2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi
neyse kızımın gelişmesi gayet güzelmiş 2.100 gr olmuş tam32+5 günlük ama ters geliyor dedi dr sonra odasında dogumu ve ücretini konuştuk hemşire 3 sefer tansiyonumu ölçtü çok yüksekti 14 10 dr hep böyle oldugunu söyledim hemen ilaç tedavisine başlayalım dedi 15 günde bir görücem seni dedi kontrol altına alınması gerekmiş okey dedim bebegin dönmesi zor ama imkansız degil dedi azda olsa bir ihtimal varmış ama pek ümitli degildi dönmesse bebegi tehlikeye atamam dedi annemde olsun ne gerkiyorsa size bırakırız dedi ücret 1.800 normal veye sezeryan farketmiyor dedi ssk devreye sokucam kullanmak istiyorum dedim ekstradan bir ücret ödermiyim diyede sordum hayır dedi tertemiz dogumunu yapar çıkarsın deyince rahatladım birde sezeryan yada normal olursa diye sorarken o hemen anladı epidural yapıyoruz ama dogum bittikten sonra seni uyutup dinlendirecegiz zaten dei peki sonrasında baş agrısı bel agrısı olurmu dedim hayır dedi kesinlikle beni ve ekibimi her yere sorabilirsin internetten araştırabilirsinde dedi olmaz yani birşey deyince içim rahatladı
dogum haneye ve odalara baktık annemle 5 yıldızlı otel gibi tertemiz orada kendimi çok özel hissettim gerçekten ah şu paranın gözü kör olsun 15 gün sonrasınada randevumu aldım hemen orada yani hastanem ve dr belli kızlar artık özel ege saglık hastanesinde dogum yapacagım konrole gittigimde serzeryan olursa tarihinide belirliyecegiz 35 yada 36 haftadan sonra allahım sag saglim hepimizi kurtarsın

hadi gözün aydın canım - için epey rahatlamıştır herşey belirlenince
bebeğine de maşallah ne güzel ya kilosu iyi beslemişin annesi :)

Teşekkür ederim sen de çok tatlısın opuyorumnanaktan
Aslında benim burçlarla ilgili bildiklerim hep tvden falan duyduklarım.Özel bir merakım yok.
Üniversiteden 2 yakın arkadaşım var, ikisi de yengeçtir.
En tipik özellikleri, çok duygusal, narin ve anaç olmalarıdır.

Netten az bir alıntı yapayım; Yengeç insanı aşırı duygusal, aşırı hassas ve çekingendir. Sert kabuğunun altında derin duygularını saklamaya çalışır. ıkizler nasıl dünyaya düşünceleri ile bağlı ise, Yengeç de duyguları ile bağlıdır. Nazik, sevgi dolu ve koruyucudur. Kırıldığı, rahatsız edilmek ya da duygularından söz etmek istemediği zaman aynı bir Yengeç gibi kabuğuna saklanır. ıyi niyetli, düşünceli davranışlar onu çok etkiler ve eleştirilmekten, alay edilmekten çok korkar. Sadakat ve bağlılığından dolayı bazı koşullara gereğinden çok daha uzun bir süre katlanabilir.

Ben yazılanların çoğuna uyuyorum.
Kızın yengeç olacaksa sen de biraz araştırırsın.
Bakalım benim kızım yengeç mi olacak aslan mı...
Aslan olursa bayağı poh pohlamamız gerekecekmiş öyle diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

ssk devreye girince ne kadara mal oluyormuş ???????????birde benim arkadaşımın abisi orda doğum yaptı odanın kapısına falan süs koyuyolarmış:lepi:

Gözün aydın, haberler çok güzel.
Oh ne güzel içine sinmiş.

selam kızlar sabahtan beri pc açık ama yazamadım canım istemedi.hep okudum.moralim bozuk sıkıldım...sıcak.karnım ağrıyor falan....

başakcım maşallah bebişine...gözün aydın canım...

mucizeeee
o avatardaki senmsin

benüm bebişim :lepi: delü gadın kaydirigubbakcemile

canım döner o daha döner, yani son haftalarda bile dönüyorlarmış, kafa ağır geliyromuş ve aşağı meylediyormuş... içine sinmesine sevindim hastanenin.

aslan ilgi çekmek istermiş öyle duymuştum ben de :)

KAÇAK KEDı;
ne kadar sevindim okuyunca.bende 1 nisandan bu yana erken doğum riskine karşı evdeyim.bilirim zorluğunu ama az kaldı inşallah..yaşadıklarının ödülünü almışsın..ilk ben doğurcam sanıyordum ama benimki bile 20 temmuzdan sonra.liste başı sensin demek.hayırlısı.benim doktorum 35 haftayı bul küveze ihtiyaç olmaz dedi.ha birde 2 kg olsun bebiş dedi.5 gün sonra riskim bitiyor inşallah.herkes güzel hikayeler paylaşsın inşallah buradan.

HELıN demek gidiyorsun ha.bende sözüm ona cuma gidecektim ama doktorum son anda kıvırdı.şimdi 35.haftadan birkaç gün al sorun yoksa gidersin diyor.haftaya git yada gitme diyecek.çok bunaldım bende ama ne çare...

BAŞAK,
Gözün aydın canım. ınsanın içi çok rahatlıyor değil mi?
Belirsizlik insanda tedirginlik yaratıyor.
Sevindim senin adına. Hayırlısı olsun herşeyin...

maşallah kuzuna.gözün aydın canım

bunlar çok güzel haberler canım.37.hafta çok iyi bi hafta.küvöze ihtiyaç olmaz bence.37.hafta doğan bebekler erken doğmuş olmuyor.37.haftadan önce yapılan doğumlar erken doğum sayılıyor.benim oğlumda sanırım yengeç burcu olacak.ne önemei var kaçakkedi burcunun.sağlıklı olsunlar yeter bizim için.

sagol kaçakkedi valla en son gittigim merkezde dişimi çektirecektim kullanılan ilaçlar etkii gelmedi bana düşün birde dogum düşünüyorum orada yok dedim bogulursamda büyük denizde bogulayım artık kesinleşti herşey

Teşekkür ederim canım. Ben aslında 1 hafta daha sonra yani 23-24 Temmuzda alınsın en azından istiyordum. Şimdilik durum böyle, ama herşey yolunda giderse bir hafta sonrası için ısrar etmeyi düşünüyorum. Yani liste başı değişebilir gene de.
Herşeyin hayırlısı olsun bitanem...

ben geldimm öldüm bütün gün dışardaydım allahıma çok şükür oğlumun bezinide aldım bitti tek eksiğimiz TARAKkaydirigubbakcemile3 Sırma saçları için bir türlü tarak bulamadım herşeyini aldım bitti artık tamamiyle hazırız biz ama vaktinde gelsin sıpam tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…