2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tazefasulye bizim 30 ağustos da 3. yıl olacak
bu arada gypsy ben buluşma için söz veremiyorum ama gelmeye çalışacağıma emin olabilirsiniz :))

kızlar buluşmaya bende sanırım gelemeyeceğim o gün çorluda akrabamızın düğünü var büyük ihtimalle oraya gideceğim

Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU

burkoooo süper olmuşş heyecan bastııı şimdiden beniiii
kaçıncı olucam çok merak ediyorummmm ilk 5 e girerim yüksek ihitmalleee

merhaba kızlar bu gün itibariyle sezeryan tarihimize göre tam 30 günümüz kaldı benide heyecan bastı maşallah oğluşuma
Ayyy ne güzel, ne heyecanlıııalkisalkisalkis
Aaa, hadi yaa :) Biz 6 yı dolduruyoruz, siz ? 30 Ağustos BURKO ve eşinin de sevgili olma yıldönümüymüş :)

Evet evet 10. yılımız dolacakalkisalkisalkis

Off süper bir foto olmuşkaydirigubbakcemile3
Aşkol tatlım ya, niye kızayım ben tontişimeŞenizSen beni alıngan biri olarak mı tanıdın yoksalmaz:
ben cidden turkceyi katlediyorum "bebe toz deterjani" yoz degil...off hep hizli kacak kacak yazmaktan...
Oy kıyamam ben sana. Biz anlıyoruz canım merak etme. Duyarlılığından ötürü de TERUK ediyorum seni cicimopuyorumnanaktan

çok güzel olmuş eline sağlık bakalım ilk sırada kim olacak

aaa burko tabloyu görünce heyecan yaptım bak şimdi delikafadulden

süperrrrrrrrrrr:lepi:

burkoooo süper olmuşş heyecan bastııı şimdiden beniiii
kaçıncı olucam çok merak ediyorummmm ilk 5 e girerim yüksek ihitmalleee

DIM DIM...DIM DIM...DIM DIM....HEYECAN DORUKTA:jeyyar:

kızlar Relocate dan hiçç sipariş veren oldumu
kapı süslerinden sipariş vermeyi düşünüyorumda bir aksilik olmuşmu daha önce merak ettim

o siteden alışveriş yapmadım, hangisinden alacaksın ortasında patik olan çok şirin duruyor
fiyatları uygunmuş bende eminönünden 15 e almıştım

tickerımı değiştirdimmm
ama bi sorun var tickerdakı hamile figürr bile benim çocuğum gibi duruyooo bende anasıııı halbukim o benimmmm
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…