi aldim...
1- kac derecede hangi programda yikicam?
2- ilk yikamada leke olmayacagi icin sivi deterjan +yumusatici mi kullanayim, yoksa yinede toz deterjan +yumusatici mi kullanayim?
3- ek durulama illaki gerekirmi, benim toplamda 90 dakika suruyor yikama programi, bidaha durulatayimmi?
İSTANBUL HAMİŞLERİİİİİİ
TARİH : 27 HAZİRAN 2009
SAAT : 10:00
MEKAN : ATAKÖY ESKİ DOSTLAR KAHVESİ
ataköy 9 kısımda yani şirinevlerdede diyebilriz
sabah 9:45 te ataköy-şirinevler durağında köprünün altına buluşup gidelim direk gelmek isteyen gelebilir tabiki mekanı bilen varsa..
betülün teli var bende ararım ben mavişinki yok ama gülistanada haber veririm ben
gelicek olanlar melek-nesrin-meltem ve bendeniz esra kaydirigubbakcemile3
ne? ATAKÖY mü?nazancım planlar değişti bi buluşma yapılcak ama bu tarafta sen yoksun diye esrada tatilde diye bu tarafta olsun dedik siz gidin gelin tekrar ayarlarız karşıda bi buluşma dedik
aaa bizim de evlilik yıldönümümüz 30 ağustos :))
evrimin koca bardağını kaçırmadım..bira bardağı öneriyorum kendilerine..bir araya geldiğimizde yapıcağım kendilerine..bira içenler gibi evde çok var bira bardağı ben suyu hep ondan içerim..tavsiye ederim.
ben dalin aldım ikisini de harika kokuyor..yıkarkaen ilave durulama yaptım iki kere birini programın kendisi yapıyor birini ben yaptım.
benim fikrim beşiktaş,,nasıl olur sizce ..ulaşımıda kolay
Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
gönlü güzel evrişim kendi güzel evrişim hamilelik şişlikler insanı değiştiriyor tatlım benim açılarını severim senin kaydirigubbakcemile3Furuko öle de.. ben hıc degılımdır.. hem de hıc.. benım açılarımı yakalamak baya baya zor bır iştir.. en ıyı de ben kendımı cekerım :))) .. o yuzden bole foktan füsürükten cıkmısım fotolarda.. yoksa bu kadar cirkin degilim ben yaf mafoldumben
sağol canım gereksiz bir şey yaptım geçti işteTurk gazı de de bari tam olsun :)))
:)) Kendını uzme.. derdımız o.. muck.
kaydirigubbakcemile5zemuszemusbu arada son bişiiii bende 35 haftamdan 1 gün aldımmmm vatana millete hayırlı olsunnnn :teytey:
herkeslere günaydınlar olsun..sonunda evi yerleştirdik..nevanın odasını da park yatağını da kurdurduk..sadece silinip içine eşyaların yerleştirilmesi kaldı..park yatağa aşık oldum resmen..gece lambası bilene varmış..hep orada kalmak istiyorum ben.evin tüm tamiratınuı yaptık..bir kere klozet bozuktu ki en elzem şey benim için onu tamir etti salifo..sonra elektrik tesisatını tamir etti.telefon sistemi de bozuk onun için elektrikçi gelmesi lazım.geçmişi de atlayarak okudum ama evrimin koca bardağını kaçırmadım..bira bardağı öneriyorum kendilerine..bir araya geldiğimizde yapıcağım kendilerine..bira içenler gibi evde çok var bira bardağı ben suyu hep ondan içerim..tavsiye ederim.
ben dalin aldım ikisini de harika kokuyor..yıkarkaen ilave durulama yaptım iki kere birini programın kendisi yapıyor birini ben yaptım.
ulen esra ben senin suratına tüpürem he mi? büzüşük beyinli tontiş oku bakiyim ben ölemi yazmışım..çakma izmirlisin diye ayırdım seni..yoksa sen tam adamımsın benim..tuzlu but
spoiler lazım mı anam?
güle güle otur evinde canım
amanın dikkat et ya yeme şu şekerleriherkese günaydın kızlarr 3 gün aradan sonra geldimm çok güsel 3 gün geçirdim abimle ailemleydim çok güseldiii yaaa ama abim dün istbula döndümafoldumben allahtan ağustosta doğumumda tekrar burda...
Dün çok kötü bişi oldu annemlerdeydim ve yine kesme şeker yemeye devam ediodum bitane ağzıma attım ve lambanın üstüne bakarak anneme bişi diecektim ki şeker soluk boruma kaçtı hiç nefes alamadım annem ağlıyorr bağrarak abimle babamı çağırdı hıııkkk sesi çıkıodu benden birtekk sırtımada vuramıyorlar bebek olduğu için o sırada annem beni boynumdan sündürdü o sıradada şeker eridide kurtuldum amaa bian öleceğimi düşündüm ne zormuş nefes alamamakmafoldumben
benimde Alamanyadayken çikolata yapışmıştı o çok daha kötü çikolata eridikçe boğazım kapandı soluksuz kaldım eridikçe yapıştı üstüne su içtim öyle gitmişti ama resmen ölcem sandım
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrrr!
