kızlaaaaarrr beni duyan yok muuuuuuu
bişey sorcam
ben bebeğimin ultrasonda yüzünü görmek istiyorum ama benim gittiğim hastanadeki çok kötü siyah beyaz yani eski model galiba ama ben daha 4 aylıkken beni ayrıntılı ultrasona göndermişti dr aynı hastanede ordada bebeğin sadece ölçümleri alındı acaba hangi ultrason cihaszı bana bebeğimin yüzünü gösterir bebeğime albüm yapıyorum oda olsun istiyorum bilgisi olan yada chazı bilen
peceteyle alıp dısarı attım camdan :)) esimde dioki bırak elleme gezsin oda alısmıs duruma:))
sildim supurdum kızımıda doyurdum gectim dinlenmeye :)
slmm kızlarrr napıyosunuzzz bakalım ara ara girmeye calısıyorummmm...
geçmişe pek bakamıycam bizde dün gittik dr.a lenamız 1900 gr. olmuşşş şimdilik herşey gene ii normal...drumuz gene 8 temmuza kadar dikkat ondan sonra ne zaman olursa farketmez dedi....
yaaaaaaa pervin olmuyo ama bele..zaten hava çok sıcak şimdi ben 46 gün diye düşünsem daha çok bunalmazmıyım..çoğu gitti azı kaldı diyelim.anlaşalımdidee daha 46 gun var kuzum ne iyimserligi :))) du bi daha var vaktimiz aslına ama tarihler alındıkca heycanlanıos az kalmıs gibi gorunuyo. ama insallah daha vakitleri var kuzucukların
cevap veriyorum: zoooort! sürem doldu.başkaları cevap vermişselam hanımlar
bişey sorcam
ben bebeğimin ultrasonda yüzünü görmek istiyorum ama benim gittiğim hastanadeki çok kötü siyah beyaz yani eski model galiba ama ben daha 4 aylıkken beni ayrıntılı ultrasona göndermişti dr aynı hastanede ordada bebeğin sadece ölçümleri alındı acaba hangi ultrason cihaszı bana bebeğimin yüzünü gösterir bebeğime albüm yapıyorum oda olsun istiyorum bilgisi olan yada chazı bilen
sende turp sıktın zabah iyimserliğime kıcık..ben senin yannışlıkla geçecem üstünden az kaldı..omuz da atıcam sağdan ozy soldan ben.sırnaşık şeyYerim ben seni beaa.. hamılelık simdi baslıyor asıl... bundan once bızımkısı hamılelık degıl, balayı ımıs resmen..
Ne var, terlıkle ustunden yanlıslıkla gecıver hayvanın.. bişi olmas.. devam devam.. ne ev supurmesı annem yaa.. kafamçokkarıştı
Bence esın de sanslı.. o da senın gıbı mukemmel bırını bulmuş.
slmm kızlarrr napıyosunuzzz bakalım ara ara girmeye calısıyorummmm...
geçmişe pek bakamıycam bizde dün gittik dr.a lenamız 1900 gr. olmuşşş şimdilik herşey gene ii normal...drumuz gene 8 temmuza kadar dikkat ondan sonra ne zaman olursa farketmez dedi....
buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin
amin canım kandiliniz de kutlu olsun şimdiden.didecim tamam cok sukur cogu gitti azı kaldı :) biraz daha sabır :))
belediyelerin insaat yol yaparken koydukarı pankartlara benzedi :)))))))
Merhaba kızlar,
Bugün sabahtan beri çok yoğundum. Sanırım dün kendi kendime nazar değdirdim.. Şimdi de acayip bir yorgunluk, halsizlik bastırdı. Evde olsam kesin devirir kafayı uyurdum, o kadar yani.. Birazdan da iki ayrı firma ile arka arkaya toplantıya girecem.. Sanırım adamların yüzüne bayık gözlerle bakıp bakıp esnememeye çalışacağım :)
Az biraz geçmişi okumaya çalıştım, hatırladığım kadarıyla benim gibi yorgun hamişler var.. Sonlara yaklaşmanın etkisi midir bu acaba?
Bu arada, GYPSYESRA'm sormuş, İstanbul buluşmasına gelir misin diye. Ara ara yazışmalardan bir buluşma mevzusu olduğunu görmüştüm ama gelebileceğimi hiç düşünmediğim için ne yeri ne de zamanı kalmış aklımda. Canım benim, sana zahmet olacak ama bi kerecik daha detay alabiler miyim :kedi:
Ne var, terlıkle ustunden yanlıslıkla gecıver hayvanın.. bişi olmas.. devam devam.. ne ev supurmesı annem yaa.. kafamçokkarıştı
süper bi cevap altını çizer alnından öperimmmmmelike kusura bakma ama nezaman derdin olsa ozaman girip herkesin emrine amade olmasını istiosun. 4 boyutlu ultrasonu olan bir dra git ozaman gorursun
bende öldürememmm yasıkkkk at camdan intihar etsinnn kendi eceli öldü der çıkarız işin içinden delikafaduldenevrim ben ayaklanınca o öldürcegimi sandı ondan dioki bırak elleme :)) ama öldüremem ben hayvanları ne bilim oyle peceteyle alıp atarım pencereden asagı .
puhahaaaaaa :roflol:cevap veriyorum: zoooort! sürem doldu.başkaları cevap vermiş
aminn canımmmbuarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin
amin canım kandiliniz de kutlu olsun şimdiden.
ben de son 2 haftadır fenalardayım canım..hamileliğin başından beri uyku uyumayan ben hep yastık yatak hayali kuruyorum..eve bir gitsem önce duşa sonra yatağa açıcam klimayı da ohhhh missss.
bence kesinlikle gitmelisin istanbul buluşmasına yakın olsam ben de giderdim..eminim çok memnun olurlar arkadaşlar seni tanıdıkları için..çok kanım ısındı sana nedendir bilmem..olur bana bazen:kedi:
selam hanımlar
bişey sorcam
buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin
Merhaba kızlar,
Bu arada, GYPSYESRA'm sormuş, İstanbul buluşmasına gelir misin diye. Ara ara yazışmalardan bir buluşma mevzusu olduğunu görmüştüm ama gelebileceğimi hiç düşünmediğim için ne yeri ne de zamanı kalmış aklımda. Canım benim, sana zahmet olacak ama bi kerecik daha detay alabiler miyim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?