2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

idare eder canım olmuştur o..... dr. alttan muayene etmiyorki karından bakıyor o yüzden kusura falan bakmaz nelerini görüyor onlar en azından bizim bir ağda zamanından diğer ağda zamanına en fazla 3 yada 4 hafta geçiyor aylarca temizlenmeyen insanlar var.... zaten seyrekmiş senin tüyler o yüzden çoğu gitmiştir bile epilasyon aletiyle....

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

oyyyyyyyyyy
ben bu saatte kısır nerden bulim heeee söleeee söleeee oğlumun taşakları şişcek içerdeee :tomato:

nurdan ekti beni..getirmedi kısır mısır..keki yaptım bekledim ölee balkonda, gelmediiiii...benim oğlanın da şişmiştir büyük ihtimal..doğumdan sonra görüşcez nurdanla..ilk oğlumun alt takımlarına bakıcam ne durumda diye..:1no2:

ben de o kıvamdayım valla..özellikle hamilelik hoşuma gidiyodu herşeye rağmen..

valla sıksam da zorlasam da amuda bile kalksam 2.tip kadın olmam bu saaten sonra mümkün değil..neysem o'yum kardeşim..rol kesemem..yorucu olduğunu itiraf etmeliyim ama..

hayırlısı bakalım
Lafı ağzımdan aldın vallahi:1rolleyes:

dide daha bitirmedin du bi bitir su hamilelgi sonra dersin guzeldi be diye :)))
ettiniz sabah iyimserliğimin içine yani..biraz teselli veriyim kendime demiştim pehmafoldumben
biz dün 5 dk bile mesafede olmayan bir arkadaşa gittik geçmiş olsuna..nasıl bir kasık ağrısı kalp çaerpıntısı anlatamam bir kat merdiven çıkınca direk devre dışı oldum ki bemn günde 1.5 saat yürüyen biriydim..onçün 10 dk bana yurtdışıdır yavrum
bencedeeee yanii
en berbat zamanlar başladı hamileliktee
valla ben hamile olduğumu yeni yeni anladım ve çok zormuş anacımmmm
nasıl geçicek bu günler bilmemmm
geçecek canım benim delip geçeceklülülülülülü evdesin en azından
mr.muscle mutfak varya onu suyun içine katıyorum.lekelerin üstüne de direk uyguluyorum boya iyise işe yarıyor..ama duvar boyası benim şimdiki evdeki gibi kıytırıksa çok iyi verim alınmıyor.

Selamlar herkese
geçmişi okumayı anca bitirdim

üzülme Burcu diyetine dikkat et düzelir, haftalar ilerledikçe daha da artarmış insülin ihtiyacı, birazda diyeti bozdunmu artar, ben diyet yapalı 7 hafta oldu sadece 1 kez dondurma yedim hiç kaytarmadım yinede yüksek : (

Maşallah oğluna, senin doğum tarihin nezamndıki erken dediği tarihte ağustos sonu
sarılık testi ne içinmiş ilk kez duyuyorum

Ayça geçmiş olsun, bol su iç ihmal etme... arkadaşında gelsin tabi neden sorun olsunki

yerim ben senin buseni ne tatlı oğluşumda adına alıştı Çağan dedikçe tekmeliyor çok tatlı çook kuzum benim : )

milkshake madem gecen sene yaptırdın bu sene yaptırma kocanda issiz sizin o paraların herkurusuna ihtiyacınız olcak dogumdan sonra. mantıklı dusun duvarları sildir gitsin abartma oldugu kadar canım

google dan arastır duvar en ii neyle silinirmis ona gore bulursun caresini

didee daha 46 gun var kuzum ne iyimserligi :))) du bi daha var vaktimiz aslına ama tarihler alındıkca heycanlanıos az kalmıs gibi gorunuyo. ama insallah daha vakitleri var kuzucukların

benim daha 3 haftam var((bu haftayi saymazsak...olum geliyor her sabah metro+otobus buraya gel geri don...

