2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slm kızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış
oğluşum kayra 1.473gr 38 cm
başı aşağıda hazırlanmış doğuma dünde çok ağrılarım olunca doktor erken olabilir dedi dikkat edecem kendime artık
sarılık testi istedi doktorum.2 haftada birde kontrole gidecekmişim
bende şuana kadar 6 kilo almışım :ecrin_bebek:
muhtemel doğum tarihimde 20-21-22 ağustos gibi alırız bi problem olmazsa dedi sezeryan olcam çünkü

Erken doğum olabilir dedi doktorun öyle mi? Umarım bir problem yaşamazsınız canım. Ama yanlış anlama da, çok rahat gibisin sanki. Doktorun içini rahatlatmış anlaşılan bu konuda:uhm:Ben de 30 haftalığım ve aynı şey bana söylense ben o kadar rahat olamazdım sanırım:1shok:

Kuzucuğum kulağımı çekiyor sanırsamSen öyle kendine fazla güvenip de tatlıları götürme diyor bana:bbo:
Bundan sonra diyetten dışarı çıkmak yoklmaz:

Bilimsel açıklamasına gelirsek;
Bebişim büyüdükçe kan hacmi de artacak. Hem benim hem bebişimin kanını dengelemek için vücudumun daha fazla insüline ihtiyacı olacak ama malum, çok rahat karşılamıyor insülin ihtiyacını. Bu durumda gittikçe daha dikkatli olmam gerekecek sanırımCADIARZU

herkese merhaba,
EVRıM ve ÖZLEM,doğumgününüz kutlu olsun kızlar;sağlıkla,mutlulukla ve sevdiklerinizle nice yıllara...
ben bugün çalışabilir raporu almak için hastanedeydim.bebişim hala ters.
nedense bugün çoooook yorgun hissediyorum kendimi,hastaneden gelince 2 saat uyudum ama hala yorgunum.
öpüldünüz.

oğluna maşallah demek istiyorum..yatıp dinlenmen gerek o zaman...inş.vaktini bekler oğlun..bu sarılık testini niye istedi dr.? herkes oluyo mu ki..bana öyle bişey demedi de dr.um

selamlar...
Ben hasta oldum. Besin zehirlenmesi ya da üşütme bilmiyorum 2 gündür alttan üstten çıkarıyorum..Hep yattım. Şimdi iyiyim.. ıstanbul buluşması yeri saati değişmiş.. aftabru ve esrako gelemiyomuş..üzüldüm..

Benim balıkesirden arkadaşım olan, şimdi ızmirde yaşayan bi arkadaşım yanımda.. Onu da buluşmaya getircem eğer sorun olmayacaksa.. Onu bırakıp gelemem çünkü...

saol cnm yok doktorum sadece bi risk dedi ama korkulcak bişi yok dedi içimi rahatlattı ama dikkatli olmamıda söledi.bide ben allaha emanet diyorum allahın dediği olur çok telaş yapmıyorum tabi dikkatli olucam kafamada takmamaya çalışıyorum yoksa çok panik olurum rahatlık deil yani

oğluna maşallah demek istiyorum..yatıp dinlenmen gerek o zaman...inş.vaktini bekler oğlun..bu sarılık testini niye istedi dr.? herkes oluyo mu ki..bana öyle bişey demedi de dr.um

saol cnm çok tşk ederim ,valla bende sormayı unuttum neden istediğini sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi 2 hafta sonra kontrole gidecem neden istediğini sorarım
sen kaç haftalıksın?

doktordan gelenler maşallah bebişlere
nurdan canını sıkma hem kendi doktorunun dediği önemli fazaal abartı yiyipte bu sferde kendin kilo alıp canını birde öyle sıkma sağlığı yerindeyse kafaya takmaya gerek yok
ve iş konusunda benim kocişte sağolsun evi süpürür siler birde üstüne gece göervine gidir ama bizde çok badireler atlattık kocişim elinden her iş gelir elektirik motor zaten motor bölümü okumuş arızalanan herşey anınd atamir olur temizlenir yerine konur birtek ev toplayamaz hatta çokda dağıtır
ütüsünüde kendi yapar ama hamişlikten dolayı tabi tabi abdiremiz kaynana eşime hep müdahale ederek hiçbirşey yaptırmamaya çalışırdı ve bir dönem başarmıştıda
neyse misafirim var sonra görüşürüz kızlar

saol cnm çok tşk ederim ,valla bende sormayı unuttum neden istediğini sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi 2 hafta sonra kontrole gidecem neden istediğini sorarım
sen kaç haftalıksın?

anladım..haftaya gidince ben de bi sorayım o zaman..zaruri bişi mi değil mi..ben 32+5 haftalığım bugün..

Ayça geçmiş olsun canım. E gitmedin mi doktora, söylemediler mi ne olduğunu?

Tesekkur ederım kuzu..

Çok çok gecmıs olsun.. Allah yardımcın olsun.. bol su.. bol su..

Evriş ve deniz yıldızı doğum gününüz kutlu olsun kızlar..
nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim..

Tesekkur ederım.. saolasın.

Bosma moralını.. ama hakaten dedıgın gıbı zorla kendıne nazar degdırdın be annem soyleye soyleye.. ne dıyeyım sana.. sen en dogrusunu bılırsın kendın ıcın.. bılıyorum senı.

biliyorum benim annemde orda bypass oldu.dr.isa durmaz yaptı.çok şükür annem çok iyi.haberlerinin bekliyorum

AYÇA gçmiş olsun canım yaa.. O kadar da dikkat ediyoruz, sıcakta tabii hiçbir şey dayanmıyor ki...

Adaşçım, az kaldı zaten sık dişini a.s.

Ayça geçmiş olsun canım - yazın çok dikkat etmek lazım - helese en çok tüketmemiz gereken gıdalar süt yumuurta et en hızlıca bozulabilen gıdalar
Bu yazda çok sıcak olacak görünüyo aman çok dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…