üf ya kızlar agdacım hastanedeymiş geri geldim evde epilasyon aletiyle alayım dedim her yerimi kızarttım zaten çok seyrek tüyler incecik kol tüylerim ondan fazladır ama içim rahat etmiyorki ama bugün öyle idare edicem artık dr artık kusura bakmasın
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
oyyyyyyyyyy
ben bu saatte kısır nerden bulim heeee söleeee söleeee oğlumun taşakları şişcek içerdeee :tomato:
Valla senden kalır yanım yok.. zaman yaklastıkca daha bır acayıp oluyorum.. sabırsızlanıyorum.. hep eve gelecegı zamanı hayal edıyorum.. evdekı ıkımızın hallerını hayal edıyorum.. ama bak bende bı duygu daha var; hamılelık zamanların bıtebılme durumu da benı bıraz huzunlendırıyor.. yanı cok karmakarısığım.. bı bıtsın Kuzey gelsın dıyorum.. ay neyse.. gordugun gıbı ezogelın corbası kıvamındayım :))
günaydın arkidişlerrrropuyorumnanaktan
hayırlısı bakalımtarihlerimiz aynı canım bende bu hafta sonu nst ye gireceğim 2 hafta sonrada ayın 11'inde muayene için gidicem ki ozaman 36 . haftanın içinde olacağız benim şekil büyük ihtimal sezeryan ama tarih ne zaman olur bilmiyorum hayırlısı artık belki aynı günler doğum yaparız:icecream:
Lafı ağzımdan aldın vallahi:1rolleyes:
ettiniz sabah iyimserliğimin içine yani..biraz teselli veriyim kendime demiştim pehmafoldumbendide daha bitirmedin du bi bitir su hamilelgi sonra dersin guzeldi be diye :)))
biz dün 5 dk bile mesafede olmayan bir arkadaşa gittik geçmiş olsuna..nasıl bir kasık ağrısı kalp çaerpıntısı anlatamam bir kat merdiven çıkınca direk devre dışı oldum ki bemn günde 1.5 saat yürüyen biriydim..onçün 10 dk bana yurtdışıdır yavrummafoldumben yıkandımmm geçmiyooo pire gelmişse napcam bi pirelenmedğim kaldııı mafoldumben
neyin eksikliği olabilir herşeyi fazlası ile yiyorum delikafadulden fazlalıktan olabilüüü
mafoldumben ne uyuması anacım ne uykusu cin gibiyim
yok beaa ne gezmesi emirgan korusu evimin dibindde yürüyerek 10 dk ben onu gezmeden saymam
geçecek canım benim delip geçeceklülülülülülü evdesin en azındanbencedeeee yanii
en berbat zamanlar başladı hamileliktee
valla ben hamile olduğumu yeni yeni anladım ve çok zormuş anacımmmm
nasıl geçicek bu günler bilmemmm
mr.muscle mutfak varya onu suyun içine katıyorum.lekelerin üstüne de direk uyguluyorum boya iyise işe yarıyor..ama duvar boyası benim şimdiki evdeki gibi kıytırıksa çok iyi verim alınmıyor.ooofff kafam çok karışık evi badana yaptırsammı yoksa duvarları sildirsemmi karar veremiyorum.....
geçen senede silinmişti hep bu sene badana yaptırırım diye düşünüyordum ama bu senede maddi nedenlerden dolayı kalacak gibi eşim malum işten çıkartıldı halada iş bulamadık ben izinde olduğum sürece maaşımı alamayacağım doğum sonrası işe başlayınca vereceklermiş doğum parasını..... ev gözüme çok pis görünüyor ama düşününcede bir boya nerden baksan bize 400 liraya mal olacak az yada çok bunca masrafın ortasında o kadar parayıda ona veremem.... silince içime sinmiyor yani çok temiz olmamış gibime geliyor ne yapcam bilmiyorum......
birde siz duvarları silerken ne kullanıyorsunuz en iyi duvarları ne temizliyor....
