kakaolu iki renkli-cevizli yapıcam..
öyleyim kalibaGelir oraya pataklarım senı.. sıpa!! Saglıgı sıhhatı yerınde olsun.. daha var onunde zaman.. her gun bır muzunu, bır yumurtanı ne yap ne et ye.. gerısı kendılıgınden geldıgı kadar gelır.. mılleettee ne deertler var.. derdımız bu olsun Nurdan.
kaydirigubbakcemile3 orjınalsın, biliosun di mi??
DÜNÜRÜM, kek yap bana :) valla oturup bütün kalıbı yiyebilirim. Sırf bu yüzden kek kalıbı almıyorum biliyor musun :))
Canancım, biz de bu noktaya kolay gelmedik ama... Bİz 6 yıldır evliyiz. İlk 3 yıl benim için cehennem olmuştu. Kayınvalidem hiçbişi öğretmemiş Onur'a. Hiç bir işten anlamayan bir adam vardı karşımda. Baba evinden çıkıp benim evime gelmiş gibi!! Herşeyi benden bekliyordu ve tamiret işlerinden de zerre anlamıyordu, üstelik tamir edilmesi gereken bir yer olduğunda da ben 40 kere söyledikten sonra adam çağırıyordu. Çok iyi bir insandır benim kocam ama çok da tembeldi o zamanlar. Haa, bir de bu haliyle çocuk istiyordu benden! Ben de 3 yılın üstüne bir gün aldım karşıma dedim ki, sen böyle devam ettiğin sürece ben senden çocuk yapmam, sorumluluk paylaş, bazı işleri sen üstlen, ben o işlere elimi sürmeyeyim, dedim. O konuşmadan sonra çok değişti. Şimdi çok şükür. Gene her işi beceremez ama, elinden gelenin en iyisini yapar.
Düşünsene; yemek yapmaz, ütü yapmaz, toz almaz, süpürge - vileda nasıl yapılır bilmez. Üstelik tamirattan anlamaz ve çalışmayı da sevmez bir adamdı. Ben haftada 15 saat matematik kursu veriyordum okulda canım çıkıyoru 3-5 kuruş daha kazanayım diye. Öğrencileri kursa ikna etmek için atmadığım takla kalmıyordu. 1 maaş kadar kurs parası kazanıyordum, hem de cehennem gibi okulda, hem de çocukları asla tehdit etmeden!! Ama Onur'a sen de 2 sınıf kurs aç, dediğimde,okulda kurs veren olduğu halde açmıyordu. Bahanesi de vardı hep ama, o bahanelere karşı ben it gibi çalışıyordum.
Demek istediğim, Onur kendini yenileyebilen bir adam olduğu için şanslıyım. Ama bize geldiklerinde kayınvalidemin ve görümcemin dibi düşüyor "sen bunu nasıl eğittin" diye. Onur şu anda görümcemden çok daha iyi iş yapar mesela... Yaaa, pes etmeyeceksin :)
off yanina kisir ve cay ne super olur biliyon muucokacimcoookbide balkona kurduk mu masayi, allahhh...geliyom bekle, kisirda benden...
kısıra tok olsam hayır demem..cokacimcoook..ooffff..yanında turşu, yeşillik off anamm..:bbo:..
eve gidiyorum yapmaya gelen herkes davetlim..nurdan geç kalma
evrimim mutlu yıllar, kuzeyin ve eşin bugün olduğu gibi ömrün boyunca hep seninle olsun...
