TAZEcim hayırlı olsun yeni kameranız. Ben de artık dışarıda fazla zaman geçiremiyorum. Karnım ayaklarıma düşüverecekmiş gibi oluyor.
Sağol aidacım :) a.s.
:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyordualarınız eksik etmeyin benden
Güzel haberlerle gel şampuan kardeş :)
bu arada kamera hayırlı olsun sen daha yeni mi aldın ben öğrendiğimde almıştım her ultrason görüntüsünü kaydettim eşim artık isyanlarda kafamçokkarıştı
ÖZLEMCİM öncelikle doğumgününü kutluyorum. Kuzunla birlikte nice güzel yaşlara, diyorum. Ultrason viedoları için şimdiye kadar hep foto makinasının video özelliğini kullandık. Ama tabii çok kaliteli bir çekim yapmıyor. Bir de usg veideolerı var doktorun aletten kaydettiği, eh yeter şimdilik:)
Şunu soracağım, bir ara içinizden biri Arçelik'in sterilizatörünü almıştı sanırım. Hangi siteden ve n e kadara almıştı, onu merak ettim. Ya da sterilizatör çok gerekli bir alet mi içinizde başka alanınız var mı?
Hangi markayı tavsiye edersiniz?
Bir de kızıma isim konusunda sizin de fikrinizi almak istedim.
Ben iki isim koymak istiyorum.
Melek Dilara mı olsun, yoksa
Buse Dilara mı?[/COLOR]
BENİM O, BENNNN :) e-bebek.com dan 50 TL ye (kargo dahil) almıştım ama, daha da ucuzlamış, diye duymuştum. Biberon kullanmazsa, mamalarını ısıtırım içinde ya da hamile bir arkadaşıma hediye ederim.
kizlaarr bende bugun sipami gorucem, cok heyecanliyim, uzun zaman oldu:))3 saat sonra kavusucaz monitorde:))
Oyyy, hadi bakalım Nurdancım, güzel haberlerle gel. Teo'ya selam söyle bizim için :)
_bu kundak işini ben bııyordum.:lepi: psikologdan dınlemıstım.enazından ilk 40 gun önemlıymıs.bbek kendını annekarnında hissedermıs.egeer hıc sarmadan yatırılırsa kolik sendromuna bıle cevırebılırmıs(aglama nöbetine) çünkü eli kolu her yere rahat gıttı için sevmezmıs bu durumu.ee tabıu haklı olarak kac ay karnımızda ufacık bı yerın içinde.
_sonra bırde şimdi söliyecegim sey size tuhaf gelcek belkı ama bebegı yatırınca yada uyutunca mutlaka onun oldugu odada dolanmamamk lazımmıs.bebek annenın kokusunu alırmıs ve uykuya dalamazmıs birtürlü ve süreklı aglarmıs.hanı genelde yaparlarya bebek uyutulur ve hemen o odada ortalık toplanmaya baslar.bu cok yanlısmıs,bebegın uykusu tamamen bölünür ve huzursuz bı bekbek olurmus
_son bişe daha geldı aklıma.sen şu gaz cıkarma konusunu yazınca.bebegı cıplak gögsümüze yatıracakmısız gun iç.inde (yanı dogmus bebeklrı) bizim cıplak tenımıze degdıgı zaman ve kalp sesımızı duydugu an anne karnına gerı döndüğünü sanırmıs ve huzurla uyurmus yada sakınlesırmıs.oyüzden gun içinde dus alıp yatırmak laımmıs bebegı.biz bu konuda sanslıyız havalar sıcak olacagı için bunu sık sık yapma sansımız olur
_hee bişe daha,enazından bebegın 40 ı cıkana kadar bırakın parfüm kullanmayı kokulu vucüd kremı bıle sürmemeliymişiz.bebek anne kokusunu istermıs ve eger bu parfüm tarzı kokusu olursa hoşlanmamıss.benden inciler bukadar aklıma geldıkce yazarım
Bak bunlar çok yararlı bilgiler minik. Çok teşekkürler paylaşımın için. a.s.
taze fasulye almıştı..arçelik biberon ısıtıcısı-sterilazör
40 tl ye mi ne almıştı..ben de bakmıştım bi ara ama almadım...ama hangi siteden aldı hatırlamıyorum..
Çok teşekkürler mercimekim :) seni seviyorum.