Selam Güzel Anneler,
Biz henüz doktordan geldik. Bebişim 2.104 gr.olmuş. Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Artık bu haftadan sonra akciğer geliştirici ilaca da gerek yok dedi doktorumuz. Muhtemelen 37'de alırım dedi. 17 Temmuz'a kendini hazırla dedi. Yani Yengeç grubu olacak benim kızım. Oysa erken gelmeseydi Aslan olacaktı. Ben Aslan olmasını istiyordum. Aslında 1 hafta daha bekleyebilsek, ama doktorlar da riske atmak istemiyor.
Neyse Sağlıklı olsun da kuzum. Şimdi biraz rahatladım sayılır. Çünkü küvöze girmesini istemiyordum. Gene de gerek duyulabilirmiş. İnşallah gerek olmaz ve sağlıklı bir şekilde gelirbebişim ve bebişlerimiz inşallah hepimizin.
Sizleri seviyorum güzel anneler.
İyi ki varsınız...
benim de rahim tersliğim vardı ya, demişti bi ara dr. ama es geçmişim... o zamn benim de mi geçmiycekkk mafoldumben
Selam Güzel Anneler,
Biz henüz doktordan geldik. Bebişim 2.104 gr.olmuş. Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Artık bu haftadan sonra akciğer geliştirici ilaca da gerek yok dedi doktorumuz. Muhtemelen 37'de alırım dedi. 17 Temmuz'a kendini hazırla dedi. Yani Yengeç grubu olacak benim kızım. Oysa erken gelmeseydi Aslan olacaktı. Ben Aslan olmasını istiyordum. Aslında 1 hafta daha bekleyebilsek, ama doktorlar da riske atmak istemiyor.
Neyse Sağlıklı olsun da kuzum. Şimdi biraz rahatladım sayılır. Çünkü küvöze girmesini istemiyordum. Gene de gerek duyulabilirmiş. İnşallah gerek olmaz ve sağlıklı bir şekilde gelirbebişim ve bebişlerimiz inşallah hepimizin.
İyi ki varsınız...
ben kabul ettimmmmbenim ne az arkadaşım varmış bea, ekliyorum denk geldikçe, kabul ederseniz sevünüürüm :)
oo ne çok muzocu varmış demekki tek sapık ben diilmişimben üniversite 1 deyken yurtta kalıyorduk yurdun en alt katı çizim odasıydı ama orada bile gürültü olurdu ben de gece 12 den sonra walkman ı alıp inerdim aşağıya ve muzoyu dinlerdim kendi kendime çizim yaparken gülerdim
:
neyse benden rapor istemisti hazirlayip vereyim daha fazla kafami utulemesin, burdayim, ara ara sizi okurum kizlar
iyiki varsiniz, biraz rahatladim paylasinca...
gypsyesra, behiyeesen+, Ebruska+, Elta, evriş+, fasulyeko+, gyzmo, irem34+, jenny_sh+, kacakkedi, kayra42+, keops35+, mentes, mercimekim+, milkshake, norraa+
bende teftiş edeyim liste kalabalıkkkk
şöle söliyim..gebelikte normal haline dönüceğini duymuştum, hatta artık regl sancım da olmıycak demekki diyodum..çünkü dr.um ''rahmin ters olduğu için kan akışı zor oluyor, bu yüzden de sancılı geçiriyosun bu dönemi'' demişti..hamile kalır kalmaz bu dr.uma sordum '' gebelikle birlikte normal halini alıyor rahmin fakat doğumdan sonra ilk haline geri dönüyor, bu doğuştan olan bişi'' dedi..''e bu durumda da regl sancında bi değişim olmıycak '' demişti..üzgünüm..
