Canım hiç canını sıkma. Bak benim kızım SAT'a göre 33+0'da 1700 gr çıktı. Doktorumuz her seferinde "zayıf bir kızcağız olacak bu, tosuncuk olmayacak" diyor. Yeterki sağlığı, gelişimi yerinde olsun. Ben bunun için dua ediyorum. Yoksa ister 3,5 kg doğsun, ister 2,5.. Kilosu azsa sağlıksız demek değildir bu. Ayrıca, ben çok hikayeler duydum çevremden usg'de 2,700 çıkmış, bir doğmuş 3,250 kg. Geçenlerde iş yerinden bir arkadaşın kuzeni doğum yapmış. usgde 3,5 kg civarı çıkıyormuş. Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Bebişine de yarıyordur annesi, öyle deme üzülür sonaaa...lmaz:
Önceki yıllardan kalma yıllık izinlerim de var. Süt izni, yıllık izinler ve SGK izni toplam 6 ayı buluyor. Belki 6 ayı bitirmeme yetmez ama buna da şükür diyorum şimdilik.. 5,5 ay olur ama..
yazık onura ve yazık salifoya 8 aydır bizim ev de salifoya emnet..Allah razı olsun onlardan..ama üsülüyom da.ev taşırken perişan oldu.bu gün yine kaç kere telekoma elektrikçiye gitti işten izin alıp müdür de sinir oldu artık.
hem ben aliyorum bebege yaramiyor diye uzuldum, hemde 2 kiloyu gecer diye dusunuyordum..neyse bi haftaya kendi doktoruma gideyim..
kizlar ultrasondan geldim ve bir kere daha uniye gitmemeye tobe ettim, bugunku randevu calistigim universitedeydi, salak ve doktor demeye bin sahit goddik ve biyikli bi adam sadece 5 dk bakti, ben sorarsam cevap verdii..
Kuzum sadece 1840gr, boyuda 38 cm 2.5 haftada saddece 240 gr almis((ve 2 cm uzamis (( moralim cok bozuldu, haftaya 30unda kendi doktorumda randevum var, esimi aradim moralim bozuk dedim, anmlattim bide o azarladi dandirirk doktorlara gdip kendini uzuyorsun, bizim doktorumuza guven diye...
o kadar besleniyorum, bana yariyor, ona yaramiyor(
Haftaya inssallah daha iyi cikar sonuclar, 2 kiloyu gecer...universitedeki tum kalan randevularimi iptal ettim...nasil olsa ozelde dogurucam, kendi doktorumdan devam edicem..
hehehe yap yap sonra kapılardan sığma - ya sen normal yemek alışkanlıklarına devam et - hiç bir şekilde zorlama olayları - eminim ki çok farklı şeyler duyacaksın haftayaben yakisikli ve karizmatik doktoruma kurban olayimm...her gittigimde 30-40dk benimle ilgileniyor...
hafataya kadar yumurta, kofte, tavuk, sut, yogurt bombardimani yapayim bari Teo'ya...(ki zaten yapiyorum ama)
yazık onura ve yazık salifoya 8 aydır bizim ev de salifoya emnet..Allah razı olsun onlardan..ama üsülüyom da.ev taşırken perişan oldu.bu gün yine kaç kere telekoma elektrikçiye gitti işten izin alıp müdür de sinir oldu artık.
taze onlar kek biliyor musun? nefis
nurdan kendi doktorundan çıkınca çoook mutlu olacaksın..ahan da yazdım buraya
yavrum ben yemedim ki size..resmiyle idare ediyoz iştemafoldumbenNefis ha !! hani bize, hani bize ?? şakkıdı
hehehe yap yap sonra kapılardan sığma - ya sen normal yemek alışkanlıklarına devam et - hiç bir şekilde zorlama olayları - eminim ki çok farklı şeyler duyacaksın haftaya
Nefis ha !! hani bize, hani bize ?? şakkıdı
kuzum ne güzel seninde doğum tarihin belli oldu benide heyecan bastı:kedi: ikimizin doğum tarihleri aynıydı sata göre bakalım gerçek doğum tarihleri nasıl olacak... bence çok hoş bir tarih 07.08.09 tarihi belkim bizimkide o tarihe kadar beklerse bende o tarihde olmasını isterim böyle özel tarihleri seviyorum.... bizim nikah tarihimizde 04.05.06'dıydıopuyorumnanaktan o yüzden kızımın doğum tarihide 07.08.09 olsa fena olmasss:lepi:
40 ın içinde olmuş olcaksın..dr.bekletiyor son ana kadar, ne güzel yaa..benim de normalim 13 ağustos..eğer sezeryan olcaksın derse o kadar bekletir mi bilemem..
Maşallah kuzuna da sana da.
Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım inşallah....
neyseki sonu harika bitmiş..allah hep yüzünü güldürsün..suya devam
ben de 37. haftaya kadar çalışcağım işin kötüsü ben izne ayrılmadan rahat olan işler çok yoğunlaştı öyle böyle değil
Benim aklıma bişi geldi - şimdi mutlaka temmuzda da doğum yapacaklar olacak aramızdan - onlar foruma temmuz anneleri olarak devam etmicek dimi ??
sonuna kadar ağustos annesi olacaz dimi :)
kizlar ultrasondan geldim ve bir kere daha uniye gitmemeye tobe ettim, bugunku randevu calistigim universitedeydi, salak ve doktor demeye bin sahit goddik ve biyikli bi adam sadece 5 dk bakti, ben sorarsam cevap verdii..
Kuzum sadece 1840gr, boyuda 38 cm 2.5 haftada saddece 240 gr almis((ve 2 cm uzamis (( moralim cok bozuldu, haftaya 30unda kendi doktorumda randevum var, esimi aradim moralim bozuk dedim, anmlattim bide o azarladi dandirirk doktorlara gdip kendini uzuyorsun, bizim doktorumuza guven diye...
Haftaya inssallah daha iyi cikar sonuclar, 2 kiloyu gecer...universitedeki tum kalan randevularimi iptal ettim...nasil olsa ozelde dogurucam, kendi doktorumdan devam edicem..
Eeee, baba olmak kolay mı öyle :) "Çocuğu koy, çekil" değil, koşturacaklar tabii :) desem de, yazık Onur da bir dediğimi iki etmiyor :) bazen su falan istiyorum, belim çok ağrıyorken. sonra da kötü hissediyorum, ayağıma getirtiyor, iş yaptırıyor gibi... Bu arada Salifo neyin kısaltması Didecim yaaa?
Offf, bayılırım keke.. Hele ev yapımı olursa :)
Ayynen gatılıyor, altına imzamı atıyorum.
ya ben de keki duyunca eve gidince yapmaya karar verdim..pek aramazdım ama canım istedi bir anda..yemek isteyen olursa buyrun bize:)
hehe pırlanta kocalarınız var ya - işte alışkanlıklar nekadar önemli - benimki bırak süpürge tutmayı rengini bile bilmez - dediğim gibi elışkanlık yok e ben ben nasıl alıştıriim bu satten sonra alışmadı zaten 3 senede- tek yaptığı şey eğer çöpü çıkarttıysam onu aşağya indirmek - söylemeden yaptığı tek şey :) Ben alıştım artık yardım da beklemiyorum - eskiden çok sinir oluyodum çünkü benim babam annemden fazla iş yapar evin içinde - haliyle öyyle bişey beklerdim ama nerdeeeee - takmıyorum artık kafam daha rahat:umursamaz:
salifo salihin uzatması oluyor kısaltma olmuyor:)))
neyli yapican tatlim, kakaolu, yada iki renkli bayilirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?