kafamçokkarıştı yumurta bu sıcakta yenir mi yaw, ben hiç yemiyorum. Süt de içmiyorum.Saydıklarını neredeyse hiç yemiyorum. mafoldumben İyi b..k ediyorsun deyin bana. Ama içim hiç almıyor. Bol bol meyve, soğuk karpuz ve peynir, sucuk.., bir de badem atıştırıyorum. Canım başka da bişey istemiyor. Yalnız bu son ayda bebişler bol bol yağ depoluyorlarmış. Onun için de kırmızı et yememizi öneriyorlar. Kendimi zorlayarak sote mote yapmaya çalıştım dün. Kırmızı et yemeye alışın kızlar.
Sıcak diye yumurta yemeyip sucuk mu yiyorsun? :1shok:
Salam,sucuk, pastırma hamilelere yasak ama.
Ben hiç salam, pastırma yemedim hamileliğim boyunca. Sucuktansa özenmemek için sadece tattım o kadar.
:lepi:tekmil verelim mi?sağ baştan da sayabiliriz. hihoyyyt
o an kaçmışındır cicimhani ben? :mymeka:
:
ay serbest olur inşallahhhhhemzirirken sucuk serbest miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????? delikafadulden
bak şimdi sen diyince hatırladııım, öyle demişlerdi evet...
emzirirken sucuk serbest miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????? delikafadulden
yırtık karın..:))) hehe o da güzelmiş
katkı maddeli olduğu için yenmemeli diye biliyorum..ama benim kayınvalidemler kendileri yapıyolar..ondan yiycemm..kaydirigubbakcemile2
ya belki bebege acı gitmesin diedir ama bilmiom emzirirken yeriz arada bea hacım
hadi be hacım yapalım bi guzellik kendimize
e o zaman kayınvalidesi sucuk yapamayanlar ne yiyecek ?? mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yapanlar yapamayanlara gönderecek...sen mahfolma, kıyamam.:teselli:
ya belki bebege acı gitmesin diedir ama bilmiom emzirirken yeriz arada bea hacım
hadi be hacım yapalım bi guzellik kendimize
ne desen yapar okızlar gülben erken ikizlerinden birinin adını ARES koymuş..... şimdi netten araştırdım yunan tanrısının ismiymiş ama kötü bir tanrı kana susamış savaş yanlısı bir tanrıymış.... diğerinin adınıda GÜNEY koymuş.....
çok sevindim canım..allah daha iyi etsin.Selam Güzel Anneler,
Biz henüz doktordan geldik. Bebişim 2.104 gr.olmuş. Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Artık bu haftadan sonra akciğer geliştirici ilaca da gerek yok dedi doktorumuz. Muhtemelen 37'de alırım dedi. 17 Temmuz'a kendini hazırla dedi. Yani Yengeç grubu olacak benim kızım. Oysa erken gelmeseydi Aslan olacaktı. Ben Aslan olmasını istiyordum. Aslında 1 hafta daha bekleyebilsek, ama doktorlar da riske atmak istemiyor.
Neyse Sağlıklı olsun da kuzum. Şimdi biraz rahatladım sayılır. Çünkü küvöze girmesini istemiyordum. Gene de gerek duyulabilirmiş. ınşallah gerek olmaz ve sağlıklı bir şekilde gelirbebişim ve bebişlerimiz inşallah hepimizin.
Sizleri seviyorum güzel anneler.
ıyi ki varsınız...
önce dıştan biraz zytinyağla sonra fırına ver..benim fırın biraz ağır 1,5 saat sürdü..belki daha fazlacanım, sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine... yengeç de çok güzel bi burç...
ben de fırında közliyeyim diyorum bugün, kaç saat sürdü didom?
kıyamazıııımmmmbi insana ayni anda 1 milyon tane is ve uyaran verilirse, hangisine odaklanabilir???adamin ingilizce maillerini bile ben yaziyorum yada duzenliyorum..ama nedense onlar mesaiden sayilmiyor..tam bisey uzerinde calisiyorum aa su var, aa bu da var; aa sunuda yapalim,eee yeter ama bende insanim bilgisayar degilki((2 tane elim, bi tane beynim var...1 aydir kongreyle ugrastiriyor, tum yazismalar, v.s..bana 1 ay onceki calismanin raporu icin firca atiyor, sonuclar niye boyleymis, ya ben degistirememki soonuc pozitif degilse degil, bu benim sucum degilki...