Herkese agrısız sancısız mutlu huzurlu bolllll saglıklı ve geceleri kesintisiz uykulu bir hafta diliyorum...opuyorumnanaktan
oh maşallah oğluşunaselam arkadaşlar.ctesi doktora gittim 33+5 tim 2660 gram olmuş oğluşum ve fl ye göre boyu 47 cm .doktorum bir tosuncuk çıkarıcaksın dedi.yanlız ben normal doğum istiyordum bu kadar iri olursa normal doğum biraz zor dedi
doktordan hayırlı haberlerle gel canım kafana takmaDÜn bÜtÜn gÜn evde yalnızdım patladım sıkıntıdan sancılarım vardı yİne sabahtan kayınvalİdem surprİz yapmıŞ geldİ.ÖĞlenleyİn gİttİ.sonrada butun gun yattım.korktum eyvah yİne mİ benİm kız bana sİnyaller gonderİyo dİye..neyse cok ŞÜkÜr bugun daha İyİyİm.
Canım sıkan Şey oldu sanırım ondan boyle oldum...kocacımın gıcık patronu 3 gunluĞune onu bodruma gnderİyor.bİr de bİlİyor bİzİm krİtİk durumlar atlattıgımızı.ÇarŞambada muayenem var dr.da kocamsız gİdİcem.offffff
aynı ağrı bendede var soyunup giyinmek sorun oluyor gerçektencanlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..
Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
a.s.a.s.opuyorumnanaktana.s.a.s.:1hug:
hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
Nurdan..ben 30 derecede yıkadım sıvı deterjan+yumuşatıcı kullandım..50 dk.mı ne sürdü..bebek programı var..onda yıkadım...sıvı deterjan kullandığım için de ek durulama yapmadım..
bende 30 derecede yıkadım extra durulattım
ne? ATAKÖY mü?
iyi o zaman ben sabahtan giderim bursaya. ama doğurmadan bizli de buluşalım kızlar. bostancıya gelin bari. hem ben de doğum iznimde olursam haftaiçi buluşuruz süper olur. kalabalık olmaz, sakin sakin otururuz.
merhaba kızlar bu gün itibariyle sezeryan tarihimize göre tam 30 günümüz kaldı benide heyecan bastı maşallah oğluşuma
yok artık kesme şeker bile görmek istemiorum:))) çok şükür babası konuşmuş numarayı veren arkadaşımda msj atmış arama diee sesi kesildi inş aramaz bir daha kıza demişki 1 kere arıyacağım tebrik edeceğim demiş bir daha aramıyacakmış güyaaaaaalülülülülülüAaa, hadi yaa :) Biz 6 yı dolduruyoruz, siz ? 30 Ağustos BURKO ve eşinin de sevgili olma yıldönümüymüş :)
Öncelikle salifo'ya teruklerimi ilet lütfen didecim. Benim gocam dünyalar tatlısı bir adamdır, ama tamirat bilgisi çivi çakmakla sınırlıdır. Evde bişi bozulsa ben daha çok işe yararım. İlla adam çağırmak gerekir :)
Bira bardaklarının ben de hastasıyım. Evde her çeşit bira bardağı mevcut. Olmayanları da barlardan - cafeleren aşırırım. Açıkça söylüyorum. BARDAK konusunda SAPLANTILI bir insanım. Evde yer gök bardak ve Onur cinnet geçiriyor bu konuda :) Ben de bu fotoyu gece çektim daha, sen "suyumu bira bardağından içerim" deyince dayanamadım, kodum.
Olur olur, çok özledim Beşiktaş'ı...Kabalcı'ya da girer miyiz? Ordan sahile? çay içmeye? mafoldumben
EFTELYAcım geçmiş olsun canım yaa.. Kızım at gibi hatunsun tamam, ama illa da şeker yemen gerekmez :)) sırnaşık şey Noldu senin askerdeki hayranın?
Nİce güzel senelere mercimekim :) İyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdık :)
SEÇİL,doğum günün kutlu olsun,nice yıllara...
ESRAAAAAAAAAA,canım fotğraflar ve yorumlar için çooooooook teşekkürler.evrim'in yazdıklarını okudun mu?hala bana "o abuk fotoğraflar senin doğal halin" diyor yawff...neyse sen gördün benim ne kadar normal bir kadın olduğumu,o bana yeter.ayrıca "tatlı" demişsin,o da senin tatlılığın annem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?