Ben de aynı siteden sipariş verdim. haftaya gelecek :)
kızlar ben geldim
sabahtan bi arkadasa kahvaltıya gittim sonrada beraber alısverise cıktık bana istedigim tarz pijama bulacagımı soylemislerdi bi yerde. ora gittik anam ne ijaması yer gok elbise olmus pijama satan dukkan bile yok. aradım soyleyen arkadası kızdım senin yuzunden saatlerdir geziom die,neyse baska bi yer dedi ora gittik yakındaydı orda buldum sonunda bi takım pijama aldım ama gecelik ve sabahlıklı takım kaldı. onları artık tr den alıcaklar.
gogus pedi aldım bide dalinin bulabildim zar zor. bugunluk hasılat bu yavas yavas geri kalanınıda alıcam.
cok sıcakladım yapıs yapıs oldum dusa girmem gerek
hangi site bu kuzum bende bir göz atayım kapı süslerine eğer 15 lira falansa hemen alayım.....
Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
Ama kızları azcık daha açık pembe mi yapsan? Erkekleri de daha açık mavi??
mercimekim dogum gunun kutlu olsun sabah ben karıstırmısım hızlı hızlı gecmişi okurken..ben de 2 gündür topiğe girmiyorum..minikle doğumgünüdaşız diycektim..doğum gününü kutlıycaktım..
evet cnm ben de anadolu yakasında oturuyorum.hem de en uzak kosesinde....ama içim gidiyor buluşma gunune,zaten ilkini kacırdıgıma cok uzulmustum habrim olmamıstı.kaydirigubbakcemile3 herkeş kaanı tanımıyor olabilir dimi :))) gerçekten çok motive edici güven geldi bana normal normal doğurucma ben su gibi zemuszemus
aa ben sadece Esrako ve Aftabru, comely karşıda sanıyordum
zaten ağrın sancın varsa binse sakın otobüslere, bebişin sensin sağlıgın daha önemli napalım seninlede başka zaman buluşuruz
canım ne guzel olur biliyormusun ben de çok isterim sizlerle tanışmayı.benim adım Ebru :)) naıyım kaydolurken bu siteye ne yazdım dolu cıktı ben de bunu yazmıştım.:))burkom bende görmedim senin listeyi yaparım dediğini en güzelide senin yapman listemizin son numarasııı :))
birde yorumum için kızmadın dimi espirik yaptın yanee çünkü içim rahat bi şekilde yorumumu yaptım açık açık,,istedimkii benim gibi düşünen olursa daha iyi tanıyabilsin senii çok sevdim ben seniiii opuyorumnanaktan
cambazzz bundan sonraki buluşmayı karşıda yaparız gelirsin dimee nazanla esra gelsin ordada bi buluşma ayarlarız bide ismin neydi senin cambaz demek garip geliyo
milkshake cim bak dogru tarif etmişsin ben bir yerde ters yapıyormuşum heheheheeebi dene bakalım canım inşallah bende eksik yada yanlış tarif etmemişimdir yüzüm kara çıkmaz inşallah:kedi:
sagol cnm yapmışım artık:lepi:gecmıs olsun canım.ya cogumuzda oluyo sanırım bu tarz agrı sancı türü seyler.
kızlar benım dogum günüm 14 ocaktı kaydirigubbakcemile3 karıstı hatlar.mercimek bugun dogmus
canım hepimizin msjlarının altında MQ yazan yer var.alıntı yapmak istedıgın msjlarda ona bas,enson msjda alıntı yapı tıkla yada sayfanın enaltında olan cevap yaza tıkla.yerimseniben
Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...
hoşgeldin,Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
herkese günaydın kızlarr 3 gün aradan sonra geldimm çok güsel 3 gün geçirdim abimle ailemleydim çok güseldiii yaaa ama abim dün istbula döndümafoldumben allahtan ağustosta doğumumda tekrar burda...
Dün çok kötü bişi oldu annemlerdeydim ve yine kesme şeker yemeye devam ediodum bitane ağzıma attım ve lambanın üstüne bakarak anneme bişi diecektim ki şeker soluk boruma kaçtı hiç nefes alamadım annem ağlıyorr bağrarak abimle babamı çağırdı hıııkkk sesi çıkıodu benden birtekk sırtımada vuramıyorlar bebek olduğu için o sırada annem beni boynumdan sündürdü o sıradada şeker eridide kurtuldum amaa bian öleceğimi düşündüm ne zormuş nefes alamamakmafoldumben
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
4.emrem1997....................................2 agustos ___________________ ÇINAR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL
52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN
55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE
62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
selam arkadaşlar.ctesi doktora gittim 33+5 tim 2660 gram olmuş oğluşum ve fl ye göre boyu 47 cm .doktorum bir tosuncuk çıkarıcaksın dedi.yanlız ben normal doğum istiyordum bu kadar iri olursa normal doğum biraz zor dedi
Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
Erkek bebişleri olacak arkadaşlara yenidoğan sünnetini araştırmalarını öneriyorum.
Bu konuyla ilgili bir sağlık programı izliyorum. ( türkmaxta şu anda) Yenidoğan sünnetinde çan yöntemi uyguluyorlarmış.Dikiş, anestezi yok ve hiç iz kalmıyormuş.
Benim oğlum olsaydı psikolojisin etkilenmemesi ve çabuk iyileşme olduğu için kesinlikle 1 yaşına gelmeden yaptıracaktım ama yenidoğan sünnetinin avantajlarını bilmiyordum.
aramıza hoşgeldin canım... inşallah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eyler rabbim.....
hadi hayırlısıBen de aynı siteden sipariş verdim. haftaya gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?