ben kabul ettimmmm
oo ne çok muzocu varmış demekki tek sapık ben diilmişim
:roflol:
gypsyesra, behiyeesen+, Ebruska+, Elta, evriş+, fasulyeko+, gyzmo, irem34+, jenny_sh+, kacakkedi, kayra42+, keops35+, mentes, mercimekim+, milkshake, norraa+
bende teftiş edeyim liste kalabalıkkkk
kafamçokkarıştı yumurta bu sıcakta yenir mi yaw, ben hiç yemiyorum. Süt de içmiyorum.Saydıklarını neredeyse hiç yemiyorum. mafoldumben İyi b..k ediyorsun deyin bana. Ama içim hiç almıyor. Bol bol meyve, soğuk karpuz ve peynir, sucuk.., bir de badem atıştırıyorum. Canım başka da bişey istemiyor. Yalnız bu son ayda bebişler bol bol yağ depoluyorlarmış. Onun için de kırmızı et yememizi öneriyorlar. Kendimi zorlayarak sote mote yapmaya çalıştım dün. Kırmızı et yemeye alışın kızlar.
Sıcak diye yumurta yemeyip sucuk mu yiyorsun? :1shok:
Salam,sucuk, pastırma hamilelere yasak ama.
Ben hiç salam, pastırma yemedim hamileliğim boyunca. Sucuktansa özenmemek için sadece tattım o kadar.
çok adet ağrısı çekenlere doğumdan sonra geçer, kanallar genişliyor ve bu tür ağrılar azalıyor falan derler... doğru mu acaba? belki de azalır ağrılarımız bebişlerden sonra... :uhm:
kızlar gülben erken ikizlerinden birinin adını ARES koymuş..... şimdi netten araştırdım yunan tanrısının ismiymiş ama kötü bir tanrı kana susamış savaş yanlısı bir tanrıymış.... diğerinin adınıda GÜNEY koymuş.....
Selam Güzel Anneler,
İyi ki varsınız...
kafamçokkarıştı yumurta bu sıcakta yenir mi yaw, ben hiç yemiyorum. Süt de içmiyorum.Saydıklarını neredeyse hiç yemiyorum. mafoldumben İyi b..k ediyorsun deyin bana. Ama içim hiç almıyor. Bol bol meyve, soğuk karpuz ve peynir, sucuk.., bir de badem atıştırıyorum. Canım başka da bişey istemiyor. Yalnız bu son ayda bebişler bol bol yağ depoluyorlarmış. Onun için de kırmızı et yememizi öneriyorlar. Kendimi zorlayarak sote mote yapmaya çalıştım dün. Kırmızı et yemeye alışın kızlar.
Sıcak diye yumurta yemeyip sucuk mu yiyorsun? :1shok:
Salam,sucuk, pastırma hamilelere yasak ama.
Ben hiç salam, pastırma yemedim hamileliğim boyunca. Sucuktansa özenmemek için sadece tattım o kadar.
bende benim fotolar için güzel yorum yapanlara çook tşk ederim koca göbeğime güldüğünüzü çaktırmadınızzz ayrıca tşkler opuyorumnanaktan
:
yumurtayı çok severim bir oturuşta 2 tane yerim
sucuk konusuna gelince doğum yaptıktan sonra 1 kangal sucuk eşiliğinde 1 lt light cola yı tek başıma yemek içmek istiyorum hele de bu sıcaklarda ne güzel olurdu
sucuklu tostu da özledimmmmmcokacimcoook
yalan o yalandır kesin bana evlenince gecer demislerdi ama gecmedi :) genc kızken oyle evlenince boyle kandırıolar demekki
NORRAMM su akar yatagını bulur bosver sen onları senin kısmetinde varsa o sozlesme istedikleri kadat tehdit etsinler salla
yumurtayı çok severim bir oturuşta 2 tane yerim
sucuk konusuna gelince doğum yaptıktan sonra 1 kangal sucuk eşiliğinde 1 lt light cola yı tek başıma yemek içmek istiyorum hele de bu sıcaklarda ne güzel olurdu
sucuklu tostu da özledimmmmmcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?