Off moralim bozuk kızlar ya:çok üzgünüm:Kendi kendime nazar değdirdim sanırım. 30. haftaya girdiğimden beri şeker ölçümlerim daha yüksek çıkıyor. Şimdilik sınırları aşmıyor ama...Umarım daha da yükselmez.:gitme:
slm kızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür erken doğum riskim varmış
oğluşum kayra 1.473gr 38 cm
başı aşağıda hazırlanmış doğuma dünde çok ağrılarım olunca doktor erken olabilir dedi dikkat edecem kendime artık
sarılık testi istedi doktorum.2 haftada birde kontrole gidecekmişim
bende şuana kadar 6 kilo almışım :ecrin_bebek:
muhtemel doğum tarihimde 20-21-22 ağustos gibi alırız bi problem olmazsa dedi sezeryan olcam çünkü
selamlar...
Ben hasta oldum. Besin zehirlenmesi ya da üşütme bilmiyorum 2 gündür alttan üstten çıkarıyorum..Hep yattım. Şimdi iyiyim.. İstanbul buluşması yeri saati değişmiş.. aftabru ve esrako gelemiyomuş..üzüldüm..
Benim balıkesirden arkadaşım olan, şimdi İzmirde yaşayan bi arkadaşım yanımda.. Onu da buluşmaya getircem eğer sorun olmayacaksa.. Onu bırakıp gelemem çünkü...
Herkese günaydın:lepi:
Bugün keyfim yerine geldi. Annesiyle babası kuzucukla oyun bile oynamaya başladılar artık. Gece bir sürü oynadık ve çooook mutlu oldumopuyorumnanaktanAnlatayım oyunumuzu:
Ben şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA
benim daha 3 haftam var4 tane dosya girdim modüle ama çok fenayım heryerimi ateş bastı başım dönüyor gözlerim kapanıyor..ben de çok zorlanıyorum bu günlerde işe gelmeye..bir de izne ayrılır ayrılmaz doğurursam hiç dinlenemem evde..bu hafta da bitince 2 haftam kaldı
yerim ben onu, cok seker..bizimkide muzige tepki veriyor, gecen hele babasi kendi sesiyle soyledigi demodaki sarkilari caldi, kipir kipir oynadi:))bizimkide muzisyen olucak sanirim babasi gibi:))Herkese günaydın:lepi:
Bugün keyfim yerine geldi. Annesiyle babası kuzucukla oyun bile oynamaya başladılar artık. Gece bir sürü oynadık ve çooook mutlu oldumopuyorumnanaktanAnlatayım oyunumuzu:
Ben şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA
sezeryan yapicaklar canimhoşgeldin başakcım..... yanlış hatırlamıyorsam senin kızında dönmemişti doğum pozisyonunu almamıştı bir gelişme varmı döndümü..... benimkide hala dönmedi.... sen doğum konusunda tecrübelisin bizim bebekler dönmezse ayaklarından mı tutup çıkartacaklar :uhm:
nurdan ekti beni..getirmedi kısır mısır..keki yaptım bekledim ölee balkonda, gelmediiiii...benim oğlanın da şişmiştir büyük ihtimal..doğumdan sonra görüşcez nurdanla..ilk oğlumun alt takımlarına bakıcam ne durumda diye..:1no2:
..
hayırlısı bakalım
ettiniz sabah iyimserliğimin içine yani..biraz teselli veriyim kendime demiştim pehmafoldumben
biz dün 5 dk bile mesafede olmayan bir arkadaşa gittik geçmiş olsuna..nasıl bir kasık ağrısı kalp çaerpıntısı anlatamam bir kat merdiven çıkınca direk devre dışı oldum ki bemn günde 1.5 saat yürüyen biriydim..onçün 10 dk bana yurtdışıdır yavrum
geçecek canım benim delip geçeceklülülülülülü evdesin en azından
mr.muscle mutfak varya onu suyun içine katıyorum.lekelerin üstüne de direk uyguluyorum boya iyise işe yarıyor..ama duvar boyası benim şimdiki evdeki gibi kıytırıksa çok iyi verim alınmıyor.
