nice mutlu yıllara cnm a.s.
allah ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...tüm melekler korusun yavrunu..öp benim için..
deryacim kizinin dogumgunu kutlu olsun, hayati boyunca guzelliklerle karsilassin canim, yerimize op kuzunu...
nice nice mutlu yaşlara sağlıkla inşallah:Saruboceq:
mercimekim bende yenidoğan sünnetine karar verdim hastaneylede görüştüm, 270 ytl fiyat verdiler ama hemen olamayabilir doğumdan sonra bazı sorunlar olabiliyor,sarılık gibi onun için doğumdan hemen 2-3 gün sonra değilde 10 gün sonraya felanda kalabiliyo bazen dediler.
canım kızının doğum günü kutlu olsun. nice yaşlara..
selam
sakaleynmaster, kızının doğum günü kutlu olsun.Beraber nicee doğum günleri kutlayın.
slm helincim
deryam prensesinin doğumgünü kutlu olsun nice güzel yaşlar diliyorummm kalk pasta yap kızına annesi hadiiii
Sakaleynmaster öncelikle kolay gelsin... Nice mutlu yillara ...Hayat ona saglik, basari ve mutluluk getirsin...Okula basladi mi? yoksa bu sene mi basliycak?
hoşgeldin aramıza.
meleğinin doğum günü kutlu olsun.nice sağlıklı mutlu yıllara
sakaleyn prensesinin dogumgunu kutlu olsun nice guzel seneler yasatsın mevlam cocuklarınla...
norram allahta dedenin omrunu teoya versin insallah, tez zamanda onuda kurtarsın
Mutlu yıllar meleğine bizim içinde öp kuzunu nice yıllara
Meltem içim kalktı birde her aşamasını çekmişler :sinifsinif:
maşşalah kuzunaa.7 yaısna basıyo demekk.Allah ım hep yüzünü güldürsün ömür boyu mutlulık peşini bırakmasın prensesinin inşallah
ayy canım maşşalah sana.baya cesaretlıymıssın.11 aylık bebegın var ve 2.yı yapıyosun.kutlarım senı cesaretınden ötürü.bende aralarında cok fazla yas farkı olsun istemem mesela 3 yas tam ideal gıbı gelıyo ama kısmet tabı.herkez "bı dogur daha 10 yıl cocuk mocuk istemezsın" dio.bakalım zmaan ne göstercek.buarada bebegını sünnet ettırmen bencede cok işsabetlı olmus..gercekten erken yapılması hem cocugun psikolojısı açısından hemde saglıgı acısından gereklıymıs zaten.
Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..
Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..
hepinize teşekkür ederiz bol öptüm kzuzumu sizlerin adımnda öperim darısı sizlerin başına güzel hamişlerim kaydirigubbakcemile3
anasınıfına gitti bu yıl başlıyacağız okula oda ayrı bir heyecan alkisalkisalkis