2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Geçmiş olsun. Hamileyken hastalık zor gerçekten.

Dnzyıldızı senin kociş te bayağı iş yapıyormuş, şükretmek lazım.
Benim eşim de herşeyi bilir ama kıyamam ben O'na.Hamile de olsam elimden geldiğince eskisi gibi olmaya çalışıyorum. Ben nasılsa evdeyim, çok şükür bir rahatsızlığım da yok. Eşimin çok stresli bir işi var, stres atsın diye evde bebek gibi davranıyorum ona resmen. Çok şımarttım çook, bebişim gelince kıskanacak kızımı sanırım.
Bu akşam aşkım kızımı çok merak ediyorum dedim, ya beni merak et diyor.
Benden çok sevme onu deyip duruyor bir de :)
Biz haftasonları bazı yemekleri beraber yaparız, çok zevkli oluyor.Omleti mutlaka eşim yapar.Misafir varsa masayı hazırlamaya,kaldırmaya yardım eder.
Ben doğumgünümde eşimden pek birşey beklemem. Öpsün,güzel birkaç şey söylesin yeter bana opuyorumnanaktan

Farklı bir çiftsiniz..

happy birthday yaptiniz mi ozyle ve kuzyle?alkisalkisalkis

Yapamadık.. Ozy nın Ankara dan genel md. ü geldıgı ıcın,onunla yemek yediler,daha yenı geldı.. halıyle sabahtan berı 50 kere arayıp sozel olarak dogum gunun kutlu olsun deyıp durdu :))) durum bu dur.. onun da elınde olan bısı degıldı..

Hmm, bu yazıya daha önce de rastlamıştım. Çok doğru !! 2. tip gibi olmadan sanki öyleymiş gibi davranmak gerek bence !!! Deveye diken, .... diye boşuna dememişler.

saglik olsun tatlim, seneye 3 kisi cikarirsiniz acisini, hem daha daha anlamli olur...bu devirde is daha onemli:)))ozgur ne is yapiyor??

Hmm, bu yazıya daha önce de rastlamıştım. Çok doğru !! 2. tip gibi olmadan sanki öyleymiş gibi davranmak gerek bence !!! Deveye diken, .... diye boşuna dememişler.

bence 2. tip gibi davranmak da yanlis, eger gercekten bu karakterde biri degilsen, kendini oldugundan farkli gostermek yorar..2 tip arasinda bidenge kurmak gerek, 2side cok uc cunku..

saglik olsun tatlim, seneye 3 kisi cikarirsiniz acisini, hem daha daha anlamli olur...bu devirde is daha onemli:)))ozgur ne is yapiyor??

Ozy bilinen gsm sırketlerının bırının bolge muduru kuzum.. kıyamam,elınde olan bısı degıldı onun da.. yapılacak tek sey dısarıda yemek yemektı zaten.. aman derdımız bu olsun Nurdanım..

bence 2. tip gibi davranmak da yanlis, eger gercekten bu karakterde biri degilsen, kendini oldugundan farkli gostermek yorar..2 tip arasinda bidenge kurmak gerek, 2side cok uc cunku..

Kurulabılecek tek denge.. oldugun gibi gorunmek bence.. dıger turlu de olsa.. denge türü de olsa.. her tür ınsanı yormaktan baska bı ıse yaramaz.. ruh yorgunluguna tahammulsuz bır ınsan olarak düşüncem bu dur.

Ozy bilinen gsm sırketlerının bırının bolge muduru kuzum.. kıyamam,elınde olan bısı degıldı onun da.. yapılacak tek sey dısarıda yemek yemektı zaten.. aman derdımız bu olsun Nurdanım..

daha oncede dedim ya bundan sonra oglusumun dogum gunu daha onemli benim icin, bu sene benim dogumgunumde hep hayal ettim, seneye, onun 1. yas gununde mumlarini babasiyla benim beraber ufledigimizi, onun uflerken agzindan tukurukler ciktigini:)))

bu son haftalar biraz hassaslastim ben sanirim:))durup durup hayallere daliyorum Teo'yla ilgili, sonrada allaha dua ediyorum sag saglim kucagima vermesi icin oglusumuu..gerci bu haftalarda normalmis bu duygular,.. sanirim bugunku durumumuda bu acikliyor:)) birde tuhaf bi tahammulsuzluk basladi, zaaman yaklstikca gecmiyor gibi..ne biliyim bi tuhafim iste...

daha oncede dedim ya bundan sonra oglusumun dogum gunu daha onemli benim icin, bu sene benim dogumgunumde hep hayal ettim, seneye, onun 1. yas gununde mumlarini babasiyla benim beraber ufledigimizi, onun uflerken agzindan tukurukler ciktigini:)))

Valla senden kalır yanım yok.. zaman yaklastıkca daha bır acayıp oluyorum.. sabırsızlanıyorum.. hep eve gelecegı zamanı hayal edıyorum.. evdekı ıkımızın hallerını hayal edıyorum.. ama bak bende bı duygu daha var; hamılelık zamanların bıtebılme durumu da benı bıraz huzunlendırıyor.. yanı cok karmakarısığım.. bı bıtsın Kuzey gelsın dıyorum.. ay neyse.. gordugun gıbı ezogelın corbası kıvamındayım :))

iyi bari yalniz degilmisim:)) boyle manik depresif biri degilimdir normalde, kendimden suphe etmeye baslamistim, neyseki hormonlarmisszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…