2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ne len öyle şifreli şifreli zımbırtı,100lük paketten 50 tane felan ne iş karıştırıyorsunuz siz kaçakçı mısımnız para mı aklıyorsunuz he?

Ayrıca kızlar PAZAR konusunda Onur da tam bir kabızdı. Amaaaa, artık çok başarılı, çabuk öğreniyor benim kocam. :dilcikar: Tek başına gidiyor, mis gibi şeyler alıp geliyor alkisalkisalkis

GYPSY, GÜZEL YORUMLARIN ıÇıN ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.

haftasonu eşime kahvaltı sofrasında aynen şunu dedim ''hamileliğin en güzel tarafı regl olmamak''..çünkü benim her ay iğne yemeden sancım geçmiyodu da..kabus tam bi kabus ve kabusa azz kaldı..:bbo:

ebruska öperim canım seni..izmitte benim için de gez.küçücüktür gerçi..ben eskişehirdeyken haftasonları atlar trene giderdim izmit'e..tren yolculuğuna bayılırım 3 saatte izmit'te olurdum.bahçecik'de arkadaşım vardı..ne günlerdi be..buradan da en fazla diyarbakıra gidebiliyorum..antepe iki kere gittim tam gezemedim esra gelsin gezdirsin diye bekliyorum

bu adam hammış olmak için seni bekliyormuş..maşallah

ne len öyle şifreli şifreli zımbırtı,100lük paketten 50 tane felan ne iş karıştırıyorsunuz siz kaçakçı mısımnız para mı aklıyorsunuz he?

dideee :)) var yaa :))) en çok senin mesajlarına kıkır kıkır gülüyorum şu sitede... kız hemen düzelttim, ne ara yakaladın onu :) Organze tüller var ya, bebek şekeri için, ondan bahsediyorum :)

kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((
nolduuu tatlım yaaa
sabır lütfen bak bu kadar dayandın istifa felan etmek olurmuymuş
ayrınıtılı yaz ne olduuu (
edepsüzlük etme esraa, didenin sözünü dinle, ben bugün varım yarın yokum, sen didonun sözünden çıkma.
e sen gitmicenmiii sorarım ben didoyaaa
salifoda öyledir..en son kendi başına pazara gittiğinde aldığı patlıcanlarla duvara çivi çakıyoruz.
ben kaybolsam sormazsın ama..mafoldumben
delikafadulden
patlıcanlar çekiç misali yaniii süperrr yaaa
amaa marifet o çekiç patlıcanlardan yemek yapabilmek varmı sende o kabiliyet hee söle bakemmm
ayrıca sen kaybolucak olsan muhtemeln dayanırdık tele cicim telden ulaşamazsak ramdaki okulları felan arardık sen heç merak etmeee sakında öle bişi yapmaa yüreğimze indirmeee
bende Mamiyi alıp gelsemmmm
furkooo sevgilisiniii
nevinde polisini
heee olmamıııı
esra ben unv.deyken katılmıstım muzonun canlı baglantısına cok komikti ya cok gulmustuk bilmemmi hic :))
ahaaa süperr ben tanışmıştım kendisi ile çok çirkin bi herifti kel kıllı bişi ama sese baksannn oooo
he o muzo ben lisedeyken vardı..yaşım ortaya çıktı senin yüzünden..o kasetleri çoğaltıp piyasaya sürsene iyi para eder..
hala var cicim saatleri erkene alındı sanırım bencede o kasetler hala duruyooo işim gücüm yok onları düşürücem bütün gece tel elimde arardım -tatlicadiarzu-
ne demek cicim her zaman beklerizz bidahaki buluşmaya artıkın doğurmazsak felan
hem bidahhki karşıda olucak sanada yakın olur :icecream:

haftasonu eşime kahvaltı sofrasında aynen şunu dedim ''hamileliğin en güzel tarafı regl olmamak''..çünkü benim her ay iğne yemeden sancım geçmiyodu da..kabus tam bi kabus ve kabusa azz kaldı..:bbo:

çok adet ağrısı çekenlere doğumdan sonra geçer, kanallar genişliyor ve bu tür ağrılar azalıyor falan derler... doğru mu acaba? belki de azalır ağrılarımız bebişlerden sonra... :uhm:

kafam dagilsin diye gecmisis okudum geldim, ama aklimda ne kaldi koca bi 00000, kafa dandini olunca...
offf koca bi offffffffffffff

sepet aldım kapı süsü aldım
küçük keseler aldım içinde çikolata koyacağım

nerede? nerede?? hani hani????

kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((

Kıyamam sana.. basladı yıne degıl mı bu manyak.. hadı az kaldı.. dayan bitiyor..

salifoda öyledir..en son kendi başına pazara gittiğinde aldığı patlıcanlarla duvara çivi çakıyoruz.

kaydirigubbakcemile3 adile naşit göbek gülüşü yaşattın bana.. sevıyorum senı beaaaa

Ya tabe.. bişi dıyemem.. Okan nerenden gecerse gecsın.. okanı da kokanı da semıyorum.. sende sevme Furcu.. ben semıyorumm.. sende seme..

Yaf kadın ben o kadar feyas degılım.. harbi bak.. sadece Esra bıras esmer :)) benlen cidden nalakası yok.. çek ellerini tenimden yaff.. bak yıne catlak demişssinn.. mandallar yıne sarktı bende.. genc kıslık hayallerımle oynamasann.. ha.. olma mı??

Gezerim canım, sen iste yeterki.. Benim ailem İzmit'te. Ben İzmit'te doğdum, üni.ye kadar İzmit'te yaşadım. Şimdi İstanbul gurbetçisi olduk. Pişmaniye ister misin annem? Gönderirim sana.. Başka bir isteğin olursa da süüle, yaparız bir güzellik kaydirigubbakcemile2

detayli yazip kafanizi agritmiyim ama tam bir mal gercekten...buarada benim sozlesme dogumdan sonra yenilenicek, yaniekim gibi, yani 2 aydir para almiyorum, ama ayni zamanda doktora yaptigim icin calismalar yuzunden gelmek zorundayim ama bu iki aydir ne kadar angarya is varsa belese yaptiriyor, buna baska calismalarda dahil, sonuc iyi cikmayincada azarlayirp, sozlesmeyi yenilememekle tehdit ediyor, en cok koyanda o , sanucta bebek gelince o paraya ve sozlesmeye ihtiyacim var, esimle konustum, o da s...r et, agladigina degmez diyor...

dideee :)) var yaa :))) en çok senin mesajlarına kıkır kıkır gülüyorum şu sitede... kız hemen düzelttim, ne ara yakaladın onu :) Organze tüller var ya, bebek şekeri için, ondan bahsediyorum :)

bu dido yok mu bu didoo... :roflol:
organze tül diyor ama organize iş gibi hakikaten hee..

e sen gitmicenmiii sorarım ben didoyaaa

sen didoya soracağına, fıldır fıldır gezeceğine otur lostu izle de bitir...

çok adet ağrısı çekenlere doğumdan sonra geçer, kanallar genişliyor ve bu tür ağrılar azalıyor falan derler... doğru mu acaba? belki de azalır ağrılarımız bebişlerden sonra... :uhm:

benim durumumda bi düzelme olmayacakmış..sordum..rahim tersliği var bende..azalmıycak azalmıycak dedi dr..offfffff uleeeeeeeeeeeeenn..

kızlar gülben erken ikizlerinden birinin adını ARES koymuş..... şimdi netten araştırdım yunan tanrısının ismiymiş ama kötü bir tanrı kana susamış savaş yanlısı bir tanrıymış.... diğerinin adınıda GÜNEY koymuş.....

Bu arada, ben Beşiktaş'ta oturuyorum İstanbul'lu hamişler, gelirseniz beklerim yerimseniben
e karşıda oturan kimdi yaaa
iice karıştırdım ben hamilemiyim neyimmm
sende bana yakınmışsın tatlım bende istinyedeyim istinye parka 5 dk bende beklerimm
bide meleğimiz var oda şişlide üç tene yakın hamiş
GYPSY, GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.
ne demek canımmmmmm

bende benim fotolar için güzel yorum yapanlara çook tşk ederim koca göbeğime güldüğünüzü çaktırmadınızzz ayrıca tşkler opuyorumnanaktan
gelicemmm ulennn bak görürsünnn
bebiş doğsun oraların tam sıcaklar başlamasınn şöle nisan mayıs gibi gelicemmm
kafaya koydummu gelirim bilirsinnn :1hug:
hem belki senin Neva ile benim Yahyayı kerteriz ikisininde anaları kara çocuklarda kara olursa uyumlu bi çift olurlarrr :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…