2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canan, maşallah bebişine.. Sağlık ocağındaki kadın yüreğini ağzına getirmiş ama her işte bir hayır vardır derler bak.. Güzel haberler almana vesile olmuş.. :dance:

Jenny geçmiş olsun saglık ocagı yuzunden boşu boşuna moralini bozmuşlar işte neyse ki hiç bir şey yokmuş canım gozun aydın....için ferahlamıştır...bol bol su içmemiz gerektigi dogru...

canım güle güle kullan elbiseni,hangi siteden aldın bende bir bakayım malum evde kapalı kaldım ya...

ACİL...

Eminonunde bebek malzemelerı satan pasaj adı bilen var mı arkadaslar.. su an arkadasım orada.. ve hıc bır dukkan solemıyormus orada
evrişcim havuzlu han tamamen bu bebek malzemeleri ustune bir pasaj...

moralinizin bozulmasını istiyorsanız sağlık ocağına gidin!!..bi sürü örnek yaşadık..hala daha yaşıyoruz..!!

Canan..bebeğine maşallah..herşey iyi gidiyor bak..ne güzel..
mercimekim kafamı bulandırma yaaaa.ben tetanozlarımı saglık ocagında vuruldum.bir surude aşıya gelmiş bebek sevdim bu arada....

COMELY canım inşallah arkadaşının durumu çözümlenir minik bebegede bol bol dua edicem bu arada sende kendine dikkat etmelisin tansiyonun konusunda..
EBRUSKA canım dogum sonrası kadar önceside önemli bence en kısa zamanda ayrılmalı ve dinlenmelisin
JENNY bak ne güzel senin minik ataga geçmiş gözün aydın...
TEMıZLıK KONUSU :bence doğuma onbeş gün kala büyük temizliğinizi yaptırın siz hastanedeykende evin bir yakını tekrar rutin bir temizlik için evde bulunabilir ben öyle yapıyorum iyi oluyo eve geldiğinizde ev mis gibi olmuş oluyo... bir fikir

mercimekim kafamı bulandırma yaaaa.ben tetanozlarımı saglık ocagında vuruldum.bir surude aşıya gelmiş bebek sevdim bu arada....

kafanı bulandırmaya çalışmıyorum güzelim..ben de tetanozlarımı oldum...benim şikayetim ordaki ebelerle ilgili..hepsi birer felaket tellalı..gidiyoruz moral bozulup geliyoruz..bu sitede kaç kişi yaşadı ben de dahil..

ya sağlık ocakları için ne diyeceğimi bilemiyorum - iyimi kötü mü bişey diyemicem - aşılarımızı orada oluyoruz iyi davranıyolar çok ( bizim burda yoğunluk yok hatta hiç hasta yok gidince bana prenses gibi davranıyolar ) ama siz siz olun aklınızda bulunsun %100 güvenmeyin söylediklerine çünkü sağlık ocaklarına genelde yani büyük bir oranla sadece ilaç yazdırmaya gidiliyo Oradakiler de ona göre muamele yapıyolar sana ,ona göre anlıyolar işinden - çok iyi anlasalar da zamanla köreliyolar Bunu da söylememin sebebi şu - çok yakın ailece görüştüğümüz bir abla var senelerin senesinin hemşiresi ama birkaç yıldır sağlık ocağında çalışıyo ( İstanbulda) ve orda mesleğini yapmıyo nerdeyse çünkü gelenlerin %5 i bile muayene olmuyo sadece ilaç yazdırıyolar
O yüzden hakkaten kötü bişey duyduğumuzda bir yerde daha kontrol ettirmek iyidir

bende yarın gidiyorum doktoruma. tam 32. haftama giriyorum ssk lıyım arkadaşlar. neler yapmam gerek bi bilgisi olan varmı ??

cnm teşekkürler opuyorumnanaktan
ece su bebişimize maşallah
bu arada sağlık ocağındaki ebeleri takmıyorum yoksa kafayı yerdim dr günde 5 öğün ye diyor hatta makarna bile sağlık ocağına gidiyorum çok almışsın dikkat et diyo çok arada kaldım çoook :sinifsinif: ama ebeyi dinlediğim dönem bebk küçük kalmıştı şimdi sadece doktorumu dinliyorum akıllandım ama tabii senin durum daha farklı ama maşallah eceye

ikilershop'tan aldım.indirimli ürünler kısmında pembeli grili olan elbise.birkaç rengi var.gögüs ölçüne göre alırsan olur.ben nolur nolmaz diye büyük aldım ama oradaki ölçüye göre alsam daha hoş dururdu.

bende yarın gidiyorum doktoruma. tam 32. haftama giriyorum ssk lıyım arkadaşlar. neler yapmam gerek bi bilgisi olan varmı ??

32+0 da doktoruna gidiyorsun çalışmaya devam ediyorsan çalışabilir raporu alıyorsun çalıştığın kurumda personele iletiyorsun. Eğer 3-4 hafta sonra işten ayrılmak istersen tekrar doktora gidip çalışamaz raporu alıyorsun onu gidip ilçe sağlıga onaylatıp tekrar şirketine verip işi bırakıyorsun

minik kelebeğim sağolasın sol bacağıma vuran bi ağrı regl olmadan olan gibi herhalde yalancı sancıdır. artık herşeyden korkar oldummm

arada banada oluyor yoruldugum zaman regl ağrısı gibi ağrım oluyor, doktora söyledim elini alt karnına koy hafif bastır yumuşaksa problem yok masa gibi çok sertse beni ara demişti arada böyle ağrıların olması normalmiş az kaldı artık

Doğumdan sonra çalışacakmısın, ? neden iizn hakkın varken uzun yolu çekiyorsunki ?