Sagolun kizlar bi anlik sokun ve sizlerin desteklerinizle toparladim, suanda icerden de "anne sen manyakmisin ben gayet iyiyiyim ve bak ne kadar gucluyum tekmeleri" yiyorum, meksika dalgalari seklinde...
haklisiniz sanirim bi anlik bi sok yasadim, allah baska dert vermesin, dogduktan sonra beslerim ben kuzumu...:CüvCüv:
E çok şükürkaydirigubbakcemile3kızlarr bana bi haller oluyo yani hiç tarzım değil bu uyuşukluk
şimdi gittim yatağımı toplamaya sonrada toz almaaya felan başlıcaktım dur biraz uzanim dedim bi baktım uyumuşum kan ter içinde kalktım yataktan tekrar pc başına -tatlicadiarzu-
bu koca totom kalkmamaya başladı benimde artık kalkıp işin ucunu tutmam gerek yoksa ben bu saate kadar bütün evin işini bitirmiştim
sanırım hamilelik belirtileri bendede başladı artık :icecream:
Evet evet Buse olsun. Kızıma adaş olurkaydirigubbakcemile2Tesekkur ederım kuzum.. saolasın.
Şebnem.. hangısı sana daha sıcak gelıyorsa o olsun.. bıze de sormussun; Buse Dilara derim..
EVRİŞ'İİİİİİİMMMMMM;
Doğumgününmüş, Nice mutlu yıllara bebikonla, Ozy'inle beraber girersin inşallah...
İyiiiiii ki doğduuuuuuunnnn EVVVVVRRRRRİİİŞŞŞŞŞŞŞ......
Teşekkür ederim canım. Ama ben ilk kez baberonları kaynattım. Bizim sular çok kireçli olduğundan biberonlar bi kaynatmada eski yüzlü oldular, her yerinde beyaz beyaz kireç çizikleri vardı O yüzden çok içime sinmedi.
ARKADAŞŞŞLAARRRR
LÜTFEN SES VERİİİNNNN
KİM ALMIŞTI ARÇELİK'İN STERİLİZATÖRÜNÜ;
BAŞKA ALAN KİMSE YOK MUUUUU
Bİ FİKİR VERİİİİNNNN....
Tesekkur ederım Defnecım.. cok zarıfsın.
Ya hanımlar nıye sapıttınız kı sımdı sıs durup dururken.. Ah Burcu, hep bunlar senın başının altından cıkıyor... heppppp, Burcu'ya merhaba de.. o daha sana merhaba demeden.. bılıo musunuz benım evımde kek kalıb yok dıye cumleye baslar,kadındaki bıraktıgı izi siz tahmın edın artık .. :roflol: alcam kek kalıbını sana.. su dılımlı sekıllı olanlarından.. sende de dılımlı sekıllı yag küpcükleri olsun dıye :))))))
Doktordan gelıyoruss dostlar..
Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
SAĞOL CANIM BENİM TEŞEKKÜR ETTİM kaydirigubbakcemile3deryacım kızının doğum gününü kutlarım.yaşı uzun ve güzel olsun...
TEŞEKKÜRLER AMİN CANIM :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3Hiç bir erkek de, sünnetimde şöyle eğlendim, böyle sevindim demiyor ama :) Hepsi "it gibi korkuyordum" biçiminde tanımlıyor duygularını :) İleride düğün isterse yaparım, ama kesim işini kendini bilmeden halletmek taraftarıyım.
DERYACIM kızının doğum gününü kutlarım. Kardeşiyle ve sizlerle birlikte uzuun ve sağlıklı bir ömür dilerim...
Nurdancım yaa.. Öldürdün beni gülmekten :))
Bab-ı Esrar'a başladım ben de. Ahmet Ümit'i severim. 6 hafta sonra kitaba zaman ayırabileceğimi sanmıyorum.
