Haydaaa, noldu Nurdancım yaa???
EVRİM, sen de sipariş verecektin? Ne karar verdin? Bende hala bir kısım kusmuk bezlerin var, bunları ne zaman alacaksın? İstersen akşam biz çıkarken arayayım, gelin İncir'de veya Özsüt'te oturalım, Ozy ile Onur'u tanıştıralım. Hem de vereyim zımbırtılarını?
BURKO, 100 lük paketten (organzeden bahsediyorum) 50 tane sayıp vermiştim ya sana, geriye bana 30 tane !! kalmış. :) Neyse zaten daha fazla yapmak istediğime karar verip bir 100 lük paket siparişi verdim birmaksa :)
ne len öyle şifreli şifreli zımbırtı,100lük paketten 50 tane felan ne iş karıştırıyorsunuz siz kaçakçı mısımnız para mı aklıyorsunuz he?
Ayrıca kızlar PAZAR konusunda Onur da tam bir kabızdı. Amaaaa, artık çok başarılı, çabuk öğreniyor benim kocam. :dilcikar: Tek başına gidiyor, mis gibi şeyler alıp geliyor alkisalkisalkis
GYPSY, GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.
detayli yazip kafanizi agritmiyim ama tam bir mal gercekten...buarada benim sozlesme dogumdan sonra yenilenicek, yaniekim gibi, yani 2 aydir para almiyorum, ama ayni zamanda doktora yaptigim icin calismalar yuzunden gelmek zorundayim ama bu iki aydir ne kadar angarya is varsa belese yaptiriyor, buna baska calismalarda dahil, sonuc iyi cikmayincada azarlayirp, sozlesmeyi yenilememekle tehdit ediyor, en cok koyanda o , sanucta bebek gelince o paraya ve sozlesmeye ihtiyacim var, esimle konustum, o da s...r et, agladigina degmez diyor...
detayli yazip kafanizi agritmiyim ama tam bir mal gercekten...buarada benim sozlesme dogumdan sonra yenilenicek, yaniekim gibi, yani 2 aydir para almiyorum, ama ayni zamanda doktora yaptigim icin calismalar yuzunden gelmek zorundayim ama bu iki aydir ne kadar angarya is varsa belese yaptiriyor, buna baska calismalarda dahil, sonuc iyi cikmayincada azarlayirp, sozlesmeyi yenilememekle tehdit ediyor, en cok koyanda o , sanucta bebek gelince o paraya ve sozlesmeye ihtiyacim var, esimle konustum, o da s...r et, agladigina degmez diyor...
6. bölümdeyimmmsen didoya soracağına, fıldır fıldır gezeceğine otur lostu izle de bitir...
ay manyak o karı yaakızlar gülben erken ikizlerinden birinin adını ARES koymuş..... şimdi netten araştırdım yunan tanrısının ismiymiş ama kötü bir tanrı kana susamış savaş yanlısı bir tanrıymış.... diğerinin adınıda GÜNEY koymuş.....
benim durumumda bi düzelme olmayacakmış..sordum..rahim tersliği var bende..azalmıycak azalmıycak dedi dr..offfffff uleeeeeeeeeeeeenn..
yakalnadınnndideee :)) var yaa :))) en çok senin mesajlarına kıkır kıkır gülüyorum şu sitede... kız hemen düzelttim, ne ara yakaladın onu :) Organze tüller var ya, bebek şekeri için, ondan bahsediyorum :)
yaptım yaptım karnıyarık yaptım fırnda közledim kaç saat..güzel oldu inan bana.nolduuu tatlım yaaa
sabır lütfen bak bu kadar dayandın istifa felan etmek olurmuymuş
ayrınıtılı yaz ne olduuu(
e sen gitmicenmiii sorarım ben didoyaaa
delikafadulden
patlıcanlar çekiç misali yaniii süperrr yaaa
amaa marifet o çekiç patlıcanlardan yemek yapabilmek varmı sende o kabiliyet hee söle bakemmm
ayrıca sen kaybolucak olsan muhtemeln dayanırdık tele cicim telden ulaşamazsak ramdaki okulları felan arardık sen heç merak etmeee sakında öle bişi yapmaa yüreğimze indirmeee
bende Mamiyi alıp gelsemmmm
furkooo sevgilisiniii
nevinde polisini
heee olmamıııı
ahaaa süperr ben tanışmıştım kendisi ile çok çirkin bi herifti kel kıllı bişi ama sese baksannn oooo
hala var cicim saatleri erkene alındı sanırım bencede o kasetler hala duruyooo işim gücüm yok onları düşürücem bütün gece tel elimde arardım -tatlicadiarzu-
ne demek cicim her zaman beklerizz bidahaki buluşmaya artıkın doğurmazsak felan
hem bidahhki karşıda olucak sanada yakın olur :icecream:
efet ebet evvetdi mi, di mi, di mi :) Şeniz
beyazsın işte zombisin..esra zaten kara onu biliyoruk..nerede? nerede?? hani hani????
