2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nazancım planlar değişti bi buluşma yapılcak ama bu tarafta sen yoksun diye esrada tatilde diye bu tarafta olsun dedik siz gidin gelin tekrar ayarlarız karşıda bi buluşma dedik

bende excelle cok hasir nesirim, biara bi taslak olusturup yollarim firsat bulursam duzenlersiniz, ama burkom da ben yaparim demis, olmazsa 10 kafadan ses cikmasin, o yapsin......
evet furkooom yaparım dedı.ama oda excell de beceremem derse bı ara sen hazırlaıpy ona iletiverirsin kuzu.ama sanırım o becerır herkez benmı canım :kedi: v kaydirigubbakcemile3

kuzu hem toz hem sıvı detrjan nıye aldınkınee?ben hala karar vermeım sıvımı tozmu alsam dıe.zaten pek dolasmaya fırsatım olmadı buyuk marketlerde vardır galıba sıvı deterjan.
neyse bence kıyafetler kırli olmayacagıo için enkısa ve en düşük programa atmak daha mantıklı.ben 30 derecede yıkamayı düşünüuorum.30 derece olacagı için yarı makına doılduruyorum oyüzden ek durulamada gerekmez.derterjanda ona döre az koyuluyo zaten.bosuna 40 dereceye atmaya gerek yok,nasılsa sadece tozlu kıyafetler.bırde ütü yapıcaz mikrop falan kalmaz yane için rahat olsunyerimseniben

ayçaaaa telin yok bizlerde inşallah girersin bu aralar
selvercimm sende gelicen değilmiii??
irem sende istanbuldaydın kızlar ses verin ona göre bilginizeee

merhaba kızlar bu gün itibariyle sezeryan tarihimize göre tam 30 günümüz kaldı benide heyecan bastı maşallah oğluşuma

Nurdan..ben 30 derecede yıkadım sıvı deterjan+yumuşatıcı kullandım..50 dk.mı ne sürdü..bebek programı var..onda yıkadım...sıvı deterjan kullandığım için de ek durulama yapmadım..

Nora ben sıvı deterjan aldım ben daha yıkamadım ama evrişe sormuştum daha önce 30 derecede yıkıyoruz ve ilave durulama yaptırıyoruz, yumuşatıcı almadım daha
bence sıvı deterjanı kullan tortu kalmasın zaten temizler amaç tozu gitsin

nurdann bende 50 de yıkadım keko gibi bebek programı vardı ama bi türlü 30 inmedii 50 ve üstü dereceler vardıı
bide yüksek devirde sıktırmışım üstüne üstlükkk Allahtan bişi olmadı cicilere oturur ağlardım yoksaaaa
omo baby ve yumoş baby kullandım

nazancım planlar değişti bi buluşma yapılcak ama bu tarafta sen yoksun diye esrada tatilde diye bu tarafta olsun dedik siz gidin gelin tekrar ayarlarız karşıda bi buluşma dedik
ne? ATAKÖY mü?
iyi o zaman ben sabahtan giderim bursaya. ama doğurmadan bizli de buluşalım kızlar. bostancıya gelin bari. hem ben de doğum iznimde olursam haftaiçi buluşuruz süper olur. kalabalık olmaz, sakin sakin otururuz.

aaa bizim de evlilik yıldönümümüz 30 ağustos :))

Aaa, hadi yaa :) Biz 6 yı dolduruyoruz, siz ? 30 Ağustos BURKO ve eşinin de sevgili olma yıldönümüymüş :)

Öncelikle salifo'ya teruklerimi ilet lütfen didecim. Benim gocam dünyalar tatlısı bir adamdır, ama tamirat bilgisi çivi çakmakla sınırlıdır. Evde bişi bozulsa ben daha çok işe yararım. İlla adam çağırmak gerekir :)

Bira bardaklarının ben de hastasıyım. Evde her çeşit bira bardağı mevcut. Olmayanları da barlardan - cafeleren aşırırım. Açıkça söylüyorum. BARDAK konusunda SAPLANTILI bir insanım. Evde yer gök bardak ve Onur cinnet geçiriyor bu konuda :) Ben de bu fotoyu gece çektim daha, sen "suyumu bira bardağından içerim" deyince dayanamadım, kodum.

benim fikrim beşiktaş,,nasıl olur sizce ..ulaşımıda kolay

Olur olur, çok özledim Beşiktaş'ı... Kabalcı'ya da girer miyiz? Ordan sahile? çay içmeye? mafoldumben

EFTELYAcım geçmiş olsun canım yaa.. Kızım at gibi hatunsun tamam, ama illa da şeker yemen gerekmez :)) sırnaşık şey Noldu senin askerdeki hayranın?

Bugün benim doğumgünüm..:kedi:

Nİce güzel senelere mercimekim :) İyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdık :)

gönlü güzel evrişim kendi güzel evrişim hamilelik şişlikler insanı değiştiriyor tatlım benim açılarını severim senin kaydirigubbakcemile3
Turk gazı de de bari tam olsun :)))

:)) Kendını uzme.. derdımız o.. muck.
sağol canım gereksiz bir şey yaptım geçti işte
bu arada son bişiiii bende 35 haftamdan 1 gün aldımmmm vatana millete hayırlı olsunnnn :teytey:
kaydirigubbakcemile5zemuszemus

evett çok iyi fikirrr ben varım sen izne bi çık gerisi kolayy

offf çok sıcak yanıyorum ya üstümde başımda ne varsa çıkartasım geliyor.... geceleri uyuyamıyorum çok sıcak kaç kere terliyorum fenalık geçireceğim.... şimdi işteyim yine afakanlar bastı buz gibi sulara atmak istiyorum kendimi.i........

sagolun fistiklar, promosyon var diye ucunude almistim:)) o zaman sivi ve yumusatici 30 derecede, aksam yikayip bu hafta utuluycem ve cantami hazirliycam bende...artik koca totolu olmiycam:)))

SEÇıL,doğum günün kutlu olsun,nice yıllara...
ESRAAAAAAAAAA,canım fotğraflar ve yorumlar için çooooooook teşekkürler.evrim'in yazdıklarını okudun mu?hala bana "o abuk fotoğraflar senin doğal halin" diyor yawff...neyse sen gördün benim ne kadar normal bir kadın olduğumu,o bana yeter.ayrıca "tatlı" demişsin,o da senin tatlılığın annem...

merhaba kızlar bu gün itibariyle sezeryan tarihimize göre tam 30 günümüz kaldı benide heyecan bastı maşallah oğluşuma

ayyy canım ne güzel ya artık yavaş yavaş tarihler belli olmaya başladı ozaman temmuz sonu gibi hepimiz teker teker doğuma gidicez desene çok heyecanlandım bakalım bizim tarihler ne zaman belli olacakalkisalkisalkis onca ayları devirdik şimdi sadece günler var 1 ayı bile doldurmayacak günler ay çok heyecanlıopuyorumnanaktan

yok artık kesme şeker bile görmek istemiorum:))) çok şükür babası konuşmuş numarayı veren arkadaşımda msj atmış arama diee sesi kesildi inş aramaz bir daha kıza demişki 1 kere arıyacağım tebrik edeceğim demiş bir daha aramıyacakmış güyaaaaaalülülülülülü

teşekkür ederim arkadaşlarım...iyiki varsınız..

Taze..ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum..keşke hepimiz biraraya gelebilsek,yüz yüze tanışabilsek..

sen bakma ona tatlıımmm gayett normal bi hatunsunnnn
çekene bakcennn ehuu ehuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…