evet bendede mevcut arada karnım regli olacak gibi ağrıyor geçiyor doğuma hazırlıyor artık vücut kendini herhalde..... 7-8 adet olmamak çok uzun bir süre değilmi ya gerçekten okadar uzun süre olmuyormuyuz emzirdiğimiz sürece peki hamile kalma gibi bir ihtimalimiz nasıl oluyor sonuçta adet görmüyoruz korunmasız ilişkiye girsek hamile kalırmıyızki offff ne çok sordum heeee...... inşallah ateş basmaz ama adet olmadığımız sürece sanırım bu ateş basmalar olacak allahtan 7-8 ay adet olmazsak kış zamanına denk gelir daha iyi işte üşümeyizzemuszemus
gireydin içinde kalmasın gir gir..hadi hacı be
oyy mucizem sen mi geldin tez mi geldin..şu esraya edeb ya hüüü desene annem..edepsüz gadın
bence daha fazla.
he he ben de öyle yaptım..doğunca basacam uyaranları
ben de esmer olaraktan(esradan 2 ton açık)sağ kasığımın üstünde 3 gün önce farkettiğim nişastalı kurebiyenin üstündeki çizikler gibi çizikler farkettim.renkleri mor.beyaz tenliler de kırmızı oluyor.ama yine de avantajlıyız bizdekiler parlak çizgiler olucak. evrim gibi yumurtadan çıkan güngörmemişler de mesela daha belli olacak..en karalar daha şanslı mesala çakma brezilyalı esra gibi.
kuku kemiğim derim başka bir şey demem.
ben de verdim..pişman değilim.
geyiksin demiştim de mi?
bir gün üşenmeyip bağlanacam ve diyecem ki okan maymuna benziyorsun yapıcam bunu..
ne oldi? rengin soldi
kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((
sepet aldım kapı süsü aldım
küçük keseler aldım içinde çikolata koyacağım
salifoda öyledir..en son kendi başına pazara gittiğinde aldığı patlıcanlarla duvara çivi çakıyoruz.Ya ben yemısımdır.. hanı toplasan bes parmagımı belkı gecmıstır.. ama cok cok ıyı pısısrerek yemısımdır.. esım yerken tadına bakmısımdır.. cok da aram yoktur kendılerı ıle ama kumru dedın yaa ıste.. off off.. hele hele buralarda alası vardır bılırsın.. ona bı oslem duydugum oluooo.. derın nefes alıyorum gecıoo.. bır de pızzayı cok severım ben.. o konuda bıraz sıkıntı duyuyordum.. sanırım ona da alıstım.. :çok üzgünüm: insan nelerin yokluguna alısıyor di mi?? :)))
Bır de ınan dısarıda gezmelerım cokdan bıttı.. ama pazar kulturu olmadıgı ıcın Ozy nın.. ona ogretmek adına yanında bulunuyorum.. artık bundan sonra tamamen ona kalmıs durum..
yav ne menapozu menapoz ayrı bir süreç..klimakterik dönemi falan var ateş basmalr o zamanlar oluyor.hem 7-8 regly olunmuyorsa çocuğunu doğurup 3 ay sonra hamile kalanlar ne oluyor?????evet bendede mevcut arada karnım regli olacak gibi ağrıyor geçiyor doğuma hazırlıyor artık vücut kendini herhalde..... 7-8 adet olmamak çok uzun bir süre değilmi ya gerçekten okadar uzun süre olmuyormuyuz emzirdiğimiz sürece peki hamile kalma gibi bir ihtimalimiz nasıl oluyor sonuçta adet görmüyoruz korunmasız ilişkiye girsek hamile kalırmıyızki offff ne çok sordum heeee...... inşallah ateş basmaz ama adet olmadığımız sürece sanırım bu ateş basmalar olacak allahtan 7-8 ay adet olmazsak kış zamanına denk gelir daha iyi işte üşümeyizzemuszemus
hayırlı olsun canımm
sen nerelerdesin bi gözüküp kayboluyosunnn
kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((
hay esra kadarrrrr ayrıca ben çakma diil orcinalim orcinialll antepliii lülülülülülüoyy mucizem sen mi geldin tez mi geldin..şu esraya edeb ya hüüü desene annem..edepsüz gadın
ben de esmer olaraktan(esradan 2 ton açık)sağ kasığımın üstünde 3 gün önce farkettiğim nişastalı kurebiyenin üstündeki çizikler gibi çizikler farkettim.renkleri mor.beyaz tenliler de kırmızı oluyor.ama yine de avantajlıyız bizdekiler parlak çizgiler olucak. evrim gibi yumurtadan çıkan güngörmemişler de mesela daha belli olacak..en karalar daha şanslı mesala çakma brezilyalı esra gibi.
