dalganı gec bakalım beceremedım işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
olmuş hemde ne güzel olmuş ilk sıra kimin bakalım
Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
hoş geldinMerhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...
hayırlı olsun en azından elin boş dönmemişsinpijamamı ve bebise aldıgım yelegi ekledim cicilere ..
bende prima aldım,yakın cevrem kuzenlerım vs herkez primayı önerdı ,birde şu sıralar huggess ten memnun kalıyormus sanırı m kullananalar ama yınrede primadan şaşamamak lazım die düşünüyom kendı adıma.ben 2 numara yenıdogn aldım.çünkü 3-6 kılo yazıyodu.ee ortalama 3 kılo doguyo zaten bebekler.1 numarası prematürede öneriliyomus sanırım küçük gelmesın bızım kuzulara 1 numara.ama benı paketın içinde 66 tane var
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
4.emrem1997....................................2 agustos ___________________ ÇINAR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL
52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN
55.dnzyildizi84.................................25 agustos _____________________ KIZ
55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE
62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
Kizim olacak insallah ama henüz adina karar veremedik...
Doktorum 14 agustos gibi olabilir dedi ama normal dogum olacagindan belli de olmaz önce veya sonrada olabilir dedi...Hayirlisi Hepimiz icin...
tmm teşekkürler bende 3-6 kilo olanı alayım büyük boy paket vardı 98 adet var içinde 25 tl günde 5-7 arası değiştirsek 1 aydan kısa sürede tükenir ondan alayımPETRIKCIM yenidogan bezini sormussun 2 numara aldım 3-6 kg ama bilincli almadım numarasını bi 2-5 kg vardı bi 3-6 kg bende biraz genis olsunda sıkmasın diye dusundum. icinde 12 tane var ilk etapta hastanede yada sonrasında idare eder eger poposuna ii gelmezse degistiririm die ufak paket aldım canım
banada primayı tavsiye ettiler bende ondan alıcamnesrin yenidoğan bezini prima aldım 1 numaraydı 48 tane var sanırım içinde
yenidoğan bebeklerin dışkısı daha sıvı oluyormuş işyerinden taze anneler primayı tavsiye ettikleri için ondan aldım
kızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
aslında 20 haziran asıl günümüz ama babamız gece görevinde olduğu için bu güne erteledik
KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN
kizlarr karnim dehset kasiniyorrr...
kızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
aslında 20 haziran asıl günümüz ama babamız gece görevinde olduğu için bu güne erteledik
KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN
kizlarr karnim dehset kasiniyorrr...
Çatlma öncesi kızarır ve kaşınırmış. Bolca nemlendir belki biraz olsun engeller.
bende bu konuyu cok dusundum yaa, 6 aylikken mi, ilk 1-2 aylikkenmi yoksa 6-7 yasinda dugunuyle berabermi yaptirayim diye, bilemiyorum, aci cekmesini istemiyorum ama kararsizim..
Nazarboncugum hosgeldinnn, hayirli dogumlar..
selam noraacım sakın kaşıma hemen önce ılık suyla bi yıka ve hemen nemlendiricinden sür tekrar. çatlamak istemeyiz dimi:) bu arada benmde 2 gündür ilk defa gögüs uçlarım deli gibi kaşınıyo, sütlermi gelicek acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?