EVRİŞ'İİİİİİİMMMMMM;
Doğumgününmüş, Nice mutlu yıllara bebikonla, Ozy'inle beraber girersin inşallah...
İyiiiiii ki doğduuuuuuunnnn EVVVVVRRRRRİİİŞŞŞŞŞŞŞ......
Teşekkür ederim canım. Ama ben ilk kez baberonları kaynattım. Bizim sular çok kireçli olduğundan biberonlar bi kaynatmada eski yüzlü oldular, her yerinde beyaz beyaz kireç çizikleri vardı O yüzden çok içime sinmedi.
ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
KİM ALMIŞTI ARÇELİK'İN STERİLİZATÖRÜNÜ;
BAŞKA ALAN KİMSE YOK MUUUUU
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....
dnzyldz canım doğum günün kutlu olsun canımmmm niece senere
dnyıldızı dogum gunu kutlu olsun canım bebegınle ve eşinle cok mutlu yıllara inşallah
DNZYİLDIZI DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM a.s.
denizyıldızı nice nice mutlu yaşlara huzurla sağlıkla mutlulukla inşallahhhhh
Evriş ve denizyıldızı; doğum gününüz kutlu olsun. Bundan sonraki doğum günlerinizi yavrularınızl kutlayın inşallah.
Selam kızlaaaaarrrrr,
Yaaa özür dilerim daha geçmişi okuyamadım ama önce size bişi sormak istiyorum.
Sonra dönüp geçmişe bakacağım, çünkü geçmişe bi başlarsam sizi kaçırıyorum ben yazana kadar site boşalıyor.
Şunu soracağım, bir ara içinizden biri Arçelik'in sterilizatörünü almıştı sanırım. Hangi siteden ve n e kadara almıştı, onu merak ettim. Ya da sterilizatör çok gerekli bir alet mi içinizde başka alanınız var mı?
Hangi markayı tavsiye edersiniz?
Bir de kızıma isim konusunda sizin de fikrinizi almak istedim.
Ben iki isim koymak istiyorum.
Melek Dilara mı olsun, yoksa
Buse Dilara mı?
Sizi seviyorum güzel anneler...
Bir soru daha özellikle ŞEKER ANNELERE...
Dün şeker testi yaptırdık tekrar. Her seferinde sabah tokluk 1. saat 157-154 felan çıkıyor. Diğerleri normal ama 120 ye yakın gene de. Doktor doğuma kadar diyete devam dedi.
Doğumdan 2 ay sonra tekrar ölçtür dedi.
Sorum şu ki, bilenleriniz var mı bilmem bizim buralarda süt yapsın diye hep şekerli şeyler, kaynar, meyve suyu vs.verirler. Yani biz doğumdan sonra iki daha bu diyete devam edeceksek o zaman şekerli şeyler, meyve suyu, hoşaf vs. içmememiz gerek. O zaman sütümüz nasıl olacak gibi sorular var aklımda.
ŞEKER ANNELER bu konularda doktorunuzla konuştuysanız bizi de bilgilendirir misiz lütfen...
tamam canım chiccodan memnun olmayanlarıda ben duymustum tr de olsam nuk alırdım herkes onu tavsiye etmis. netten onu alırım olmazsa
seyrettim simdi guzel seyler anlattı 3lt su icmeliymis hamileler 2 deil .
denizyıldızı nice yıllara tatlım pastan cok guzelmis bak esin sana kalpli pasta yapmıs mutlu olun insallah bebisinizlede beraber
özlemcim senindemi doğumgününn bugün canım
nice mutlu yıllara bebişinle ve eşinlee
umarım eşinle tüm sorunları aşarsınız bu doğumgünü sizin için bir miyad olur
huzurlu ve sağlıklı seneler tatlım..
Bende ona bakıyordum:hemen duyduklarımı ozetleyeyım;
- Kundagı ilk baslarda onerıyorlarmış (çok şaşırdım) bebegın kendını anne karnında hıssetmesı ıcın,o guven duygusunu yasaması ıcın bır sure elını ayagını bebegı cok sıkmadan kundalamak ta fayda varmıs. Çokd aha rahat uyudugunu gozlemleyeceksınız dedı doktor..
- Bebegın gaz cıkarma ısını babaya verın dıyor, baba bebegı sol tarafında tutarak batannıyeyle ıyıce sarıp kalp atısını duyabılecegı sekılde pozısyonda gazını cıkartın dıyorlar.. hemen uyuyp rahatlarmış, kendını anne karnında hıssedecegı ıcın kalp atışlarından dolayı.. uyumaya gecmesı daha rahat olurmus.
- Bebek masajını her aksam yapın dıyor.. boylece kas gelısımıne de fayda sagladıgı gıbı.. bagırsaklarının hareket etmesı ve gaz cıkarması ıcın cok gereklı imiş.
Tesekkur ederım.. cok sagolun.
deniz yildizi nice nice mutlu senelere, dogum gunu kutlu olsun, yuzunden gulucukler eksik olmasin canim...
evrimmm ve deniz yıldızı
Hayat o kadar hızlı akıp gidiyor ki.. bir bakacağız ki karnımınzdaki bebişler kocaman olmuşlar.. o yüzden her yaşağımız anın kıymetini bilmek şart. yeni yaşınız hep an'ları yaşamayı nasip etsin. Her anınız hep mutlu huzurlu sağlıklı geçsin. sevdikleriniz hiç yanınızdan ayrılmasın... Allah o minicik bebeklerinizin evlendiği günleri, kucaklarınıza torun verdikleri günleri görmeyi nasip etsin.