Kıyamam sana.. basladı yıne degıl mı bu manyak.. hadı az kaldı.. dayan bitiyor..
kaydirigubbakcemile3 adile naşit göbek gülüşü yaşattın bana.. sevıyorum senı beaaaa
Ya tabe.. bişi dıyemem.. Okan nerenden gecerse gecsın.. okanı da kokanı da semıyorum.. sende sevme Furcu.. ben semıyorumm.. sende seme..
Yaf kadın ben o kadar feyas degılım.. harbi bak.. sadece Esra bıras esmer :)) benlen cidden nalakası yok.. çek ellerini tenimden yaff.. bak yıne catlak demişssinn.. mandallar yıne sarktı bende.. genc kıslık hayallerımle oynamasann.. ha.. olma mı??
Gezerim canım, sen iste yeterki.. Benim ailem İzmit'te. Ben İzmit'te doğdum, üni.ye kadar İzmit'te yaşadım. Şimdi İstanbul gurbetçisi olduk. Pişmaniye ister misin annem? Gönderirim sana.. Başka bir isteğin olursa da süüle, yaparız bir güzellik kaydirigubbakcemile2
Selam Güzel Anneler,
Biz henüz doktordan geldik. Bebişim 2.104 gr.olmuş. Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Artık bu haftadan sonra akciğer geliştirici ilaca da gerek yok dedi doktorumuz. Muhtemelen 37'de alırım dedi. 17 Temmuz'a kendini hazırla dedi. Yani Yengeç grubu olacak benim kızım. Oysa erken gelmeseydi Aslan olacaktı. Ben Aslan olmasını istiyordum. Aslında 1 hafta daha bekleyebilsek, ama doktorlar da riske atmak istemiyor.
Neyse Sağlıklı olsun da kuzum. Şimdi biraz rahatladım sayılır. Çünkü küvöze girmesini istemiyordum. Gene de gerek duyulabilirmiş. İnşallah gerek olmaz ve sağlıklı bir şekilde gelirbebişim ve bebişlerimiz inşallah hepimizin.
Sizleri seviyorum güzel anneler.
İyi ki varsınız...
Selam Güzel Anneler,
Biz henüz doktordan geldik. Bebişim 2.104 gr.olmuş. Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Artık bu haftadan sonra akciğer geliştirici ilaca da gerek yok dedi doktorumuz. Muhtemelen 37'de alırım dedi. 17 Temmuz'a kendini hazırla dedi. Yani Yengeç grubu olacak benim kızım. Oysa erken gelmeseydi Aslan olacaktı. Ben Aslan olmasını istiyordum. Aslında 1 hafta daha bekleyebilsek, ama doktorlar da riske atmak istemiyor.
Neyse Sağlıklı olsun da kuzum. Şimdi biraz rahatladım sayılır. Çünkü küvöze girmesini istemiyordum. Gene de gerek duyulabilirmiş. İnşallah gerek olmaz ve sağlıklı bir şekilde gelirbebişim ve bebişlerimiz inşallah hepimizin.
İyi ki varsınız...
yaptım yaptım karnıyarık yaptım fırnda közledim kaç saat..güzel oldu inan bana.
efet ebet evvet
hay esra kadarrrrr ayrıca ben çakma diil orcinalim orcinialll antepliii lülülülülülü
ayrıca bende seni seviyom :CüvCüv:
ayrıca ben bi kere okanın radyo programına katılmıştım radyo d deydi içimden gelenii şöleee güzelce sıralamıştım tabeke yüzüme kapadı bağlantı koptu dieee
bence sorunlu bi adam o
ama bazen güzel olabiliyo programlarııı konuklara bağlııı
bişi sorcam radyo dinleyeniniz varmı ben severim dinlemeyi bide ararım böle katılırım konuşurum hatta önceleri kasete çekerdim bissürü kasetlerim var öle record yapmışım delikafadulden
radyo d de muzo vardı duyanınıza varmı
programın adı yastık sohbetleri gece 12:00 - 02:00 arasıı laelaelaelaelae
Selam Güzel Anneler,
İyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?