2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrim ben ayaklanınca o öldürcegimi sandı ondan dioki bırak elleme :)) ama öldüremem ben hayvanları ne bilim oyle peceteyle alıp atarım pencereden asagı .

Ama ben Emrah gormuyoo o ara.. sende hayvanı gorunce ılla supurme hıssıyatı duyma dıe "görmeden" :)) üstüne bas dedım kuzumm benım :)))

buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin

Ayy ayayaya tesekkur ederım kuzumm.. nıce nıce en guzel aylarımıza sahıt olmak dılegıyle.. ne ıyı ettın de yazdın.

didecim tamam cok sukur cogu gitti azı kaldı :) biraz daha sabır :))

belediyelerin insaat yol yaparken koydukarı pankartlara benzedi :)))))))

kaydirigubbakcemile3 etrafa verdıgımız rahatsızlıktan dolayı da ozur dıleyelım bari.. Emrah gıbı, Ozy gibi, Salifo gibi kaydirigubbakcemile3

recep ayı ibadetleri - Islamiyet.gen.tr

recep ayı ibadetleri ile bilgiler buldum nacizane . ilgilenenlere duyurulurr

Saol kuzum benım.. hemen bı göz gezdıreyım.. ellerıne saglık.

Sen var yaa senn... kaydirigubbakcemile3 :roflol:

baby seni üzmek için söylememiştir..çok tatlıdır o çoook... sen bakma bizim içimiz dışımız bir..aklımıza geleni hemen söyleriz...sen açıklamanı yaptın ok..

ne sıcak yavvv öldüm valla öğle arası koştur koştur eve gittim güzelce eşimle yemeğimizi yedik yattım kaneyepe uzandım dinlendim bile ayaklarım zaten toynak gibi şiş....şimdi işe geldik kızımla..... dün akşam onu ben çok yordum epey 2 tane pijama takımı aldım kendime, kızıma odasına halı baktım birkaç dükkan gezdim karar veremedim tabi bunlara bakarken helak olduk dünden beri biraz durgun kuzum benim.....

tabii canımmm ne demekkk
bu cumartesi sabah saat 10:00 da
ataköy 9.kısımda eski dostlar kahvesi isimli bi güzel bi yer yeşillk içinde felan
gelicek olursan özelden yazışalım ayrtınılı yer tarifi veririm sen sanırım karşıda oturuyodun
sabah gelemicek olursan öğleden sonrada orda oluruz sabah yaptık ki öğleden sonra işi olan var sa gidebilsin diye
bence kesinlikle gitmelisin istanbul buluşmasına yakın olsam ben de giderdim..eminim çok memnun olurlar arkadaşlar seni tanıdıkları için..çok kanım ısındı sana nedendir bilmem..olur bana bazen:kedi:
inanma seni kandırıyooo
benide seviyodu sözde ama sonradan adam kayırıyoo :icecream:
ayyy esra psikolojik olarak bende kaşınmaya başladım yaaa :kedi:
ayyy suss bak yine kaşınmaya başladımm offff
ayy canımmm yok sen üzülmee
babycim haklı olarak tepki verdi hepimiz aynısını gösterebliyoruz
çünkü senin gibi hazıra konan tipler o kadar çok çıkıyokiii
ama sen istisnaymışsınnn
bak ne dicem bu cumartesi ist buluşması var sende gel hee ne dersin :1hug:

buarada bugun recep 1 . ucaylara girdik hepimize mubarek olsun. guzel zamanlara gelecek dogumlarımızda . sabaki ruyamda bunla ilgilidir belki allahım hepimize hayırlı evlatlar dogumlar versin

amin güzelim..düşündükçe huzur buluyorum..şanslı olduğumuzu düşünüyorum..

lmaz: o minicik böcekçiğin üstüne nasıl basmaya
aminn canımmm
cümlemize mübarek olsun
kandil yarın değilmi?

yarın..ama bis şindiden kutluyos..

çok isterdim hatta kocamada söyledim arada bir k.k girdiğimi biliyor buluşacağınızı aranizdaki konuşmadan da gördüm ona söyledim fıttırdı kocam biraz gariptir ilginç tepkiler verebiliyor ben işten ayrıldım hamilelikten birkaç ay sonra şuan evdeyim çalışmıyrm biraz ağır geçti ilk zamanlarım annemler bana yakın onlara gidiyroum kocam istiyorki evde öyleee onu bekleyeyim ne yapayımbnede pek bir yerlere çıkamıyrum başa gelen çekilir ama sizinle tanışmayı çok isterdim yani o yüzden bilg sizler kadar sık giremiyorum girsemde bazen sorum oluyor ama bu ay alacak umarım sözünü tutar yoksa doğurmam içimde tutarım diyorum

koştururken doğurcan kıs..

sakın ağlama lütfen..ben de üzüldüm şimdi.pervin seni diğer arkaddaşlardan sanmıştır..girip soru sorup çıkan başka paylaşımı olmayan cevap vermeyince de küsenlerden..bilgisayarın gelsin de bol bol takılırsın.

işyerinde işlerle uğraşmaktan hep muhabbetleri kaçıyorum :sinifsinif:

doktora gidiyoruz biz bakalım oğluş nekadar kilo almış benim tahminim 1800...
akşama uğrarım öperim bebişlerinizi :)

GYPSYESRA:
çok isterdim hatta kocamada söyledim arada bir k.k girdiğimi biliyor buluşacağınızı aranizdaki konuşmadan da gördüm ona söyledim fıttırdı kocam biraz gariptir ilginç tepkiler verebiliyor ben işten ayrıldım hamilelikten birkaç ay sonra şuan evdeyim çalışmıyrm biraz ağır geçti ilk zamanlarım annemler bana yakın onlara gidiyroum kocam istiyorki evde öyleee onu bekleyeyim ne yapayımbnede pek bir yerlere çıkamıyrum başa gelen çekilir ama sizinle tanışmayı çok isterdim yani o yüzden bilg sizler kadar sık giremiyorum girsemde bazen sorum oluyor ama bu ay alacak umarım sözünü tutar yoksa doğurmam içimde tutarım diyorum
ALINTI YAPMAYI BECEREMEDıM :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…