2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yanıyorummmmm
söndürün ateşimiiiii
götümden terler akıyo artıkkk
bi yaprak bile kımıldamıyooo
uyku yokkk
mafoldumben

selam kızlar.sanırım bi çoğumuzun hala uykusu gelmemiş.son günlerde giremiyorum.cuma yola çıkacağım için hazırlık var.geçmişe çok hızlı göz attım.

evrimim
doğum günü kutlu olsun.iyiki doğdun iyiki hsmile kaldın iyiki bende yakın zamanda hamile kaldım ve seni tanıdım.oğlunla eşinle nice güzel yıllara.ayrıca kuzeye de koca bi maşallah.gözün aydın canım

jenny
bebeğine maşallah.6 günde çok iyi bakmışsın annesi.bakmaya devam

denizyıldızı
doğum günün kutlu olsun.evladınla nice güzel yıllara

noraa
ölçüm hatası olmuş olabilir.ama kiloya çok takmayın kızlar.iki yeğenim var.biri 2950 diğeri 4000 gr doğdu.4 kilo olan şu an çok zayıf hiç bi şey yemiyor.2950 gr doğan ise maşallah.kilo boy çok iyi.sağlıklı olsunlar yeter

şampuan
senin de gözün aydın.bebeğine koca bi maşallah.

Evriş ve deniz yıldızı doğum gününüz kutlu olsun kızlar..
nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim..

teşekkürler cnm zemuszemus

maşallah oğluşuna dinlen yorma kendini fazla...

teşekkürler :)

geçmiş olsun cnm yerimseniben

ee o kadar iş yapsın yani normalde bende bebek gibi davranırdım ama sıra onda doktorda söyledi zaten bana prensesler gibi davranması lazım :roflol: zaten bu sene kızım sağolsun bizi bayağı masrafa soktuğundan annesine hediye alınamadı ama eşim kendi elleriyle pasta yapmış üstünde öyle bir not vardı ki bir an kendimi tuhaf hissettirdi :bbo: gezdik sokaklarda arabayla falan işte bitirdik bugünü de :lepi:

teşekkürler helin opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 8.ayındasın daha yeni başladı belirtiler, bi zahmet hamile gibi davran dinlen arada
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
başlasın bi zahmet artık..bir safariye çıkmadığın kaldı
aslındaaa haftam bu kadar ileride olmasaydı planlar farklıydı antalya olymposa gidicektik ordaki ağaç evlerde kalıcaktık ama maalesef gidemedik mirmirmirmir
onu da yapar esram, afrika'da aslanlar la bogusur bu gobekle:))
dimi tatlımmm öpüjem gellll
kaydirigubbakcemile3...bişi değil çocuğa yazık.
ne yazık beaa sendeee
sizinkiler ana kuzusu olcekk benimki aslan parçasııı delikafadulden
hönkkk
5 haftada en az 5 kere temizlik yapılır hatunnnn
Yaaa, bende de aynı dert. Üstelik benim eve yardıma aldığım bayan aylıklı iş buldu beni bıraktı senağlama Tam da zamanında.. endişesi bundan da olabilir.. kaydirigubbakcemile2
sen istanbuldasın sanırım canım
buluşmaya sende gelsene işin yoksa hem tanışmış oluruz koklaşırız felan Şeniz
biliyomusun bizim güzel türkçemizde bi küfür var ebeniii.... die yani bu karılar bunu hakediyoo kusura bakmayın karılar diyorum ama hepsimi aynı bunların yaaaa
dogumdan sonra 40ım cıkınca ilk isim gidip bikarıs sexy donlar almak olcak hos kilo vermis olmam ama yinede kendimi ii hissederim :))
ayy yerim senin sexy donlarınıııı delü gadınnnn
bende güzel bi koleksiyon var ama doğurduktan sonra bile mümkün diil olmaz onlar bana hüüüü
caduuu antepin neresindensin ilçe olarak?
bende antepliyem heder ederem
Şeniz
Benim aklıma bişi geldi - şimdi mutlaka temmuzda da doğum yapacaklar olacak aramızdan - onlar foruma temmuz anneleri olarak devam etmicek dimi ??
sonuna kadar ağustos annesi olacaz dimi :)
ulen ne kadınsın sen yaaa yok şimdi eğer temmuzda yada eylülde doğurursan seni postalıyoz burdan dışlıyoruzzz ya ağustosss ya ağustosss delikafadulden
Kuzum sadece 1840gr, boyuda 38 cm 2.5 haftada saddece 240 gr almis((ve 2 cm uzamis(( moralim cok bozuldu, o kadar besleniyorum, bana yariyor, ona yaramiyor(edicem..
valla kaşınıyon sen heee çullanalımmı üstüne
maşallah teomuzaaa
teooo sen bakma bu anana konuşuyo abidik gubidik afferin sana minşim
gayet sağlıklı ve yakışıklı bi bebişsin sennn
ayrıca sanada yemek yemeye bahanen oldu iştee zaten hiçte yemezdin ya sırnaşık şey
cadu antep te yaşıyormuşsun benim de eşim antepli gerçi ist da doğmuş büyümüş ama. evlendiğimizden beri 2 defa antep e gittik biz de
bende bendeee
eşin neresinden??
kısıra tok olsam hayır demem..cokacimcoook..ooffff..yanında turşu, yeşillik off anamm..:bbo:..
oyyyyyyyyyy
ben bu saatte kısır nerden bulim heeee söleeee söleeee oğlumun taşakları şişcek içerdeee :tomato:

