2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nice mutlu yıllara cnm a.s.

allah ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...tüm melekler korusun yavrunu..öp benim için..

deryacim kizinin dogumgunu kutlu olsun, hayati boyunca guzelliklerle karsilassin canim, yerimize op kuzunu...

nice nice mutlu yaşlara sağlıkla inşallah:Saruboceq:

sakaleynmaster, kızının doğum günü kutlu olsun.Beraber nicee doğum günleri kutlayın.

slm helincim

deryam prensesinin doğumgünü kutlu olsun nice güzel yaşlar diliyorummm kalk pasta yap kızına annesi hadiiii

Sakaleynmaster öncelikle kolay gelsin... Nice mutlu yillara ...Hayat ona saglik, basari ve mutluluk getirsin...Okula basladi mi? yoksa bu sene mi basliycak?

hoşgeldin aramıza.

meleğinin doğum günü kutlu olsun.nice sağlıklı mutlu yıllara

sakaleyn prensesinin dogumgunu kutlu olsun nice guzel seneler yasatsın mevlam cocuklarınla...

norram allahta dedenin omrunu teoya versin insallah, tez zamanda onuda kurtarsın

Mutlu yıllar meleğine bizim içinde öp kuzunu nice yıllara

Meltem içim kalktı birde her aşamasını çekmişler :sinifsinif:

Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..

Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..

hepinize teşekkür ederiz bol öptüm kzuzumu sizlerin adımnda öperim darısı sizlerin başına güzel hamişlerim kaydirigubbakcemile3
anasınıfına gitti bu yıl başlıyacağız okula oda ayrı bir heyecan alkisalkisalkis

neyseki sonu harika bitmiş..allah hep yüzünü güldürsün..suya devam

ben de 37. haftaya kadar çalışcağım işin kötüsü ben izne ayrılmadan rahat olan işler çok yoğunlaştı öyle böyle değil

Benim aklıma bişi geldi - şimdi mutlaka temmuzda da doğum yapacaklar olacak aramızdan - onlar foruma temmuz anneleri olarak devam etmicek dimi ??
sonuna kadar ağustos annesi olacaz dimi :)

kizlar ultrasondan geldim ve bir kere daha uniye gitmemeye tobe ettim, bugunku randevu calistigim universitedeydi, salak ve doktor demeye bin sahit goddik ve biyikli bi adam sadece 5 dk bakti, ben sorarsam cevap verdii..
Kuzum sadece 1840gr, boyuda 38 cm 2.5 haftada saddece 240 gr almis((ve 2 cm uzamis(( moralim cok bozuldu, haftaya 30unda kendi doktorumda randevum var, esimi aradim moralim bozuk dedim, anmlattim bide o azarladi dandirirk doktorlara gdip kendini uzuyorsun, bizim doktorumuza guven diye...
o kadar besleniyorum, bana yariyor, ona yaramiyor(
Haftaya inssallah daha iyi cikar sonuclar, 2 kiloyu gecer...universitedeki tum kalan randevularimi iptal ettim...nasil olsa ozelde dogurucam, kendi doktorumdan devam edicem..

üzülme canım kilosu gayet iyi bence hiç telaş edecek bişey yok nolur kendini üzme Teoyu da üzersinn - kendin de diyosun kendi doktoruma giderim diye - tabiki sadece tek yere git - cihazdan cihaza da değişebilir ( emin değilim ama bi ihtimal) o yüzden sen tek yere git güvendiğin doktora git hayatım Seni biraz rahatlatacaksa bizim kızımız 31+1 ve kilosu 1353 ve ben buna bile seviniyorum - hani beterin beteri var o yüzden moralini düzelt herşey güzel olacak

Kanun 37. hafta bitişine kadar çalışılmasına izin veriyor. Yani sen 38. haftanda çalışmak istesen de çalışamazsın. İzne ayrılacağın hafta tamamen sana kalmış. İster 35te, ister 37de..

