E ama cok güldüm yaf.. karnım güp güp havalandı habıre gülmekten.. cok ıyı geldı.. :))
Hani dıyorlar ya.. anne karnında sunu dınletın, cocugunuza bunu anlatın, masal anlatın falan.. ya ben bı sure sonra hepsınden elımı etegımı cektım.. yasanacak hayat zaten cok mesakkatlı.. dedım bırakayım da anne karnında nötr yasasın cocugumm :)))))
Selam kızlar. Sabah babamla pazara ve büyük market olan Metro'ya gittik. Yamuldum yamuldum... arabayla gittik halbüse (bu kelimeye çok gülerim). :))
ne bilim yaa eskisi gibi süt içesim yok
bide meyveye aşırı yüklendim yani süte yer kalmıyokinee
öküz gibi meyve yiyorum
dün pazardan 30 tllik meyve aldım düşünebiliyomusun iflah olmam ben normalde o para ile tüm haftalık alışverişimi yapardım
artık pazara çıkmıcam meyve tezgahlarına saldırıyorummm
çaktırmaaaa :kedi:1 ay sonra doğuracak, karnı burnunda, halaaaaa deniz diyo, :mymeka:
sonra da alttaki misafir kullanıcılardan şüpheleniyor, paranoya yapıyor :roflol:
puu sanaaa :mymeka: geçenlerde sordum giriyomusun diye ne işim var dedii meraklı melahat belkide giriyodur(12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
aha al bakalım kim bu 3 misafir?
a) görümcen
b) mami'n
c) hepsi :jeyyar:
dimeee yarasın yarasınnn oğluşuma yaraısn anasına deeelll mirmirmirmiroh ye yarasın sanada tosun yahyayada. eminim sutten aldıgından daha fazla yarar elde ediosun canım. sut gunde 1 bardak yetio zaten yogurt peynir vs de tuketioruz.
hem isim güzel benim kötü bi amacım yokkk :umursamaz:
meyve zaten ogluna yarar tatlım ama 1 lt sut sana yarar :)
hadi be ordan kıskanç:umursamaz:
Selam kızlar. Sabah babamla pazara ve büyük market olan Metro'ya gittik. Yamuldum yamuldum... arabayla gittik halbüse (bu kelimeye çok gülerim). Kıçım başım her tarafım ağrıyo...
Sizde de oluyor mu?
Sabah kalktığımda ayaklarım çok fena ağrıyor. Hareket alanım sınırlı sonuçta, öyle yol yürüyor da değilim. Belimi zaten söylemiyorum ama ayak bileklerim çok fena ağrıyor, hatta tabanlarım, yere bastıkça nasıl sızlıyor anlatamam. Sanki falakaya yatırılmışım.
Ay allaaam ne güzel yaa... Onur daha Doruk ismini çok benimseyemediği için kullanmıyor. Deniz olsun istiyor. Ben de sigarayı bırakması karşılığnda kabul ettim ama, ona da yanaşmıyor.
Hayır olsun, gerçekten ilginçmiş.
delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol: allam yaa kızım öldüm gülmekten :))) şu iki cevabına :)
o hooo.. sen okan'ı izlemiyordun değil mi:))
Ben de aida gibi sucuk yeme deliliğini göstermesem de, şimdiye kadarki beslenme düzenimden bazı tavizler vermeye başladım sanırım. Hava sıcaklıkları çok etkili tabi bunda. Bir de bebişler de maşallah az çok büyüdüler ya o yüzden de biraz içim rahat.
O AİDAAA gadınının doktordan en kısa zamanda donusunu beklyıorumm.. bakalım hanımkızımıza doktorumuz ne dıyecek.. tam sopalıkk.. tam!!!
Elbette tavızler verılıyor halıyle.. sana katılıyorum.. ama bı sekılde es deger seklınde yıyeceklerle tamamlamaya calısıyoruz yıne de.. di mi tamamlıyoruss di mi??? CADIARZU
ne kıskancam be :)) burda kac kisi gunde 1lt sut ictiyse herkes cok kilo aldı ama bebisler kucuk kaldı . ama bana 1 lt ayran ic de dikerim kafaya walla
eee şeyyy, eee tamamlıyacasss, tamamlıyoruss, tabi tabi
kız ha süt ha ayran iç işte orda - sen içmiyosun diye şaka yaptım ben sen beni bel atından vuruyonpis - zaten duba gibiyim sende yüzüme vur sende vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?