2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Taze yazınca aklıma geldı.. sabah pazara gıttık Ozy ıle.. topu topu yarım saat ayakta kaldım.. bu sure zarfının sonunda benım pazar alısverısı durumum bıtmıstır arkadaslar.. neredeyse çökecektım bır yere.. ne bısı tasıdım.. ne de uzun yol yurudum.. arabadan arabaya.. ama yarım saat ayakta kalıp dolanmak.. cıddı cıdddı cok ama cok zorladı benı.. bır daha ı ıhhhh..

ben hic yemedim o cucuktan ya gecen aklıma geldi ama unutturdum ama bikere cocis yedim itiraf ediorum emrah cakma kumru yaptı bana cok ozledim kumruyu napayım ozaman yedim bikerede istanbulda bambide yemistim gitmistik ya isten ayrıldıgımızda yani toplasan 3 ya eder ya etmez ..

aynen canım ya bu sıcaklar ve hamileliğin son demleri fena çarptı bize.... bende saçlarım epey uzadı şekil veremiyorum toplayıp geliyorum işe sıcakta zaten salamıyorum.... evde desen bir perişanım.... ben herhalde eşimin halası yerine babaannesine benzemişimdir.... kaşlarımda çıktı bıyıklarımda bu akşam kuaföre gitmem lazım ama sıcakta gözüm yemiyor hiçbirşeyi:kedi:

benimde cok sancılı gecer reglim. ama ona benzer agrıları yeni cekmeye basladım hic ozlememisim :))) zaten galiba emzirdigimiz muddetce 7-8 ay filanda regl olmuycaz acaba ozamanda menepozlu gbi ates filan basarmı bizi aynı seyleri yasarmıyız sanki omrumun sonunda kadar boyle olcakmısım gibi gelio

gireydin içinde kalmasın gir gir..hadi hacı be

kanını yirim :)
oyy mucizem sen mi geldin tez mi geldin..şu esraya edeb ya hüüü desene annem..edepsüz gadın

yok canım, bugün kargoya vereceklerdi sanırım. Benim istediğim kapı süsünden kalmamış ellerinde, çarşamba gelir demişti adam. Birazdan arıycam bakalım...

birmax dediniz de benim dün sipariş ettiğim bebek şekeri malzemelerim geldi tüller kelebekler mıgnatıslar birde bir rulo kurdela - gidip parasını yatıracam bankaya ama bu sıcakta çok üşeniyorum - banka da 7 dakka mesafede çıkıp gideyim bari - şeker almam kaldı o konuda da kararsız kaldım çünkü mıgnatısı silikon tabancası ile tutturduğumda şekerler de silikonlanacak - nasıl yapsam diye kararsız kaldım öyle bekliyo malzemeler
hadi ben çıkıyorum gelirim yarım saate

ben bir gün alışveriş iki gün yatış şeklindeyim alışverişini bitiren akıllı şanslı ve imkanları olan arkadaşları kutlarım... bitik durumdayım... ayaklarım sürekli buzlu ve tuzlu su içinde...

park yatak aldım chicco lullaby
araba aldım chicco for me
ciciler aldım
sebamedleri aldım
dünde yıkama ütüleme işleri bitti.. resimlerini becerebilirsem koyacağım...

Okan değil üstümden mast.. yapmak, isterse üstümden düz.. geçebilir :) Bayılıyorum adama, tarzına, konuşmalarına... hem ctesi hem hafta içi izlerdim kendisini. Akşamları resmen yokluğunu arıyorum.

Neyse onun programında defalarca dalga geçmişti o Salih'le, programına falan çağırıyordu, onun gibi dans etmeye falan çalışıyrdu. Güzeldi, eğlenceliydi :) Alo, aşkım susmaaaaa nidaları uzun zamandır dolanır bizim evde :)

Yaa ama bebek şekerlerine sticker bastırmıştım ben "Hoşgeldin Doruk Bebek" diyeee... Gerçi para değil, 2,5 TL tuttu ama :) Onur'a git değiştir desem koşa koşa gider o ayrı. Onun da içine sinsin istiyorum isim konusu ama, ben "Doruuuuk" diye seslendikçe Onur hala garip garip bakıyor bana :umursamaz:

ben de hiç özlememişim :)) çook eskide kalmış gibi geliyor o günler...

Ya ben yemısımdır.. hanı toplasan bes parmagımı belkı gecmıstır.. ama cok cok ıyı pısısrerek yemısımdır.. esım yerken tadına bakmısımdır.. cok da aram yoktur kendılerı ıle ama kumru dedın yaa ıste.. off off.. hele hele buralarda alası vardır bılırsın.. ona bı oslem duydugum oluooo.. derın nefes alıyorum gecıoo.. bır de pızzayı cok severım ben.. o konuda bıraz sıkıntı duyuyordum.. sanırım ona da alıstım.. :çok üzgünüm: insan nelerin yokluguna alısıyor di mi?? :)))

Bır de ınan dısarıda gezmelerım cokdan bıttı.. ama pazar kulturu olmadıgı ıcın Ozy nın.. ona ogretmek adına yanında bulunuyorum.. artık bundan sonra tamamen ona kalmıs durum..

evet bendede mevcut arada karnım regli olacak gibi ağrıyor geçiyor doğuma hazırlıyor artık vücut kendini herhalde..... 7-8 adet olmamak çok uzun bir süre değilmi ya gerçekten okadar uzun süre olmuyormuyuz emzirdiğimiz sürece peki hamile kalma gibi bir ihtimalimiz nasıl oluyor sonuçta adet görmüyoruz korunmasız ilişkiye girsek hamile kalırmıyızki offff ne çok sordum heeee...... inşallah ateş basmaz ama adet olmadığımız sürece sanırım bu ateş basmalar olacak allahtan 7-8 ay adet olmazsak kış zamanına denk gelir daha iyi işte üşümeyizzemuszemus

ne kıskancam be :)) burda kac kisi gunde 1lt sut ictiyse herkes cok kilo aldı ama bebisler kucuk kaldı . ama bana 1 lt ayran ic de dikerim kafaya walla
haklısın benim bu hallere gelmemde o sütlerin etkisi yok diil
ama ayran farklı ayrıca sütten daha faydalıymışş
bana bi ardakadişim demiştikiii
yazın süt verirken şıpır şıpur terlicenn mahvolucann hamilelini bile özlicen o sıcaklarda süt vermek zor oluyomuş pehhh

defne hayırlı olsun.park yatağımız aynı.bizimki kırmızısından.arabayı da chiccodan aldık oto koltuğunu da.güle güle kullanalım.
geçmiş olsun diyorum onur'a
ben de hiç özlememişim :)) çook eskide kalmış gibi geliyor o günler...

özlenecek bir şey değil..ben de çok kıvranırdım 2-3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…