Hmm, bir açıklaması var mı ölçümlerin yüksek çıkmasının ?
slm kızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış
oğluşum kayra 1.473gr 38 cm
başı aşağıda hazırlanmış doğuma dünde çok ağrılarım olunca doktor erken olabilir dedi dikkat edecem kendime artık
sarılık testi istedi doktorum.2 haftada birde kontrole gidecekmişim
bende şuana kadar 6 kilo almışım :ecrin_bebek:
muhtemel doğum tarihimde 20-21-22 ağustos gibi alırız bi problem olmazsa dedi sezeryan olcam çünkü
Kuzucuğum kulağımı çekiyor sanırsamSen öyle kendine fazla güvenip de tatlıları götürme diyor bana:bbo:
Bundan sonra diyetten dışarı çıkmak yoklmaz:
slm kızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış
oğluşum kayra 1.473gr 38 cm
başı aşağıda hazırlanmış doğuma dünde çok ağrılarım olunca doktor erken olabilir dedi dikkat edecem kendime artık
sarılık testi istedi doktorum.2 haftada birde kontrole gidecekmişim
bende şuana kadar 6 kilo almışım :ecrin_bebek:
muhtemel doğum tarihimde 20-21-22 ağustos gibi alırız bi problem olmazsa dedi sezeryan olcam çünkü
Erken doğum olabilir dedi doktorun öyle mi? Umarım bir problem yaşamazsınız canım. Ama yanlış anlama da, çok rahat gibisin sanki. Doktorun içini rahatlatmış anlaşılan bu konuda:uhm:Ben de 30 haftalığım ve aynı şey bana söylense ben o kadar rahat olamazdım sanırım:1shok:
oğluna maşallah demek istiyorum..yatıp dinlenmen gerek o zaman...inş.vaktini bekler oğlun..bu sarılık testini niye istedi dr.? herkes oluyo mu ki..bana öyle bişey demedi de dr.um
saol cnm çok tşk ederim ,valla bende sormayı unuttum neden istediğini sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi 2 hafta sonra kontrole gidecem neden istediğini sorarım
sen kaç haftalıksın?
anladım..haftaya gidince ben de bi sorayım o zaman..zaruri bişi mi değil mi..ben 32+5 haftalığım bugün..
herkese merhaba,
EVRİM ve ÖZLEM,doğumgününüz kutlu olsun kızlar;sağlıkla,mutlulukla ve sevdiklerinizle nice yıllara...
ben bugün çalışabilir raporu almak için hastanedeydim.bebişim hala ters.
nedense bugün çoooook yorgun hissediyorum kendimi,hastaneden gelince 2 saat uyudum ama hala yorgunum.
öpüldünüz.
selamlar...
Ben hasta oldum. Besin zehirlenmesi ya da üşütme bilmiyorum 2 gündür alttan üstten çıkarıyorum..Hep yattım. Şimdi iyiyim.. İstanbul buluşması yeri saati değişmiş.. aftabru ve esrako gelemiyomuş..üzüldüm..
Benim balıkesirden arkadaşım olan, şimdi İzmirde yaşayan bi arkadaşım yanımda.. Onu da buluşmaya getircem eğer sorun olmayacaksa.. Onu bırakıp gelemem çünkü...
Evriş ve deniz yıldızı doğum gününüz kutlu olsun kızlar..
nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim..
Off moralim bozuk kızlar ya:çok üzgünüm:Kendi kendime nazar değdirdim sanırım. 30. haftaya girdiğimden beri şeker ölçümlerim daha yüksek çıkıyor. Şimdilik sınırları aşmıyor ama...Umarım daha da yükselmez.:gitme:
evet emrem ssk anlaşmasını ögrendim ama cesaret edememiştim son aylarda kabul ederlermi diye yarın gelince yazarım canım hastane tek kelimeyle mükemel bir yer anne ve abim birçok kere orada operasyon geçirdiler hatta annem bypas ve stent taktırdı gerçionlar özel oldu ama dr çok anlayışlı ve kalp üzerine güvendigim tek yer inşallah dogum içinde faiş fiatlar istemezlerde bende orayı tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?