Salim – Alo, Aşkım Susma . İndir – Dinle.. | Aşk'a Dair Ne Varsa...
Karnıma agrı girdi gülmekten.. :)))))
çok isterdim hatta kocamada söyledim arada bir k.k girdiğimi biliyor buluşacağınızı aranizdaki konuşmadan da gördüm ona söyledim fıttırdı kocam biraz gariptir ilginç tepkiler verebiliyor ben işten ayrıldım hamilelikten birkaç ay sonra şuan evdeyim çalışmıyrm biraz ağır geçti ilk zamanlarım annemler bana yakın onlara gidiyroum kocam istiyorki evde öyleee onu bekleyeyim ne yapayımbnede pek bir yerlere çıkamıyrum başa gelen çekilir ama sizinle tanışmayı çok isterdim yani o yüzden bilg sizler kadar sık giremiyorum girsemde bazen sorum oluyor ama bu ay alacak umarım sözünü tutar yoksa doğurmam içimde tutarım diyorum
evrişim ben seni en son bıraktığımda klasik müzik beethoven bach falan dinliyodun :roflol:
Korkutma Kuzy'mizi bunlarla lülülülülülü
güzel haberlerle gel tatlişkommmdoktora gidiyoruz biz bakalım oğluş nekadar kilo almış benim tahminim 1800...
akşama uğrarım öperim bebişlerinizi :)
tamam canım sağlık olsun sen pcni aldırda buluşma kusur kalsınGYPSYESRA:
çok isterdim hatta kocamada söyledim arada bir k.k girdiğimi biliyor buluşacağınızı aranizdaki konuşmadan da gördüm ona söyledim fıttırdı kocam biraz gariptir ilginç tepkiler verebiliyor ben işten ayrıldım hamilelikten birkaç ay sonra şuan evdeyim çalışmıyrm biraz ağır geçti ilk zamanlarım annemler bana yakın onlara gidiyroum kocam istiyorki evde öyleee onu bekleyeyim ne yapayımbnede pek bir yerlere çıkamıyrum başa gelen çekilir ama sizinle tanışmayı çok isterdim yani o yüzden bilg sizler kadar sık giremiyorum girsemde bazen sorum oluyor ama bu ay alacak umarım sözünü tutar yoksa doğurmam içimde tutarım diyorum
ALINTI YAPMAYI BECEREMEDİM :kedi:
:roflol:evrişim ben seni en son bıraktığımda klasik müzik beethoven bach falan dinliyodun :roflol:
Korkutma Kuzy'mizi bunlarla lülülülülülü
ekem dikem ben seniiii, şekere katem ben seniiii :))
sözler tam olarak böyle değildi de mi :) idare ediverin artık :) beyin büzüşük zaten hava da sıcak kafamçokkarıştı
delikafadulden oğlumda oynadıı dinleyinceSalim – Alo, Aşkım Susma . İndir – Dinle.. | Aşk'a Dair Ne Varsa...
Mercimekim sen naptın..ben epeydir koptum buralardan..yani doğum iznine ayrıldın mı, devam mı çalışmaya..
E ama cok güldüm yaf.. karnım güp güp havalandı habıre gülmekten.. cok ıyı geldı.. :))
Hani dıyorlar ya.. anne karnında sunu dınletın, cocugunuza bunu anlatın, masal anlatın falan.. ya ben bı sure sonra hepsınden elımı etegımı cektım.. yasanacak hayat zaten cok mesakkatlı.. dedım bırakayım da anne karnında nötr yasasın cocugumm :)))))
Herkese günaydın:lepi:
Bugün keyfim yerine geldi. Annesiyle babası kuzucukla oyun bile oynamaya başladılar artık. Gece bir sürü oynadık ve çooook mutlu oldumopuyorumnanaktanAnlatayım oyunumuzu:
Ben şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA
ooo maşallah güzelim salam sosiste yede tam olsun
yumurta yemezmiş süt içmezmiş
ama sucuk yiyorrr
tam sopalıksınnnnklava: :mymeka:
ben 1 lt içtiğim sütü iki bardağa düşürdüm hergünnnn bi yumurta yiyorummm
yannnış yapıyosunnnnnlmaz:
suyu arttır bencede çok azzz
ben artık 4 lt altına inmiyorum
pazar aldığımız damacana bitmek üzere kocişimde su içmez doğru dürüst yani son 3 gün sapıtmışım su konusunda 20 lt damacanayı düşünürsek kafamçokkarıştı
koştururken doğurcan kıs..
Herkese günaydın:lepi:
Bugün keyfim yerine geldi. Annesiyle babası kuzucukla oyun bile oynamaya başladılar artık. Gece bir sürü oynadık ve çooook mutlu oldumopuyorumnanaktanAnlatayım oyunumuzu:
Ben şöyle en rahat pozisyonda oturuyorum, babası (kendisi benim SEVGİLİM olur:jeyyar:) göbeğime kafasını yaklaştırıp "Buseee" diye sesleniyor. Kızım da "buyrun benim "manasına bir tekme savuruveriyor annesinealkisalkisalkisKuzum beniiiim, kaç sefer denedik her seferinde karşılık verdi. Sabah yatakta da yaptık aynısını. Mest olduk vallahi. MAŞALLAH BENİM AKILLI KUZUMA
kızlar gari bi ruya gordum bu gece..hepimizle ilgili
biryerde toplasıyoruz yani toplasacakmısız masalar var bir masada evris oturuyo bi masada esrako bide tazefasulye var. taze fasulyenin elinde bir kitap var icinde arapca yazılar var ama okunuca turkce oluyormus osmanlıca gibi . sanki bir nene varmıs onun icin toplanacakmısız bende bi masaya oturuyorum esrakoda dioki canım bura gelsene yanıma nie oyle uzak kaldın. cok ilgincti tazefasulyenin elindeki kitap ufak kuran gibiydi. hayır olsun insallah
cevap veriyorum: zoooort! sürem doldu.başkaları cevap vermiş
ben de mükemmel olmak istiyoooom
ne bilim yaa eskisi gibi süt içesim yokcanım sen neden sütün miktarını azalttın ki - ben hala günde 1 lt devam
bu arada bizim evde 1 damacana 1 ay felan giderdi :S şimdi hafta bile sürmüyo - su içmek güzeldir alkisalkisalkis
beni de kahkaha şeklinde gülme tuttu geçenlerde, bi fenalık geldi, bebiş sıkışmış gibi oldu içerde, susturamadım da kendimi, zavallım o da sıkıştı kaldı ne yapsın, deli midir nedir bu annem demiştir yazık :)))
gülmek ne güzel, gül evrişim gül :)
Cümlemiz.. hepimiz.. sonuna kadar.. ebediyen gülelimm inşallah..gercekten gülmek gusel bısı.. o yuzden buldum mu gülünecek bişi.. hemen paylasasım gelıoo..
tazeeeeee
naberrrr
deniz olsunnnn
tamamen onurun tarafındayım bu konuda
:umursamaz:
Selam kızlar. Sabah babamla pazara ve büyük market olan Metro'ya gittik. Yamuldum yamuldum... arabayla gittik halbüse (bu kelimeye çok gülerim). Kıçım başım her tarafım ağrıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?