Ayyayayayay.. ne gusel bi kılıf bulmussunusss olee :)) ye annemm yee.. ne demek.. lafı mı olurrr... sana sös soleyen gypsesra olsunkaydirigubbakcemile3
:mymeka:
buarada size komik bi olay anlatayım benim burda iş dolayısıyla tanıdıgım bi hatun vardı
ama sanırım bilio :) msnkontrol.com dan geldi mail
ay bu yılışık kadın türkmü azerimiii
ya şampuancım gözün aydında ilk cümlen çok orcinn ''herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış '' :teselli:
senne orcinsin ya nickin gibi
bebişine kocaman bi maşallah canım
he bide burda öle 6 kilo felan aldığında yazmıcan yasaaaakkkk
10 un üzerinde kilo alanlar yazabiliyo sadece öle bi kuralı var buranın
mesela bendeniz göğsümü gere gere yazabilirim bugüne bugün 24 kilo aldımmmm
delikafadulden
Kuzucuğum kulağımı çekiyor sanırsamSen öyle kendine fazla güvenip de tatlıları götürme diyor bana:bbo:
Bundan sonra diyetten dışarı çıkmak yoklmaz:
hımmm en son hatırladığım koca bi kase prof ve üstüne iki top dondruma yemiştin şekerrr -tatlicadiarzu-
geçmiş olsun tatlım yaaa
sen yeterki buluşmaya gel sülaleni getirsende olurrr
delikafadulden
bu yazıyı çook uzun zaman önce okumuştum harika bir yazıydı hatta ben bazı gazete küpürlerini saklarım hoşuma gidenleri sanırım buda sakladıklarımın içinde
seviyorum seni gadınnn

Farklı bir çiftsiniz..

Kesinlikle öyleyiz. Kendimi çok şanslı hissediyorum eşimden ötürü. Neredeyse mükemmeldir. Kayınvalideme iyi ki doğurmuşsunuz oğlunuzu diyorum sürekli.

Yukarıdaki yazıyla bağlantılı olarak; benim eşim asla zayıf kadınlara tahammül edemez. Bütün kararları erkeklerine bırakan, boynunu büküp ben bilemem, ben yapamam diyen, fikir üretemeyen kadınlara... Karşısında kendine güvenen, güçlü bir kadın görmek ister.

ay albendende okadar. surekli hayal alemindeyim resmen simdi icerde ama cıkınca nası bisey cıkcak onu kokluycam opcem uyutcam vs vs ev bebek kokcak offf ya hepimiz aynıyız demek.

gypsym karı turk canım turk yetmezmis gibi bana mail atmıs kocamın telini istio isle ilgili konuscaklarım var dio cevap yazmadım tabi. isterse baskasından bulsun emrahada demedim zaten mail atmıs vs die

gunaydınnn

bu sabahta sancı girdi bana yine. hemen sola yatıp derin derin nefes aldım anca gecti de kahvaltımı yaptım. sanırım alısmamız lazım bu sancılara artık

elta benzesio kocisler.. benimkide kıskanıo camasırlarını yıkadıgımda gomlegini cıkardı tutusturdu elime birazda benimkini yıka die , sonra ertesi gun aradı utu yapıodum benim gomleklerimide utule 1 haftadır utulerim duruyo dedi halbuki onun butun gomleklerini utulemistim bende soyleyince yapma yaw dedi tutturamadı yani. sonra eksiklerini tamamlamaya calısırken bebisin ee ne eksigi kalmıs zillinin dio :) sampuanlarını sabunlarını gosterdim ben kullanayım dio :) sakayla karısıkta olsa bi kıskanclık belli edio yani. ama alıscak die umuyorum bende guluyorum komigime gidio onun o halleri..belkide beni kıskanması hosuma gidio bilmiyorum ama bende kıyamam kocise cunku gercekten stresli isi var bende aksama kadar evdeyim cok sukur idare edios simdilik

Hmm, bu yazıya daha önce de rastlamıştım. Çok doğru !! 2. tip gibi olmadan sanki öyleymiş gibi davranmak gerek bence !!! Deveye diken, .... diye boşuna dememişler.

evet evet 2. olmak kesinlikle guclu olsanda belli etmiycen sırtını dayıycan bi erkege. erkekler kadınları guclu bulduklarında cok rahat oluyolar.

herkese günaydın bu gün yine işler yoğun takip etmeye çalışacağım yine de
güsssel
Hmm, bu yazıya daha önce de rastlamıştım. Çok doğru !! 2. tip gibi olmadan sanki öyleymiş gibi davranmak gerek bence !!! Deveye diken, .... diye boşuna dememişler.
devamı nedir acaba?:)))
ben de iki insan arasında stratejik bir ilişki kurulmasından nefret ediyorum..yok şöyle davranki o böyle davransın yok şöyle yap ki böyle olsun..bunlar yorar adamı ama başaranlar var helal olsun

günaydın arkadaşlar.....

dün sabahki enerjinin ardından bugün üstümden tır geçmiş gibiyim yataktan zor kalktım her yanım ağrıyor ayaklarımın üstüne basamıyorum bu halde işe gelmek çok zor allahın izniyle biran önce şu 1 ay geçsede doğuma 1 hafta kala az çok evde dinlenebilsem çok yoruldum artık gitgide zor gelmeye başladı işe gelmek......

4 tane dosya girdim modüle ama çok fenayım heryerimi ateş bastı başım dönüyor gözlerim kapanıyor..ben de çok zorlanıyorum bu günlerde işe gelmeye..bir de izne ayrılır ayrılmaz doğurursam hiç dinlenemem evde..bu hafta da bitince 2 haftam kaldı

günaydın kızlar
Ayça çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve yediklerine
Cadu eşim antep Şahinbey kütüğüne kayıtlı anneanne teyze eş dost akraba var antepte evlenince tabii benimde kütük şahinbey oldu ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…