2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maşallah bebeğimize...ilk bebeğimiz olcak o zaman..allah sağ salim, sıkıntısız bi şekildde kucağına versin..heyecan yapttım birden,elim ayağım dolaştı..alkisalkisalkis

benim de rahim tersliğim vardı ya, demişti bi ara dr. ama es geçmişim... o zamn benim de mi geçmiycekkk mafoldumben

şöle söliyim..gebelikte normal haline dönüceğini duymuştum, hatta artık regl sancım da olmıycak demekki diyodum..çünkü dr.um ''rahmin ters olduğu için kan akışı zor oluyor, bu yüzden de sancılı geçiriyosun bu dönemi'' demişti..hamile kalır kalmaz bu dr.uma sordum '' gebelikle birlikte normal halini alıyor rahmin fakat doğumdan sonra ilk haline geri dönüyor, bu doğuştan olan bişi'' dedi..''e bu durumda da regl sancında bi değişim olmıycak '' demişti..üzgünüm..

ohhh ne güzel canım güzel haberlerle dönmüşsün gözün aydın... 37. hafta gayet iyi bir hafta zaten 36. dan sonra doğanlar için prematüre gözüyle bakılmıyor..... boşver canım burçları evlatlarımız sağlıklı olsunlarda ha aslan olmuş ha yengeç ne farkeder.... inşallah allahın izniyle küvezde müvezde kalmaz sıkma sen canını allahın izniyle herşey güzel olacak gününde doğupta küvezde kalan bebekler var herşeyin hayırlısı.... bizimkiler artık epey büyüdüler maşallah hiçbirşeye gerek kalmayacak sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak artık kalan 22 günün tadını çıkart:lepi:

neyse benden rapor istemisti hazirlayip vereyim daha fazla kafami utulemesin, burdayim, ara ara sizi okurum kizlar
iyiki varsiniz, biraz rahatladim paylasinca...

benim ne az arkadaşım varmış bea, ekliyorum denk geldikçe, kabul ederseniz sevünüürüm :)
ben kabul ettimmmm
oo ne çok muzocu varmış demekki tek sapık ben diilmişim
:roflol:

gypsyesra, behiyeesen+, Ebruska+, Elta, evriş+, fasulyeko+, gyzmo, irem34+, jenny_sh+, kacakkedi, kayra42+, keops35+, mentes, mercimekim+, milkshake, norraa+

bende teftiş edeyim liste kalabalıkkkk

kayısıyı fazla kaçırdım sanırım wcden çıkamıyorummm

didooo sizin oraya malatyadan kayısı geliyomuu
babam antepten gelirken kayısı getirmiş bana mişmiş deriz hatta bal gibi
oralarada geliyodur güzel kayısı

ŞEBNEM,gözün aydın.
ben,doktorum yıllık izinde olduğu için bu ay gidemedim.(dün çalışabilir raporu alabilmek için uyduruk bir hastanenin uyduruk bir doktoruna muayene oldum) o yüzden sizden iyi haber geldikçe kendimmiş gibi seviniyorum.iyi haberlerimiz hiç bitmesin...

kafamçokkarıştı yumurta bu sıcakta yenir mi yaw, ben hiç yemiyorum. Süt de içmiyorum.Saydıklarını neredeyse hiç yemiyorum. mafoldumben İyi b..k ediyorsun deyin bana. Ama içim hiç almıyor. Bol bol meyve, soğuk karpuz ve peynir, sucuk.., bir de badem atıştırıyorum. Canım başka da bişey istemiyor. Yalnız bu son ayda bebişler bol bol yağ depoluyorlarmış. Onun için de kırmızı et yememizi öneriyorlar. Kendimi zorlayarak sote mote yapmaya çalıştım dün. Kırmızı et yemeye alışın kızlar.

Sıcak diye yumurta yemeyip sucuk mu yiyorsun? :1shok:
Salam,sucuk, pastırma hamilelere yasak ama.
Ben hiç salam, pastırma yemedim hamileliğim boyunca. Sucuktansa özenmemek için sadece tattım o kadar.

anladım mercimekim... sağolasın açıklama için... mafoldumben

ben kabul ettimmmm

oo ne çok muzocu varmış demekki tek sapık ben diilmişim
:roflol:

teşekkürler bebişim opuyorumnanaktan

gypsyesra, behiyeesen+, Ebruska+, Elta, evriş+, fasulyeko+, gyzmo, irem34+, jenny_sh+, kacakkedi, kayra42+, keops35+, mentes, mercimekim+, milkshake, norraa+

bende teftiş edeyim liste kalabalıkkkk

hani ben? :mymeka:

ben tatmadım bile benneyaptımki :dilcikar:

çok adet ağrısı çekenlere doğumdan sonra geçer, kanallar genişliyor ve bu tür ağrılar azalıyor falan derler... doğru mu acaba? belki de azalır ağrılarımız bebişlerden sonra... :uhm:

yalan o yalandır kesin bana evlenince gecer demislerdi ama gecmedi :) genc kızken oyle evlenince boyle kandırıolar demekki

aras koysaymıs keske bende okudum ama anlamını bilmiodum anlamı cok kotu yazık cocuga

cok ama cokkkk sevindim canım hadi hayırlısı masallah az kaldı ilk doguranımız sen olcaksın bence 2700 ve ustu dogma oranı yuksek

NORRAMM su akar yatagını bulur bosver sen onları senin kısmetinde varsa o sozlesme istedikleri kadat tehdit etsinler salla

yumurtayı çok severim bir oturuşta 2 tane yerim
sucuk konusuna gelince doğum yaptıktan sonra 1 kangal sucuk eşiliğinde 1 lt light cola yı tek başıma yemek içmek istiyorum hele de bu sıcaklarda ne güzel olurdu
sucuklu tostu da özledimmmmmcokacimcoook

kızlar ne ara yaptınız karnıyarık muhabbeti yakalayamdım alıntıdan gordumde kızartmadan kozleyip sonramı icini koyup fırına veriosunuz. ben dun yaptım ama kızartarak yapıorum

bide benim ii azeri bi arkadasım var eski isyerinden evimizede gelip gider bekar neyse baska turk sirketine gecti ordada yemekler dısardan anlasmalı lokantadan geliomus bana dediki gecen sizin turk yemegi geldi yırtık karın ama yiyemedim cok yaglıydı bana bi gulme geldi ne dedim yırtık karın mı diosunuzya badımcandan yapılıo dedi dedim karnı yarık allah seni napmasın :)))

bende bende hem cucuklu hemde karısık hemde yaglı tostu... yagsız kasarlı tost yemekten bıktımm

bak şimdi sen diyince hatırladııım, öyle demişlerdi evet...
yayancılayyyyyy, kandıyıkcılayyyy :dilcikar:

kısmet konusu da aynen öyle, senin kısmetinde varsa norraa, hiç bir kul engelleyemez....

emzirirken sucuk serbest miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????? delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…