Evriş ve deniz yıldızı doğum gününüz kutlu olsun kızlar..
nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim..
slm kızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış
oğluşum kayra 1.473gr 38 cm
başı aşağıda hazırlanmış doğuma dünde çok ağrılarım olunca doktor erken olabilir dedi dikkat edecem kendime artık
sarılık testi istedi doktorum.2 haftada birde kontrole gidecekmişim
bende şuana kadar 6 kilo almışım :ecrin_bebek:
muhtemel doğum tarihimde 20-21-22 ağustos gibi alırız bi problem olmazsa dedi sezeryan olcam çünkü
herkese merhaba,
EVRİM ve ÖZLEM,doğumgününüz kutlu olsun kızlar;sağlıkla,mutlulukla ve sevdiklerinizle nice yıllara...
ben bugün çalışabilir raporu almak için hastanedeydim.bebişim hala ters.
nedense bugün çoooook yorgun hissediyorum kendimi,hastaneden gelince 2 saat uyudum ama hala yorgunum.
öpüldünüz.
selamlar...
Ben hasta oldum. Besin zehirlenmesi ya da üşütme bilmiyorum 2 gündür alttan üstten çıkarıyorum..Hep yattım. Şimdi iyiyim.. İstanbul buluşması yeri saati değişmiş.. aftabru ve esrako gelemiyomuş..üzüldüm..
Benim balıkesirden arkadaşım olan, şimdi İzmirde yaşayan bi arkadaşım yanımda.. Onu da buluşmaya getircem eğer sorun olmayacaksa.. Onu bırakıp gelemem çünkü...
Dnzyıldızı senin kociş te bayağı iş yapıyormuş, şükretmek lazım.
Benim eşim de herşeyi bilir ama kıyamam ben O'na.Hamile de olsam elimden geldiğince eskisi gibi olmaya çalışıyorum. Ben nasılsa evdeyim, çok şükür bir rahatsızlığım da yok. Eşimin çok stresli bir işi var, stres atsın diye evde bebek gibi davranıyorum ona resmen. Çok şımarttım çook, bebişim gelince kıskanacak kızımı sanırım.
Bu akşam aşkım kızımı çok merak ediyorum dedim, ya beni merak et diyor.
Benden çok sevme onu deyip duruyor bir de :)
Biz haftasonları bazı yemekleri beraber yaparız, çok zevkli oluyor.Omleti mutlaka eşim yapar.Misafir varsa masayı hazırlamaya,kaldırmaya yardım eder.
Ben doğumgünümde eşimden pek birşey beklemem. Öpsün,güzel birkaç şey söylesin yeter bana opuyorumnanaktan
selam kızlar.sanırım bi çoğumuzun hala uykusu gelmemiş.son günlerde giremiyorum.cuma yola çıkacağım için hazırlık var.geçmişe çok hızlı göz attım.
evrimim
doğum günü kutlu olsun.iyiki doğdun iyiki hsmile kaldın iyiki bende yakın zamanda hamile kaldım ve seni tanıdım.oğlunla eşinle nice güzel yıllara.ayrıca kuzeye de koca bi maşallah.gözün aydın canım
jenny
bebeğine maşallah.6 günde çok iyi bakmışsın annesi.bakmaya devam
denizyıldızı
doğum günün kutlu olsun.evladınla nice güzel yıllara
noraa
ölçüm hatası olmuş olabilir.ama kiloya çok takmayın kızlar.iki yeğenim var.biri 2950 diğeri 4000 gr doğdu.4 kilo olan şu an çok zayıf hiç bi şey yemiyor.2950 gr doğan ise maşallah.kilo boy çok iyi.sağlıklı olsunlar yeter
şampuan
senin de gözün aydın.bebeğine koca bi maşallah.
yanıyorummmmm
söndürün ateşimiiiii
götümden terler akıyo artıkkk
bi yaprak bile kımıldamıyooo
uyku yokkk
mafoldumben
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3 8.ayındasın daha yeni başladı belirtiler, bi zahmet hamile gibi davran dinlen arada
aslındaaa haftam bu kadar ileride olmasaydı planlar farklıydı antalya olymposa gidicektik ordaki ağaç evlerde kalıcaktık ama maalesef gidemedik mirmirmirmirbaşlasın bi zahmet artık..bir safariye çıkmadığın kaldı
dimi tatlımmm öpüjem gellllonu da yapar esram, afrika'da aslanlar la bogusur bu gobekle:))
ne yazık beaa sendeeekaydirigubbakcemile3...bişi değil çocuğa yazık.
hönkkkarkadaşlar.....
