2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yavrunun hakkında hayırlısı olsun.doktor ne derse onu yap canım..inşallah güzelliklerle tamamlayacağız bu süreci...

HELıN'ciğim,
Çok sevindim senin adına. Az kalmış gelmene. Burda hangi doktora gidiyorsun. Doğumunu nerede yapmayı düşünüyorsun. Belli mi?
Annenler Adana'nın neresinde oturuyorlar canım.
Memleketine şimdiden HOŞGELDıNNNNN....

güle güle kullansın sıpan...da sıcak be güzelim akşam üzeri çıksana....

evrim
sana özelden bi mesaj gönderdim canım

Aldım kuzum..cevapladım.. seve seve..

aaaa
şebnemmm
bizim yengeçlerimiz varr zaten
en biricik yengecimiz evrimdir
başka yengeçlerimizde varrr

Yengecin yesin senii.. :)) dun aksam balkondan bakarken,nereden aklıma geldı bılmem, bırden senın kızın olsa.. senın gıbı sacları kıvır kıvır.. bole gobuslu.. mınık bı bıkını gıymıs.. 3 yaslarında falan hali aklıma geldı... yaf ben cok begendım bu hayali.. sen bir de bı kız cocugu yaparsan sahane olacak be Esram.. kırmazsın benı dı mi?? çok guzel yapacaksın cunku.. hissettimm :))

elta ismin nedir
nickini görünce elti diyesim geliyo

hey allammm kaydirigubbakcemile3

Haberlerın gusellıgıne bak.. masallahh Kadrıye.. Allah nazarlardan saklasın.

güle güle kullansın sıpan...da sıcak be güzelim akşam üzeri çıksana....
akşam üzeride eve dönmem geç oluo canım yaa ondann bu arada tşk ederiz teyzesi yarın resimleri eklicem beşikte tamam artık:)anam bu bebek bezleri çok güsel yaa küçücükk

hadi gözün aydın canım - için epey rahatlamıştır herşey belirlenince
bebeğine de maşallah ne güzel ya kilosu iyi beslemişin annesi :)

bana biraz az geldi gibi ama en son 4 hafta önce 1200 gr bir kilo almış teyzesi bu kadar iştahsızlıgıma ragmen

ssk devreye girince ne kadara mal oluyormuş ???????????birde benim arkadaşımın abisi orda doğum yaptı odanın kapısına falan süs koyuyolarmış:lepi:

canım ssk devrede oldugu için 1800 anlaştık yoksa 2500 3000 arası imiş dogumlar odalarada baktım ama süsler vardı kapılarda ama oradanmı koyuyorlar hastalar yanındamı getiriyor bilmiyorum ben kendim götürücem süsleri

Gözün aydın, haberler çok güzel.
Oh ne güzel içine sinmiş.

başakcım maşallah bebişine...gözün aydın canım...

kadriyecim gözün aydın ne güzel haberler maşallah prensesine

sagolun kızlar üstümden büyük bir yük kalktı desem yeridir tadilat yapmasam evde kendim ayarlamıştım dogum ücretimi ama şimdi sagolsun annem ben hallederim sen yeterki saglıkla kurtul parayı düşünme dedi ah ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan diye boşuna söylememiler gerçekten

ssk devreye girince ne kadara mal oluyormuş ???????????birde benim arkadaşımın abisi orda doğum yaptı odanın kapısına falan süs koyuyolarmış:lepi:

helal olsun o abiye kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae :1shok: :roflol:
karışık duygular içindeyim...

Ben bugun sizin yüzünüzden gülmekten yuvarlanacagım bır yere.. ay allamm sen buyuksunn... Mucızeeeeeeeeeee.. öldürcemm seniii kaydirigubbakcemile3 :roflol:

yavrunun hakkında hayırlısı olsun.doktor ne derse onu yap canım..inşallah güzelliklerle tamamlayacağız bu süreci...

Amin canım. İnşallah... HEPİMİZZZZZ, HİÇ EKSKSİZZZZZ, BURDAN SIRAYLA MUTLU HABERLERİMİZİ YAZARIZZZZZZ: AMİİİİİİİNNNNNN...[/B:enbuyukkk:]

Tarak onemlı Eftelyamm.. aman.. taragı al.. yerim seni yaaa kaydirigubbakcemile3

Tarak onemlı Eftelyamm.. aman.. taragı al.. yerim seni yaaa kaydirigubbakcemile3
evrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkis

cumayı ,ple çekiyorum.hem artık okula gitmeyeceğim hem de ailemin yanında olacağım hem de cuma oğlumu göreceğim.evrişe ben iletişim bilgilerimi verdim.internet yoluyla olmasada evrişi bilgilendireceğim o da sizleri bilgilendirir

EVRıŞŞŞŞŞŞ,
Nerelerdesin sen yaaaa.
ılk defa tüm gün (doktora gidiş geliş hariç) PC başındaydım.
SEN YOKSUUUUNNN. (

gözün aydın canım.tansiyona dikkat et.sıcaklarda bastırdı

Ben bugun sizin yüzünüzden gülmekten yuvarlanacagım bır yere.. ay allamm sen buyuksunn... Mucızeeeeeeeeeee.. öldürcemm seniii kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hamileliğe veriyorz böyle sehven hataları ama o da bir yere kadar de mi :roflol:
sen yi beni evriş en iyisi, bu halimle iyi protein olurum Kuzy'ne

evrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkis

Kıyamam sana.. :))) sonra da alırsın onu be yavrum.. emın ol eksıklıgını hıssetmeyeceksın baslarda.. kendını atma bu sıcaklarda..

EVRİŞŞŞŞŞŞ,
Nerelerdesin sen yaaaa.
İlk defa tüm gün (doktora gidiş geliş hariç) PC başındaydım.
SEN YOKSUUUUNNN. (

E babacım yazıyorum ya arada.. ole hep oturarak kalamıyorum, o yuzden arada gezınıyorum.. arada oturuyorumm.. bole ıdare edıverın benı yavrular..

hamileliğe veriyorz böyle sehven hataları ama o da bir yere kadar de mi :roflol:
sen yi beni evriş en iyisi, bu halimle iyi protein olurum Kuzy'ne

Sevıyorum senı be kadın.. hele hele pür dıkkat zekanı yıyımm ben.. Kuzeye full faydası olsun :))) gözümden yaş geldı resmen.. ay ne güldüm sayende.. cok yasayasın sen yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…