ben daha dun gıttım.. :)) 33+1 de ıdık,doktorumuzun verdıgı tarıhte 39 cıvarları olacak galıba.. normal dogum tarıhımız 11 agustos ıdı kılosu 2300 boyuda 44.5 ıdı. Rabbim hepimizin gonlune gore versın ınsallah.
ben daha dun gıttım.. :)) 33+1 de ıdık,doktorumuzun verdıgı tarıhte 39 cıvarları olacak galıba.. normal dogum tarıhımız 11 agustos ıdı kılosu 2300 boyuda 44.5 ıdı. Rabbim hepimizin gonlune gore versın ınsallah.
milkshake senin firma nasıl anlamıyorum 37. haftadan sonra hmile personeli çalıştırmak büyük suç sgk ya göre en az 8 hafta doğum sonrası yasal iznin var maliyeye şikayet etsen firmayı sağlam ceza alırlar
hastane çantamıza 1 kavanoz zeytinyağı da koysak naparlar acaba?
arkadaşlar.....
şimdi bizim doğuma 5 hafta kadar var allahın izniyle bende hep doğuma gitmeden önce büyük temizliğimi yaptırır öyle giderim evim tertimiz olur diyorum ama bir yandanda tereddütlüyüm doğumun ne zaman olacağı belli olmaz bizim kız gelmeye kalkarsa öylece kalakalırım valla... duvarlar silinecek, tüller yıkanacak, mutfak dolapları, banyo, tuvalet, cam, kapı vs. ne varsa dipten bucaktan bir temizlik olacak.... sizler ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz büyük temizliği ben şimdi yaptırmaya başlasam acaba erkenmikine....
eve gecer gecmez yapma bence bide erken merken acılır rahim allah korusun.. ben 2 hafta kala yapmayı dusunuyorum 1 aydanda vazgectim ama iste sez mı olur normalmi olur bilemediigimden 2 hafta once baslıycam canım
12+5 en fazla 17 hafta ediyor yıllık izin desek 1 ay etti sana 21 hafta 6 ay için ücretsiz izin mi alacaksn??CADIARZU
süt iznini ben bebek 1 yaşına gelinceye kadar haftada 1 gün olarak kullanacağım özellikle pazartesi düşünüyorum mesela 2010 ve 2009 tüm bayram vb tatil günlerine bakıp öyle karar verdim :) 4 gün iş 3 gün ev
ve ben azonce dısardan geldim markete gitmistim kendimi baska yerde baska seyler bakarken buldum :))
cok guzel onden asagıya kadar fermuarlı bir gecelik aldım cingene pembesi ve altı kolları lacivert fırfırlı yarım kollu. cicilere eklerim. cok icime sindi. tacımı aldım pembe gri simli:) yelpaze aldım bikacda don aldım hastanede giymeye anane donu..
dogumdan sonra 40ım cıkınca ilk isim gidip bikarıs sexy donlar almak olcak hos kilo vermis olmam ama yinede kendimi ii hissederim :))
Milkshake, senin işin benden daha zormuş be annem.. Allah sana kolaylık versin.. İnşallah bebişin uysal olur da senin işini biraz daha kolaylaştırır. Hepsinin ötesinde sağlıklı olsun tabii ki...
Ben de hep 37. haftamın sonuna kadar çalışırım dediğimden müdürüm iznini ona göre ayarladı. Önümüzdeki hafta ortası izne çıkacak. 13 Temmuzla başlayan hafta geri gelecek. E zaten 13 Temmuz haftası benim 37. haftam olacak.. yani köşeye sıkışmış durumdayım. şimdi adamın izinden dönmesini beklemeden ayrılıyorum demek de olmaz.. Allah'tan yoğun bir mesai yaşamıyorum, sadece yolum çok uzak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?