2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sagolun kizlar bi anlik sokun ve sizlerin desteklerinizle toparladim, suanda icerden de "anne sen manyakmisin ben gayet iyiyiyim ve bak ne kadar gucluyum tekmeleri" yiyorum, meksika dalgalari seklinde...
haklisiniz sanirim bi anlik bi sok yasadim, allah baska dert vermesin, dogduktan sonra beslerim ben kuzumu...:CüvCüv:

fasulye bende istanbulda dogdum büyüdüm :) ama işimden dolayı burdayım şimdi..alıştık biz bualara artık doguluyuz:)p güzel yerdir antep

öyleyim kaliba
DÜNÜRÜM, kek yap bana :) valla oturup bütün kalıbı yiyebilirim. Sırf bu yüzden kek kalıbı almıyorum biliyor musun :))

neli kalıp seviyon taze kalpli,yapraklı,yuvarlak ha bide silokonlar var hangisi?

Aynı Aydını anlatıyosun ya - içime su serptin şimdi pes etmiim dimi? Ama ev işi konusunda kavga etmekten bıktım usandım be kuzum - hani sabırlı biriyimdir 100 defa söylerim ama yapmayınca da patlıyorum - şimdi düşününce - evet ilk günden bu yana çok değişti Aydın - annesi aman oğlum yorulmasın diye çatal bile tutmasını öğretmemiş nerdeyse - kadın çok marifetli evin her yükünü üstüne almış eşim ve ablası da bu durumdan istifade elini hiç bişeye sürmemeye alışmışlar - hadi bizimki erkek e ablası da aynısının kadın versiyonu
Ben en iyisi seni dinleyip yola devam - eğitmeye devam :)

benim mesaim bitti arkadaşlar çıkmam gerek şimdi..hepinize saglıklı günler diliyorum ..stres yok unutmayın ok..haa bu arada denenmiş bir duyumuma göre,kilosu düşük bebegi olanlara : haftada bikaç kere sütlü dondurma yeyin ok. ama hazırlardan deil taze sütlülerden.bakın görün bebişin kiloları nasıl fırlıyo:) görüşmek üzre by by

evrimim mutlu yıllar, kuzeyin ve eşin bugün olduğu gibi ömrün boyunca hep seninle olsun...

evrimim mutlu yıllar, kuzeyin ve eşin bugün olduğu gibi ömrün boyunca hep seninle olsun...

Tesekkur ederım Defnecım.. cok zarıfsın.

Ya hanımlar nıye sapıttınız kı sımdı sıs durup dururken.. Ah Burcu, hep bunlar senın başının altından cıkıyor... heppppp, Burcu'ya merhaba de.. o daha sana merhaba demeden.. bılıo musunuz benım evımde kek kalıb yok dıye cumleye baslar,kadındaki bıraktıgı izi siz tahmın edın artık .. :roflol: alcam kek kalıbını sana.. su dılımlı sekıllı olanlarından.. sende de dılımlı sekıllı yag küpcükleri olsun dıye :))))))

ha şöyle ya aaaaa afferim sana alkisalkisalkis duble afferim de Teo yaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim cadı çok pis canımı acıtmaya başladı - kaburgalarım hasarlanacak daha 1 ay helese sol kasığımın üstü yanıyo resmen her harekette

E çok şükürkaydirigubbakcemile3
Tesekkur ederım kuzum.. saolasın.

Şebnem.. hangısı sana daha sıcak gelıyorsa o olsun.. bıze de sormussun; Buse Dilara derim..
Evet evet Buse olsun. Kızıma adaş olurkaydirigubbakcemile2

Ben almıştım:lepi:Ama kullanmayı denemedim. Neden aldığımı söyleyeyim, çalışan bir anne olarak illa ki bir zaman gelecek ek besin ayağına mama vereceğim. Mamaların nasıl hazırlandığına baktım Milupanın sitesinde. Diyor ki önce suyu kaynat, sonra 40 dereceye kadar soğut, bilmem ne:bbo:E o kadar zamanım olsa ben zaten hazır mama almam, kendim yaparım. O yüzden mama ısıtıcısı alayım diye düşündüm. Baktım bu aynı zamanda sterilizatör olarak da kullanılıyor, bundan aldım. 39 lira tuttu kargoyla. Gayet derli toplu, kullanışlı görünen bir alet. e-bebek'ten aldım. Ertesi gün elimdeydi. Yalnız sterilizatörlerin arasında görünmüyor, "biberon ısıtıcısı" diye bakacaksın

a.s.a.s.a.s.EVRİŞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN yeni yaşın sağlık huzur ve mutluluk getirsin daha nice güzel doğum günlerine SEVDİKLERİN BERABER OLURSN İNŞALLAH canıma.s.a.s.a.s.

ama niye oyle diyosun, hem benim yemem lazimm, bulgurdan iyi besin kaynagi mi olur, sebzeside icinde, ee kekedede yumurta sut var, tamam budur istee..alkisalkisalkis

Doktordan gelıyoruss dostlar..

Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
MAŞALLAH KUZEYİMİZE ODA ARTIK KOCAMAN BİR BEBEK OLDU MAŞALLAH
deryacım kızının doğum gününü kutlarım.yaşı uzun ve güzel olsun...
SAĞOL CANIM BENİM TEŞEKKÜR ETTİM kaydirigubbakcemile3
TEŞEKKÜRLER AMİN CANIM :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
güle güle git gel hayırlı yolculuklar
teşekkürlerkaydirigubbakcemile3
:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyor dualarınız eksik etmeyin benden
güael haberlerle gel canım:CüvCüv::Saruboceq:
teşekkürler kaydirigubbakcemile3
RABBİM EN KISA ZAMANDA GÜÇ KUVVET EV SAĞLIK VERSİN MİNİŞE :Saruboceq:

ÖNCELİKLE BEBEĞİNE MAŞALLAH çok şükür hereşy yolunda kaydirigubbakcemile5
gelelim sağlık ocaklarına bu kaçıncı vaka kızlar delikafadulden:1shok:

slm benimde 27 Ağustos'ta bebeğim kızım olucak size bir sorum var cvplarsanız sevinirim kaçıncı hafta da çalışabilir raporu alınıyor annişler 31+0 - 31+6 arası mı yoksa 36+0 / 36+6 arası mı kızlar

a.s.a.s.a.s.EVRİŞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN yeni yaşın sağlık huzur ve mutluluk getirsin daha nice güzel doğum günlerine SEVDİKLERİN BERABER OLURSN İNŞALLAH canıma.s.a.s.a.s.

Tesekkur ederım annem.. saolasın Deryam.. cok opuyorum senı.

ama niye oyle diyosun, hem benim yemem lazimm, bulgurdan iyi besin kaynagi mi olur, sebzeside icinde, ee kekedede yumurta sut var, tamam budur istee..alkisalkisalkis

Ayyayayayay.. ne gusel bi kılıf bulmussunusss olee :)) ye annemm yee.. ne demek.. lafı mı olurrr... sana sös soleyen gypsesra olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…