Haydaaa, noldu Nurdancım yaa???
EVRİM, sen de sipariş verecektin? Ne karar verdin? Bende hala bir kısım kusmuk bezlerin var, bunları ne zaman alacaksın? İstersen akşam biz çıkarken arayayım, gelin İncir'de veya Özsüt'te oturalım, Ozy ile Onur'u tanıştıralım. Hem de vereyim zımbırtılarını?
BURKO, 100 lük paketten 50 tane sayıp vermiştim ya sana, geriye bana 30 tane !! kalmış. :) Neyse zaten daha fazla yapmak istediğime karar verip bir 100 lük paket siparişi verdim birmaksa :)
Arada ciddi ciddi sancı çekiyorum kızlar, günde 1-2 bazen 3 kez oluyor, ya kasıktan vuruyor regl ağrısı gibi, ki bu zamanlarda 8 aydır ne rahatmışım diyorum, benim adet dönemlerim pek sancılı geçerdi de... ya da bazen ağrıdan öte bir anlık sıkışma ve başka tür bir sancı giryor, o zamanlarda çok heyecanlanıyorum. Demek doğum eylemi! başladığında da böyle hissedeceğiz ve bu ağrı sancılar sıklaşacak... veee sonra bebişler gelecekkk.. delikafadulden
Ayrıca kızlar PAZAR konusunda Onur da tam bir kabızdı. Amaaaa, artık çok başarılı, çabuk öğreniyor benim kocam. :dilcikar: Tek başına gidiyor, mis gibi şeyler alıp geliyor alkisalkisalkis
GYPSY, GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.
ne len öyle şifreli şifreli zımbırtı,100lük paketten 50 tane felan ne iş karıştırıyorsunuz siz kaçakçı mısımnız para mı aklıyorsunuz he?
nolduuu tatlım yaaakizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((
e sen gitmicenmiii sorarım ben didoyaaaedepsüzlük etme esraa, didenin sözünü dinle, ben bugün varım yarın yokum, sen didonun sözünden çıkma.
delikafaduldensalifoda öyledir..en son kendi başına pazara gittiğinde aldığı patlıcanlarla duvara çivi çakıyoruz.
ben kaybolsam sormazsın ama..mafoldumben
bende Mamiyi alıp gelsemmmmEVRİM, sen de sipariş verecektin? Ne karar verdin? Bende hala bir kısım kusmuk bezlerin var, bunları ne zaman alacaksın? İstersen akşam biz çıkarken arayayım, gelin İncir'de veya Özsüt'te oturalım, Ozy ile Onur'u tanıştıralım. Hem de vereyim zımbırtılarını?:)
ahaaa süperr ben tanışmıştım kendisi ile çok çirkin bi herifti kel kıllı bişi ama sese baksannn ooooesra ben unv.deyken katılmıstım muzonun canlı baglantısına cok komikti ya cok gulmustuk bilmemmi hic :))
hala var cicim saatleri erkene alındı sanırım bencede o kasetler hala duruyooo işim gücüm yok onları düşürücem bütün gece tel elimde arardım -tatlicadiarzu-he o muzo ben lisedeyken vardı..yaşım ortaya çıktı senin yüzünden..o kasetleri çoğaltıp piyasaya sürsene iyi para eder..
ne demek cicim her zaman beklerizz bidahaki buluşmaya artıkın doğurmazsak felanGypsy'm, sana da ayrıca teşekkürler, sen ne kadar zarif bir insansın, hemen davet ediverdin beni.. opuyorumnanaktan ay ben çok sevindirik oldum inan ki.. ama yukarıda da anlattığım gibi durum. Fotoğraflarınızı dört gözle bekliyor olacağım..
bu adam hammış olmak için seni bekliyormuş..maşallah
haftasonu eşime kahvaltı sofrasında aynen şunu dedim ''hamileliğin en güzel tarafı regl olmamak''..çünkü benim her ay iğne yemeden sancım geçmiyodu da..kabus tam bi kabus ve kabusa azz kaldı..:bbo:
sepet aldım kapı süsü aldım
küçük keseler aldım içinde çikolata koyacağım
kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((
salifoda öyledir..en son kendi başına pazara gittiğinde aldığı patlıcanlarla duvara çivi çakıyoruz.
