2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

e-bebek. com da vardı en son.. hala var mı bılemıyorum.. bı bak bakalım.. fıyatı 20 tls ı ıdı..

Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın canım benım.

minişim güzel bilgilerrr
heyecan vericiii
bi gelseee hergün yıkıcam onuuu cıbıldak cıbıldak sarılıcam oğlumaaa

dnzyldz canım doğum günün kutlu olsun canımmmm niece senere

dnyıldızı dogum gunu kutlu olsun canım bebegınle ve eşinle cok mutlu yıllara inşallah

DNZYİLDIZI DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM a.s.

denizyıldızı nice nice mutlu yaşlara huzurla sağlıkla mutlulukla inşallahhhhh

Evriş ve denizyıldızı; doğum gününüz kutlu olsun. Bundan sonraki doğum günlerinizi yavrularınızl kutlayın inşallah.

buse dilara olsun :)

tamam canım chiccodan memnun olmayanlarıda ben duymustum tr de olsam nuk alırdım herkes onu tavsiye etmis. netten onu alırım olmazsa

seyrettim simdi guzel seyler anlattı 3lt su icmeliymis hamileler 2 deil .

beni en çok masaj kısmı cezbetti valla ayyy ne güzel olacak opuyorumnanaktan
denizyıldızı nice yıllara tatlım pastan cok guzelmis bak esin sana kalpli pasta yapmıs mutlu olun insallah bebisinizlede beraber

cnm bu pasta benim değil daha bakalım bu önceki yaptığı pastalardan kendi pastamı bu akşam göreceğim inş. zemuszemus

evet sağol cnm inş. bugünden sonra herşeyin bir başka güzel olmasını dileyeceğim bu akşam mumları söndürürken

ayyy bu kundak işi hala kafama yatmadı ama neyse bırakın bebişim özgür kalsın zaten içerde iki büklüm yerimseniben

deniz yildizi nice nice mutlu senelere, dogum gunu kutlu olsun, yuzunden gulucukler eksik olmasin canim...

Sayfa açıktı ama 2 saattir yerimde yoktum. Denizyıldızı'nın da doğum günüymüş.. Nice mutlu yaşlara, minik kuzunla birlikte.. Sağlık ve mutlulukla inşallah..

kizlaarr bende bugun sipami gorucem, cok heyecanliyim, uzun zaman oldu:))3 saat sonra kavusucaz monitorde:))

inşallah güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:
Evrim ve Denizyıldızı,

İkinizinde ayrı ayrı doğum gününüzü kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıkla geçireceğiniz nice güzel seneler dilerim..opuyorumnanaktan

bütün doğum günümü kutlayan arkadaşlara çoooook teşekkürler inş. hepimizi meleklerimizle güzel günler bekliyordur... opuyorumnanaktan

ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
KİM ALMIŞTI ARÇELİK'İN STERİLİZATÖRÜNÜ;
BAŞKA ALAN KİMSE YOK MUUUUU
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....

taze fasulye almıştı..arçelik biberon ısıtıcısı-sterilazör
40 tl ye mi ne almıştı..ben de bakmıştım bi ara ama almadım...ama hangi siteden aldı hatırlamıyorum..

ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....

canım aramızda alan varmı bilmiyorum ama sankı bırı alcam diyince evrim ona okadar para verme şu sitede arcelıgınkı var aynıu işlemı görüyor mu ne yazmıstı yalnıs hatırlamıyorsam.heralde sen o konuyu hatırladın.ayrıca bende almadım şimdilik düğşünmüyorum,inşalah en az ilk 8 ay falan gerek kalmaz biberon kullanmama.sen nıye bu konuda acele edıyon kuzu.belkı şakır şakır sütün olcak.yerimseniben

minişim güzel bilgilerrr
heyecan vericiii
bi gelseee hergün yıkıcam onuuu cıbıldak cıbıldak sarılıcam oğlumaaa

:lepi: :lepi: :lepi: evet bende bendeeeee.hep öyle hayal ederdim ben dus almısım sonra hemen bebişimide bıcı bıcı yapıp böleee sarılmısızzz aşk yaşıyoruzzz.ayyy ne heycan verıcı,onu tenimde hissetmek.Allah ım hayırlısıyla o günleri göstersın inşallah.böleee o minicik yüzünü gömmüş benım gıdık ve gögüs arasına.bende uzanmısım koltuga..oyyy oyyy heycandan kalbım cıkcakmıs gıbınn atıyo aynı beehhhhh delikafadulden

DENıZYILDIZI canım seninde doğum günün kutlu olsun inşallah doğumgünlerini evladınla eşinle mutlu sağlıklı bir şekilde geçirirsin, doğum günün sana mutluluk getirsin.......

