2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

4 boyutlu ultrasonu olan bir doktora gıtmen gerekıyor..

peceteyle alıp dısarı attım camdan :)) esimde dioki bırak elleme gezsin oda alısmıs duruma:))

sildim supurdum kızımıda doyurdum gectim dinlenmeye :)

Sence Emrah ne demek ıstıyor Baby... ay hıc gulecegım yoktu.. alısmıs yanı o da duruma.. kaydirigubbakcemile3

Yormasaydın kendını,bırak kalsın.. aman dıkkat et, sabah ta sancın olmuş, daha da ozen goster kendıne.. boşver.. kımsenın kımseden farkı yok..

Gözün aydın.. ıyı haberlerın daim olsun ınsallahh.. masallah kuzuna.

evrim ben ayaklanınca o öldürcegimi sandı ondan dioki bırak elleme :)) ama öldüremem ben hayvanları ne bilim oyle peceteyle alıp atarım pencereden asagı .

didee daha 46 gun var kuzum ne iyimserligi :))) du bi daha var vaktimiz aslına ama tarihler alındıkca heycanlanıos az kalmıs gibi gorunuyo. ama insallah daha vakitleri var kuzucukların
yaaaaaaa pervin olmuyo ama bele..zaten hava çok sıcak şimdi ben 46 gün diye düşünsem daha çok bunalmazmıyım..çoğu gitti azı kaldı diyelim.anlaşalım
cevap veriyorum: zoooort! sürem doldu.başkaları cevap vermiş
sende turp sıktın zabah iyimserliğime kıcık..ben senin yannışlıkla geçecem üstünden az kaldı..omuz da atıcam sağdan ozy soldan ben.sırnaşık şey
Bence esın de sanslı.. o da senın gıbı mukemmel bırını bulmuş.

ben de mükemmel olmak istiyoooom

buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin

didecim tamam cok sukur cogu gitti azı kaldı :) biraz daha sabır :))

belediyelerin insaat yol yaparken koydukarı pankartlara benzedi :)))))))

babymomm
beni hamile hamile üzme lütfen ağlarım valla benim evimde bilgisayarım yok annemlere gittiğimde giriyorum eşim olmadığında annemlerde kalıyorum girdiğimdede genelde uzun süre kalıyorum yani derdim oluncada yazıyorum ama cvp vermek istemezsen sorun yok öylede konuşmana gerek yoktu ama önemli değil

Merhaba kızlar,

Bugün sabahtan beri çok yoğundum. Sanırım dün kendi kendime nazar değdirdim.. Şimdi de acayip bir yorgunluk, halsizlik bastırdı. Evde olsam kesin devirir kafayı uyurdum, o kadar yani.. Birazdan da iki ayrı firma ile arka arkaya toplantıya girecem.. Sanırım adamların yüzüne bayık gözlerle bakıp bakıp esnememeye çalışacağım :)
Az biraz geçmişi okumaya çalıştım, hatırladığım kadarıyla benim gibi yorgun hamişler var.. Sonlara yaklaşmanın etkisi midir bu acaba?

Bu arada, GYPSYESRA'm sormuş, İstanbul buluşmasına gelir misin diye. Ara ara yazışmalardan bir buluşma mevzusu olduğunu görmüştüm ama gelebileceğimi hiç düşünmediğim için ne yeri ne de zamanı kalmış aklımda. Canım benim, sana zahmet olacak ama bi kerecik daha detay alabiler miyim :kedi:

maşallah kızına inşalllah bende pazartesi güzel haberlerle gelirim.. zemuszemus

buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin

didecim tamam cok sukur cogu gitti azı kaldı :) biraz daha sabır :))

belediyelerin insaat yol yaparken koydukarı pankartlara benzedi :)))))))
amin canım kandiliniz de kutlu olsun şimdiden.

ben de son 2 haftadır fenalardayım canım..hamileliğin başından beri uyku uyumayan ben hep yastık yatak hayali kuruyorum..eve bir gitsem önce duşa sonra yatağa açıcam klimayı da ohhhh missss.
bence kesinlikle gitmelisin istanbul buluşmasına yakın olsam ben de giderdim..eminim çok memnun olurlar arkadaşlar seni tanıdıkları için..çok kanım ısındı sana nedendir bilmem..olur bana bazen:kedi:

babymomm
beni hamile hamile üzme lütfen ağlarım valla benim evimde bilgisayarım yok annemlere gittiğimde giriyorum eşim olmadığında annemlerde kalıyorum girdiğimdede genelde uzun süre kalıyorum yani derdim oluncada yazıyorum ama cvp vermek istemezsen sorun yok öylede konuşmana gerek yoktu ama önemli değil
kocam bana bilgisayar alcak bekliyorum naapiyimm

Ne var, terlıkle ustunden yanlıslıkla gecıver hayvanın.. bişi olmas.. devam devam.. ne ev supurmesı annem yaa.. kafamçokkarıştı
lmaz: o minicik böcekçiğin üstüne nasıl basmaya kıyarsınn hee söleee
Allahım annelik bana ne merhamet duygusu getirmiş böleee vay beeee :CüvCüv:
melike kusura bakma ama nezaman derdin olsa ozaman girip herkesin emrine amade olmasını istiosun. 4 boyutlu ultrasonu olan bir dra git ozaman gorursun
süper bi cevap altını çizer alnından öperimmmm
evrim ben ayaklanınca o öldürcegimi sandı ondan dioki bırak elleme :)) ama öldüremem ben hayvanları ne bilim oyle peceteyle alıp atarım pencereden asagı .
bende öldürememmm yasıkkkk at camdan intihar etsinnn kendi eceli öldü der çıkarız işin içinden delikafadulden
cevap veriyorum: zoooort! sürem doldu.başkaları cevap vermiş
puhahaaaaaa :roflol:
bu zoort sesi bende başka hallerde çıkıyo neyseee ayrıntıya girmimmm :roflol:
aminn canımmm
cümlemize mübarek olsun
kandil yarın değilmi?

kanını yirim :)

kaç haftalık bebişin bilmiyorum ama 30lu haftalardan sonra çok iyi görüntü alınamıyor diye biliyorum büyüdükleri için.

amin canım.

Tüm topiğin 3 aylarını ve kandilini kutlarım ben deee... Kızlar bizim bebişler 3 aylar içinde doğacaklar. Çok güzel günler, maşallah bebişlere... :sm_cool:

Petrik'in bana gönderdiği mesajtan alıntıdır...

İSTANBUL HAMİŞLERİİİİİİ
TARİH : 27 HAZİRAN 2009
SAAT : 10:00
MEKAN : ATAKÖY ESKİ DOSTLAR KAHVESİ

ataköy 9 kısımda yani şirinevlerdede diyebilriz
sabah 9:45 te ataköy-şirinevler durağında köprünün altına buluşup gidelim direk gelmek isteyen gelebilir tabiki mekanı bilen varsa..
betüle mesaj gönderildi, mavişede ulaşıcaz

Sen nerde oturuyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…