Okan değil üstümden mast.. yapmak, isterse üstümden düz.. geçebilir :) Bayılıyorum adama, tarzına, konuşmalarına... hem ctesi hem hafta içi izlerdim kendisini. Akşamları resmen yokluğunu arıyorum.
Neyse onun programında defalarca dalga geçmişti o Salih'le, programına falan çağırıyordu, onun gibi dans etmeye falan çalışıyrdu. Güzeldi, eğlenceliydi :) Alo, aşkım susmaaaaa nidaları uzun zamandır dolanır bizim evde :)
Yaa ama bebek şekerlerine sticker bastırmıştım ben "Hoşgeldin Doruk Bebek" diyeee... Gerçi para değil, 2,5 TL tuttu ama :) Onur'a git değiştir desem koşa koşa gider o ayrı. Onun da içine sinsin istiyorum isim konusu ama, ben "Doruuuuk" diye seslendikçe Onur hala garip garip bakıyor bana :umursamaz:
gireydin içinde kalmasın gir gir..hadi hacı be
oyy mucizem sen mi geldin tez mi geldin..şu esraya edeb ya hüüü desene annem..edepsüz gadın
bence daha fazla.
he he ben de öyle yaptım..doğunca basacam uyaranları
ben de esmer olaraktan(esradan 2 ton açık)sağ kasığımın üstünde 3 gün önce farkettiğim nişastalı kurebiyenin üstündeki çizikler gibi çizikler farkettim.renkleri mor.beyaz tenliler de kırmızı oluyor.ama yine de avantajlıyız bizdekiler parlak çizgiler olucak. evrim gibi yumurtadan çıkan güngörmemişler de mesela daha belli olacak..en karalar daha şanslı mesala çakma brezilyalı esra gibi.
kuku kemiğim derim başka bir şey demem.
ben de verdim..pişman değilim.
geyiksin demiştim de mi?
bir gün üşenmeyip bağlanacam ve diyecem ki okan maymuna benziyorsun yapıcam bunu..
ne oldi? rengin soldi
ebruska öperim canım seni..izmitte benim için de gez.küçücüktür gerçi..ben eskişehirdeyken haftasonları atlar trene giderdim izmit'e..tren yolculuğuna bayılırım 3 saatte izmit'te olurdum.bahçecik'de arkadaşım vardı..ne günlerdi be..buradan da en fazla diyarbakıra gidebiliyorum..antepe iki kere gittim tam gezemedim esra gelsin gezdirsin diye bekliyorum
dideee :)) var yaa :))) en çok senin mesajlarına kıkır kıkır gülüyorum şu sitede... kız hemen düzelttim, ne ara yakaladın onu :) Organze tüller var ya, bebek şekeri için, ondan bahsediyorum :)
e sen gitmicenmiii sorarım ben didoyaaa
çok adet ağrısı çekenlere doğumdan sonra geçer, kanallar genişliyor ve bu tür ağrılar azalıyor falan derler... doğru mu acaba? belki de azalır ağrılarımız bebişlerden sonra... :uhm:
e karşıda oturan kimdi yaaaBu arada, ben Beşiktaş'ta oturuyorum İstanbul'lu hamişler, gelirseniz beklerim yerimseniben
ne demek canımmmmmmGYPSY, GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.
gelicemmm ulennn bak görürsünnnebruska öperim canım seni..izmitte benim için de gez.küçücüktür gerçi..ben eskişehirdeyken haftasonları atlar trene giderdim izmit'e..tren yolculuğuna bayılırım 3 saatte izmit'te olurdum.bahçecik'de arkadaşım vardı..ne günlerdi be..buradan da en fazla diyarbakıra gidebiliyorum..antepe iki kere gittim tam gezemedim esra gelsin gezdirsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?