alüm,nyum folyo yasakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!! aman haa
kalkıp kendime cekiduzen verdim azonce biraz kendime geldim adam hergun halasını gormekten benden soguyacak :)))))))) halası sanacak beni korkarım
5 dk önce eşimin bir arkadaşı uğradı - eşi doğum yapmış (hamile olduğunu bile bilmiyordum ) tarihi ağustosun başıymış ama 4 gün önce tansiyon kaldırmış erken doğum yapmış Bebek 1650 doğmuş kuvoze almışlar şu an 1500 kiloymuş (kilosu düşmüş nedense - öyle mi oluyo acaba) emmeye bi alışsa çıkaracklar kuvozden diyo
Sanırım eşi son günlerde biraz fazla sıcakların altında gezmiş - öyle diyo söyledim dinlemedi pazara gitti hep diyo - aman kızlar dikkat edelim - hiç istemiyorum böyle sürprizler
Çok haklısın. Alüminyum folyoyu sakın fırın, ocak gibi sıcak ortamlarda kullanmayın.
Erken yaşta bunayabilirsiniz vücudunuzda biriken Al iyonları yüzünden.
Öyle miii. Sen de mi Yengeç'sin. Yaaa hiç yengeç arkadaşım yok, o yüzden bana uzak bi burç gelmiştir hep.
Ama sana başından beri içim ısınmıştı. Çok tatlısın sen yaaa...
Eğer Yengeç burcunun özelliklerini burdan yazabilirsen çok sevinirim doğrusu.(Şimdi kızımı doyurmaya gidiyorum, malum gebelik şekerinden dolayı çok fazla bile bekledim. Belli saatler arası mutlaka yemem gerekiyor ama hep saatini geçiriyorum malesef.)
Gelince okurum büyük bi zevkle.a.s.
hadi ya - ben keki pişirirken kullanıyorum üstü yanmasın diye - çokmu zararlı :S
jenny sen bankaya gidip geldinmi :)
elta ismin nedir
nickini görünce elti diyesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?