4 tane dosya girdim modüle ama çok fenayım heryerimi ateş bastı başım dönüyor gözlerim kapanıyor..ben de çok zorlanıyorum bu günlerde işe gelmeye..bir de izne ayrılır ayrılmaz doğurursam hiç dinlenemem evde..bu hafta da bitince 2 haftam kaldı
Herkese günaydın:lepi:
Bugün keyfim yerine geldi. Annesiyle babası kuzucukla oyun bile oynamaya başladılar artık. Gece bir sürü oynadık ve çooook mutlu oldumopuyorumnanaktanAnlatayım oyunumuzu:
Ben şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA
Herkese günaydın:lepi:
Bugün keyfim yerine geldi. Annesiyle babası kuzucukla oyun bile oynamaya başladılar artık. Gece bir sürü oynadık ve çooook mutlu oldumopuyorumnanaktanAnlatayım oyunumuzu:
Ben şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA
oh ne güzel yok anacım aynısını benim kızda yapıyor baba gelince ye kadar tık yok sonra babaya cilve yapıyor yok anam yok bu kızlar hepten babacı :umursamaz:
baby çok güzel bir manası vardır gördügün rüyanın yorumlamasınıda bir bilsek neyse kızlar ben çıkayım sabahtan agdacıya gidicem malum temizlik dr gidicegim için herkese iyi günler gelince yazarım gelişmeleri
nazar değmesin şekerimKesinlikle öyleyiz. Kendimi çok şanslı hissediyorum eşimden ötürü. Neredeyse mükemmeldir. Kayınvalideme iyi ki doğurmuşsunuz oğlunuzu diyorum sürekli..
gypsym karı turk canım turk yetmezmis gibi bana mail atmıs kocamın telini istio isle ilgili konuscaklarım var dio cevap yazmadım tabi. isterse baskasından bulsun emrahada demedim zaten mail atmıs vs die
ay süper yaaa hayal ettimde birden aşk üçgeniiiBen şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA[/B][/COLOR][/COLOR]
hayır olsun ilginç bi rüyaaa güzele benziyor aslında, bende gördüm çok güzel bi rüya dün gece..kızlar gari bi ruya gordum bu gece..hepimizle ilgili
biryerde toplasıyoruz yani toplasacakmısız masalar var bir masada evris oturuyo bi masada esrako bide tazefasulye var. taze fasulyenin elinde bir kitap var icinde arapca yazılar var ama okunuca turkce oluyormus osmanlıca gibi . sanki bir nene varmıs onun icin toplanacakmısız bende bi masaya oturuyorum esrakoda dioki canım bura gelsene yanıma nie oyle uzak kaldın. cok ilgincti tazefasulyenin elindeki kitap ufak kuran gibiydi. hayır olsun insallah
güzel haberlerle gel canımbaby çok güzel bir manası vardır gördügün rüyanın yorumlamasınıda bir bilsek neyse kızlar ben çıkayım sabahtan agdacıya gidicem malum temizlik dr gidicegim için herkese iyi günler gelince yazarım gelişmeleri
günaydın kızlarr
kaşınıyorummm kaşınıyorummm
sanki pirelenmiş gibii
pervin sendin sanırım kaşınan bana bu konuda açıklık getir
suya tuttum olmadı krem sürdüm olmadı
yoksam kene felanmı bulaştı yaaa dün emirgana gittik yürüyüşe bide oturduk çekirdek çitledik orda kaşınmaya başladım -tatlicadiarzu-
günaydın kızlarr
sanki pirelenmiş gibii
yoksam kene felanmı bulaştı yaaa dün emirgana gittik yürüyüşe bide oturduk çekirdek çitledik orda kaşınmaya başladım -tatlicadiarzu-
günaydın kızlarr
sanki pirelenmiş gibii
günaydın kızlar çok heycanlıyım bugün dr randevum var ilk defa gidicem bu dr kızımı özledim 4 haftadır görmüyorum kendiside maşallah uyuşuktur koca totosunu kaldırıpta bir hareket etmez anne ben buradayım diye geceyi çekytın üzerinede geçirdim sag tarafıma yatıyorum sanki sopayla vurulmuş gibi acıyla uyanıyorum aynı şey sol tarafım içinde geçerli oluyor bir saat acının geçmesini bekliyorum acaba yalancı sancı dedikleri bumudur ilk hamileligimde hiç böyle olmamıştı
norram uzulme bek jennye hemen besledi cocugu. eminim sende cok guzel besliosun ama bazen yapı meslesi oluyo iste. evrimin ddigi gibi yumurtanı ye hergun. meyve cok onemli gunde 3-4 porsiyon meyve ye agzın bos durmasın hem ozaman sismezsin . sutunu yogurdunu bol ye ic tamam daha ne olsun. su zaten iciosun. haftada 1 bulgur pşlavı ye muhakkak 1de barbunya yada kuru . ben barbunya hic sevmem bebek ugruna kendim yapıorum .hemde onemli olan tombis olmaları degil saglıklı kanlı canlı olmaları cok sukurki bebegin saglıklı. kendi ozel drun yuregine su serpcek emin ol :))
slm benimde 27 Ağustos'ta bebeğim kızım olucak size bir sorum var cvplarsanız sevinirim kaçıncı hafta da çalışabilir raporu alınıyor annişler 31+0 - 31+6 arası mı yoksa 36+0 / 36+6 arası mı kızlar
güzel haberlerini alırız inşallah.günaydın kızlar çok heycanlıyım bugün dr randevum var ilk defa gidicem bu dr kızımı özledim 4 haftadır görmüyorum kendiside maşallah uyuşuktur koca totosunu kaldırıpta bir hareket etmez anne ben buradayım diye
geceyi çekytın üzerinede geçirdim sag tarafıma yatıyorum sanki sopayla vurulmuş gibi acıyla uyanıyorum aynı şey sol tarafım içinde geçerli oluyor bir saat acının geçmesini bekliyorum acaba yalancı sancı dedikleri bumudur ilk hamileligimde hiç böyle olmamıştı
ayyy çok tadluymuş ya.Herkese günaydın:lepi:
bi kaşıyıcam ben seni elime geçirirsem o olacak..yine gezmelerdeydin dimekgünaydın kızlarr
sanki pirelenmiş gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?