2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cümlem eksik kalmış canım.. " Geçenlerde iş yerinden bir arkadaşın kuzeni doğum yapmış. usgde 3,5 kg civarı çıkıyormuş, bebek 4 kg'ın üzerinde doğmuş.."

hehe pırlanta kocalarınız var ya - işte alışkanlıklar nekadar önemli - benimki bırak süpürge tutmayı rengini bile bilmez - dediğim gibi elışkanlık yok e ben ben nasıl alıştıriim bu satten sonra alışmadı zaten 3 senede- tek yaptığı şey eğer çöpü çıkarttıysam onu aşağya indirmek - söylemeden yaptığı tek şey :) Ben alıştım artık yardım da beklemiyorum - eskiden çok sinir oluyodum çünkü benim babam annemden fazla iş yapar evin içinde - haliyle öyyle bişey beklerdim ama nerdeeeee - takmıyorum artık kafam daha rahat:umursamaz:

ben yakisikli ve karizmatik doktoruma kurban olayimm...her gittigimde 30-40dk benimle ilgileniyor...
hafataya kadar yumurta, kofte, tavuk, sut, yogurt bombardimani yapayim bari Teo'ya...(ki zaten yapiyorum ama)

Önceki yıllardan kalma yıllık izinlerim de var. Süt izni, yıllık izinler ve SGK izni toplam 6 ayı buluyor. Belki 6 ayı bitirmeme yetmez ama buna da şükür diyorum şimdilik.. 5,5 ay olur ama..

gayet güzel senin ve bebeğin için sağlıklı olsunlar sütümüz olsun biz sağar bırakırız sütlerimizi di mi ama

benim eşim de ev taşınırken perişan olacak annem ve kayınvalidem sağolsunlar evi topluyorlar 2 gündür ben de işe geliyorum eşim de kırılacak ezilecek eşyaları önden eve götürüyor hepsinden Allah razı olsun

hem ben aliyorum bebege yaramiyor diye uzuldum, hemde 2 kiloyu gecer diye dusunuyordum..neyse bi haftaya kendi doktoruma gideyim..

sakin ol annesi büyü r bebişin et süt yumurta sebze ye bol bol su iç büyüyecek tabii ki

Canım, bozma moralini. USG cihazından dolayı böle abuk sonuçlar çıkabiliyor sonuçta cihaz kendi ortalamasına göre bir sonuç çıkarıyor. Misal ben aynı gün içerisinde 1 saat arayla 2 kere usgye girdim. Birinde 2050 gr çıktı. Birinde 2200 gr çıktı. Yani farklı usglerin değerleri, drun özenli davranması falan değiştirebiliyor sonuçları. Bence de sen özel drun usgsine göre değerlendir kuzuşunu. Kendini de onu da üzme tatlımmmm

ben yakisikli ve karizmatik doktoruma kurban olayimm...her gittigimde 30-40dk benimle ilgileniyor...
hafataya kadar yumurta, kofte, tavuk, sut, yogurt bombardimani yapayim bari Teo'ya...(ki zaten yapiyorum ama)
hehehe yap yap sonra kapılardan sığma - ya sen normal yemek alışkanlıklarına devam et - hiç bir şekilde zorlama olayları - eminim ki çok farklı şeyler duyacaksın haftaya

Eeee, baba olmak kolay mı öyle :) "Çocuğu koy, çekil" değil, koşturacaklar tabii :) desem de, yazık Onur da bir dediğimi iki etmiyor :) bazen su falan istiyorum, belim çok ağrıyorken. sonra da kötü hissediyorum, ayağıma getirtiyor, iş yaptırıyor gibi... Bu arada Salifo neyin kısaltması Didecim yaaa?

taze onlar kek biliyor musun? nefis

Offf, bayılırım keke.. Hele ev yapımı olursa :)

nurdan kendi doktorundan çıkınca çoook mutlu olacaksın..ahan da yazdım buraya

Ayynen gatılıyor, altına imzamı atıyorum.

Nefis ha !! hani bize, hani bize ?? şakkıdı
yavrum ben yemedim ki size..resmiyle idare ediyoz iştemafoldumben
hehehe yap yap sonra kapılardan sığma - ya sen normal yemek alışkanlıklarına devam et - hiç bir şekilde zorlama olayları - eminim ki çok farklı şeyler duyacaksın haftaya

sonra omuz atar kocası ona di mi he he

40 ın içinde olmuş olcaksın..dr.bekletiyor son ana kadar, ne güzel yaa..benim de normalim 13 ağustos..eğer sezeryan olcaksın derse o kadar bekletir mi bilemem..

Maşallah kuzuna da sana da.
Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım inşallah....

