2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende tam onu soracaktım canım ya napıosunuz bisiler dinletip okuyomusunuz acıkcası ben bisey okumuyorum dinletmiorumda gun icinde sevip oksayıp sesli seviyorum bide tv ses duyuyo aksamda babasını daha ne olsun :))

Selam kızlar. Sabah babamla pazara ve büyük market olan Metro'ya gittik. Yamuldum yamuldum... arabayla gittik halbüse (bu kelimeye çok gülerim). :))

onun baska daha komik versiyonunu annem soyluo halbüsiki :)))

oh ye yarasın sanada tosun yahyayada. eminim sutten aldıgından daha fazla yarar elde ediosun canım. sut gunde 1 bardak yetio zaten yogurt peynir vs de tuketioruz.

taze o bahsettigin ayak agrısı bende gece wc ye her kalkmamda baslıo ınılaya ınılaya wc ye gidip geri yatıorum yada tosulaya tosulayada denebilir.

amma en felaketi sabah uyandıgımda oluyo o yuzden sabahları belli bir vakit kendime gelemiorum benim birde dizlerim agrıo diz kapaklarım ve sırtım

(12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
aha al bakalım kim bu 3 misafir?

a) görümcen
b) mami'n
c) hepsi :jeyyar:
puu sanaaa :mymeka: geçenlerde sordum giriyomusun diye ne işim var dedii meraklı melahat belkide giriyodur
oh ye yarasın sanada tosun yahyayada. eminim sutten aldıgından daha fazla yarar elde ediosun canım. sut gunde 1 bardak yetio zaten yogurt peynir vs de tuketioruz.
dimeee yarasın yarasınnn oğluşuma yaraısn anasına deeelll mirmirmirmir

jenny sen ve su icmek guzeldir lafı cok taktir ettim sendeki bu degisimi opuyorumnanaktan

arkadaslar tsk ederim yerime cevapladıgınız icin bende hamileyim sonucta baska bisi deilimki

benimde sabahları yatakta bacaklarım ağrıyor özellikle dizden aşağısı, zaten yatakta dönerken tosulamak güzel kelime aynen bende o durumdayım uyku kalitesi 0 yanidaha 50 gün nasıl geçer hiçbir fikrim yok

birde ben buaralar sactı makyajdı saldım gitti saclar tepede topuz geziom. emrah beni halasına benzetti geven gun. halada kısaboylu tombik gobekli 1.50filan adile nasit gibi yani surekli kolsuz ve kapri giyen antalyada yasayan bir teyze. cokta severim. bende aynı kılıktaydım ya koptum resmen ama icimden hicbisi gelmio napayım rimel bile suresim yok

Ben Okan falan ıslemem.. duygusal mastu.... n yapan bı adamı ısleyesım gelmıoo.. resmen gıcık oluyorum adama.. sefkler,renkfler tartısılmazz emme soylemeden edemedim..

Deniz konusuna katılıyor katılıyor katılıyorumm.... Zaten Onur baska ınsan yaa.. senı almıs adam.. daha neden sansını zorluyorsun bu kadar anlamıs değilimmm lülülülülülü

O AİDAAA gadınının doktordan en kısa zamanda donusunu beklyıorumm.. bakalım hanımkızımıza doktorumuz ne dıyecek.. tam sopalıkk.. tam!!!

Elbette tavızler verılıyor halıyle.. sana katılıyorum.. ama bı sekılde es deger seklınde yıyeceklerle tamamlamaya calısıyoruz yıne de.. di mi tamamlıyoruss di mi??? CADIARZU

eee şeyyy, eee tamamlıyacasss, tamamlıyoruss, tabi tabi

ne kıskancam be :)) burda kac kisi gunde 1lt sut ictiyse herkes cok kilo aldı ama bebisler kucuk kaldı . ama bana 1 lt ayran ic de dikerim kafaya walla

kız ha süt ha ayran iç işte orda - sen içmiyosun diye şaka yaptım ben sen beni bel atından vuruyon pis - zaten duba gibiyim sende yüzüme vur sende vur

kız ha süt ha ayran iç işte orda - sen içmiyosun diye şaka yaptım ben sen beni bel atından vuruyon pis - zaten duba gibiyim sende yüzüme vur sende vur

oy kıyamam sana sanki benim senden cok farkım var tel salonda calıo calıo calıo mutfaktan gelip yetisene kadar 2. arama baslıo agır vasıta oldum resmen. hepimiz aynıyızz yavru kusum benim hersey bebisler icin

Arada ciddi ciddi sancı çekiyorum kızlar, günde 1-2 bazen 3 kez oluyor, ya kasıktan vuruyor regl ağrısı gibi, ki bu zamanlarda 8 aydır ne rahatmışım diyorum, benim adet dönemlerim pek sancılı geçerdi de... ya da bazen ağrıdan öte bir anlık sıkışma ve başka tür bir sancı giryor, o zamanlarda çok heyecanlanıyorum. Demek doğum eylemi! başladığında da böyle hissedeceğiz ve bu ağrı sancılar sıklaşacak... veee sonra bebişler gelecekkk.. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…