öpem ağzın içini..geyiklerin de rengi solar. :bbo:
edepsüzlük etme esraa, didenin sözünü dinle, ben bugün varım yarın yokum, sen didonun sözünden çıkma.
7-8 ay çok geldi bana yav..bir araştırayımdide regl olmadanda hamile kalınabilio o donem onlarda zaten anlamıolar. ben okumustum dogumdan kac ay sonra regl oldunuz die hep yazanlar uzun surec yazmıslardi bi arastır bak gorursun neymis deilmis. bende sanıodum hemen regl olucam die ama yok oyle bisey
hay esra kadarrrrr ayrıca ben çakma diil orcinalim orcinialll antepliii lülülülülülü
ayrıca bende seni seviyom :CüvCüv:
ayrıca ben bi kere okanın radyo programına katılmıştım radyo d deydi içimden gelenii şöleee güzelce sıralamıştım tabeke yüzüme kapadı bağlantı koptu dieee
bence sorunlu bi adam o
ama bazen güzel olabiliyo programlarııı konuklara bağlııı
bişi sorcam radyo dinleyeniniz varmı ben severim dinlemeyi bide ararım böle katılırım konuşurum hatta önceleri kasete çekerdim bissürü kasetlerim var öle record yapmışım delikafadulden
radyo d de muzo vardı duyanınıza varmı
programın adı yastık sohbetleri gece 12:00 - 02:00 arasıı laelaelaelaelae
amin canım kandiliniz de kutlu olsun şimdiden.
ben de son 2 haftadır fenalardayım canım..hamileliğin başından beri uyku uyumayan ben hep yastık yatak hayali kuruyorum..eve bir gitsem önce duşa sonra yatağa açıcam klimayı da ohhhh missss.
bence kesinlikle gitmelisin istanbul buluşmasına yakın olsam ben de giderdim..eminim çok memnun olurlar arkadaşlar seni tanıdıkları için..çok kanım ısındı sana nedendir bilmem..olur bana bazen:kedi:
Petrik'in bana gönderdiği mesajtan alıntıdır...
İSTANBUL HAMİŞLERİİİİİİ
TARİH : 27 HAZİRAN 2009
SAAT : 10:00
MEKAN : ATAKÖY ESKİ DOSTLAR KAHVESİ
ataköy 9 kısımda yani şirinevlerdede diyebilriz
sabah 9:45 te ataköy-şirinevler durağında köprünün altına buluşup gidelim direk gelmek isteyen gelebilir tabiki mekanı bilen varsa..
betüle mesaj gönderildi, mavişede ulaşıcaz
Sen nerde oturuyosun??
tabii canımmm ne demekkk
bu cumartesi sabah saat 10:00 da
ataköy 9.kısımda eski dostlar kahvesi isimli bi güzel bi yer yeşillk içinde felan
gelicek olursan özelden yazışalım ayrtınılı yer tarifi veririm sen sanırım karşıda oturuyodun
sabah gelemicek olursan öğleden sonrada orda oluruz sabah yaptık ki öğleden sonra işi olan var sa gidebilsin diye
inanma seni kandırıyooo
benide seviyodu sözde ama sonradan adam kayırıyoo :icecream:
ayyy suss bak yine kaşınmaya başladımm offff
ayy canımmm yok sen üzülmee
babycim haklı olarak tepki verdi hepimiz aynısını gösterebliyoruz
çünkü senin gibi hazıra konan tipler o kadar çok çıkıyokiii
ama sen istisnaymışsınnn
bak ne dicem bu cumartesi ist buluşması var sende gel hee ne dersin :1hug:
aloooooooooo,
ne yapıyonus güzel anneler?bizde durumlar aynı:öğlene kadar okul,öğleden sonra "nerede yatsam?" düşüncesi...
az önce de karnımın sağ tarafına bir ağrı girdi,elimle yokladım,bebişin kafası mı poposu mu olduğunu anlayamadığım bir yuvarlaklık vardı.ama nasıl canım yandı ya,rahim duvarımı gerdirdi galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?