ya çok çok sevındım.. Ne kadar güzel bir haber.. Bence de kuvoze gerek kalmayacak.. Kılosu cok ıyı.. Harıkasın sebnem.. Tum bu zorluklara karsı evladına ne güzel baktın yaa.. Helal olsun sana.. Onunde sapka cıkartırımm senın. ınan cok mutlu oldum bu güzel habere.. Allahım daim etsin insallahhhh sonuna kadar.
şebnemmm gözünaydn canım bebişin iyi olmasına sevindim
seninle daha uzun kalıcak olmasına ayrıca sevindimmm
canım, sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine... Yengeç de çok güzel bi burç...
Ben de fırında közliyeyim diyorum bugün, kaç saat sürdü didom?
ben üniversite 1 deyken yurtta kalıyorduk yurdun en alt katı çizim odasıydı ama orada bile gürültü olurdu ben de gece 12 den sonra walkman ı alıp inerdim aşağıya ve muzoyu dinlerdim kendi kendime çizim yaparken gülerdim
süpersin hem sen hem de bebişin maşallah yengeç olsun sağlıklı olsunlar yeterki:lepi:
sebnemcim gozun aydin cok sevindim bebisine, koca bii masallah..
Serapta doktordan gelmis sanirim, onada masallahh..
Ay baska unuttugum yoktur insallah, kafam kazan gibi minnoslar..
Doktora gidiceklerde iyi haberlerle gelsin..
ohhh ne güzel canım güzel haberlerle dönmüşsün gözün aydın... 37. Hafta gayet iyi bir hafta zaten 36. Dan sonra doğanlar için prematüre gözüyle bakılmıyor..... Boşver canım burçları evlatlarımız sağlıklı olsunlarda ha aslan olmuş ha yengeç ne farkeder.... Inşallah allahın izniyle küvezde müvezde kalmaz sıkma sen canını allahın izniyle herşey güzel olacak gününde doğupta küvezde kalan bebekler var herşeyin hayırlısı.... Bizimkiler artık epey büyüdüler maşallah hiçbirşeye gerek kalmayacak sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak artık kalan 22 günün tadını çıkart:lepi:
şebnem,gözün aydın.
Ben,doktorum yıllık izinde olduğu için bu ay gidemedim.(dün çalışabilir raporu alabilmek için uyduruk bir hastanenin uyduruk bir doktoruna muayene oldum) o yüzden sizden iyi haber geldikçe kendimmiş gibi seviniyorum.iyi haberlerimiz hiç bitmesin...
yalan o yalandır kesin bana evlenince gecer demislerdi ama gecmedi :) genc kızken oyle evlenince boyle kandırıolar demekki
aras koysaymıs keske bende okudum ama anlamını bilmiodum anlamı cok kotu yazık cocuga
cok ama cokkkk sevindim canım hadi hayırlısı masallah az kaldı ilk doguranımız sen olcaksın bence 2700 ve ustu dogma oranı yuksek
norramm su akar yatagını bulur bosver sen onları senin kısmetinde varsa o sozlesme istedikleri kadat tehdit etsinler salla
ne desen yapar o
çok sevindim canım..allah daha iyi etsin.
önce dıştan biraz zytinyağla sonra fırına ver..benim fırın biraz ağır 1,5 saat sürdü..belki daha fazla
kıyamazıııımmmm
görmedim..geliyor mu acaba? Pazara bakayım
yukarı yazdım..alacalı soyop bir kaç yerinden çatalla delip zeytinyağına buluyorum tepsiye dizip fırına veriyorum.yumuşayıp karınları yarılacak kıvama gelince çıkarıyorum.yarıp malzemeyi koyuyorum.sonra salçalı sosunu tepsiye döküyorum fırna tekrar.ya da rtencerede pişiriyorum..çok yumuş ve hafif oluyor.patlıcan kızarırıken çok yağ çekiyor ve çok sıçrıyor
yani zorla dedittireceksin..edeb ya hüüü diyorum kendime
hepiniz çoooookkkkk sağolun arkadaşlar...
Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gerçekten heyecanlanmamak mümkün değil.
Korkmaya başlamadım desem yalan olur...