2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((

süt korur filan hikaye heran hamile kalma riskin oluyo sekerim yani adet gormeyip sut koruyo sanıp hamile kalınıo ama sut korumuo . allaha emanetiz korunmaya baslıycaz 40ımız cıkar cıkmaz mecbur

defneee aldıkların hayırlı olsun bayagı is hallettin sende masallahhh

jennyy icine seker koyma kokulu bisiler varya onlardan koy

geyiklerin de rengi solar. :bbo:

edepsüzlük etme esraa, didenin sözünü dinle, ben bugün varım yarın yokum, sen didonun sözünden çıkma.

kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((

hemen toplanıp dovmeye gelios o munasbetsizi nası aglatırmıs biizim nurdanımızı, az daha dayan canım izne az kaldı

Benim beğendiğim kapı süsü bu. Aradım şimdi, "bir kaç gün daha" diyor adam. ısterseniz diğer siparişlerinizi gönderelim, bunu gelince göndeririz, dedi. Ayrı kargo ödemek istemediğimi söyledim. Haklısınız, dedi. Bursa'da biri yapıyormuş, edaha bugün görüşmüş bu hafta içinde bir parti gelecekmiş. Pazartesiye kadar bekliycem. Şeker kutularım ve tüllerim de var çünkü, bekleyemem daha fazla...

salifoda öyledir..en son kendi başına pazara gittiğinde aldığı patlıcanlarla duvara çivi çakıyoruz.
yav ne menapozu menapoz ayrı bir süreç..klimakterik dönemi falan var ateş basmalr o zamanlar oluyor.hem 7-8 regly olunmuyorsa çocuğunu doğurup 3 ay sonra hamile kalanlar ne oluyor?????
hayırlı olsun canımm
sen nerelerdesin bi gözüküp kayboluyosunnn

ben kaybolsam sormazsın ama..mafoldumben

aloooooooooo,
ne yapıyonus güzel anneler?bizde durumlar aynı:öğlene kadar okul,öğleden sonra "nerede yatsam?" düşüncesi...
az önce de karnımın sağ tarafına bir ağrı girdi,elimle yokladım,bebişin kafası mı poposu mu olduğunu anlayamadığım bir yuvarlaklık vardı.ama nasıl canım yandı ya,rahim duvarımı gerdirdi galiba...

hiiç takılma norraa, salla gitsin, insanlar kolay kolay değişmiyor... teo'nu düşün annesi...

dide regl olmadanda hamile kalınabilio o donem onlarda zaten anlamıolar. ben okumustum dogumdan kac ay sonra regl oldunuz die hep yazanlar uzun surec yazmıslardi bi arastır bak gorursun neymis deilmis. bende sanıodum hemen regl olucam die ama yok oyle bisey

hay esra kadarrrrr ayrıca ben çakma diil orcinalim orcinialll antepliii lülülülülülü
ayrıca bende seni seviyom :CüvCüv:
ayrıca ben bi kere okanın radyo programına katılmıştım radyo d deydi içimden gelenii şöleee güzelce sıralamıştım tabeke yüzüme kapadı bağlantı koptu dieee
bence sorunlu bi adam o
ama bazen güzel olabiliyo programlarııı konuklara bağlııı

bişi sorcam radyo dinleyeniniz varmı ben severim dinlemeyi bide ararım böle katılırım konuşurum hatta önceleri kasete çekerdim bissürü kasetlerim var öle record yapmışım delikafadulden
radyo d de muzo vardı duyanınıza varmı
programın adı yastık sohbetleri gece 12:00 - 02:00 arasıı laelaelaelaelae

NURDANCIĞIM HAMıLELıKTEN OLSA GEREK BÖYLE GERıZEKALI BıR ADAMIN YAPTIKLARI ıÇıN AĞLIYORSUN.sen de biliyorsun onun ne biçim bir tip olduğunu de mi? niye öyle biri için istifa edecekmişsin ki..değermi o mahluk bebeğini üzdüğüne.iznine da az kaldı..çabucak geçer inşallah..ne olur üzme kendini

canım,sen değmeyecek insanlar için neden kendini ve bebişini üzüyorsun?ağlama lütfen :1hug:

karnımda davul gibi gergin bu gunlerde buyume asamasında galiba yine suruom kremleri ama dokunuca cok gergin sizdede varmı bide sırt agrısı basladı bikac gundur

Haydaaa, noldu Nurdancım yaa???

EVRıM, sen de sipariş verecektin? Ne karar verdin? Bende hala bir kısım kusmuk bezlerin var, bunları ne zaman alacaksın? ıstersen akşam biz çıkarken arayayım, gelin ıncir'de veya Özsüt'te oturalım, Ozy ile Onur'u tanıştıralım. Hem de vereyim zımbırtılarını?

BURKO, 100 lük paketten (organzeden bahsediyorum) 50 tane sayıp vermiştim ya sana, geriye bana 30 tane !! kalmış. :) Neyse zaten daha fazla yapmak istediğime karar verip bir 100 lük paket siparişi verdim birmaksa :)

Son düzenleme:
geyiklerin de rengi solar. :bbo:

edepsüzlük etme esraa, didenin sözünü dinle, ben bugün varım yarın yokum, sen didonun sözünden çıkma.
öpem ağzın içini..
7-8 ay çok geldi bana yav..bir araştırayım

he o muzo ben lisedeyken vardı..yaşım ortaya çıktı senin yüzünden..o kasetleri çoğaltıp piyasaya sürsene iyi para eder..

Toplantının biri bitti. Kaldı ikincisi. Amma çok kaynatmışsınız yaw şu 1,5 saat içinde yerimseniben

Dide'cim, bilmukabele canım opuyorumnanaktan Hamişlere olurmuş ya hani, altıncı hisleri kuvvetlenirmiş derler.. Öyle oldu şimdi bana. En son mesajımın üstüne sana özelden birşeyler yazacaktım, eskiler biliyordur ben neler kaçırdım bilmediğim için nasılsın, iyi misin, kızın nasıl vs diye.. Sen benden önce sevgülerini gönderdin bana, çok yaşa e mi yerimseniben

Teşekkürler canım bilgiler için, ilgilendiğin için Şeniz.

Ama benim 10:30'da tohtorda randevum vaaaar :uhm: Bizim kız minyon olduğu içün tohtorumuz her hafta görmek istiyor, nasıl gidiyor büyümesi diye.. Tohtordan sonra da İzmit'e gideceğim, kuzenim evleniyooo..

Gypsy'm, sana da ayrıca teşekkürler, sen ne kadar zarif bir insansın, hemen davet ediverdin beni.. opuyorumnanaktan ay ben çok sevindirik oldum inan ki.. ama yukarıda da anlattığım gibi durum. Fotoğraflarınızı dört gözle bekliyor olacağım..

taze kapı süsünü iyi günlerde kulalnın...

popodur o popo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…