2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar sizinde akıntıda bı artıs varmı? bende var gıbı,zaten hamılelıgımın basından berı akıntım var ama su son günlerde arttı gıbı sankı.siz ne alemdesınız

Yavaş yavaş geçmesini bekleme. Girdiği anda ayağa kalkarsan hemen geçiyor.

Evriş ve denizyıldızı; doğum gününüz kutlu olsun. Bundan sonraki doğum günlerinizi yavrularınızl kutlayın inşallah.

kızlar sizinde akıntıda bı artıs varmı? bende var gıbı,zaten hamılelıgımın basından berı akıntım var ama su son günlerde arttı gıbı sankı.siz ne alemdesınız

ya akıntı değil ama çok utanıyorum :kedi:..her tuvalet sonrası kaçırıyorum ben..bekliyorum bekliyorum tam kalkıyorum ve gene kaçıyo..peçeteyle yaşıyorum sürekli..

teşekkür ederim Angel'ım..

ya akıntı değil ama çok utanıyorum :kedi:..her tuvalet sonrası kaçırıyorum ben..bekliyorum bekliyorum tam kalkıyorum ve gene kaçıyo..peçeteyle yaşıyorum sürekli..

teşekkür ederim Angel'ım..

Benim eskiden olurdu böyle, hamile değilken ve çok su içtiğimde. Şimdi de bazen oluyor ama uzun süre bekliyorum tuvalette tam olark bitene kadar.
Orkidi zengin edeceğim, günde 3-4 tane günlük ped değiştiriyorum aylardır.Stok yaptım evde artık.

Selamlar herkese,
akşam çook sıcaktı zor uyudum şimdi çok uykusuzum mirmirmirmir

nesrinnn koptumm süpersinnn bacağında nasıl bi leke oldu öle bende öyle bişi yok gerçekten o çorap gibimiiii :1shok:

petrik o neden oldu simdi peki,normalmiymis hadi gobektekini anladıkta bacaktaki ne odamı hamilelilk lekesi canım..

alem gadınsın nesrin..hiç duymadım valla daha önce..senin linea nigra yolunu şaşırmış....

kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumki neden oldu daha öncede gördüm ama pantalonun dikiş izi geçmiştir diye düşünmüştüm sonra ayrıtılı bakınca göbeğimdeki çizğinin aynısı oldugunu fark ettim çokilginç doktora yarın gidiyorum sorarım

iyi tatiller Esra güzel eylen bizim içinde yüz dikkat et kendine

:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyor dualarınız eksik etmeyin benden

güzel haberlerle gel şampuan, bende yarın sabah gidiyorum doktora

Selam kızlaaaaarrrrr,
Yaaa özür dilerim daha geçmişi okuyamadım ama önce size bişi sormak istiyorum.
Sonra dönüp geçmişe bakacağım, çünkü geçmişe bi başlarsam sizi kaçırıyorum ben yazana kadar site boşalıyor.

Şunu soracağım, bir ara içinizden biri Arçelik'in sterilizatörünü almıştı sanırım. Hangi siteden ve n e kadara almıştı, onu merak ettim. Ya da sterilizatör çok gerekli bir alet mi içinizde başka alanınız var mı?
Hangi markayı tavsiye edersiniz?

Bir de kızıma isim konusunda sizin de fikrinizi almak istedim.
Ben iki isim koymak istiyorum.
Melek Dilara mı olsun, yoksa
Buse Dilara mı?

Sizi seviyorum güzel anneler...

Bir soru daha özellikle ŞEKER ANNELERE...
Dün şeker testi yaptırdık tekrar. Her seferinde sabah tokluk 1. saat 157-154 felan çıkıyor. Diğerleri normal ama 120 ye yakın gene de. Doktor doğuma kadar diyete devam dedi.
Doğumdan 2 ay sonra tekrar ölçtür dedi.
Sorum şu ki, bilenleriniz var mı bilmem bizim buralarda süt yapsın diye hep şekerli şeyler, kaynar, meyve suyu vs.verirler. Yani biz doğumdan sonra iki daha bu diyete devam edeceksek o zaman şekerli şeyler, meyve suyu, hoşaf vs. içmememiz gerek. O zaman sütümüz nasıl olacak gibi sorular var aklımda.
ŞEKER ANNELER bu konularda doktorunuzla konuştuysanız bizi de bilgilendirir misiz lütfen...