Kolay gelsin Dide'cim.. Söyle sana çok iş vermesinler.. :ecrin_bebek:

ayrica hala kafa yukarda, hissettigim gibi sag tarafta, sirtida sag tarafta..
bir de ebe vardi bi tane hala calisiyormusunuz dedi, evet dedim, biraz dinlenmeniz gerek artik dedi, o yuzden biraz az kilo almis dedi, etkiler sizinde yorgunlugunuz dedi...daha da moralim bozuldu((butun gun yatamama ki, is yerinde artik hic yormuyorum kendimii((

nurdancığım niye moralin bozuldu ki? normal aralıkta değil mi boy ve kilo..yoksa sen ben şişiyom bebiş şişmiyo diye mi üzüldüm.sen daha iyi bilirsin ama bir standardı olmuyor bu kilo alışının yani haftada şu kadar almalı diye bir şart var mı?

Nurdan hiç moralini bozma lütfen. Hatırla, beni 5 dk da muayene eden kadın da plasentamın aşağıda olduğuna karar vermişti. Ne kadar üzülmüştüm. Moralini yüksek tut, bence o bıyıklı yanlış ölçmüştür... Önemsememiş işte. Haftaya her şey yolunda olacak bak, görürsün. Üstelik de 1840 gr da az bir rakam değil. Lütfen olumsuz düşünüp de moralini bozma, Teo'yu üzme...

ya nurdan niye sıkıyosun canını tatlım yaa..gebelik.org sitesine baktım bebeğinin kilosu normal değerinde..boyu da zaten gerçek değerler olmuyo tahmini değerler sen daha iyi biliyosun bunu..genelde de ölçümler daha az çıkıyo..bebek daha kilolu oluyo aslında..eğer bebeğinde başka bişi yoksa bunu dert etme lütfen..dr.dan dr.a da ölçümler değişebiliyo...boşyere yıpratıyosun kendini..

bu ebeler de her yerde aynı.bunlara okullarda anksiyete yaratma dersi de veriyorlar eminim artık..ben de çalışıyorum ve gerçekten işler yoğun..özürlü çocuklarla ve onların dil bilmeyen çok cahil aileleriyle çalışıyoruz.bölüm başkanıyım ve ne iş olsa ben de.haşatım çıkıyor.önümde şu an herbiri ayrı işlem bekleyen bir sürü dosya yığılı.çok şükür neve kilo ve boy olarak haftasına göre ileride..belki bireysl farklılıklar dersin ama sürekli de yatılmaz ki.hem kendini yormuyormuşsun.bir de ne kadar entellektüel faaliyette bulunursak o kadar iyi bence.

CANAN senin de gözün aydın canımcım. Çok sevindim. 1 haftada 250 gr ne demek :)

Kızlar çok sıcak, hiçbişi yapasım yok. Evi mok götürüyo. Onur süpürüyo normalde ama o da okula gitti geldi, sıcakta hoşafı çıktı garibimin. Uyuyo. Cumaya kadar da her gün gidecekmiş. Uyanınca süpürge tutar mı acaba? Biraz ikna etmeye çalışayım.

yazık onura ve yazık salifoya 8 aydır bizim ev de salifoya emnet..Allah razı olsun onlardan..ama üsülüyom da.ev taşırken perişan oldu.bu gün yine kaç kere telekoma elektrikçiye gitti işten izin alıp müdür de sinir oldu artık.

hem ben aliyorum bebege yaramiyor diye uzuldum, hemde 2 kiloyu gecer diye dusunuyordum..neyse bi haftaya kendi doktoruma gideyim..

Canım hiç canını sıkma. Bak benim kızım SAT'a göre 33+0'da 1700 gr çıktı. Doktorumuz her seferinde "zayıf bir kızcağız olacak bu, tosuncuk olmayacak" diyor. Yeterki sağlığı, gelişimi yerinde olsun. Ben bunun için dua ediyorum. Yoksa ister 3,5 kg doğsun, ister 2,5.. Kilosu azsa sağlıksız demek değildir bu. Ayrıca, ben çok hikayeler duydum çevremden usg'de 2,700 çıkmış, bir doğmuş 3,250 kg. Geçenlerde iş yerinden bir arkadaşın kuzeni doğum yapmış. usgde 3,5 kg civarı çıkıyormuş. Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Bebişine de yarıyordur annesi, öyle deme üzülür sonaaa... lmaz:

nurdan kendi doktorundan çıkınca çoook mutlu olacaksın..ahan da yazdım buraya

sagolun kizlar insallah dediginiz gibi usg yanilir..pis biyikli hic sevmedim zaten ilk gordugumde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…