2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

norram uzulme bek jennye hemen besledi cocugu. eminim sende cok guzel besliosun ama bazen yapı meslesi oluyo iste. evrimin ddigi gibi yumurtanı ye hergun. meyve cok onemli gunde 3-4 porsiyon meyve ye agzın bos durmasın hem ozaman sismezsin . sutunu yogurdunu bol ye ic tamam daha ne olsun. su zaten iciosun. haftada 1 bulgur pşlavı ye muhakkak 1de barbunya yada kuru . ben barbunya hic sevmem bebek ugruna kendim yapıorum .

hemde onemli olan tombis olmaları degil saglıklı kanlı canlı olmaları cok sukurki bebegin saglıklı. kendi ozel drun yuregine su serpcek emin ol :))

buarada size komik bi olay anlatayım benim burda iş dolayısıyla tanıdıgım bi hatun vardı
biara emraha dadanmıstı yuz bulamayınca diger mudurlere dadandı vs
kadının belki amacı mal satmaktı ama hosuma gitmiodu araması bnde evde arıza cıkarmıstım bu karı nie zırt pırt arıo die
neyse kadın isyerine gelmisti emrah odama getirmisti tanıstırmaya hakkatende kıskanılcak bi tip deil yani tombul filan (sozum kendim dahil meclisimizden dısarı :)) hemde evli ama kocasıyla problemleri vardı
neyse bana msn tel verdi bende msne ekledim belki lazım olur die ama cok nadir konusuyoduk filan

işten ayrılınca emrahta is degistirince kadın msnde emrahın nerde basladıgını sordu bana ziyaretine gitcekmis eski isyerinden ayrıldıgını duymus emrahta bana ordan dediki aman aman sakın soyleme dadanmasın hic ugrasamam bende o sırada engelledim onu

sonra gecenlerde actım engellemeyi bebekle ilgili filan hemen yazdı bana goruselim filan dedi neyse sonra emrah beyde ... yerde baslamıs ziyaretine gitmek isterim işle ilgili goruseceklerim var filan dedi ve benden yeni numarasını istedi bende yine engelledim onu hani cevrimdısı olmusum gibi

komik olan kısım bugun ondan bana bir mail geldi msnden sizi kim silmis engellemis ref... die :)) yani anlamıs sanırım benim engelledigimi

bende ona mail attım bana viruslu maillerin gelio die msninede yazdım surekli viruslu iletiler gelio senden die

ama sanırım bilio :) msnkontrol.com dan geldi mail

Ultrasondaki kilo ölçümlerinde hata payı bayağı olabiliyor. Üstelik 1840 gramda öyle kötü bir sonuç değil.
Bence haftaya yüzün gülmüş olarak geleceksin.
Bol bol soluna yatarak dinlenmeye her fırsatta, Jenny gibi büyüt bebeğini.

selam kızlar evrim ve dnzyıldızı dogum günleriniz kutlu olsun kızlar daha nice yıllar mink meleklerinizle bir ömür boyu mutlu ve saglıklı huzurlu yıllar geçirmeniz dilegiyle pardon enişteleri unutmamak gerek degilmi

Tabii ki devam !! Asla pes etme, kendini ağırdan sat! "Sen kendine değer vermezsen, sana hiç kimse değer vermez" bu benim hayat görüşüm. Önce ben iyi olmalıyım ki, etrafımdakileri de iyi yapmak için uğraşayım, değil mi :)

balkonu yika, keki at firina, cayida koy, kisiri kapip geliyom ben :))cokacimcoook

Yaa, ne fenasınız yaa... kısır dediniz yaaa.. EEEvriiiiimmmm, bunlar kısır diyoooo mafoldumben

:sinifsinif: hayııııırrr, sakın alma valla, haftada 2 defa yaparım. Hoş, Doruk büyüdükçe yaparım. Artık 2 kişi değiliz. Ama kendimi tutmam lazım. Kadir Çöpdemir gibi, Doruk'a yapıp kendim yemeyeyim :)))

Amaaaan, boş ver Pervin... açıklama bile yapma bence. Hem msn adresini paylşma bence herkesle. Tabii sen bilirsin ama?

Iyı yapmıssın..belkı anlar sevılmedıgını.. hıc de kendını kotu hıssetme..

bende bu msn ı zorunlu olmadıkca kullanmayı sevmıyorum.. yazınsal seyler ıstenıldıgı gıbı gıtmıyor bazen.. karsı tarafın senı yanlıs anladııg cok oluyor.. bazen oyle an oluyor,musade ısteyıp gıtmen gerekıyor,karsı taraf yanlıs anlıyor.. bu kadar sıkıntı da ınsanı kasıyor halıyle..