Saolun dostlar guzel dusuncelerınız ıcın.. doktorum 5 agustostan sonra ıstedıgın zaman senın dedı.. bende 7 olsun o zaman dedım.. ama tabıkı bu bızım secımımız.. gerısı Kuzey e kalmıs.. dılegım onun da beklemesı..

cadu antep te yaşıyormuşsun benim de eşim antepli gerçi ist da doğmuş büyümüş ama. evlendiğimizden beri 2 defa antep e gittik biz de

ay sorma canım benimde öyle işler azalsın dedikçe çoğalıyor.. .. benimde 3 aylık raporları hazırlamam lazım süre haziran sonunda bitiyor benim temmuz 20'e kadar hazırlayıp ankaraya göndermem lazım:1shok: düşün doğuma sayılı günler kala ben son demlerimi oynayıp işleri halletmem lazım çok çalışmam gerekiyor çookkkmafoldumben
Benim aklıma bişi geldi - şimdi mutlaka temmuzda da doğum yapacaklar olacak aramızdan - onlar foruma temmuz anneleri olarak devam etmicek dimi ??
sonuna kadar ağustos annesi olacaz dimi :)

olurmu öyle şey sonuna kadar ağustos annesiyiz.... sevincimizi, mutsuzluğumuzu, sıkıntımızı herşeyimizi burda paylaştık birbirimize destek olduk şükürler olsunki bu günlere geldik artıkdoğumlardan bahsediyoruz bundan sonrada fulll devam sonuna kadar daha çok güzel şeyleri paylaşacağız bundan sonra bebeklerimizle ilgili :enbuyukkk:

canım bazen yanılabiliyor dr.lar hatta her ultrasonda farklı çıkabiliyor bebeğin kilosu ölçümlerden dolayı sen bizden daha iyi bilirsin tatlım bozma moralini maşallah bebişinin kilosu gayet iyi normal sınırlar içersinde 100 -200 gr eksik olmuş ne farkeder şükürler olsunki sağlığı yerinde teonun hadi toparla kendini annesi oğluşumuzu üzme emi:teselli: bu ay sana yarar aldığın kilolar diğer ay ona kıyamam sana üzme ikinizidelmaz:

dünürümmm sen gel hele ben sana yaparım kekin enn alasınıkaydirigubbakcemile5

Canancım, biz de bu noktaya kolay gelmedik ama... Bİz 6 yıldır evliyiz. İlk 3 yıl benim için cehennem olmuştu. Kayınvalidem hiçbişi öğretmemiş Onur'a. Hiç bir işten anlamayan bir adam vardı karşımda. Baba evinden çıkıp benim evime gelmiş gibi!! Herşeyi benden bekliyordu ve tamiret işlerinden de zerre anlamıyordu, üstelik tamir edilmesi gereken bir yer olduğunda da ben 40 kere söyledikten sonra adam çağırıyordu. Çok iyi bir insandır benim kocam ama çok da tembeldi o zamanlar. Haa, bir de bu haliyle çocuk istiyordu benden! Ben de 3 yılın üstüne bir gün aldım karşıma dedim ki, sen böyle devam ettiğin sürece ben senden çocuk yapmam, sorumluluk paylaş, bazı işleri sen üstlen, ben o işlere elimi sürmeyeyim, dedim. O konuşmadan sonra çok değişti. Şimdi çok şükür. Gene her işi beceremez ama, elinden gelenin en iyisini yapar.

Düşünsene; yemek yapmaz, ütü yapmaz, toz almaz, süpürge - vileda nasıl yapılır bilmez. Üstelik tamirattan anlamaz ve çalışmayı da sevmez bir adamdı. Ben haftada 15 saat matematik kursu veriyordum okulda canım çıkıyoru 3-5 kuruş daha kazanayım diye. Öğrencileri kursa ikna etmek için atmadığım takla kalmıyordu. 1 maaş kadar kurs parası kazanıyordum, hem de cehennem gibi okulda, hem de çocukları asla tehdit etmeden!! Ama Onur'a sen de 2 sınıf kurs aç, dediğimde,okulda kurs veren olduğu halde açmıyordu. Bahanesi de vardı hep ama, o bahanelere karşı ben it gibi çalışıyordum.

Demek istediğim, Onur kendini yenileyebilen bir adam olduğu için şanslıyım. Ama bize geldiklerinde kayınvalidemin ve görümcemin dibi düşüyor "sen bunu nasıl eğittin" diye. Onur şu anda görümcemden çok daha iyi iş yapar mesela... Yaaa, pes etmeyeceksin :)

Gelir oraya pataklarım senı.. sıpa!! Saglıgı sıhhatı yerınde olsun.. daha var onunde zaman.. her gun bır muzunu, bır yumurtanı ne yap ne et ye.. gerısı kendılıgınden geldıgı kadar gelır.. mılleettee ne deertler var.. derdımız bu olsun Nurdan.

salifo salihin uzatması oluyor kısaltma olmuyor:)))

kaydirigubbakcemile3 orjınalsın, biliosun di mi??

DÜNÜRÜM, kek yap bana :) valla oturup bütün kalıbı yiyebilirim. Sırf bu yüzden kek kalıbı almıyorum biliyor musun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…