2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlar çok heycanlıyım bugün dr randevum var ilk defa gidicem bu dr kızımı özledim 4 haftadır görmüyorum kendiside maşallah uyuşuktur koca totosunu kaldırıpta bir hareket etmez anne ben buradayım diye
geceyi çekytın üzerinede geçirdim sag tarafıma yatıyorum sanki sopayla vurulmuş gibi acıyla uyanıyorum aynı şey sol tarafım içinde geçerli oluyor bir saat acının geçmesini bekliyorum acaba yalancı sancı dedikleri bumudur ilk hamileligimde hiç böyle olmamıştı

Bende okumuştum bu güçlü kadınlar yazısını en mantıklısı ikisinin ortası gibi. Her türlü sorumluluğu üstlenirsen çok yıpranabilirsin çok güçsüz durursanda karşındaki seni ciddiye almaz. Zaten toplum ya da aile içindeki roller çok içiçe girdi artık "hayat müşterektir " sözü çok mantıklı

Herkese günaydın:lepi:
Bugün keyfim yerine geldi. Annesiyle babası kuzucukla oyun bile oynamaya başladılar artık. Gece bir sürü oynadık ve çooook mutlu oldumopuyorumnanaktanAnlatayım oyunumuzu:

Ben şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA

valla canım aynı şeyleri bende düşünmüyor değilim inşallah hiç dinlenemeden doğuma girmeyiz gerçi hayırlısı herşeyinde çünkü doğumdan sonrada epey yoğun bir tempo bizi bekliyor olacak oyüzden en azından 1 hafta dinlenebilsek bari.....benim tam tarih daha belli değil bu hafta sonu nst ye gireceğim muayene olmayacağım için gene doğum tarih kesinleşmez artık 2 hafta sonra 36. haftada muayene için gideceğim ozaman belli olur belki 36. haftada izne ayrılmış olurum birdenzemuszemus

oh ne güzel yok anacım aynısını benim kızda yapıyor baba gelince ye kadar tık yok sonra babaya cilve yapıyor yok anam yok bu kızlar hepten babacı :umursamaz:

kızlar gari bi ruya gordum bu gece..hepimizle ilgili

biryerde toplasıyoruz yani toplasacakmısız masalar var bir masada evris oturuyo bi masada esrako bide tazefasulye var. taze fasulyenin elinde bir kitap var icinde arapca yazılar var ama okunuca turkce oluyormus osmanlıca gibi . sanki bir nene varmıs onun icin toplanacakmısız bende bi masaya oturuyorum esrakoda dioki canım bura gelsene yanıma nie oyle uzak kaldın. cok ilgincti tazefasulyenin elindeki kitap ufak kuran gibiydi. hayır olsun insallah

maşallah busemize büyümüşte anneyle babayla oyun bile oynarmışalkisalkisalkis

baby çok güzel bir manası vardır gördügün rüyanın yorumlamasınıda bir bilsek neyse kızlar ben çıkayım sabahtan agdacıya gidicem malum temizlik dr gidicegim için herkese iyi günler gelince yazarım gelişmeleri

benim kızım babacı deil hep tepikleyip uzaklastırıo babasını. nezaman sarılsak nezaman yaslansam yada o bana yaslansa illa tepik tepik uzaklastırıo adamı yanımdan

oh ne güzel yok anacım aynısını benim kızda yapıyor baba gelince ye kadar tık yok sonra babaya cilve yapıyor yok anam yok bu kızlar hepten babacı :umursamaz:

hoşgeldin başakcım..... yanlış hatırlamıyorsam senin kızında dönmemişti doğum pozisyonunu almamıştı bir gelişme varmı döndümü..... benimkide hala dönmedi.... sen doğum konusunda tecrübelisin bizim bebekler dönmezse ayaklarından mı tutup çıkartacaklar :uhm:

Hadi bakalım. Güzel haberlerle gel inşallah

günaydın kızlarr
kaşınıyorummm kaşınıyorummm
sanki pirelenmiş gibii
pervin sendin sanırım kaşınan bana bu konuda açıklık getir
suya tuttum olmadı krem sürdüm olmadı
yoksam kene felanmı bulaştı yaaa dün emirgana gittik yürüyüşe bide oturduk çekirdek çitledik orda kaşınmaya başladım -tatlicadiarzu-

Kesinlikle öyleyiz. Kendimi çok şanslı hissediyorum eşimden ötürü. Neredeyse mükemmeldir. Kayınvalideme iyi ki doğurmuşsunuz oğlunuzu diyorum sürekli..
nazar değmesin şekerim
gypsym karı turk canım turk yetmezmis gibi bana mail atmıs kocamın telini istio isle ilgili konuscaklarım var dio cevap yazmadım tabi. isterse baskasından bulsun emrahada demedim zaten mail atmıs vs die
klava:
ay süper yaaa hayal ettimde birden aşk üçgeniii
hayır olsun ilginç bi rüyaaa güzele benziyor aslında, bende gördüm çok güzel bi rüya dün gece..
güzel haberlerle gel canım

canım bi duş al istersen belki pire falan gelmiş olabilir üstüne.....

Yok kene değildir, kene kaşıntı yapmıyor.Deneyle sabityerimseniben

O birşeylerin eksikliği ya da fazlalığından oluyordu ama hatırlayamadım şimdiCADIARZU

ben de 11 temmuzda gideceğim..nts ye girmiştim herşey yolunda deyip 11 temmuzda gel dedi doktorum.herhalde bu son gidişimde doğum tarihi ve şekli belli olur..geldik yolun sonuna..hamilelik de güzeldi be

canım caresi yok maalesef( ılık suyla sabunla iice yıka uyumaya calıs ama sakın yolma kasırken izler gecmio

Geçmiş olsun başakcım ben de zor sabahladım. Sıcaklar fena basıyor. Saçlarım gür ve sıktır. Beni hiç bu kadar bunalttığını hatırlamıyorum. Sanki saçlarımın dibinden buharlar fışkırıyor gibi. Birazcık daha cesur olsam gidip sıfıra vurduracağım hepsini. Sancılar bende de oluyor ve fark ettim ki son bir haftadır göbeğim büyüyor. Derim davul gibi geriliyor. Bu büyüme sırasında da rahim kaslarında gerilme ve sancılar oluyor. Sendeki ağrılar da büyümeden olabilir belki. Doktordan iyi haberlerini bekliyoruz.

kafamçokkarıştı yumurta bu sıcakta yenir mi yaw, ben hiç yemiyorum. Süt de içmiyorum.Saydıklarını neredeyse hiç yemiyorum. mafoldumben İyi b..k ediyorsun deyin bana. Ama içim hiç almıyor. Bol bol meyve, soğuk karpuz ve peynir, sucuk.., bir de badem atıştırıyorum. Canım başka da bişey istemiyor. Yalnız bu son ayda bebişler bol bol yağ depoluyorlarmış. Onun için de kırmızı et yememizi öneriyorlar. Kendimi zorlayarak sote mote yapmaya çalıştım dün. Kırmızı et yemeye çalışın kızlar.

32+0 ile 32+6. günler arası çağırdı doktor beni.

güzel haberlerini alırız inşallah.
ayyy çok tadluymuş ya.
bi kaşıyıcam ben seni elime geçirirsem o olacak..yine gezmelerdeydin dimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…