Teşekkür ederim canım. Ben aslında 1 hafta daha sonra yani 23-24 Temmuzda alınsın en azından istiyordum. Şimdilik durum böyle, ama herşey yolunda giderse bir hafta sonrası için ısrar etmeyi düşünüyorum. Yani liste başı değişebilir gene de.
Herşeyin hayırlısı olsun bitanem...
ben geldimm öldüm bütün gün dışardaydım allahıma çok şükür oğlumun bezinide aldım bitti tek eksiğimiz TARAKkaydirigubbakcemile3 Sırma saçları için bir türlü tarak bulamadım herşeyini aldım bitti artık tamamiyle hazırız biz ama vaktinde gelsin sıpam tabiii
evrim
sana özelden bi mesaj gönderdim canım
aaaa
şebnemmm
bizim yengeçlerimiz varr zaten
en biricik yengecimiz evrimdir
başka yengeçlerimizde varrr
elta ismin nedir
nickini görünce elti diyesim geliyo
selam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi
neyse kızımın gelişmesi gayet güzelmiş 2.100 gr olmuş tam32+5 günlük ama ters geliyor dedi dr sonra odasında dogumu ve ücretini konuştuk hemşire 3 sefer tansiyonumu ölçtü çok yüksekti 14 10 dr hep böyle oldugunu söyledim hemen ilaç tedavisine başlayalım dedi 15 günde bir görücem seni dedi kontrol altına alınması gerekmiş okey dedim bebegin dönmesi zor ama imkansız degil dedi azda olsa bir ihtimal varmış ama pek ümitli degildi dönmesse bebegi tehlikeye atamam dedi annemde olsun ne gerkiyorsa size bırakırız dedi ücret 1.800 normal veye sezeryan farketmiyor dedi ssk devreye sokucam kullanmak istiyorum dedim ekstradan bir ücret ödermiyim diyede sordum hayır dedi tertemiz dogumunu yapar çıkarsın deyince rahatladım birde sezeryan yada normal olursa diye sorarken o hemen anladı epidural yapıyoruz ama dogum bittikten sonra seni uyutup dinlendirecegiz zaten dei peki sonrasında baş agrısı bel agrısı olurmu dedim hayır dedi kesinlikle beni ve ekibimi her yere sorabilirsin internetten araştırabilirsinde dedi olmaz yani birşey deyince içim rahatladı
dogum haneye ve odalara baktık annemle 5 yıldızlı otel gibi tertemiz orada kendimi çok özel hissettim gerçekten ah şu paranın gözü kör olsun 15 gün sonrasınada randevumu aldım hemen orada yani hastanem ve dr belli kızlar artık özel ege saglık hastanesinde dogum yapacagım konrole gittigimde serzeryan olursa tarihinide belirliyecegiz 35 yada 36 haftadan sonra allahım sag saglim hepimizi kurtarsın
akşam üzeride eve dönmem geç oluo canım yaa ondann bu arada tşk ederiz teyzesi yarın resimleri eklicem beşikte tamam artık:)anam bu bebek bezleri çok güsel yaa küçücükkgüle güle kullansın sıpan...da sıcak be güzelim akşam üzeri çıksana....
hadi gözün aydın canım - için epey rahatlamıştır herşey belirlenince
bebeğine de maşallah ne güzel ya kilosu iyi beslemişin annesi :)
ssk devreye girince ne kadara mal oluyormuş ???????????birde benim arkadaşımın abisi orda doğum yaptı odanın kapısına falan süs koyuyolarmış:lepi:
Gözün aydın, haberler çok güzel.