MıNıK KELEBEK yazdıkların çok güzel teşekkür ederim bilgilerin için hakikaten şaşırdım ben kundak işini bilmiyordum hatta kayınvalidem geçen gün hafiften sararız dedi bende çemkirdim hemen ne gerek var çocuk sere serpe yatsın falan diye utandım şimdi öyleyse eğer hafiften sarabiliriz çocukları.....

kacak kedi tatlim ben aventin aldim sterilizator arti biberon isiticisini..arceligi burcu almisti, ona bi sor istersen

ya kızlar regl olacakmışım gibi bi sancım var normal mi bu haftalarda oldu mu size de

Valla bende hem şaşırdım kendime hemde güldüm.

kizlaarr bende bugun sipami gorucem, cok heyecanliyim, uzun zaman oldu:))3 saat sonra kavusucaz monitorde:))

Güzel haberlerle gel inşallah.

Öne doğruda eğilin yazıyodu bi yerde mesaneyi tam boşaltmak için. Ben öyle yapıyorum klozete yetişebildiğim zamanlarda
kaydirigubbakcemile3
ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....

Ben burko almıştı diye hatırlıyorum.

tatlim bizde ayak asagida, ozellikle mesane bolgesine calisiyor sipa, ayni sorun bende de var:kedi:resmen essek gibi tepiyorkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bendede durumlar aynı ne zaman dönecek bizim bu veletlermafoldumben hayır rahim armut gibi olduğu için en rahat pozisyon başları aşağıda olmalarıymış bizimkiler niye daracık yerde duruyor anlamış değilim:umursamaz: inşallah birkaç haftaya kadar dönerler yoksa dönmeleri dahada zorlaşacak:gitme:

hatıra sen hala perşembeleri mi izinlisin? bir de ne zamana kadar çalışıyosun? haftaya perşembe kontrolüm var benim..yanına bi uğrıyim diyodum..eve bi kapanırsam bi daha çıkamam diye korkuorum.

ben almadım vallaa sırf ses vermek adına yazıyorumm
bide sen gereçkten haziran sonu doğurucanmuuu son durum nedir
malum ben tatilden takip edemedim tam olarak
ama çok heyecanlandım senin haberi duyuncaaa

e-bebek. com da vardı en son.. hala var mı bılemıyorum.. bı bak bakalım.. fıyatı 20 tls ı ıdı..

Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın canım benım.

taze fasulye almıştı..arçelik biberon ısıtıcısı-sterilazör
40 tl ye mi ne almıştı..ben de bakmıştım bi ara ama almadım...ama hangi siteden aldı hatırlamıyorum..

Teşekkür ederim kızlar. Dedim ya sular kireçli olduğundan eski yüzlü oldular hepsi daha ilk kaynatmamda. O yüzden düşünmüştüm. Ama anlaşılan acele etmemek gerek, biraz daha düşüneyim ben en iyisi.

GYPSYESRA'M,
Şimdilik her doktor farklı bişi söylüyo bizim de kafamız karışrı açıkçası. Ama en son benim kendi kalp doktorum ne derse ona uyacağız galib a çünkü beni en iyi o biliyor diye düşünüyoruz. Ona da bu Cuma gideceğiz bakalım son durum ne olacak sizi bilgilendiririm bitanem.
Ayrıca beni merak ettiğin için çok mutlu oldum teşekkür ederim tatlım.
Sen de İzmir fotolarında harika çıkmışsın. Zaten herkes bi harika çıkmış. Ben neden orada yoktum diye gıpta ile seyrettim fotolarınızı canım.

evet canımbazen yalnış bılgımız seyler olabılıyomus.neyse burda paylastıkca hergun yenı bıse ögrenıyos zaten.ayrıca buyuklerın herzaman bı bıldıklerı olıuyor işte.annem diyor şşimdi bana "ne o dedıgıme geldın" kaydirigubbakcemile3

ya kızlar regl olacakmışım gibi bi sancım var normal mi bu haftalarda oldu mu size de

canım hafıften karın agrısı gıbımı oluyo.eger öyleyse normalmıs sonaylarda.bircok gebelık sitesıne baktım sonüç aydakı şikayetlerde karın bel sırt agrısı yazıyo.bende ilk karnım agrıyınca korktumdu ama normalmıs.tabı cok şiddetlı degılse.bırde aynı anda kasık bel ve karın agrımıyorsa

evet canım büyüklerin yaptığı herşeyde az çok bir doğruluk payı çıkıyor.... bende bu akşam söylesem banada aynısını söylecekler bak gördünmü bizim sözümüze geldin diye en iyisi bozuntuya vermemek:kedi:

ay canım hadi ii haberlerini beklios . bakalım teoman nekadar olmus annisi

kizlar dun buzusuk beynime bisey daha takildi, ki kesin bahsedilmistir ama, biz bu bebislerin kiyafetlerini kacinci aya kadar ayri yikiyacaktik bizimkinden????

sanırım buyuyene kadar :) yani 1-2 yasına gelene kadar ayrı yıkıycam

güzel haberlerle gel şebnemim inşallah
,bebişin ve senin hakkına nasıl hayırlısı ise öyle olsun sağlıkla gelsinde erken gelsin önemi yok
ne güzel ilk annemiz sen olursun
ayrıca yorumların için tşkler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…