2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

şebnemmm gözünaydn canım bebişin iyi olmasına sevindim
seninle daha uzun kalıcak olmasına ayrıca sevindimmm

canım, sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine... Yengeç de çok güzel bi burç...

Ben de fırında közliyeyim diyorum bugün, kaç saat sürdü didom?

sebnemcim gozun aydin cok sevindim bebisine, koca bii masallah..
Serapta doktordan gelmis sanirim, onada masallahh..
Ay baska unuttugum yoktur insallah, kafam kazan gibi minnoslar..
Doktora gidiceklerde iyi haberlerle gelsin..

hepiniz çoooookkkkk sağolun arkadaşlar...
Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gerçekten heyecanlanmamak mümkün değil.
Korkmaya başlamadım desem yalan olur...

Dide sen patlıcan közlemeyi de mi fırında yapıyosun? ocakta yapıyorum çok kirleniyo heryer, daha temiz bir yolu olmalı, közleme tavaları varmış ondan mı almalı acaba

canım ben ocakta hiç denemedim ama yemekteyizde görmüştüm orda ocakta alüminyum folyaya sarıp yapıyorlardı bi deneyelim bakalım nasıl olacak hem ocak batmaz.... yemekteyizdekilerin anlattıklarına göre eğer folyaya sararsak iste olmuyormuş ocaktan ben onların yalancısıyım:kedi:

ya aslında üzülmedim -çünkü bu arkadaşın ( yani bebeğin babası) morali çok iyidi sakindi - demek ki durum normal seyrediyo artı doktor da benim doktorummuş - okadar güzel şeyler söyledi ki işte çok ilgili diyo - vazifesi olmamasına rağmen günde defalarca bebeyi görmeye gidiyomuş - içime su serpildi
dediğim gibi üzülmedim de eteklerim tutuştu açıkçası

sıcakta çıkıyoruz hepimiz farklı farklı sebeplerden - annem her gün bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyo - işlerini sabah hallet sıcağa kalma diye - kızmaya başladım ben sanki bilmiyorum gibi ama kadın haklı - ki benim de tansiyonum ara sıra fırlıyo sebepsiz

o değil de ufacık umutlarım vardı 2-3 gün sahile gideriz diye - herşey suya düştü - arkadaşı gidince Aydın bana aynen şöyle : duy bak millet evinde dururken doğuma gidiyo acil sen sahil diyosun - bişey olacak ben o panikle nasıl araba sürecem buraya kadar dedi - veeee sahil defteri kapandı of ya of

merhaba kızlar yine kaynatmışsınız muhabbet almış başını gitmiş ama benim misafirim var arada girebilidm kısacada göz atabildim
bu gün bi ara çarşıya çıkabildik bende arada oğlumun havlusunu yine bikaç ağzı bezini aldım kendime birtane daha emzirme body si aldım geçen akşamda koçişimle nivea atta çantasını aldık mini biberonumuzu aldık bi ara eklerim

hayırlı olsun defne üle güle kullanın sende kurtardın kaydirigubbakcemile5
kizlar istifa edicem artik, dayanicak gucum kalmadi bu manyak insanlarla ugrasmaktan, allahim sabir ver diyorum baska bisi demiyorum,bu gerizekali sefe beddu adicem sonunda, kabul olucak bu halimle, o olucak yani...sabah sabah yine aglatti beni((
allah yardımcın olsun anlayışsız insanlarla çalışmak zordur kendini üzme nurdan
karnımda davul gibi gergin bu gunlerde buyume asamasında galiba yine suruom kremleri ama dokunuca cok gergin sizdede varmı bide sırt agrısı basladı bikac gundur
evet evet var a.s
eşin doğru söylemiş buda benden seni üzenlere olsun Çok üzgünüm çoook