şimdi bizim doğuma 5 hafta kadar var allahın izniyle bende hep doğuma gitmeden önce büyük temizliğimi yaptırır öyle giderim evim tertimiz olur diyorum ama bir yandanda tereddütlüyüm doğumun ne zaman olacağı belli olmaz bizim kız gelmeye kalkarsa öylece kalakalırım valla... duvarlar silinecek, tüller yıkanacak, mutfak dolapları, banyo, tuvalet, cam, kapı vs. ne varsa dipten bucaktan bir temizlik olacak.... sizler ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz büyük temizliği ben şimdi yaptırmaya başlasam acaba erkenmikine....
sen istanbuldasın sanırım canımYaaa, bende de aynı dert. Üstelik benim eve yardıma aldığım bayan aylıklı iş buldu beni bıraktı senağlama Tam da zamanında.. endişesi bundan da olabilir.. kaydirigubbakcemile2
biliyomusun bizim güzel türkçemizde bi küfür var ebeniii.... die yani bu karılar bunu hakediyoo kusura bakmayın karılar diyorum ama hepsimi aynı bunların yaaaaBugün de aynı şekilde tarttı ölçtü - kalp atışlarını dinlerken birden bire şiması değişti ciddi oldu ses tonu değişti - Seni korkutmak istemiyorum ama bebeğinin kalbi çok yavaş atıyo dedi - ben tabi dondum kaldım nasıl yani bu ne demek oluyo şimdi diye -
ayy yerim senin sexy donlarınıııı delü gadınnnndogumdan sonra 40ım cıkınca ilk isim gidip bikarıs sexy donlar almak olcak hos kilo vermis olmam ama yinede kendimi ii hissederim :))
caduuu antepin neresindensin ilçe olarak?hayırlısı olsun hakkımıza ebruşka.. havalarda çok sıcak inşll. bu sıcaklara dayanabiliriz ..benim anlamadıgım eger çalışabilir raporu alırsak biz kaçıncı haftamızda izn ayrılacagız...???
ulen ne kadınsın sen yaaa yok şimdi eğer temmuzda yada eylülde doğurursan seni postalıyoz burdan dışlıyoruzzz ya ağustosss ya ağustosss delikafaduldenBenim aklıma bişi geldi - şimdi mutlaka temmuzda da doğum yapacaklar olacak aramızdan - onlar foruma temmuz anneleri olarak devam etmicek dimi ??
sonuna kadar ağustos annesi olacaz dimi :)
valla kaşınıyon sen heee çullanalımmı üstüneKuzum sadece 1840gr, boyuda 38 cm 2.5 haftada saddece 240 gr almis((ve 2 cm uzamis (( moralim cok bozuldu, o kadar besleniyorum, bana yariyor, ona yaramiyor (edicem..
bende bendeeecadu antep te yaşıyormuşsun benim de eşim antepli gerçi ist da doğmuş büyümüş ama. evlendiğimizden beri 2 defa antep e gittik biz de
oyyyyyyyyyykısıra tok olsam hayır demem..cokacimcoook..ooffff..yanında turşu, yeşillik off anamm..:bbo:..
