evrim ben ayaklanınca o öldürcegimi sandı ondan dioki bırak elleme :)) ama öldüremem ben hayvanları ne bilim oyle peceteyle alıp atarım pencereden asagı .
buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin
didecim tamam cok sukur cogu gitti azı kaldı :) biraz daha sabır :))
belediyelerin insaat yol yaparken koydukarı pankartlara benzedi :)))))))
recep ayı ibadetleri - Islamiyet.gen.tr
recep ayı ibadetleri ile bilgiler buldum nacizane . ilgilenenlere duyurulurr
yaaaaaaa pervin olmuyo ama bele..zaten hava çok sıcak şimdi ben 46 gün diye düşünsem daha çok bunalmazmıyım..çoğu gitti azı kaldı diyelim.anlaşalım
cevap veriyorum: zoooort! sürem doldu.başkaları cevap vermiş
sende turp sıktın zabah iyimserliğime kıcık..ben senin yannışlıkla geçecem üstünden az kaldı..omuz da atıcam sağdan ozy soldan ben.sırnaşık şey
ben de mükemmel olmak istiyoooom
Evriş, denizyıldızı ikinizin de doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara sevdiklerinizle veee Kuzey ve Özde'yle a.s.
babymomm
beni hamile hamile üzme lütfen ağlarım valla benim evimde bilgisayarım yok annemlere gittiğimde giriyorum eşim olmadığında annemlerde kalıyorum girdiğimdede genelde uzun süre kalıyorum yani derdim oluncada yazıyorum ama cvp vermek istemezsen sorun yok öylede konuşmana gerek yoktu ama önemli değil
kocam bana bilgisayar alcak bekliyorum naapiyimm
tabii canımmm ne demekkkMerhaba kızlar, Bu arada, GYPSYESRA'm sormuş, İstanbul buluşmasına gelir misin diye. Ara ara yazışmalardan bir buluşma mevzusu olduğunu görmüştüm ama gelebileceğimi hiç düşünmediğim için ne yeri ne de zamanı kalmış aklımda. Canım benim, sana zahmet olacak ama bi kerecik daha detay alabiler miyim :kedi:
inanma seni kandırıyooobence kesinlikle gitmelisin istanbul buluşmasına yakın olsam ben de giderdim..eminim çok memnun olurlar arkadaşlar seni tanıdıkları için..çok kanım ısındı sana nedendir bilmem..olur bana bazen:kedi:
ayyy suss bak yine kaşınmaya başladımm offffayyy esra psikolojik olarak bende kaşınmaya başladım yaaa :kedi:
ayy canımmm yok sen üzülmeebabymomm
beni hamile hamile üzme lütfen ağlarım valla benim evimde bilgisayarım yok annemlere gittiğimde giriyorum eşim olmadığında annemlerde kalıyorum girdiğimdede genelde uzun süre kalıyorum yani derdim oluncada yazıyorum ama cvp vermek istemezsen sorun yok öylede konuşmana gerek yoktu ama önemli değil
Evriş, denizyıldızı ikinizin de doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara sevdiklerinizle veee Kuzey ve Özde'yle a.s.
inanma seni kandırıyooo
benide seviyodu sözde ama sonradan adam kayırıyoo :icecream: :
recep ayı ibadetleri - Islamiyet.gen.tr
recep ayı ibadetleri ile bilgiler buldum nacizane . ilgilenenlere duyurulurr
Ay Didoooo haaaa kaydirigubbakcemile3
buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin
lmaz: o minicik böcekçiğin üstüne nasıl basmaya
aminn canımmm
cümlemize mübarek olsun
kandil yarın değilmi?
mucizeeeee
yakaldım seniii
ekici gadınnn yine ektin biziiiiklava:
ne sıcak yavvv öldüm valla öğle arası koştur koştur eve gittim güzelce eşimle yemeğimizi yedik yattım kaneyepe uzandım dinlendim bile ayaklarım zaten toynak gibi şiş....şimdi işe geldik kızımla..... dün akşam onu ben çok yordum epey 2 tane pijama takımı aldım kendime, kızıma odasına halı baktım birkaç dükkan gezdim karar veremedim tabi bunlara bakarken helak olduk dünden beri biraz durgun kuzum benim.....
babymomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?