maşallah bebeğine canım çok şükür herşeyin yolunda olması çok güzel inşalah gerek olmıyacak korkma canım hepimiz duacınızız ilk güzel habreler senden olucak hadi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Canan'cığım,
ınşallah kısa zamanda sağlıklı bi şekilde küvözden çıkar yavrucak.
Bu olayın (doktorun açısından) sana moral vermesine de ayrıca sevindim. Boşver sahili de, bebişin sağlıkla kavuşsun sana daha çoooook gidersiniz elbet.
Bak ben nerdeyse tüm hamileliğim boyunca evdeydim, hep tek başıma yattım. Bir tek bebiş için arabayla çarşıya (o da günde sadece 1 dükkana) gidip geliyordum. Onlar da bitti hazırlıklar yani çok şükür.
Benim de içim gidiyor aslında. Şurda 22 günüm kaldı. Karnımı gere gere gezeyim tozayım, hamileliğimin tadını çıkarayım. Ama nasıl bir sabır ve nasıl bir güçtür bilemiyorum. Gezmeyi tozmayı çok seven beni bile eve mahkum ediyor.
Veeeeee benim bu duruma GIK'ım bile çıkmıyor.

patlıcanı mngalda közlüyoruz salata için.karnı yarık için yağlı olarak fırında nokta.

alüm,nyum folyo yasakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!! aman haa

gözünü sevim korkma bizi de korkutacan - bellki ki başı sen tutacaksın bize de moral vermek sana düşüyo
herşey super geçecek canım sen içini ferah tut yeter ki

Haklısın, ama insanın elinde değil işte. Düşündükçe yüreğim kıpır kıpır oluyo valla...
Ama sizlerin de dualarınız sayesinde güzeeeeell bir açılış yapabiliriz inşallah...
Birbirimize çok güzel moral olduğumuza ve dualarımızın gücüne inanıyorum.

Hepimize sağlıklı doğumlar inşallah...
İnşallah Allah Bebişlerimizin bakımı, beslenmesi konularını paylaşacağımız günleri de gösterir.a.s.

patlıcanı mngalda közlüyoruz salata için.karnı yarık için yağlı olarak fırında nokta.

Zaten patlıcan dediğin mangalda közlenir beee... Ne fırın, ne ocak aynı tadı - kokuyu vermiyo! İlla da kanserojen derim :))

Bu arada, çok şükür KLİMAM TAKILIYOOOORRRRR :sm_cool: :sm_cool: Elveda ter, koku, günde 5 kere duş falan fıstık...

EVRİM benim siparişler henüz yola çıkmadı, "hala sipariş verebilirsin" anlamında dedim, sen ne yaptın diye. Seç - beğen, pazartesi arayıp gönderin diyelim?

Gözün aydın kaydirigubbakcemile5
Ne güzel yengeç olsun, ben de yengecim, 16 Temmuz.

37'de çoook büyük olasılıkla normal bir bebek olur bence. Hiç merak etme.

Benim kızımı doyurmam gerek güzel annalar, bugün doktora gidince saatlerimiz karıştı.
Acıktı bizim vatandaş. Görüşmek üzere...

Bugün evde temizlik vardı, bitti çok şükür. zemuszemus
Camlar, balkonlar her yer cici oldu. 2 Haftadır toz içindeydi ev ııyyhhh.

Eve merdiven alamadık.Kızımın odasının duvarlarını sildirmek istiyorum.Kocişim merdiven beğenemiyor illa ki katlanınca sandalye olanından alacakmışız.

bizim oralardada balcan derlerrr
ağzıma sürmem tadını bilmem yemeedğim nadir sebzelerden biridirr
çok ilginçki herkes çok sever ben yiyemem patlıcannn hiçbi şekildeee

benim de ağızmın tavanı kabarır patlıcandan günlerce bişey yiyemiyorum sonra - alerjimim neyim bilmiyorum

Gözün aydın kaydirigubbakcemile5
Ne güzel yengeç olsun, ben de yengecim, 16 Temmuz.

37'de çoook büyük olasılıkla normal bir bebek olur bence. Hiç merak etme.

Öyle miii. Sen de mi Yengeç'sin. Yaaa hiç yengeç arkadaşım yok, o yüzden bana uzak bi burç gelmiştir hep.
Ama sana başından beri içim ısınmıştı. Çok tatlısın sen yaaa...
Eğer Yengeç burcunun özelliklerini burdan yazabilirsen çok sevinirim doğrusu.
(Şimdi kızımı doyurmaya gidiyorum, malum gebelik şekerinden dolayı çok fazla bile bekledim. Belli saatler arası mutlaka yemem gerekiyor ama hep saatini geçiriyorum malesef.)
Gelince okurum büyük bi zevkle.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…