milkshake madem gecen sene yaptırdın bu sene yaptırma kocanda issiz sizin o paraların herkurusuna ihtiyacınız olcak dogumdan sonra. mantıklı dusun duvarları sildir gitsin abartma oldugu kadar canım
google dan arastır duvar en ii neyle silinirmis ona gore bulursun caresini
selam kızlar.sanırım bi çoğumuzun hala uykusu gelmemiş.son günlerde giremiyorum.cuma yola çıkacağım için hazırlık var.geçmişe çok hızlı göz attım.
evrimim
doğum günü kutlu olsun.iyiki doğdun iyiki hsmile kaldın iyiki bende yakın zamanda hamile kaldım ve seni tanıdım.oğlunla eşinle nice güzel yıllara.ayrıca kuzeye de koca bi maşallah.gözün aydın canım
.
Herkese günaydın:lepi:
kızlar gari bi ruya gordum bu gece..hepimizle ilgili
biryerde toplasıyoruz yani toplasacakmısız masalar var bir masada evris oturuyo bi masada esrako bide tazefasulye var. taze fasulyenin elinde bir kitap var icinde arapca yazılar var ama okunuca turkce oluyormus osmanlıca gibi . sanki bir nene varmıs onun icin toplanacakmısız bende bi masaya oturuyorum esrakoda dioki canım bura gelsene yanıma nie oyle uzak kaldın. cok ilgincti tazefasulyenin elindeki kitap ufak kuran gibiydi. hayır olsun insallah
ben de 11 temmuzda gideceğim..nts ye girmiştim herşey yolunda deyip 11 temmuzda gel dedi doktorum.herhalde bu son gidişimde doğum tarihi ve şekli belli olur..geldik yolun sonuna..hamilelik de güzeldi be
mafoldumben yıkandımmm geçmiyooo pire gelmişse napcam bi pirelenmedğim kaldııı mafoldumben:
dun evi supuremedim ya simdi kalkıp biraz is yapayım
dun halıda bocuk geziodu:kedi:
bıktım artık ya
Ne var, terlıkle ustunden yanlıslıkla gecıver hayvanın.. bişi olmas.. devam devam.. ne ev supurmesı annem yaa.. kafamçokkarıştı
Kesinlikle öyleyiz. Kendimi çok şanslı hissediyorum eşimden ötürü. Neredeyse mükemmeldir. Kayınvalideme iyi ki doğurmuşsunuz oğlunuzu diyorum sürekli.
Yukarıdaki yazıyla bağlantılı olarak; benim eşim asla zayıf kadınlara tahammül edemez. Bütün kararları erkeklerine bırakan, boynunu büküp ben bilemem, ben yapamam diyen, fikir üretemeyen kadınlara... Karşısında kendine güvenen, güçlü bir kadın görmek ister.
kaydirigubbakcemile3...koptum yaa..
Ne var, terlıkle ustunden yanlıslıkla gecıver hayvanın.. bişi olmas.. devam devam.. ne ev supurmesı annem yaa.. kafamçokkarıştı
kızlaaaaarrr beni duyan yok muuuuuuu
bişey sorcam
ben bebeğimin ultrasonda yüzünü görmek istiyorum ama benim gittiğim hastanadeki çok kötü siyah beyaz yani eski model galiba ama ben daha 4 aylıkken beni ayrıntılı ultrasona göndermişti dr aynı hastanede ordada bebeğin sadece ölçümleri alındı acaba hangi ultrason cihaszı bana bebeğimin yüzünü gösterir bebeğime albüm yapıyorum oda olsun istiyorum bilgisi olan yada chazı bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?