2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende yemedim ama normalde ikisinide sevmem ondan yemedim
bide burda zaten helal bulmak zor
ama trde olsam sosis yedigim kadar sucukta yerdim

bak şimdi sen diyince hatırladııım, öyle demişlerdi evet...

emzirirken sucuk serbest miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????? delikafadulden

katkı maddeli olduğu için yenmemeli diye biliyorum..ama benim kayınvalidemler kendileri yapıyolar..ondan yiycemm..kaydirigubbakcemile2

ya belki bebege acı gitmesin diedir ama bilmiom emzirirken yeriz arada bea hacım
hadi be hacım yapalım bi guzellik kendimize

ne desen yapar o
çok sevindim canım..allah daha iyi etsin.
canım, sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine... yengeç de çok güzel bi burç...

ben de fırında közliyeyim diyorum bugün, kaç saat sürdü didom?
önce dıştan biraz zytinyağla sonra fırına ver..benim fırın biraz ağır 1,5 saat sürdü..belki daha fazla
kıyamazıııımmmm
görmedim..geliyor mu acaba? pazara bakayım
yukarı yazdım..alacalı soyop bir kaç yerinden çatalla delip zeytinyağına buluyorum tepsiye dizip fırına veriyorum.yumuşayıp karınları yarılacak kıvama gelince çıkarıyorum.yarıp malzemeyi koyuyorum.sonra salçalı sosunu tepsiye döküyorum fırna tekrar.ya da rtencerede pişiriyorum..çok yumuş ve hafif oluyor.patlıcan kızarırıken çok yağ çekiyor ve çok sıçrıyor
e o zaman kayınvalidesi sucuk yapamayanlar ne yiyecek ?? mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yani zorla dedittireceksin..edeb ya hüüü diyorum kendime

patlıcan olayı anlaşılmıştır...

dime dime ayıp... tahrik ettim sanırım... sositososito

5 dk önce eşimin bir arkadaşı uğradı - eşi doğum yapmış (hamile olduğunu bile bilmiyordum ) tarihi ağustosun başıymış ama 4 gün önce tansiyon kaldırmış erken doğum yapmış Bebek 1650 doğmuş kuvoze almışlar şu an 1500 kiloymuş (kilosu düşmüş nedense - öyle mi oluyo acaba) emmeye bi alışsa çıkaracklar kuvozden diyo
Sanırım eşi son günlerde biraz fazla sıcakların altında gezmiş - öyle diyo söyledim dinlemedi pazara gitti hep diyo - aman kızlar dikkat edelim - hiç istemiyorum böyle sürprizler

Dide sen patlıcan közlemeyi de mi fırında yapıyosun? ocakta yapıyorum çok kirleniyo heryer, daha temiz bir yolu olmalı, közleme tavaları varmış ondan mı almalı acaba

jenny benim bi arkadasımında bebegi 1700 du 1 ay dolmadan yuksek tansiyondan aldılar bebek 1650 kuvozde yani o sislikmis 1 ay oncesi tansiyondan olan sislik. boyle vakalar oluyo , ozaman bizde aynı haftalardaydık yazmadım kimseyi germemek icin ama yasar sanırım artık cok ilerledi teknoloji Allah yuzlerine baksın evlatlarının sende uzulme simdi stres yaparsın hemen

Dide sen patlıcan közlemeyi de mi fırında yapıyosun? ocakta yapıyorum çok kirleniyo heryer, daha temiz bir yolu olmalı, közleme tavaları varmış ondan mı almalı acaba

bende ocakta yapıorum ama fırındakinden daha guzel oluyo. mikrodalgadada kozlenio begendi filan yapcaksam mikroda kozluyodum istanbulda vardı burda yok ama salaa yapcaksam kesinlikle ocakta, kirmir takmıorum lezzeti cok guzel oluyo ocakta

canım inşallah tez zamanda çıkar küvezden.... ama büyüklerimizde hep öyle derken çocuk doğunca 100-200 gr gidermiş kilosundan şişliği indi derler halk arasında yani bildiğim kadarıyla normal birşey bebeğin kilosunda çok az bir düşüş olması....evet arkadaşım çok dikkat etmemiz lazım aslında ama bazen mecbur kalıyoruz hele bizler bu sıcaklarda işe git gel bi koşturmaca inşallah bütün bebişler vaktinde gelirler:Saruboceq:

evetd oğum sonrası kilo çok az düşebilirmişi bebişlerde.

dide aman ha tut dilini soyleme o sihirli kelimeyi :)

:))

fırında da közleniyor diyorlar, deneyeceğim kısmetse bugün... ocak batıyor evet...

herkesin canı patlıcan mı çekti ne bugün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…