birde ben buaralar sactı makyajdı saldım gitti saclar tepede topuz geziom. emrah beni halasına benzetti geven gun. halada kısaboylu tombik gobekli 1.50filan adile nasit gibi yani surekli kolsuz ve kapri giyen antalyada yasayan bir teyze. cokta severim. bende aynı kılıktaydım ya koptum resmen ama icimden hicbisi gelmio napayım rimel bile suresim yok
taze kapı süsleri geldimi birmax tan
Geliyim, ben seni tamamlayayım arzu edersen... ha ne dersin.. benneyaptımki
Arada ciddi ciddi sancı çekiyorum kızlar, günde 1-2 bazen 3 kez oluyor, ya kasıktan vuruyor regl ağrısı gibi, ki bu zamanlarda 8 aydır ne rahatmışım diyorum, benim adet dönemlerim pek sancılı geçerdi de... ya da bazen ağrıdan öte bir anlık sıkışma ve başka tür bir sancı giryor, o zamanlarda çok heyecanlanıyorum. Demek doğum eylemi! başladığında da böyle hissedeceğiz ve bu ağrı sancılar sıklaşacak... veee sonra bebişler gelecekkk.. delikafadulden
gireydin içinde kalmasın gir gir..hadi hacı belmaz: o minicik böcekçiğin üstüne nasıl basmaya kıyarsınn hee söleee
Allahım annelik bana ne merhamet duygusu getirmiş böleee vay beeee :CüvCüv:
süper bi cevap altını çizer alnından öperimmmm
bende öldürememmm yasıkkkk at camdan intihar etsinnn kendi eceli öldü der çıkarız işin içinden delikafadulden
puhahaaaaaa :roflol:
bu zoort sesi bende başka hallerde çıkıyo neyseee ayrıntıya girmimmm :roflol:
oyy mucizem sen mi geldin tez mi geldin..şu esraya edeb ya hüüü desene annem..edepsüz gadınkanını yirim :)
inanma seni kandırıyooo benide seviyodu sözde ama sonradan adam kayırıyoo :icecream: seviyorum lan sevmiyoruk mu didik? kıcık [/QUOTE .!.:bence daha fazla.işyerinde işlerle uğraşmaktan hep muhabbetleri kaçıyorum :sinifsinif:
doktora gidiyoruz biz bakalım oğluş nekadar kilo almış benim tahminim 1800...
akşama uğrarım öperim bebişlerinizi :)
he he ben de öyle yaptım..doğunca basacam uyaranlarıE ama cok güldüm yaf.. karnım güp güp havalandı habıre gülmekten.. cok ıyı geldı.. :))
Hani dıyorlar ya.. anne karnında sunu dınletın, cocugunuza bunu anlatın, masal anlatın falan.. ya ben bı sure sonra hepsınden elımı etegımı cektım.. yasanacak hayat zaten cok mesakkatlı.. dedım bırakayım da anne karnında nötr yasasın cocugumm :)))))
ben de esmer olaraktan(esradan 2 ton açık)sağ kasığımın üstünde 3 gün önce farkettiğim nişastalı kurebiyenin üstündeki çizikler gibi çizikler farkettim.renkleri mor.beyaz tenliler de kırmızı oluyor.ama yine de avantajlıyız bizdekiler parlak çizgiler olucak. evrim gibi yumurtadan çıkan güngörmemişler de mesela daha belli olacak..en karalar daha şanslı mesala çakma brezilyalı esra gibi.evet bencede bu arada karnım acaip kaşınıyor herhangi bir çatlak görmedim yada çatladı benmi göremiyorum elbisemin üzerinden kaşıyrum annem kızıyor hep çatlar sürme elini diye ama baktım baktım göremedim nedir bu kızlar yada çatlamaysa nasıl anlarımben esmerim çok karayım görülmüyor galibalmaz:
kuku kemiğim derim başka bir şey demem.Selam kızlar. Sabah babamla pazara ve büyük market olan Metro'ya gittik. Yamuldum yamuldum... arabayla gittik halbüse (bu kelimeye çok gülerim). Kıçım başım her tarafım ağrıyo...
Sizde de oluyor mu?
Sabah kalktığımda ayaklarım çok fena ağrıyor. Hareket alanım sınırlı sonuçta, öyle yol yürüyor da değilim. Belimi zaten söylemiyorum ama ayak bileklerim çok fena ağrıyor, hatta tabanlarım, yere bastıkça nasıl sızlıyor anlatamam. Sanki falakaya yatırılmışım.
Ay allaaam ne güzel yaa... Onur daha Doruk ismini çok benimseyemediği için kullanmıyor. Deniz olsun istiyor. Ben de sigarayı bırakması karşılığnda kabul ettim ama, ona da yanaşmıyor.
