2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Birlikte verecektık o sıparısı.. emmeeee.. bırılerı benı fena ekti.. CADIARZU

Ozy ye dıycem ki, gel aksam,dısarıda gezınelım,oturalım.. kaydirigubbakcemile3 alıcam onları senden en kısa zamanda sös... :)) dayan gelıyorumm..

ne len öyle şifreli şifreli zımbırtı,100lük paketten 50 tane felan ne iş karıştırıyorsunuz siz kaçakçı mısımnız para mı aklıyorsunuz he?

Delü gadınn kaydirigubbakcemile3

O saman senin kocan da mukemmel listesinde demek kii.. ne güsel ne güsell :))

Alooo aşkımmmmmmmmmm susmaaaa.. Alloooooo bu aşka kıymaaaaaaa.. annıyosun dı mı benı??

bu işi sana biz lutfettik havasında olan insanlar yok mu, beleşçi tembel bunlar norraa, ihtiyacın var diye demoklesin kılıcı gibi her yaptıklarını tepende sallandırırlar da hiç düşünmezler ben bu insanın gözünde değerimi ne kadar düşürdüm diye...

kıl kuyruk..ne vicdansız ne şe..siz adammış bee..değecek adam olsa ağla diycem ama..boşverrrrrrrr bence de s..r ettt..gerizekalıyı

canın o ne biçim söz öyle şeymi olur burda herşeyimizi paylaşıyoruz kafa şişirmek ne demek sonuçta burası bir paylaşım sayfası.... malesef bu işverenler böyle canım bütün angarya işleri yaptırırlar sonrada senin bütün çalışmanı bütün fedakarlıklarını unutup iş konusunda tehdit ederler.... değmeyecek kişiler için boşuna evladınıda kendinide üzme.... hiçbir haksızlık karşılıksız kalmak merak etme rabbim bunları görüyor hele hamile bir kadına yapılan bunca haksızlığın ve senin sabrının mükafatını mutlaka verir.... hadi üzülme:teselli:

Selam Güzel Anneler,
Biz henüz doktordan geldik. Bebişim 2.104 gr.olmuş. Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Artık bu haftadan sonra akciğer geliştirici ilaca da gerek yok dedi doktorumuz. Muhtemelen 37'de alırım dedi. 17 Temmuz'a kendini hazırla dedi. Yani Yengeç grubu olacak benim kızım. Oysa erken gelmeseydi Aslan olacaktı. Ben Aslan olmasını istiyordum. Aslında 1 hafta daha bekleyebilsek, ama doktorlar da riske atmak istemiyor.
Neyse Sağlıklı olsun da kuzum. Şimdi biraz rahatladım sayılır. Çünkü küvöze girmesini istemiyordum. Gene de gerek duyulabilirmiş. ınşallah gerek olmaz ve sağlıklı bir şekilde gelirbebişim ve bebişlerimiz inşallah hepimizin.
Sizleri seviyorum güzel anneler.
ıyi ki varsınız...

Tibet in alnından operim.. en guselını solemıs.. bence de.. yaf usuldugune degmez.. bak hala oradasın.. ya hakaten s... et. be annemm..

sen didoya soracağına, fıldır fıldır gezeceğine otur lostu izle de bitir...
6. bölümdeyimmm
halen o zamndan bu zamana gidiyolar deli oldum haaa bu akşam bi üç bölüm daha deviririzzzz
ay manyak o karı yaa

dideee :)) var yaa :))) en çok senin mesajlarına kıkır kıkır gülüyorum şu sitede... kız hemen düzelttim, ne ara yakaladın onu :) Organze tüller var ya, bebek şekeri için, ondan bahsediyorum :)
yakalnadınnn
yaptım yaptım karnıyarık yaptım fırnda közledim kaç saat..güzel oldu inan bana.
di mi, di mi, di mi :) Şeniz
efet ebet evvet
beyazsın işte zombisin..esra zaten kara onu biliyoruk..

