2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ben geldim
sabahtan bi arkadasa kahvaltıya gittim sonrada beraber alısverise cıktık bana istedigim tarz pijama bulacagımı soylemislerdi bi yerde. ora gittik anam ne ijaması yer gok elbise olmus pijama satan dukkan bile yok. aradım soyleyen arkadası kızdım senin yuzunden saatlerdir geziom die,neyse baska bi yer dedi ora gittik yakındaydı orda buldum sonunda bi takım pijama aldım ama gecelik ve sabahlıklı takım kaldı. onları artık tr den alıcaklar.

gogus pedi aldım bide dalinin bulabildim zar zor. bugunluk hasılat bu yavas yavas geri kalanınıda alıcam.
cok sıcakladım yapıs yapıs oldum dusa girmem gerek

EFTELYA..!! acıkcası bu sana ders olmus karnındakini dusunmeden gereksiz kesme seker yiyosun umarım tovbe edersin buda son olur milyonkez soyledik sana yeme die sen bilrsin bukadarda bilincsizlik olmaz yani. etrafında kimse sana kızım yeme zararlıda demiomu yahu

MERCIMEKIM nice nice yıllara hayatım ins seneye ruzgar bebisle birlikte mutlu bir yasgunu yasarsın

canım epey yorulmuşsun ama yorulduğuna deymiş en azından bir tanede olsa bulup almışsın..... güle güle giy..... bende yarın alıcam pijamalarımı ve artık çantamı hazırlayacağım..... gir valla bende sıcaktan bunalıyorum banada lazım şöyle buz gibi bir duş:gitme:

Erkek bebişleri olacak arkadaşlara yenidoğan sünnetini araştırmalarını öneriyorum.
Bu konuyla ilgili bir sağlık programı izliyorum. ( türkmaxta şu anda) Yenidoğan sünnetinde çan yöntemi uyguluyorlarmış.Dikiş, anestezi yok ve hiç iz kalmıyormuş.
Benim oğlum olsaydı psikolojisin etkilenmemesi ve çabuk iyileşme olduğu için kesinlikle 1 yaşına gelmeden yaptıracaktım ama yenidoğan sünnetinin avantajlarını bilmiyordum.

ben de 2 gündür topiğe girmiyorum..minikle doğumgünüdaşız diycektim..doğum gününü kutlıycaktım..
mercimekim dogum gunun kutlu olsun sabah ben karıstırmısım hızlı hızlı gecmişi okurken..

evet cnm ben de anadolu yakasında oturuyorum.hem de en uzak kosesinde....ama içim gidiyor buluşma gunune,zaten ilkini kacırdıgıma cok uzulmustum habrim olmamıstı.

canım ne guzel olur biliyormusun ben de çok isterim sizlerle tanışmayı.benim adım Ebru :)) naıyım kaydolurken bu siteye ne yazdım dolu cıktı ben de bunu yazmıştım.:))

bi dene bakalım canım inşallah bende eksik yada yanlış tarif etmemişimdir yüzüm kara çıkmaz inşallah:kedi:
milkshake cim bak dogru tarif etmişsin ben bir yerde ters yapıyormuşum heheheheee

sagol cnm yapmışım artık:lepi:

evet bugun de araa devam ediyooo sancılarım.sizlerdede boyle oluyormu?yalancı agrılar için daha erken degil mi diyecegim ama erken dogumdan hastanede bir kac gun gecirdigimi düşünürsek:uhm:
evet cnm bu arada sabah geçmişi okurken karıstırdım ortalıgıkaydirigubbakcemile5 heheheheee

çok geçmiş olsun ben zararlı diye çayıma atmayı bırakalı 2 sene oldu boşver sende diğer arkadaşların dediği gibi meyvelerden gider tatlı ihtiyacını hemde yararlı sizin için yerimseniben

neredeyse doğuracağız benim adım hala yok listede eksik kalmayayım bari :kedi:
cnm benim kızım özde 25 ağustosta gelecek inş. tabii daha erken davranacağı kesinde sata göre tarih bu bizide eklersen seviniriz zemuszemus

cnm maşallah bebişine
Bugün benim doğumgünüm..:kedi:

hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber herşey gönlünce olsun a.s.

Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...

hoşgeldinn ....teşekkür ederiz yerimseniben

ELTAcım, ben doktoruma sordum bile. Seninle tamamen aynı kanıdayım. Ama bağışıklık sistemi çok zayıf olduğu için genelde önerilmiyormuş. En azından birkaç aylık olsun, diyormuş pediatrlar.. Ben de 6 aylık olmasını bekleyeceğim sanırım.

Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...

Hoş geldin. Ben de sana kolay bir doğum diliyorum. Kız - erkek ? İsim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…