:tomato:itfaiyeyi ara annemmmlülülülülülü
:mymeka:Ayyayayayay.. ne gusel bi kılıf bulmussunusss olee :)) ye annemm yee.. ne demek.. lafı mı olurrr... sana sös soleyen gypsesra olsunkaydirigubbakcemile3
ay bu yılışık kadın türkmü azerimiiibuarada size komik bi olay anlatayım benim burda iş dolayısıyla tanıdıgım bi hatun vardı
ama sanırım bilio :) msnkontrol.com dan geldi mail
ya şampuancım gözün aydında ilk cümlen çok orcinn ''herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış '' :teselli:slm kızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış
oğluşum kayra 1.473gr 38 cm
başı aşağıda hazırlanmış doğuma dünde çok ağrılarım olunca doktor erken olabilir dedi dikkat edecem kendime artık
sarılık testi istedi doktorum.2 haftada birde kontrole gidecekmişim
bende şuana kadar 6 kilo almışım :ecrin_bebek:
muhtemel doğum tarihimde 20-21-22 ağustos gibi alırız bi problem olmazsa dedi sezeryan olcam çünkü
hımmm en son hatırladığım koca bi kase prof ve üstüne iki top dondruma yemiştin şekerrr -tatlicadiarzu-Kuzucuğum kulağımı çekiyor sanırsamSen öyle kendine fazla güvenip de tatlıları götürme diyor bana:bbo:
Bundan sonra diyetten dışarı çıkmak yoklmaz:
geçmiş olsun tatlım yaaaselamlar...
Ben hasta oldum. Besin zehirlenmesi ya da üşütme bilmiyorum 2 gündür alttan üstten çıkarıyorum..Hep yattım. Şimdi iyiyim.. İstanbul buluşması yeri saati değişmiş.. aftabru ve esrako gelemiyomuş..üzüldüm..Benim balıkesirden arkadaşım olan, şimdi İzmirde yaşayan bi arkadaşım yanımda.. Onu da buluşmaya getircem eğer sorun olmayacaksa.. Onu bırakıp gelemem çünkü...
bu yazıyı çook uzun zaman önce okumuştum harika bir yazıydı hatta ben bazı gazete küpürlerini saklarım hoşuma gidenleri sanırım buda sakladıklarımın içinde
Farklı bir çiftsiniz..
Valla senden kalır yanım yok.. zaman yaklastıkca daha bır acayıp oluyorum.. sabırsızlanıyorum.. hep eve gelecegı zamanı hayal edıyorum.. evdekı ıkımızın hallerını hayal edıyorum.. ama bak bende bı duygu daha var; hamılelık zamanların bıtebılme durumu da benı bıraz huzunlendırıyor.. yanı cok karmakarısığım.. bı bıtsın Kuzey gelsın dıyorum.. ay neyse.. gordugun gıbı ezogelın corbası kıvamındayım :))
Dnzyıldızı senin kociş te bayağı iş yapıyormuş, şükretmek lazım.
Benim eşim de herşeyi bilir ama kıyamam ben O'na.Hamile de olsam elimden geldiğince eskisi gibi olmaya çalışıyorum. Ben nasılsa evdeyim, çok şükür bir rahatsızlığım da yok. Eşimin çok stresli bir işi var, stres atsın diye evde bebek gibi davranıyorum ona resmen. Çok şımarttım çook, bebişim gelince kıskanacak kızımı sanırım.
Bu akşam aşkım kızımı çok merak ediyorum dedim, ya beni merak et diyor.
Benden çok sevme onu deyip duruyor bir de :)
Hmm, bu yazıya daha önce de rastlamıştım. Çok doğru !! 2. tip gibi olmadan sanki öyleymiş gibi davranmak gerek bence !!! Deveye diken, .... diye boşuna dememişler.
güsssel
devamı nedir acaba?:)))Hmm, bu yazıya daha önce de rastlamıştım. Çok doğru !! 2. tip gibi olmadan sanki öyleymiş gibi davranmak gerek bence !!! Deveye diken, .... diye boşuna dememişler.
ben de iki insan arasında stratejik bir ilişki kurulmasından nefret ediyorum..yok şöyle davranki o böyle davransın yok şöyle yap ki böyle olsun..bunlar yorar adamı ama başaranlar var helal olsunKurulabılecek tek denge.. oldugun gibi gorunmek bence.. dıger turlu de olsa.. denge türü de olsa.. her tür ınsanı yormaktan baska bı ıse yaramaz.. ruh yorgunluguna tahammulsuz bır ınsan olarak düşüncem bu dur.
:mymeka:
hımmm en son hatırladığım koca bi kase prof ve üstüne iki top dondruma yemiştin şekerrr -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?