2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrimmm ve deniz yıldızı

Hayat o kadar hızlı akıp gidiyor ki.. bir bakacağız ki karnımınzdaki bebişler kocaman olmuşlar.. o yüzden her yaşağımız anın kıymetini bilmek şart. yeni yaşınız hep an'ları yaşamayı nasip etsin. Her anınız hep mutlu huzurlu sağlıklı geçsin. sevdikleriniz hiç yanınızdan ayrılmasın... Allah o minicik bebeklerinizin evlendiği günleri, kucaklarınıza torun verdikleri günleri görmeyi nasip etsin.

tatlim bizde ayak asagida, ozellikle mesane bolgesine calisiyor sipa, ayni sorun bende de var:kedi:resmen essek gibi tepiyorkaydirigubbakcemile3

kızlarr bana bi haller oluyo yani hiç tarzım değil bu uyuşukluk
şimdi gittim yatağımı toplamaya sonrada toz almaaya felan başlıcaktım dur biraz uzanim dedim bi baktım uyumuşum kan ter içinde kalktım yataktan tekrar pc başına -tatlicadiarzu-
bu koca totom kalkmamaya başladı benimde artık kalkıp işin ucunu tutmam gerek yoksa ben bu saate kadar bütün evin işini bitirmiştim
sanırım hamilelik belirtileri bendede başladı artık :icecream:

Sayfa açıktı ama 2 saattir yerimde yoktum. Denizyıldızı'nın da doğum günüymüş.. Nice mutlu yaşlara, minik kuzunla birlikte.. Sağlık ve mutlulukla inşallah..

Ben sterilazötör almadım, ihtiyacım olmadığı sürece de almayacağım. Biberon kullanıp kullanmayacağımız bile belli değil. Ben bebeğime kendim bakacağım için gerekli durumda kaynatıp dezenfekte ederim.Belki çalışan anneler için kolaylık olabilir, süt saklama kaplarını kolayca temizleyebilmeleri için.

Dilara ismi güzel bence. Ben çift isimleri sevmiyorum. Eşimin de iki ismi var, her defasında ne anlamsız iş yapmışsınız, ne gerek vardı 2 isme diye sitem ediyor ailesine.

Süt için sandığın gibi öyle şekerli şeyler içmene yemene gerek yok ki. Bol su içmek ve düzenli beslenmek yeterli. Bence emzirme döneminde bir diyetisyenden liste al için rahat etsin.

kizlaarr bende bugun sipami gorucem, cok heyecanliyim, uzun zaman oldu:))3 saat sonra kavusucaz monitorde:))

_bu kundak işini ben bııyordum.:lepi: psikologdan dınlemıstım.enazından ilk 40 gun önemlıymıs.bbek kendını annekarnında hissedermıs.egeer hıc sarmadan yatırılırsa kolik sendromuna bıle cevırebılırmıs(aglama nöbetine) çünkü eli kolu her yere rahat gıttı için sevmezmıs bu durumu.ee tabıu haklı olarak kac ay karnımızda ufacık bı yerın içinde.

_sonra bırde şimdi söliyecegim sey size tuhaf gelcek belkı ama bebegı yatırınca yada uyutunca mutlaka onun oldugu odada dolanmamamk lazımmıs.bebek annenın kokusunu alırmıs ve uykuya dalamazmıs birtürlü ve süreklı aglarmıs.hanı genelde yaparlarya bebek uyutulur ve hemen o odada ortalık toplanmaya baslar.bu cok yanlısmıs,bebegın uykusu tamamen bölünür ve huzursuz bı bekbek olurmus

_son bişe daha geldı aklıma.sen şu gaz cıkarma konusunu yazınca.bebegı cıplak gögsümüze yatıracakmısız gun iç.inde (yanı dogmus bebeklrı) bizim cıplak tenımıze degdıgı zaman ve kalp sesımızı duydugu an anne karnına gerı döndüğünü sanırmıs ve huzurla uyurmus yada sakınlesırmıs.oyüzden gun içinde dus alıp yatırmak laımmıs bebegı.biz bu konuda sanslıyız havalar sıcak olacagı için bunu sık sık yapma sansımız olur