yerim ben onu, cok seker..bizimkide muzige tepki veriyor, gecen hele babasi kendi sesiyle soyledigi demodaki sarkilari caldi, kipir kipir oynadi:))bizimkide muzisyen olucak sanirim babasi gibi:))
sezeryan yapicaklar canim))

ucagi kacirdim tatlim kisirin eksisini ayarliyim derken, baska sefere artik:))kaydirigubbakcemile3

bencede pek verim alamıyorum geçen sene sildirdim pek içime sinmedi o yüzden bu sene badana şarttı aslında ama nasip değilmiş seneye artık ne yapalım.... bizimde boya pek kaliteli değil anladığım kadarıyla çünkü mütehatit yaptı boyasını badanasını o yüzden biraz baştan savma oldu gibime geliyor..... ama en azından bebek odası boyandı kızımın odası mis gibi tertemizopuyorumnanaktan

yok kuzum geçen sene badana yapılmadı ozamanda silindi diyorum ya ev çok kirli aslında bu sene badana şart ama işte malum durumlar herzaman bir olmuyor yarın ne olacağı bilinmiyor ne yapalım tek derdim duvarlarımın kiri olun dimi ama zemuszemus

selam hanımlar
bişey sorcam
ben bebeğimin ultrasonda yüzünü görmek istiyorum ama benim gittiğim hastanadeki çok kötü siyah beyaz yani eski model galiba ama ben daha 4 aylıkken beni ayrıntılı ultrasona göndermişti dr aynı hastanede ordada bebeğin sadece ölçümleri alındı acaba hangi ultrason cihaszı bana bebeğimin yüzünü gösterir bebeğime albüm yapıyorum oda olsun istiyorum bilgisi olan yada chazı bilen

Tesekkur ederım Helinim güzel dileklerin için, ne mutlu bana, saolasın kuzum benım.

Çok güzel enstanteneler bunlar yaa...

Hay masaşşallahh,ruyanın guzellıgıne bak.. Allah hayırlara cıkarsın ınsallah..

ben de 11 temmuzda gideceğim..nts ye girmiştim herşey yolunda deyip 11 temmuzda gel dedi doktorum.herhalde bu son gidişimde doğum tarihi ve şekli belli olur..geldik yolun sonuna..hamilelik de güzeldi be

Yerim ben seni beaa.. hamılelık simdi baslıyor asıl... bundan once bızımkısı hamılelık degıl, balayı ımıs resmen..

mafoldumben yıkandımmm geçmiyooo pire gelmişse napcam bi pirelenmedğim kaldııı mafoldumben:

Var ya, sen beni öldüreceksin bi gün.. bak yazıyorum buraya..kaydirigubbakcemile3

dun evi supuremedim ya simdi kalkıp biraz is yapayım
dun halıda bocuk geziodu:kedi:
bıktım artık ya

Ne var, terlıkle ustunden yanlıslıkla gecıver hayvanın.. bişi olmas.. devam devam.. ne ev supurmesı annem yaa.. kafamçokkarıştı

slmm kızlarrr napıyosunuzzz bakalım ara ara girmeye calısıyorummmm...

geçmişe pek bakamıycam bizde dün gittik dr.a lenamız 1900 gr. olmuşşş şimdilik herşey gene ii normal...drumuz gene 8 temmuza kadar dikkat ondan sonra ne zaman olursa farketmez dedi....

Bence esın de sanslı.. o da senın gıbı mukemmel bırını bulmuş.

kızlaaaaarrr beni duyan yok muuuuuuu

bişey sorcam
ben bebeğimin ultrasonda yüzünü görmek istiyorum ama benim gittiğim hastanadeki çok kötü siyah beyaz yani eski model galiba ama ben daha 4 aylıkken beni ayrıntılı ultrasona göndermişti dr aynı hastanede ordada bebeğin sadece ölçümleri alındı acaba hangi ultrason cihaszı bana bebeğimin yüzünü gösterir bebeğime albüm yapıyorum oda olsun istiyorum bilgisi olan yada chazı bilen

Ne var, terlıkle ustunden yanlıslıkla gecıver hayvanın.. bişi olmas.. devam devam.. ne ev supurmesı annem yaa.. kafamçokkarıştı

peceteyle alıp dısarı attım camdan :)) esimde dioki bırak elleme gezsin oda alısmıs duruma:))

sildim supurdum kızımıda doyurdum gectim dinlenmeye :)

melike kusura bakma ama nezaman derdin olsa ozaman girip herkesin emrine amade olmasını istiosun. 4 boyutlu ultrasonu olan bir dra git ozaman gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…