sen hangi şehirdesin eminönünden aldım birmax sitesinde de 16 tl uygun fiyatıkapı süsünü 15 tl yemi aldınız ben burda bir tane beğendim 30 lira dediler biraz pahalı geldi henüz almadım nerde bu 15 liraya olan süslerCADIARZU
yorulmuşsun Pervin güle güle kullan aldıklarınıkızlar ben geldim
sabahtan bi arkadasa kahvaltıya gittim sonrada beraber alısverise cıktık bana istedigim tarz pijama bulacagımı soylemislerdi bi yerde. ora gittik anam ne ijaması yer gok elbise olmus pijama satan dukkan bile yok. aradım soyleyen arkadası kızdım senin yuzunden saatlerdir geziom die,neyse baska bi yer dedi ora gittik yakındaydı orda buldum sonunda bi takım pijama aldım ama gecelik ve sabahlıklı takım kaldı. onları artık tr den alıcaklar.
gogus pedi aldım bide dalinin bulabildim zar zor. bugunluk hasılat bu yavas yavas geri kalanınıda alıcam.
cok sıcakladım yapıs yapıs oldum dusa girmem gerek
hoşgeldin hayırlı olsun tahmini doğum tarihin cinsiyeti adın? hepsini rica ediyorum :)Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...
ELTAcım, ben doktoruma sordum bile. Seninle tamamen aynı kanıdayım. Ama bağışıklık sistemi çok zayıf olduğu için genelde önerilmiyormuş. En azından birkaç aylık olsun, diyormuş pediatrlar.. Ben de 6 aylık olmasını bekleyeceğim sanırım.
hoşgeldin .!.:siteyi yeni kesfettim.gec kalmisim gercekten...Daha cok seyler paylasabilirdik birlikte ama artik bundan sonra sizlerleyim...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis süper olmus furrkomm ellerıne saglık.anamm heycanlandım bian liste görüncee hee
Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
tickerımı değiştirdimmm
ama bi sorun var tickerdakı hamile figürr bile benim çocuğum gibi duruyooo bende anasıııı halbukim o benimmmm
delikafadulden
aslında mantıklısı yeni dogan sunneti. dugununude biara aklı ererken yaptırmak ama illa dedeler babalar gorecek aslan ogullarının kesildigini :))) anlı sanlı dugun yapılacak kesik pipi ugruna:)) sanırım oglum olsa bizimde oyle olurdu . millet olarak onem verioruz buna cunku
nesrin yenidoğan bezini prima aldım 1 numaraydı 48 tane var sanırım içinde
yenidoğan bebeklerin dışkısı daha sıvı oluyormuş işyerinden taze anneler primayı tavsiye ettikleri için ondan aldım
Erkek bebişleri olacak arkadaşlara yenidoğan sünnetini araştırmalarını öneriyorum.
Bu konuyla ilgili bir sağlık programı izliyorum. ( türkmaxta şu anda) Yenidoğan sünnetinde çan yöntemi uyguluyorlarmış.Dikiş, anestezi yok ve hiç iz kalmıyormuş.
Benim oğlum olsaydı psikolojisin etkilenmemesi ve çabuk iyileşme olduğu için kesinlikle 1 yaşına gelmeden yaptıracaktım ama yenidoğan sünnetinin avantajlarını bilmiyordum.
ELTAcım, ben doktoruma sordum bile. Seninle tamamen aynı kanıdayım. Ama bağışıklık sistemi çok zayıf olduğu için genelde önerilmiyormuş. En azından birkaç aylık olsun, diyormuş pediatrlar.. Ben de 6 aylık olmasını bekleyeceğim sanırım.
saol canım diolarda dinliyen kimm ama ben dr ma sordum zararlımı die bişi demedi zararlı demedi bende öle çok deil günde 2 3 tane yiyordum amaa artık yememmmmEFTELYA..!! acıkcası bu sana ders olmus karnındakini dusunmeden gereksiz kesme seker yiyosun umarım tovbe edersin buda son olur milyonkez soyledik sana yeme die sen bilrsin bukadarda bilincsizlik olmaz yani. etrafında kimse sana kızım yeme zararlıda demiomu yahu
MERCIMEKIM nice nice yıllara hayatım ins seneye ruzgar bebisle birlikte mutlu bir yasgunu yasarsın
[minişim çok kolay tickerı yapmak hatta gördüğüm en kolay ticker sitesiymişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?