Seni sidikli seniiiii. Bene geçen tuvalete girdim 2 adım sonra popom klozetin üstünde olacaktı ama tutamadım nasıl olduğunuda anlamadım vana açıldı o iki adımda bildiğin epey bi işedim ben. Allahtan evdeydim. Çok önceki zamanlardada burdan bi kaç arkadaşımız yazmıştı güldüm kaçırdım hapşurdum kaçırdım diye biz geç bile kaldık :))

tamam canım chiccodan memnun olmayanlarıda ben duymustum tr de olsam nuk alırdım herkes onu tavsiye etmis. netten onu alırım olmazsa

kızlar tv 8 de
yararlı şeyler var bakmak isterseniz

seyrettim simdi guzel seyler anlattı 3lt su icmeliymis hamileler 2 deil .

denizyıldızı nice yıllara tatlım pastan cok guzelmis bak esin sana kalpli pasta yapmıs mutlu olun insallah bebisinizlede beraber

özlemcim senindemi doğumgününn bugün canım
nice mutlu yıllara bebişinle ve eşinlee
umarım eşinle tüm sorunları aşarsınız bu doğumgünü sizin için bir miyad olur
huzurlu ve sağlıklı seneler tatlım..

kızlar tv 8 de
yararlı şeyler var bakmak isterseniz

Bende ona bakıyordum:hemen duyduklarımı ozetleyeyım;

- Kundagı ilk baslarda onerıyorlarmış (çok şaşırdım) bebegın kendını anne karnında hıssetmesı ıcın,o guven duygusunu yasaması ıcın bır sure elını ayagını bebegı cok sıkmadan kundalamak ta fayda varmıs. Çokd aha rahat uyudugunu gozlemleyeceksınız dedı doktor..

- Bebegın gaz cıkarma ısını babaya verın dıyor, baba bebegı sol tarafında tutarak batannıyeyle ıyıce sarıp kalp atısını duyabılecegı sekılde pozısyonda gazını cıkartın dıyorlar.. hemen uyuyp rahatlarmış, kendını anne karnında hıssedecegı ıcın kalp atışlarından dolayı.. uyumaya gecmesı daha rahat olurmus.

- Bebek masajını her aksam yapın dıyor.. boylece kas gelısımıne de fayda sagladıgı gıbı.. bagırsaklarının hareket etmesı ve gaz cıkarması ıcın cok gereklı imiş.

Evriş ve denizyıldızı; doğum gününüz kutlu olsun. Bundan sonraki doğum günlerinizi yavrularınızl kutlayın inşallah.

Tesekkur ederım.. cok sagolun.

Yavaş yavaş geçmesini bekleme. Girdiği anda ayağa kalkarsan hemen geçiyor.

mümkün diilki ayağa kalkmam..cansız oluyo bir müddet orası yani düşerim kalktığım gibi..geçmesini bekliyorum ovarak..

kaçakkedi melek dilara daha güselyerimseniben kendime adaş arıyom:icecream:

iikii dogdun evrimm iikii dogduun evriiim, iikii dogdunnn iikiii dogduunn mutlu yillarrrr sanaaaaaaaaa ( melodiyi sen kafanda canlandiriver anacim)zemuszemus

esinle ve oglusunla birlikte tum hayatin boyunca guzelliklerle karsilasman dilegiyle...Şeniz

:kedi:..özellikle kafası aşağıya döndüğünden beri oldu..normalmiş ama..kafası baskı yapıyomuş ya ondan olurmuş..hapşurunca, öksürünce, tıksırınca vb..da oluyo..hep oluyo ..sırnaşık şey..sana da çok güldüm bu arada..kaydirigubbakcemile3

deniz yildizi nice nice mutlu senelere, dogum gunu kutlu olsun, yuzunden gulucukler eksik olmasin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…