güle güle git gel hayırlı yolculuklarSELAM KIZLARRR
yarın sabah yola çıkacagız birsizlere bakmadan yatmak istemedim yarın falan tumg un giremiycem yollarda olacagız laptop çıkarmakla ugrasmam mola yerlerinde sonrada ilkg un otele yerlesme falan ancak birkaçgun sonra yazabilirim dedim yazayım iki satır girip
bebegin esyalarını gunlerdir utüuleyeceğimm hatırlarsanız arktadaslardan alma falan çok esya var bende 0-1 yas arasıbir suru esya utulencekti 7 makina alan yıkadım izne çikayım utuluerim dedi ama elim gitmedi gezmekten geçen gece taktım kafaya saat 1 de basladım serinlik olunca 4 e kadar utu yaptım:)) ama mahvoldum yani bitti simdi yigin halinde duruyorlar ayrıstırası ve cekmecelere istifleme isi kaldıkı o kolay
valiz hazırladım bu aksam çok yorucu oldu don dolan evde esyaları topla onu al bunu ekle falan bebek itçinde bir çanta aldım allah kullanmayı gerektirmesin insallah hersey yerli yerinde olur uarı donunce temmu ayında artık gelecekse gelebilir hazıranda hayır yani aman
çok az sey aldı koyarken içim garip oldu zaten gunlerdir herkes karsı tatile gitmemize içimi fena yaptılar onaylamıyoruz biz falan seklinde gorumcemler annemler falan herkes delimisinizçcilginmisiniz modunda
esra dan feyz aldık valla esim bile ben bile o arkadasından hani gaaza geldim demezmi dedim tanımassın etmessin :))) ne diyim bu kadınlar kulubunun gucune ben :))) anlatmıstım bende iki hafat onde arkadas izmire tatile gitti su an diye :))) allaha emanetiz deyip dokuluyoruz 5 saat sonra yollara ben hala uyumadım uzatçmayayım iste boylee
dogum tarihleri
teşekkürlerkaydirigubbakcemile3
Bir kitap okuyorum hamilelik ve doğunmla ilgili. Doğumdan bir gün önce anneye güçlü bir enerji gelirmiş. Aslında doğumdaki enerji ihtiyacını karşılamak içinmiş bu, ama anneler bunu bilmediklerinden ya bütün günü temizlikle ya da gezip dolaşmakla geçirerek enerjiyi harcarlarmış. "Kendinizde birden büyük bir enerji hissederseniz bir şey yapmayın, muhtemelen ertesi gün doğuracaksınızdır" diyordu. HATIRIMIZDA OLSUN KIZLAR yerimseniben
TAZEcim hayırlı olsun yeni kameranız. Ben de artık dışarıda fazla zaman geçiremiyorum. Karnım ayaklarıma düşüverecekmiş gibi oluyor.
Bir süre siteye girmeyince aradaki doğum günlerini de kaçırmışım. Minik kelebek, mercümek, derya kuzusu doğum günlerinizi kutlarım. Mutlu sağlıklı sevdiklerinizle geçen bir ömür dilerim. Hayırlı doğumlar yapıp bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın. :1hug:
güael haberlerle gel canım:CüvCüv::Saruboceq::günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyordualarınız eksik etmeyin benden
teşekkürler kaydirigubbakcemile3kızlar selam misafirlerimi yolladım sabahtan giriverdim şölede bir geçmiş kısaca geçiverdim ...Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza ,yeni şeker kızlara hayırlı diyetler ,dr gidip kuzularını görenler gözünüz aydın herbirinizin kuzularına maşallahh,tatile gidenler izine ayrılanlar gözünüz aydın bol bol dinlenip tadını çıkarın kızlar .....
MERCİMEKİM ; doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle huzurlu mutlu bir yaş dilerim..
DERYACIM; canım seninde kuzuznun yeni yaşını kutlarım şansı bahtı güzel olsun.....