ACİL...

Eminonunde bebek malzemelerı satan pasaj adı bilen var mı arkadaslar.. su an arkadasım orada.. ve hıc bır dukkan solemıyormus orada
Havuzluhanın en alt katı herşey var orada

ne yapmalıyım derken???

ya zaten ordaki tartılar teee 2. dünya savaşından kalma 3-4 kilo fazladan ölçüyo - banada öyle dedi - çok almışın dedi - yaf 1 kilo aldım 1 aydır hiç kağıdıma bakmadan fazla kiloluyum ya direk çok kilo almışın diyo adamın asabını bozuyo

Canım ben çalışabilir raporu aldım 32. haftamda. Benim doktorum SSK anlaşmalı bir özel hastanede çalıştığı için benimki çok kolay oldu. yani beni takip eden dr. raporumu vermiş oldu. Hatta ben bile gitmedim, eşim gitti almaya zemuszemus

Ama ben araştırdım öncesinde. Devlet hastanesine veya anlaşmalı özel hastaneye gidiyorsun. Çalışmaya devam etmek istiyorsan sana çalışabilir raporu veriyorlar. Bunun aslını sen saklıyorsun, iş yerin isterse onlara fotokopisini ver. Eğer doğum iznine ayrılmak istiyorsan henüz o konuya gelemediğim için yardımcı olamıyorum canım.. :kedi:

EVRİŞ,
Sen hangi hafta yani kaç haftalık gittiğinde bebişinin kilosunu yazmışsın bir de 07.08.09 tarihinde kaç haftalık olmuş olacaksın merak ettim canım.
Allah gönlüne göre versin inşallah...

ben daha dun gıttım.. :)) 33+1 de ıdık,doktorumuzun verdıgı tarıhte 39 cıvarları olacak galıba.. normal dogum tarıhımız 11 agustos ıdı kılosu 2300 boyuda 44.5 ıdı. Rabbim hepimizin gonlune gore versın ınsallah.

PETRİK'cim, doğumdan sonra çalışacağım için böyle ince hesaplar yapıyorum maalesef.. Hoş hiçbir şey bugünden belli olmaz ama açıkcası ayrılmayı hiç düşünmedim bugüne kadar.. Muhtemelen şöyle bir 6 ay izinli olacağım.

Bebişimin ismi için yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Ben Buse Dilara'yı beğeniyorum, eşim Melek Dilara'yı.
Bakalım hangisine karar kılacağız artık. Sağlıkla ve zamanında gelsin de inşallah...
Bence Melek Dilara kulağa hoş geliyor

gözün aydın jenny kuzun normal kiloya ulşamış maşallah, ebe konusuna gelince yaw bütün ebelerde aynımı delimi bunlar banada böyle kötü bir gün yaşattılar anlamıyayım senin hikayene benziyor gitme anacım başlarım taaa ebesinden klava:

COMELY inşallah arkadaşının bebeği iyi olur , hastane bulurlar allah yardımcıları olsun
senin tansiyonda çok çıkmış dikkat et 14 ve sonra tehlikeli

aynen tellal hepsi ebeye gittim deyipte güzel birşey yazan görmedim bugüne kadar, aşımı oldum birdahada gitmedim gitsemde ebeye uğramam

40 ın içinde olmuş olcaksın..dr.bekletiyor son ana kadar, ne güzel yaa..benim de normalim 13 ağustos..eğer sezeryan olcaksın derse o kadar bekletir mi bilemem..

canım büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ama gerçekten bu ebeler bazen korkutabiliyor geçenlerde benimde karnım çok sertmiş bana sen hemen erken doğum yapabilirsin hemen dr.unu ara git dedi tabi ben salya sümük şükürler olsunki bizimde herşey yolundaymış.....o anki yaşadığın paniği duyguyu heyecanı o kadar iyi anlayabiliyorum ki insan biran için ne yapacağını şaşırıyor.... maşallah kuzuna annesi bak çabuk toparlayacak o kendisini görbak doğumdan sonrada en hızlı kilo alanlardan biri olacak.....

bilmiyorum canım ama insanın hamilelik sürecindede dinlenmeye ihtiyacı var devlet bu izni boşuna vermiyor bir bildiği varki veriyor... ben kullanamadığım için izin kullanma fırsadı olan herkesin kullanmasını istiyorum... inan artık çok zor geliyor işe gelmek, oturmak kalkmak bir işkence.... evde olmak dinlenmek, yavaş yavaş işlerimi yapmak kendimi doğuma dinlenmiş bir şekilde hazırlamak istiyorum ama malesef ya burdan giderim doğuma işten yada sezeryan tarihim belli olursa anca ozaman 1 hafta önceden falan izne ayrılabilirim.... hoş şimdi çalışsamda o izinleri doğumdan sonrada kullanamıcam en fazla 40 gün izin verecekler rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

12+5 en fazla 17 hafta ediyor yıllık izin desek 1 ay etti sana 21 hafta 6 ay için ücretsiz izin mi alacaksn??CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…