Oh ne güzel içine sinmiş.
başakcım maşallah bebişine...gözün aydın canım...
kadriyecim gözün aydın ne güzel haberler maşallah prensesine
benüm bebişim :lepi: delü gadın kaydirigubbakcemile
canım döner o daha döner, yani son haftalarda bile dönüyorlarmış, kafa ağır geliyromuş ve aşağı meylediyormuş... içine sinmesine sevindim hastanenin.
aslan ilgi çekmek istermiş öyle duymuştum ben de :)
ssk devreye girince ne kadara mal oluyormuş ???????????birde benim arkadaşımın abisi orda doğum yaptı odanın kapısına falan süs koyuyolarmış:lepi:
helal olsun o abiye kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae :1shok: :roflol:
karışık duygular içindeyim...
yavrunun hakkında hayırlısı olsun.doktor ne derse onu yap canım..inşallah güzelliklerle tamamlayacağız bu süreci...
ben geldimm öldüm bütün gün dışardaydım allahıma çok şükür oğlumun bezinide aldım bitti tek eksiğimiz TARAKkaydirigubbakcemile3 Sırma saçları için bir türlü tarak bulamadım herşeyini aldım bitti artık tamamiyle hazırız biz ama vaktinde gelsin sıpam tabiii
evrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkisTarak onemlı Eftelyamm.. aman.. taragı al.. yerim seni yaaa kaydirigubbakcemile3
cumayı ,ple çekiyorum.hem artık okula gitmeyeceğim hem de ailemin yanında olacağım hem de cuma oğlumu göreceğim.evrişe ben iletişim bilgilerimi verdim.internet yoluyla olmasada evrişi bilgilendireceğim o da sizleri bilgilendirirhelincimmm hadi az kaldı ya ailene kavusmana coksevindimmm insallah hersey yolunda olur. eger msne giremezsen iletisim bilgini evrise verde arada msj filan atarsın bilgi alırız tombis bebisten:) biran once cuma olsun istiyosundur sen kesin :))
gözün aydın canım.tansiyona dikkat et.sıcaklarda bastırdıselam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi
neyse kızımın gelişmesi gayet güzelmiş 2.100 gr olmuş tam32+5 günlük ama ters geliyor dedi dr sonra odasında dogumu ve ücretini konuştuk hemşire 3 sefer tansiyonumu ölçtü çok yüksekti 14 10 dr hep böyle oldugunu söyledim hemen ilaç tedavisine başlayalım dedi 15 günde bir görücem seni dedi kontrol altına alınması gerekmiş okey dedim bebegin dönmesi zor ama imkansız degil dedi azda olsa bir ihtimal varmış ama pek ümitli degildi dönmesse bebegi tehlikeye atamam dedi annemde olsun ne gerkiyorsa size bırakırız dedi ücret 1.800 normal veye sezeryan farketmiyor dedi ssk devreye sokucam kullanmak istiyorum dedim ekstradan bir ücret ödermiyim diyede sordum hayır dedi tertemiz dogumunu yapar çıkarsın deyince rahatladım birde sezeryan yada normal olursa diye sorarken o hemen anladı epidural yapıyoruz ama dogum bittikten sonra seni uyutup dinlendirecegiz zaten dei peki sonrasında baş agrısı bel agrısı olurmu dedim hayır dedi kesinlikle beni ve ekibimi her yere sorabilirsin internetten araştırabilirsinde dedi olmaz yani birşey deyince içim rahatladı
dogum haneye ve odalara baktık annemle 5 yıldızlı otel gibi tertemiz orada kendimi çok özel hissettim gerçekten ah şu paranın gözü kör olsun 15 gün sonrasınada randevumu aldım hemen orada yani hastanem ve dr belli kızlar artık özel ege saglık hastanesinde dogum yapacagım konrole gittigimde serzeryan olursa tarihinide belirliyecegiz 35 yada 36 haftadan sonra allahım sag saglim hepimizi kurtarsın
Ben bugun sizin yüzünüzden gülmekten yuvarlanacagım bır yere.. ay allamm sen buyuksunn... Mucızeeeeeeeeeee.. öldürcemm seniii kaydirigubbakcemile3 :roflol:
evrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkis
EVRİŞŞŞŞŞŞ,
Nerelerdesin sen yaaaa.
İlk defa tüm gün (doktora gidiş geliş hariç) PC başındaydım.
SEN YOKSUUUUNNN.(
Ben bugun sizin yüzünüzden gülmekten yuvarlanacagım bır yere.. ay allamm sen buyuksunn... Mucızeeeeeeeeeee.. öldürcemm seniii kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hamileliğe veriyorz böyle sehven hataları ama o da bir yere kadar de mi :roflol:
sen yi beni evriş en iyisi, bu halimle iyi protein olurum Kuzy'ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?