Son düzenleme:
buarada yarın ege saglık hastanesinden randevu aldım gerçi zor oldu son aylara yaklaştıgım için direk dogum için 21 temmuza gün verelim dediler ama kontrol olmak istedigimi döyledim birde fatlarını ögreneyim yarın inşallah çok yüksek söylemezler kendimi artık normal degilde sezeryana alıştırmaya başladım çünki kızım hiç dönmüyor kafası hep aynı yerde tembel kıpırdamaktan aciz kesin dogunca yaramaz olucak

Tesekkur ederım Kadrıyecım.. cumlemıze..

Ya bak Burcu ya kısır dedınıs, bitirdinis sımdı onu.. tamam aglama.. gececekk.. balkona cık bı, hava cek cıgerlerıne.. hade annem.. yüzünü falan yıka.. hadı canım benım.. yok bısı..

cnm bütün arkadaşların dediği gibi bozma moralini benimki 15 günde sadece 70 gr almıştı ama o kadar üzülmedim arayı kapatıcam tam gaz devam yemeye bana göre şanslısın tuz kısıtlaman yok sanırım ben tamamen tuzsuz yemekten bunalıma girdim mafoldumben canım yemek istemese bile zorluyorum dayanacağım az kaldı ..

canan sen geç kalmışsın cnm çocuk yaptın bile artık ne kadar dinler bizimkiler bilmem ama en azında deniz balkon falan yıkar ev süpürür ayda bir de olsa kaydirigubbakcemile3 balık, yöresel yemekleri olan muhlama ve tavuklu mantarlı sote işleri de evde deniz bey e ait :lepi: bunlarada şükür

a.s.a.s.Deniz yıldızı seninde doğum günün kutlu olsuna.s.a.s.

çok teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

özlem döverim ben seni şimdi klava: nasıl öğrettin kız tüm bunları - hani bizim kocişler çok benzeşiyodu huyları - bak seninki melek çıktı

Off moralim bozuk kızlar ya:çok üzgünüm:Kendi kendime nazar değdirdim sanırım. 30. haftaya girdiğimden beri şeker ölçümlerim daha yüksek çıkıyor. Şimdilik sınırları aşmıyor ama...Umarım daha da yükselmez.:gitme:

özlem döverim ben seni şimdi klava: nasıl öğrettin kız tüm bunları - hani bizim kocişler çok benzeşiyodu huyları - bak seninki melek çıktı

şöyle ki benim riskli bir hamilelik süreci geçirdiğimi biliyor evi ben temizlemem isterse o da temizlemesin çöp ev olur o zaman bakıyor ki ev almış başını gidiyor mecbur yaptı ama ben doğurunca yapmaz yine :gitme: yemek olayına gelince ben muhlama bilmem önceden balık hiç yemezdim ellemeyi de sevmem hamile kalınca yemek zorundaydım sen yapmazsan yemem dedim ve onuda yaptı mantarlı tavuklu soteye gelince senede bir anca yapıyor zaten :lepi: bunlar yine az onların evde tüm işleri yemeği kayınpederim yapar hiç çekmemiiş babasına (

Son düzenleme:
ayyyy şimdi bana soruyor ne yapalım diye doğum günüm ya ne diyeyim şimdi beni romantik bir yemeğe çıkar pastamı al mumlarını yak falan diye talimat mı vermem gerekir her sene aynı şey yaaa sonra arabayla iki tur atıp bişey yapmadan eve dönüyoruz :umursamaz:

Yaa, ne fenasınız yaa... kısır dediniz yaaa.. EEEvriiiiimmmm, bunlar kısır diyoooo mafoldumben

kiyamammm ben sana , yakin olsak valla yapar cagirirdim:)) da Tibet'i aradim bu aksam hic kisir havamda degilim baska bisi yap ddi, yani bizim kisirda yatti anlicagin, neyse onun disarda oldugu bi gun yaparim artik:)))

Hmm, bir açıklaması var mı ölçümlerin yüksek çıkmasının ?

tatlim bozma hemen moralini, gecici bi surectir belki...

kiyamammm ben sana , yakin olsak valla yapar cagirirdim:)) da Tibet'i aradim bu aksam hic kisir havamda degilim baska bisi yap ddi, yani bizim kisirda yatti anlicagin, neyse onun disarda oldugu bi gun yaparim artik:)))

Teşekkür ederim Nurdancım, yemiş kadar oldum :) Onur da çok hastası değil. Bu nedenle pek sık yapmıyorum. Ama bu aralar bir yapayım valla özledim..

selam bende izmirliyim.karataşta doğum yapıcam allah izin verirse.ama özel ege sağlığıda çok merak ediyorum fiyatlarını yarın yazarmısın .birde onlarında ssk ile anlaşması varmış bilgin olsun.zemuszemus

evet emrem ssk anlaşmasını ögrendim ama cesaret edememiştim son aylarda kabul ederlermi diye yarın gelince yazarım canım hastane tek kelimeyle mükemel bir yer anne ve abim birçok kere orada operasyon geçirdiler hatta annem bypas ve stent taktırdı gerçionlar özel oldu ama dr çok anlayışlı ve kalp üzerine güvendigim tek yer inşallah dogum içinde faiş fiatlar istemezlerde bende orayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…