2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Mercimekim sen naptın..ben epeydir koptum buralardan..yani doğum iznine ayrıldın mı, devam mı çalışmaya..

güzel tehdit, aferin, tut bacım içinde :)))

evrişim ben seni en son bıraktığımda klasik müzik beethoven bach falan dinliyodun :roflol:
Korkutma Kuzy'mizi bunlarla lülülülülülü

E ama cok güldüm yaf.. karnım güp güp havalandı habıre gülmekten.. cok ıyı geldı.. :))

Hani dıyorlar ya.. anne karnında sunu dınletın, cocugunuza bunu anlatın, masal anlatın falan.. ya ben bı sure sonra hepsınden elımı etegımı cektım.. yasanacak hayat zaten cok mesakkatlı.. dedım bırakayım da anne karnında nötr yasasın cocugumm :)))))

doktora gidiyoruz biz bakalım oğluş nekadar kilo almış benim tahminim 1800...
akşama uğrarım öperim bebişlerinizi :)
güzel haberlerle gel tatlişkommm
tamam canım sağlık olsun sen pcni aldırda buluşma kusur kalsın
evrişim ben seni en son bıraktığımda klasik müzik beethoven bach falan dinliyodun :roflol:
Korkutma Kuzy'mizi bunlarla lülülülülülü
:roflol:

ekem dikem ben seniiii, şekere katem ben seniiii :))
sözler tam olarak böyle değildi de mi :) idare ediverin artık :) beyin büzüşük zaten hava da sıcak kafamçokkarıştı
klava:
delikafadulden oğlumda oynadıı dinleyince
ismail ykmı bu?salim adamın adımı neler çıkıyo yaaa

evet bencede bu arada karnım acaip kaşınıyor herhangi bir çatlak görmedim yada çatladı benmi göremiyorum elbisemin üzerinden kaşıyrum annem kızıyor hep çatlar sürme elini diye ama baktım baktım göremedim nedir bu kızlar yada çatlamaysa nasıl anlarımben esmerim çok karayım görülmüyor galibalmaz:

beni de kahkaha şeklinde gülme tuttu geçenlerde, bi fenalık geldi, bebiş sıkışmış gibi oldu içerde, susturamadım da kendimi, zavallım o da sıkıştı kaldı ne yapsın, deli midir nedir bu annem demiştir yazık :)))

gülmek ne güzel, gül evrişim gül :)

Selam canlarım
Oku oku bitmedi 2 saat bea kaynatmışınız yine Evrim Esra coşmuş yine
Esraaaa sana gıcıklık yapim biraz - kaşınıyon mu kız hala sositososito - şaka bi yana kaşıma sakın iz kalır şekerim sık dişini biraz

Burkocum çok güldüm ya nekadar zevkli bişi - akşam ilk işim denicez bunu - çok tuttum

canım sen neden sütün miktarını azalttın ki - ben hala günde 1 lt devam
bu arada bizim evde 1 damacana 1 ay felan giderdi :S şimdi hafta bile sürmüyo - su içmek güzeldir alkisalkisalkis

Selam kızlar. Sabah babamla pazara ve büyük market olan Metro'ya gittik. Yamuldum yamuldum... arabayla gittik halbüse (bu kelimeye çok gülerim). Kıçım başım her tarafım ağrıyo...

Sizde de oluyor mu?

Sabah kalktığımda ayaklarım çok fena ağrıyor. Hareket alanım sınırlı sonuçta, öyle yol yürüyor da değilim. Belimi zaten söylemiyorum ama ayak bileklerim çok fena ağrıyor, hatta tabanlarım, yere bastıkça nasıl sızlıyor anlatamam. Sanki falakaya yatırılmışım.

Ay allaaam ne güzel yaa... Onur daha Doruk ismini çok benimseyemediği için kullanmıyor. Deniz olsun istiyor. Ben de sigarayı bırakması karşılığnda kabul ettim ama, ona da yanaşmıyor.

Hayır olsun, gerçekten ilginçmiş.

cevap veriyorum: zoooort! sürem doldu.başkaları cevap vermiş

ben de mükemmel olmak istiyoooom

delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol: allam yaa kızım öldüm gülmekten :))) şu iki cevabına :)

o hooo.. sen okan'ı izlemiyordun değil mi:))

canım sen neden sütün miktarını azalttın ki - ben hala günde 1 lt devam
bu arada bizim evde 1 damacana 1 ay felan giderdi :S şimdi hafta bile sürmüyo - su içmek güzeldir alkisalkisalkis
ne bilim yaa eskisi gibi süt içesim yok
bide meyveye aşırı yüklendim yani süte yer kalmıyokinee
öküz gibi meyve yiyorum
dün pazardan 30 tllik meyve aldım düşünebiliyomusun iflah olmam ben normalde o para ile tüm haftalık alışverişimi yapardım
artık pazara çıkmıcam meyve tezgahlarına saldırıyorummm

Cümlemiz.. hepimiz.. sonuna kadar.. ebediyen gülelimm inşallah..gercekten gülmek gusel bısı.. o yuzden buldum mu gülünecek bişi.. hemen paylasasım gelıoo..

Ben de aida gibi sucuk yeme deliliğini göstermesem de, şimdiye kadarki beslenme düzenimden bazı tavizler vermeye başladım sanırım. Hava sıcaklıkları çok etkili tabi bunda. Bir de bebişler de maşallah az çok büyüdüler ya o yüzden de biraz içim rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…