şimdilik aklıma bişey gelmiyo unutmadım umarım kimseleri benim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlarımı kucaklıyorum sağolun kızlar bu arada ist buluşması için esracım benim eşim müsaade etmiyoo dün akşam sordum olmaz dedi aklım bide sende kalıcak dedi evde bile yanlız değilim artık annem benimle kalıyo ne olur ne olmaz diye benim tansiyonum fazla düşük tuzda veremiyo dr şişerim diye çok gezinme dinlen dedi o yüzden katılamıyorum haberin olsun....benim yerimede kaynatınn
RABBİM EN KISA ZAMANDA GÜÇ KUVVET EV SAĞLIK VERSİN MİNİŞE :Saruboceq:günaydın kızlar size hanı bi arkadasımdan bahsetmıstım ya 4 sen tedavı gördü ama hamıle kaldı demıstı m bızlerden 1.5 ay küçük 26 haftalık hamıleydı ve dün değil bı oncekı gün yüksek tansıyondan kanaması ve suyu gelmiş 738 gr kız bebek getirdi dünyaya NE OLUR HEPİMİZ HAMİLEYİZ DUALARINIZA İHTİYACI VAR ARKADAŞIMIN bizim dualarımız daha çabuk kabul olurmuş ciğerleri daha gelişmemiş ÇAPA DEVLET HAS. sevki gerekiyor ama malesef hastanede yer yok diyip konuyu kapatmışlar TANIDIĞI OLAN VARMI ARAMIZDA BU HAS.benımde dünden berı tansıyonum yuksek ılk duyunca cok ağladım 16 ya 11 dı bebeğime bişey olucak dıye ödüm koptu valla şimdi 13 e 9
Selam kızlar
Doığum günü annişlerime Evrim ve Özlem kucak dolusu öpücükler - tüm dilekleriniz gerçek olsun kızlar
Sabah sağlık ocağına gittim tahlil yaptırmak için - rutin - doktorum istemedi bu ay bende öyle bi bakmak için yaptırmak istedim - kan alındı felan sonra ordaki ebe her ay kontrolümü yapıyo - kilo tansiyon felan Bebişimin kalp atışlarını da dinliyo bir tane uydurma bi cihazla
Bugün de aynı şekilde tarttı ölçtü - kalp atışlarını dinlerken birden bire şiması değişti ciddi oldu ses tonu değişti - Seni korkutmak istemiyorum ama bebeğinin kalbi çok yavaş atıyo dedi - ben tabi dondum kaldım nasıl yani bu ne demek oluyo şimdi diye - kadın sakin ol lütfen şimdi hemen doktorunu ara dedi zaman kaybetme orda ultrasonda çok daha net görecektir dedi - sakın bugün hiç yürüme gerekirse çağır birini alsınlar seni dedi - benim telaşıma telaş ekledi - başıma kaynar sular indi resmen Tamam dedim Eşim dışarda bekliyodu zaten arabada bindik hemen doktoru aradık gittik - muayenanesi ful girilmiyo - aldı ama beni hemen söyledim ben böyle böyle dediler diye - baktı Nefes alabilirsin hiç telaşlancak bişey yok dedi doppler gayet iyimiş - ordaki cihaza pek inanma dedi onu laf olsun diye ölçüyolar dedi - herşey çok güzel geliştiğini söyledi veeeee benim minicik miyon bebişim 250 gr !!!! almış kızlar Genelde yarın gitmem gerekiyordu yarın 1 hafta olacaktı bi,r önceki kontrolden geçen 7 günde 110 gr almıştı şimdi 6 günde 250 gr almış toplamında 1353 gr olmuş benim minik kuşum çok mutlu oldum anlatamam
Bundan sonra haftada 250 gr alsa çok iyi valla dimi?
Öyle işte sabah sabah yüreğimi ağızıma getirdi sağlık ocağındaki ebe allahtan doktoruma çok güveniyorum beni herzaman rahatlatmayı başarıyo
Bol su iç ve bebeğinin hareketlerini dinle başka da yapacağın bişey yok dedi bana - hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
a.s.a.s.a.s.EVRİŞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN yeni yaşın sağlık huzur ve mutluluk getirsin daha nice güzel doğum günlerine SEVDİKLERİN BERABER OLURSN İNŞALLAH canıma.s.a.s.a.s.
ama niye oyle diyosun, hem benim yemem lazimm, bulgurdan iyi besin kaynagi mi olur, sebzeside icinde, ee kekedede yumurta sut var, tamam budur istee..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?