_hee bişe daha,enazından bebegın 40 ı cıkana kadar bırakın parfüm kullanmayı kokulu vucüd kremı bıle sürmemeliymişiz.bebek anne kokusunu istermıs ve eger bu parfüm tarzı kokusu olursa hoşlanmamıss.benden inciler bukadar aklıma geldıkce yazarım

Evrim ve Denizyıldızı,

ıkinizinde ayrı ayrı doğum gününüzü kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıkla geçireceğiniz nice güzel seneler dilerim..opuyorumnanaktan

tatlim bizde ayak asagida, ozellikle mesane bolgesine calisiyor sipa, ayni sorun bende de var:kedi:resmen essek gibi tepiyorkaydirigubbakcemile3

Bende de aynı durum söz konusu.. Kızım hala dönmedi.. Yavrucak bazen öyle tepiniyor ki içerde, kocişle üzülüyoruz, kuzu dönmeye çalışıyor dönemiyor diye.. Kordonu almış boynuna, dr.umuz bu onun dönmesini zorlaştırabilir dedi.. hayırlısı olsun... Ama ayaklar aşağıda olunca insan mesanesine söz geçiremiyor hakikaten kaydirigubbakcemile3

kizlar dun buzusuk beynime bisey daha takildi, ki kesin bahsedilmistir ama, biz bu bebislerin kiyafetlerini kacinci aya kadar ayri yikiyacaktik bizimkinden????

Tesekkur ederım kuzular.. saolasınız guzel dıleklerınız ıcın.

kaydirigubbakcemile3 Şu son bır ay kala.. hamıle gıbı davran da bari.. gozumuz arkada kalmasın be kadın.. kır kıçını yat bıraz beaaa...

kizlaarr bende bugun sipami gorucem, cok heyecanliyim, uzun zaman oldu:))3 saat sonra kavusucaz monitorde:))

Guzel haberlerle gelesın ınsallah..

hayırlı haberleerle gel canım

ya akıntı değil ama çok utanıyorum :kedi:..her tuvalet sonrası kaçırıyorum ben..bekliyorum bekliyorum tam kalkıyorum ve gene kaçıyo..peçeteyle yaşıyorum sürekli....
canım utancak ne varkine? bu hamılelıkte cok normal.onun için sana bı yöntem söleyebılırım.yanı zaten saglıklı molanıda buymus.şimdi genelde mesanemızı bıanda bosaltıyoruzya,bız bosalttıık sandıgımızdan ayaga kalkınca bı iki damla gelırmıs.çişimizi 3 seferde yapıcakmısız.yanı arada bı durarak.bıde öle dene bakarsın ozaman gelmez

Tesekkur ederım kuzum.. saolasın.

Şebnem.. hangısı sana daha sıcak gelıyorsa o olsun.. bıze de sormussun; Buse Dilara derim..

EVRİŞ'İİİİİİİMMMMMM;
Doğumgününmüş, Nice mutlu yıllara bebikonla, Ozy'inle beraber girersin inşallah...
İyiiiiii ki doğduuuuuuunnnn EVVVVVRRRRRİİİŞŞŞŞŞŞŞ......

Teşekkür ederim canım. Ama ben ilk kez baberonları kaynattım. Bizim sular çok kireçli olduğundan biberonlar bi kaynatmada eski yüzlü oldular, her yerinde beyaz beyaz kireç çizikleri vardı O yüzden çok içime sinmedi.
ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
KİM ALMIŞTI ARÇELİK'İN STERİLİZATÖRÜNÜ;
BAŞKA ALAN KİMSE YOK MUUUUU
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....

Sahanesın.. ellerine saglık..

Evrim ve Denizyıldızı,

İkinizinde ayrı ayrı doğum gününüzü kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıkla geçireceğiniz nice güzel seneler dilerim..opuyorumnanaktan

Tesekkur ederım Iremım..

LÜTFEN SES VERİİİNNNN
KİM ALMIŞTI ARÇELİK'İN STERİLİZATÖRÜNÜ;
BAŞKA ALAN KİMSE YOK MUUUUU
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....

ben almadım vallaa sırf ses vermek adına yazıyorumm
bide sen gereçkten haziran sonu doğurucanmuuu son durum nedir
malum ben tatilden takip edemedim tam olarak
ama çok heyecanlandım senin haberi duyuncaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…