o üstü çikolata ile kaplı olan sıkıştırılmışlardan öyle bir yerdim ki çatlardım..dönünce okuldakilerde bayram ederdi onlara da alırdım..çok yemişim doymuşum..geçen gün şu arabalı satıcılardan biri ki çok meşhurdur buralarda o arabacılar koymuş bir sürü ne iddüğü bellüsüz pişmaniyeleri yazmış üstüne orcinal izmit pişmaniyesi 1 tl..
ha bir de bunun yayla muzu satan versiyonu var..bitki kökü soyup soyup yiyorlar yazmış üstüne sağlık bakanlığından onaylı yayla muzu ister tuzla ye ister şekerle ye...alllam yaaa

nurdanım yaaa üzme kendini ne olurr saat kaç orda mesai bitimine ne kaldı eve geçince rahatlarsın canım
takma böyle şerefsizleri kafana teoyu düşünnn

Ya çok çok sevındım.. ne kadar güzel bir haber.. bence de kuvoze gerek kalmayacak.. kılosu cok ıyı.. harıkasın Sebnem.. tum bu zorluklara karsı evladına ne güzel baktın yaa.. helal olsun sana.. onunde sapka cıkartırımm senın. Inan cok mutlu oldum bu güzel habere.. Allahım daim etsin insallahhhh sonuna kadar.

şebnemmm gözünaydn canım bebişin iyi olmasına sevindim
seninle daha uzun kalıcak olmasına ayrıca sevindimmm

canım, sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine... yengeç de çok güzel bi burç...

yaptım yaptım karnıyarık yaptım fırnda közledim kaç saat..güzel oldu inan bana.

efet ebet evvet

ben de fırında közliyeyim diyorum bugün, kaç saat sürdü didom?

bi insana ayni anda 1 milyon tane is ve uyaran verilirse, hangisine odaklanabilir???adamin ingilizce maillerini bile ben yaziyorum yada duzenliyorum..ama nedense onlar mesaiden sayilmiyor..tam bisey uzerinde calisiyorum aa su var, aa bu da var; aa sunuda yapalim,eee yeter ama bende insanim bilgisayar degilki((2 tane elim, bi tane beynim var...1 aydir kongreyle ugrastiriyor, tum yazismalar, v.s..bana 1 ay onceki calismanin raporu icin firca atiyor, sonuclar niye boyleymis, ya ben degistirememki soonuc pozitif degilse degil, bu benim sucum degilki...

Norra'cım, elinden geldiğince üzmemeye çalış kendini. Teo'cuk da üzülür sonaaa annesiii :ecrin_bebek: Son zamanlarımızda da annelik hormonlarının etkisiyle insan daha bir duygusal yönden zayıf hissediyor kendini.. Ben en azından öyle hissediyorum kendimi.. Bırak neyle tehdit ederse etsin.. Hazmetmesi çok zor, seni anlıyorum, hariçten gazel okumak kolaydır diye düşünme sakın.. Ama ne olursa olsun bebeğin ve senin için hayırlısı nasılsa öyle olsun diye düşün.. Bebeğinin, kocişinin ve senin sağlığından başka hiçbir şeyin önemli olmadığını düşün bu hayatta... Belki bu biraz daha rahatlatır.. a.s

ben üniversite 1 deyken yurtta kalıyorduk yurdun en alt katı çizim odasıydı ama orada bile gürültü olurdu ben de gece 12 den sonra walkman ı alıp inerdim aşağıya ve muzoyu dinlerdim kendi kendime çizim yaparken gülerdim

süpersin hem sen hem de bebişin maşallah yengeç olsun sağlıklı olsunlar yeterki:lepi:

Sebnemcim gozun aydin cok sevindim bebisine, koca bii masallah..
Serapta doktordan gelmis sanirim, onada masallahh..
ay baska unuttugum yoktur insallah, kafam kazan gibi minnoslar..
doktora gidiceklerde iyi haberlerle gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…