Hayır olsun, gerçekten ilginçmiş.
delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol: allam yaa kızım öldüm gülmekten :))) şu iki cevabına :)
o hooo.. sen okan'ı izlemiyordun değil mi:))
ben de verdim..pişman değilim.Ben de aida gibi sucuk yeme deliliğini göstermesem de, şimdiye kadarki beslenme düzenimden bazı tavizler vermeye başladım sanırım. Hava sıcaklıkları çok etkili tabi bunda. Bir de bebişler de maşallah az çok büyüdüler ya o yüzden de biraz içim rahat.
geyiksin demiştim de mi?(12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
aha al bakalım kim bu 3 misafir?
a) görümcen
b) mami'n
c) hepsi :jeyyar:
bir gün üşenmeyip bağlanacam ve diyecem ki okan maymuna benziyorsun yapıcam bunu..Ben Okan falan ıslemem.. duygusal mastu.... n yapan bı adamı ısleyesım gelmıoo.. resmen gıcık oluyorum adama.. sefkler,renkfler tartısılmazz emme soylemeden edemedim..
eee şeyyy, eee tamamlıyacasss, tamamlıyoruss, tabi tabi
ne oldi? rengin soldi
yok canım, bugün kargoya vereceklerdi sanırım. Benim istediğim kapı süsünden kalmamış ellerinde, çarşamba gelir demişti adam. Birazdan arıycam bakalım...
Ben Okan falan ıslemem.. duygusal mastu.... n yapan bı adamı ısleyesım gelmıoo.. resmen gıcık oluyorum adama.. sefkler,renkfler tartısılmazz emme soylemeden edemedim..
Deniz konusuna katılıyor katılıyor katılıyorumm.... Zaten Onur baska ınsan yaa.. senı almıs adam.. daha neden sansını zorluyorsun bu kadar anlamıs değilimmm lülülülülülü
benimde cok sancılı gecer reglim. ama ona benzer agrıları yeni cekmeye basladım hic ozlememisim :))) zaten galiba emzirdigimiz muddetce 7-8 ay filanda regl olmuycaz acaba ozamanda menepozlu gbi ates filan basarmı bizi aynı seyleri yasarmıyız sanki omrumun sonunda kadar boyle olcakmısım gibi gelio
ben hic yemedim o cucuktan ya gecen aklıma geldi ama unutturdum ama bikere cocis yedim itiraf ediorum emrah cakma kumru yaptı bana cok ozledim kumruyu napayım ozaman yedim bikerede istanbulda bambide yemistim gitmistik ya isten ayrıldıgımızda yani toplasan 3 ya eder ya etmez ..
benimde cok sancılı gecer reglim. ama ona benzer agrıları yeni cekmeye basladım hic ozlememisim :))) zaten galiba emzirdigimiz muddetce 7-8 ay filanda regl olmuycaz acaba ozamanda menepozlu gbi ates filan basarmı bizi aynı seyleri yasarmıyız sanki omrumun sonunda kadar boyle olcakmısım gibi gelio
haklısın benim bu hallere gelmemde o sütlerin etkisi yok diilne kıskancam be :)) burda kac kisi gunde 1lt sut ictiyse herkes cok kilo aldı ama bebisler kucuk kaldı . ama bana 1 lt ayran ic de dikerim kafaya walla
bana bi ardakadişim demiştikiiibenimde cok sancılı gecer reglim. ama ona benzer agrıları yeni cekmeye basladım hic ozlememisim :))) zaten galiba emzirdigimiz muddetce 7-8 ay filanda regl olmuycaz acaba ozamanda menepozlu gbi ates filan basarmı bizi aynı seyleri yasarmıyız sanki omrumun sonunda kadar boyle olcakmısım gibi gelio
sepet aldım kapı süsü aldım
küçük keseler aldım içinde çikolata koyacağım
defne hayırlı olsun.park yatağımız aynı.bizimki kırmızısından.arabayı da chiccodan aldık oto koltuğunu da.güle güle kullanalım.ben bir gün alışveriş iki gün yatış şeklindeyim alışverişini bitiren akıllı şanslı ve imkanları olan arkadaşları kutlarım... bitik durumdayım... ayaklarım sürekli buzlu ve tuzlu su içinde...
park yatak aldım chicco lullaby
araba aldım chicco for me
ciciler aldım
sebamedleri aldım
dünde yıkama ütüleme işleri bitti.. resimlerini becerebilirsem koyacağım...
geçmiş olsun diyorum onur'aOkan değil üstümden mast.. yapmak, isterse üstümden düz.. geçebilir :) Bayılıyorum adama, tarzına, konuşmalarına... hem ctesi hem hafta içi izlerdim kendisini. Akşamları resmen yokluğunu arıyorum.
Neyse onun programında defalarca dalga geçmişti o Salih'le, programına falan çağırıyordu, onun gibi dans etmeye falan çalışıyrdu. Güzeldi, eğlenceliydi :) Alo, aşkım susmaaaaa nidaları uzun zamandır dolanır bizim evde :)
Yaa ama bebek şekerlerine sticker bastırmıştım ben "Hoşgeldin Doruk Bebek" diyeee... Gerçi para değil, 2,5 TL tuttu ama :) Onur'a git değiştir desem koşa koşa gider o ayrı. Onun da içine sinsin istiyorum isim konusu ama, ben "Doruuuuk" diye seslendikçe Onur hala garip garip bakıyor bana :umursamaz:
ben de hiç özlememişim :)) çook eskide kalmış gibi geliyor o günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?