2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben olmasa aramam patlıcanı ama emrah cok sever o sebepten butun patlıcan yemeklerini ii yapmak durumundayım yani yaparım efendim beklerim :)) ama 100 sene olmasa 100 sene aramam yani :)

o değil de ufacık umutlarım vardı 2-3 gün sahile gideriz diye - herşey suya düştü - arkadaşı gidince Aydın bana aynen şöyle : duy bak millet evinde dururken doğuma gidiyo acil sen sahil diyosun - bişey olacak ben o panikle nasıl araba sürecem buraya kadar dedi - veeee sahil defteri kapandı of ya of[/QUOTE]

Üzüldüğün şeye bak.Kızın gelsin de beraber gidersiniz.

Ben hamile kaldığımda Japonya'daydım.Bulantılarımın en yoğun olduğu dönemde çok uzun uçak yolculuğu yapıp (tokyo-seul, seul-paris, paris- istanbul) evime dönmem gerekiyordu. Off o kadar stres olmuştum ki doğru düzgün birşey yiyemiyordum.Günde 7-8 kez kusmaya başlamıştım ve o halde tek başıma yola çıktım.

Dedim ki bir evime gideyim bebeğim doğana kadar hiç ayrılmayacağım evden.
İnsanın evi gibisi yok vallahi.Çok mutluyum evimde olmaktan.
Gezmeye çok alışkın olduğumuz halde hiç Bursa'dan ayrılmadık.
Kocişe fenalık geldi artık, 1 aylık olsun kızımız gideceğiz buralardan diyor.

kalkıp kendime cekiduzen verdim azonce biraz kendime geldim adam hergun halasını gormekten benden soguyacak :)))))))) halası sanacak beni korkarım

Umarım kısa sürede toparlanır bebecik.
Bebekler doğum kilolarından birakaç yüz gram kaybediyorlar ilk bir iki gün içinde.Ödemle doğuyorlar.
İyi beslenebilirlerse de 10-15 günde doğum kilolarına kavuşuyorlar.

selam kızlar.adanaya ailemin yanına gitmeme az kaldı.cuma önce doktora gideceğim.doğum iznine ayrılıp adanaya gideceğim.ailemin evinde pc yok.çok sık giremeyeceğim.ama ara ara sizleri bilgilendirmeye çalışacağım

aaaa
şebnemmm
bizim yengeçlerimiz varr zaten
en biricik yengecimiz evrimdir
başka yengeçlerimizde varrr

helincimmm hadi az kaldı ya ailene kavusmana coksevindimmm insallah hersey yolunda olur. eger msne giremezsen iletisim bilgini evrise verde arada msj filan atarsın bilgi alırız tombis bebisten:) biran once cuma olsun istiyosundur sen kesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…