bunaltıcı hava var,,rüzgar çıt bile etmiyo...o bacak kasılmalrı bendede oluyo..gece uykumdan uyandırıyo inletiyo öle bi kasılma kramp gibi ovarak yavaş yavaş düseliyo..eşim mesja yapıyo uyuyorum..magnesyummu yetersiz kalıyo anmadımki..tahlillerde magnesyum eksikliği çıkmıştı ağrım yok demiştim içmmeiştim..şimdi asla bırakırmıyım..
kızlar sizinde akıntıda bı artıs varmı? bende var gıbı,zaten hamılelıgımın basından berı akıntım var ama su son günlerde arttı gıbı sankı.siz ne alemdesınız
ya akıntı değil ama çok utanıyorum :kedi:..her tuvalet sonrası kaçırıyorum ben..bekliyorum bekliyorum tam kalkıyorum ve gene kaçıyo..peçeteyle yaşıyorum sürekli..
teşekkür ederim Angel'ım..
nesrinnn koptumm süpersinnn bacağında nasıl bi leke oldu öle bende öyle bişi yok gerçekten o çorap gibimiiii :1shok:
petrik o neden oldu simdi peki,normalmiymis hadi gobektekini anladıkta bacaktaki ne odamı hamilelilk lekesi canım..
alem gadınsın nesrin..hiç duymadım valla daha önce..senin linea nigra yolunu şaşırmış....
dogum tarihleri falan alınmıs heyecanlı gunler bizi bekliyor ama bekleyin beni anacaı bende doneyi sonra geri sayım yapalı ben yokken kimseler dogurmasın:))) herkes kendine ve bebislere iyi baksın oradan girer arada sizlere mutlaka bakarım gorusmek uzereee
:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyordualarınız eksik etmeyin benden
ya akıntı değil ama çok utanıyorum :kedi:..her tuvalet sonrası kaçırıyorum ben..bekliyorum bekliyorum tam kalkıyorum ve gene kaçıyo..peçeteyle yaşıyorum sürekli..
pervin dalinin göğüs pedini almışsın..ben biraz araştırdım koku ve yara yapmış kullananlarda..bulabilirsen chicco ya da lansinoh al canım..özellikle lansinoh çok tavsiye ediliyor..çok emiciymiş ve çamaşıra yapışabiliyormuş.ben de burada bulamadım netten sipariş ettim.
kızlar tv 8 de
yararlı şeyler var bakmak isterseniz
kızlar tv 8 de
yararlı şeyler var bakmak isterseniz
EVRİŞŞŞŞ DOĞUM GÜNÜN TÜM DİLEKLERİNİN OLMASI YENİ YAŞININDA EŞİNLE KUZEYİNLE MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU GEÇMESİNİ DİLERİM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ SENİ TANIDIM..Şeniza.s.
Evriş ve denizyıldızı; doğum gününüz kutlu olsun. Bundan sonraki doğum günlerinizi yavrularınızl kutlayın inşallah.
Yavaş yavaş geçmesini bekleme. Girdiği anda ayağa kalkarsan hemen geçiyor.
Seni sidikli seniiiii. Bene geçen tuvalete girdim 2 adım sonra popom klozetin üstünde olacaktı ama tutamadım nasıl olduğunuda anlamadım vana açıldı o iki adımda bildiğin epey bi işedim ben. Allahtan evdeydim. Çok önceki zamanlardada burdan bi kaç arkadaşımız yazmıştı güldüm kaçırdım hapşurdum kaçırdım diye biz geç bile kaldık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?