Sayfa açıktı ama 2 saattir yerimde yoktum. Denizyıldızı'nın da doğum günüymüş.. Nice mutlu yaşlara, minik kuzunla birlikte.. Sağlık ve mutlulukla inşallah..
kizlaarr bende bugun sipami gorucem, cok heyecanliyim, uzun zaman oldu:))3 saat sonra kavusucaz monitorde:))
Evrim ve Denizyıldızı,
İkinizinde ayrı ayrı doğum gününüzü kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıkla geçireceğiniz nice güzel seneler dilerim..opuyorumnanaktan
ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....
ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....
minişim güzel bilgilerrr
heyecan vericiii
bi gelseee hergün yıkıcam onuuu cıbıldak cıbıldak sarılıcam oğlumaaa
ya kızlar regl olacakmışım gibi bi sancım var normal mi bu haftalarda oldu mu size de
Valla bende hem şaşırdım kendime hemde güldüm.:kedi:..özellikle kafası aşağıya döndüğünden beri oldu..normalmiş ama..kafası baskı yapıyomuş ya ondan olurmuş..hapşurunca, öksürünce, tıksırınca vb..da oluyo..hep oluyo ..sırnaşık şey..sana da çok güldüm bu arada..kaydirigubbakcemile3
kizlaarr bende bugun sipami gorucem, cok heyecanliyim, uzun zaman oldu:))3 saat sonra kavusucaz monitorde:))
ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....
tatlim bizde ayak asagida, ozellikle mesane bolgesine calisiyor sipa, ayni sorun bende de var:kedi:resmen essek gibi tepiyorkaydirigubbakcemile3
Bende de aynı durum söz konusu.. Kızım hala dönmedi.. Yavrucak bazen öyle tepiniyor ki içerde, kocişle üzülüyoruz, kuzu dönmeye çalışıyor dönemiyor diye.. Kordonu almış boynuna, dr.umuz bu onun dönmesini zorlaştırabilir dedi.. hayırlısı olsun... Ama ayaklar aşağıda olunca insan mesanesine söz geçiremiyor hakikaten kaydirigubbakcemile3
ben almadım vallaa sırf ses vermek adına yazıyorumm
bide sen gereçkten haziran sonu doğurucanmuuu son durum nedir
malum ben tatilden takip edemedim tam olarak
ama çok heyecanlandım senin haberi duyuncaaa
e-bebek. com da vardı en son.. hala var mı bılemıyorum.. bı bak bakalım.. fıyatı 20 tls ı ıdı..
Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın canım benım.
taze fasulye almıştı..arçelik biberon ısıtıcısı-sterilazör
40 tl ye mi ne almıştı..ben de bakmıştım bi ara ama almadım...ama hangi siteden aldı hatırlamıyorum..
canım aramızda alan varmı bilmiyorum ama sankı bırı alcam diyince evrim ona okadar para verme şu sitede arcelıgınkı var aynıu işlemı görüyor mu ne yazmıstı yalnıs hatırlamıyorsam.heralde sen o konuyu hatırladın.ayrıca bende almadım şimdilik düğşünmüyorum,inşalah en az ilk 8 ay falan gerek kalmaz biberon kullanmama.sen nıye bu konuda acele edıyon kuzu.belkı şakır şakır sütün olcak.yerimseniben
MİNİK KELEBEK yazdıkların çok güzel teşekkür ederim bilgilerin için hakikaten şaşırdım ben kundak işini bilmiyordum hatta kayınvalidem geçen gün hafiften sararız dedi bende çemkirdim hemen ne gerek var çocuk sere serpe yatsın falan diye utandım şimdi öyleyse eğer hafiften sarabiliriz çocukları.....
ya kızlar regl olacakmışım gibi bi sancım var normal mi bu haftalarda oldu mu size de
evet canımbazen yalnış bılgımız seyler olabılıyomus.neyse burda paylastıkca hergun yenı bıse ögrenıyos zaten.ayrıca buyuklerın herzaman bı bıldıklerı olıuyor işte.annem diyor şşimdi bana "ne o dedıgıme geldın" kaydirigubbakcemile3
kizlar dun buzusuk beynime bisey daha takildi, ki kesin bahsedilmistir ama, biz bu bebislerin kiyafetlerini kacinci aya kadar ayri yikiyacaktik bizimkinden????
GYPSYESRA'M,
Şimdilik her doktor farklı bişi söylüyo bizim de kafamız karışrı açıkçası. Ama en son benim kendi kalp doktorum ne derse ona uyacağız galib a çünkü beni en iyi o biliyor diye düşünüyoruz. Ona da bu Cuma gideceğiz bakalım son durum ne olacak sizi bilgilendiririm bitanem.
Ayrıca beni merak ettiğin için çok mutlu oldum teşekkür ederim tatlım.
Sen de İzmir fotolarında harika çıkmışsın. Zaten herkes bi harika çıkmış. Ben neden orada yoktum diye gıpta ile seyrettim fotolarınızı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?