2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben de 11 temmuzda gideceğim..nts ye girmiştim herşey yolunda deyip 11 temmuzda gel dedi doktorum.herhalde bu son gidişimde doğum tarihi ve şekli belli olur..geldik yolun sonuna..hamilelik de güzeldi be

tarihlerimiz aynı canım bende bu hafta sonu nst ye gireceğim 2 hafta sonrada ayın 11'inde muayene için gidicem ki ozaman 36 . haftanın içinde olacağız benim şekil büyük ihtimal sezeryan ama tarih ne zaman olur bilmiyorum hayırlısı artık belki aynı günler doğum yaparız:icecream:

ooo maşallah güzelim salam sosiste yede tam olsun
yumurta yemezmiş süt içmezmiş
ama sucuk yiyorrr
tam sopalıksınnnn klava: :mymeka:
ben 1 lt içtiğim sütü iki bardağa düşürdüm hergünnnn bi yumurta yiyorummm
yannnış yapıyosunnnnn lmaz:

Aidaa 32+0 ile 32+6. günler arası çağırdı doktor beni

canım benide ozaman çağırdı ama bazı arkadaşlar 31+0 -31+6 arası dedikleri için kafam karıştı bilgi için teş.ederim

canım bi duş al istersen belki pire falan gelmiş olabilir üstüne.....
mafoldumben yıkandımmm geçmiyooo pire gelmişse napcam bi pirelenmedğim kaldııı mafoldumben
O birşeylerin eksikliği ya da fazlalığından oluyordu ama hatırlayamadım şimdiCADIARZU
neyin eksikliği olabilir herşeyi fazlası ile yiyorum delikafadulden fazlalıktan olabilüüü
canım caresi yok maalesef( ılık suyla sabunla iice yıka uyumaya calıs ama sakın yolma kasırken izler gecmio
mafoldumben ne uyuması anacım ne uykusu cin gibiyim
bi kaşıyıcam ben seni elime geçirirsem o olacak..yine gezmelerdeydin dimek
yok beaa ne gezmesi emirgan korusu evimin dibindde yürüyerek 10 dk ben onu gezmeden saymam

ben yiyorum sabahları 1 haslanmıs yumurta 1 bardak sut domates salatalık peynir
arada meyve
oglen yemegi
arada yine meyve ve cikolata dondurma varsa eger tabi
he bide elma suyu filan sıkıorum usenmezsem ikindide
aksam yemegi ve son
buna ilaveten 2lt su ama artırmak gerek
aksam yemeginden sonra yersem gece felaket

gypsy son aylarda kasıntı cok oluyomus
benim 4-5-6 civarı oldu
uyku yok biliom koloknya sursen yanarsın
ama biseyde almıo o kasıntıyı ya ben caresini bulamadım
drumda hormanel ve normal demisti oluyomus genelde
o sebepten istersen kabak lifi al bitane sert ya o kasıntı etksi yaratır hemde yolunmaz
bak ben izleri cok zor sondurdum cok cirkin duruolardı simdi belli oluyo yakından

suyu arttır bencede çok azzz
ben artık 4 lt altına inmiyorum
pazar aldığımız damacana bitmek üzere kocişimde su içmez doğru dürüst yani son 3 gün sapıtmışım su konusunda 20 lt damacanayı düşünürsek kafamçokkarıştı

esra bende bende
gecen bi tanıdık feysbuka yazmıs tadını cıkar son gunlerinin die o yen dogum yaptı
dedim bu sıcaklarda tadı tuzu kalmadı
tek hayalim bebegimi kucagıma saglıkla almak onun dısında beni avutan bisey yok

2 ltden fazla oluyo 3u gecio ama enasagı 2 hani dısarda filan olursam ogun cok icemezsem vs. 3 gune 20 lt damacana bitio valla bizdede. daha yeni osyledim getirdiler . benim surahim 2ltlik o bitince hemen yine dolduruyorum oyle anlıorum nekadar ictim.

:çok üzgünüm: bende kaşımayaya çalışıyorum ama için için kaşınıyor napalım yapıcak bişi yok madem normalmiş son aylarda
ama kanımca beni bişiler ısırdı hamilelikten diil bu kaşınma bakalım belli olur bugün yarın

üf ya kızlar agdacım hastanedeymiş geri geldim evde epilasyon aletiyle alayım dedim her yerimi kızarttım zaten çok seyrek tüyler incecik kol tüylerim ondan fazladır ama içim rahat etmiyorki ama bugün öyle idare edicem artık dr artık kusura bakmasın

ooofff kafam çok karışık evi badana yaptırsammı yoksa duvarları sildirsemmi karar veremiyorum.....

geçen senede silinmişti hep bu sene badana yaptırırım diye düşünüyordum ama bu senede maddi nedenlerden dolayı kalacak gibi eşim malum işten çıkartıldı halada iş bulamadık ben izinde olduğum sürece maaşımı alamayacağım doğum sonrası işe başlayınca vereceklermiş doğum parasını..... ev gözüme çok pis görünüyor ama düşününcede bir boya nerden baksan bize 400 liraya mal olacak az yada çok bunca masrafın ortasında o kadar parayıda ona veremem.... silince içime sinmiyor yani çok temiz olmamış gibime geliyor ne yapcam bilmiyorum......

birde siz duvarları silerken ne kullanıyorsunuz en iyi duvarları ne temizliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…