2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bende haftaya kapi süsü siparisi vercektim buradaki bi dükkana ama en uyguna yapan yer 30 tl.birmaxtan siparis vereniniz varmi?memnun kaldiniz mi?kargo ne kadar? eger toplam ayni fiyata geliyorsa burdan alirim yine...

Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
olmuş hemde ne güzel olmuş ilk sıra kimin bakalım
Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...
hoş geldin
pijamamı ve bebise aldıgım yelegi ekledim cicilere ..
hayırlı olsun en azından elin boş dönmemişsin

bende prima aldım 2 numara 3-6 kilo içinde 88 tane var papatya kokulu

teşekkürler teyzesi adımızı yazmamışsın ama olsun ÖZDE özlemin ÖZ ü denizin DE si kaydirigubbakcemile2

kızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
aslında 20 haziran asıl günümüz ama babamız gece görevinde olduğu için bu güne erteledik
KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN

tmm teşekkürler bende 3-6 kilo olanı alayım büyük boy paket vardı 98 adet var içinde 25 tl günde 5-7 arası değiştirsek 1 aydan kısa sürede tükenir ondan alayım

nesrin yenidoğan bezini prima aldım 1 numaraydı 48 tane var sanırım içinde
yenidoğan bebeklerin dışkısı daha sıvı oluyormuş işyerinden taze anneler primayı tavsiye ettikleri için ondan aldım
banada primayı tavsiye ettiler bende ondan alıcam

ben de prima yenidoğan aldım...etrafımdakiler huggies i de öneriyolar..eğer primadan memnun kalmazsam huggiesi deniycem..

ben de sünnet meselesini okumuştum..doğumdan 2 gün sonra yapılması uygundur yazıyodu..1 haftada da düzeliyomuş...ama kesinlikle 2-4 yaşları arası yapılmasını önermiyolar..çocukların kişilik gelişimleri oluştuğu iççin bu dönemde..

nice mutlu yıllara cnm a.s.

kizlarr karnim dehset kasiniyorrr...

selam noraacım sakın kaşıma hemen önce ılık suyla bi yıka ve hemen nemlendiricinden sür tekrar. çatlamak istemeyiz dimi:) bu arada benmde 2 gündür ilk defa gögüs uçlarım deli gibi kaşınıyo, sütlermi gelicek acaba:)

allah ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...tüm melekler korusun yavrunu..öp benim için..

deryacim kizinin dogumgunu kutlu olsun, hayati boyunca guzelliklerle karsilassin canim, yerimize op kuzunu...

bende bu konuyu cok dusundum yaa, 6 aylikken mi, ilk 1-2 aylikkenmi yoksa 6-7 yasinda dugunuyle berabermi yaptirayim diye, bilemiyorum, aci cekmesini istemiyorum ama kararsizim..

Nazarboncugum hosgeldinnn, hayirli dogumlar..

2 doktor vardı konuk olarak. Ya yenidoğan (ilk 30 gün) ya da 1 yaşına kadar yaptırın dediler. 2-9 yaş arası yaptırmamak lazımmış.

aahh tatlim ben gecen hafta catladim zaten(( bunlar devami bence...o kadar yaglanmaya catladim(

nice nice mutlu yaşlara sağlıkla inşallah:Saruboceq:

Kizlar ben bütün bebek bezi firmalarindan numunelik istedim..2 tane yolluyorlar deneyip hangisi iyi karar verebilirsiniz.hem bedava kargo ücreti de yok bide eve kücücük bezlerin gelmesi cok güzel bi his veriyor insana...Ama tabiki en iyisi prima...(o numune yollamiyorsenağlama)
insallah benim kizim bana cekmez cünkü annem imkani varken bana hazir bez kullanamamis cünkü hepsi pudra krem vs. kullanmasina ragmen alerji yapmis mecburen bezden eski usul kullanmak zorunda kalmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…