görmedim..geliyor mu acaba? pazara bakayımkayısıyı fazla kaçırdım sanırım wcden çıkamıyorummm
didooo sizin oraya malatyadan kayısı geliyomuu
babam antepten gelirken kayısı getirmiş bana mişmiş deriz hatta bal gibi
oralarada geliyodur güzel kayısı
yukarı yazdım..alacalı soyop bir kaç yerinden çatalla delip zeytinyağına buluyorum tepsiye dizip fırına veriyorum.yumuşayıp karınları yarılacak kıvama gelince çıkarıyorum.yarıp malzemeyi koyuyorum.sonra salçalı sosunu tepsiye döküyorum fırna tekrar.ya da rtencerede pişiriyorum..çok yumuş ve hafif oluyor.patlıcan kızarırıken çok yağ çekiyor ve çok sıçrıyorkızlar ne ara yaptınız karnıyarık muhabbeti yakalayamdım alıntıdan gordumde kızartmadan kozleyip sonramı icini koyup fırına veriosunuz. ben dun yaptım ama kızartarak yapıorum
bide benim ii azeri bi arkadasım var eski isyerinden evimizede gelip gider bekar neyse baska turk sirketine gecti ordada yemekler dısardan anlasmalı lokantadan geliomus bana dediki gecen sizin turk yemegi geldi yırtık karın ama yiyemedim cok yaglıydı bana bi gulme geldi ne dedim yırtık karın mı diosunuzya badımcandan yapılıo dedi dedim karnı yarık allah seni napmasın :)))
yani zorla dedittireceksin..edeb ya hüüü diyorum kendimee o zaman kayınvalidesi sucuk yapamayanlar ne yiyecek ?? mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bence de baharatlı olması da etkendir..şu halimize bakın yaa..
önce dıştan biraz zytinyağla sonra fırına ver..benim fırın biraz ağır 1,5 saat sürdü..belki daha fazla
kıyamazıııımmmm
görmedim..geliyor mu acaba? pazara bakayım
yukarı yazdım..alacalı soyop bir kaç yerinden çatalla delip zeytinyağına buluyorum tepsiye dizip fırına veriyorum.yumuşayıp karınları yarılacak kıvama gelince çıkarıyorum.yarıp malzemeyi koyuyorum.sonra salçalı sosunu tepsiye döküyorum fırna tekrar.ya da rtencerede pişiriyorum..çok yumuş ve hafif oluyor.patlıcan kızarırıken çok yağ çekiyor ve çok sıçrıyor
yani zorla dedittireceksin..edeb ya hüüü diyorum kendime
Dide sen patlıcan közlemeyi de mi fırında yapıyosun? ocakta yapıyorum çok kirleniyo heryer, daha temiz bir yolu olmalı, közleme tavaları varmış ondan mı almalı acaba
5 dk önce eşimin bir arkadaşı uğradı - eşi doğum yapmış (hamile olduğunu bile bilmiyordum ) tarihi ağustosun başıymış ama 4 gün önce tansiyon kaldırmış erken doğum yapmış Bebek 1650 doğmuş kuvoze almışlar şu an 1500 kiloymuş (kilosu düşmüş nedense - öyle mi oluyo acaba) emmeye bi alışsa çıkaracklar kuvozden diyo
Sanırım eşi son günlerde biraz fazla sıcakların altında gezmiş - öyle diyo söyledim dinlemedi pazara gitti hep diyo - aman kızlar dikkat edelim - hiç istemiyorum böyle sürprizler
5 dk önce eşimin bir arkadaşı uğradı - eşi doğum yapmış (hamile olduğunu bile bilmiyordum ) tarihi ağustosun başıymış ama 4 gün önce tansiyon kaldırmış erken doğum yapmış Bebek 1650 doğmuş kuvoze almışlar şu an 1500 kiloymuş (kilosu düşmüş nedense - öyle mi oluyo acaba) emmeye bi alışsa çıkaracklar kuvozden diyo
Sanırım eşi son günlerde biraz fazla sıcakların altında gezmiş - öyle diyo söyledim dinlemedi pazara gitti hep diyo - aman kızlar dikkat edelim - hiç istemiyorum böyle sürprizler
dide aman ha tut dilini soyleme o sihirli kelimeyi :)
Dide sen patlıcan közlemeyi de mi fırında yapıyosun? ocakta yapıyorum çok kirleniyo heryer, daha temiz bir yolu olmalı, közleme tavaları varmış ondan mı almalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?