2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

teşekkürler helincim sıkı bir yasaklı listem var kızlar tuz ve sazla su içmek yasak suyun fazlasıda tansiyonumu yükseltiyormuş ilk defa duydum makarna pilav hamur işi zaten sevmem kendilerini yasak et balık tavuk süt ve süt ürünleri istedigim kadar serbest bakalım daha neler olcak

EFTELYA,
Hani tarak konusu uykularını kaçırıyomuş ya,
UYKUN KAÇMASIN DıYE YAZIYORUM.
Ben ne tarak, ne puset, ne araba koltuğu, ne bebek arabası (YANEEEE anlayacağın, çokkkk büyük parçalarla, çoookkkk küçük parçaları) almadım.
Buna rağmen şimdilik hazırlıklarını bitmiş kabul ediyorum.
Sağlıcakla kavuşalım bir birbirimize inşallah.
Tek Tek hallolur diye düşünüyorum.

Hayır yani, iyi bişey de, alamasan da uykuların kaçmasın diye söylüyooyummm.
Öpüldünüsssss canimusssss...

aslında daha hastahane belirlemedim.gelince araştırayım diyorum.ortadoğu yada universal düşünüyorum.ayrıca doğumevinde aile dostu kadın doğum uzmanı var tanıdık olan.ailem yüreğir otogarına yakın bi yerde.sen ne tarafta oturuyorsun.sanırım sen başkent de yapacaksın doğumu

yemek memek bişeyler bakıym kendime... acıktık....

Bende yavas yavas yol alayım.. evlat cırpınıp duruyor..

sorma canım miğdeme kramp girdi gülmekten kız da tekmeler savuruyo oh nefes alamaz oldum gülmekten

Ya Emrem alınmasın sakın.. elbette yazım yanlısı cok oluyor.. halıyle, ınsanız.. Ama Mucızenın yakalayıs ve yorumlayıs tarzı sahaneydı.. ona cok güldüm..

bende kalkıp yemek yapayım birileri badılcan dedi bugün şöyle acılı kıymalı bir badılcan yapem diete yarın başlarım artıkın

bende kalkıp bir duş alıyım sonra aldıklarımı yerleştirip bi güsel uykuya dalıyımm kocacım gelirse ne yer biliom o bişiler bulursa bende ondan otlanırımkaydirigubbakcemile3

Hakkında hayırlısı olsun canım. Evet ben kısmetse Başkent'te yapacağım doğumu. Ama tanıdık varsa senin daha iyi ilgilenirler belki.

CANAN'ım YAAAA,
Bişi sorcam sorcam sana unutuyorum hep.
Sen şu Şeker malzemesi olayına ne kadar havale ettin. Daha doğrusu bir tek şekeri, (içinde şekeryle birlikte) ne kadara mal ediyorsun tatlım, mderak ettim.
Ben de kendim yapacaktım ama, son zamanda riskler artınca kociş izin vermedi, doğrusu ya ben de korktum, kendime güvenemedim. O yüzden şeyettim yaneee.

bencede çok utanmalısın hiç sorulur mu öyle şey sırnaşık şey deli
söyliyorum hemen
tüller 100 ad = 6 tl
mıgnatıslar 100 ad = 2,20 tl
kelebekler 100 ad = 20 tl
1 rulo tülden band (genişliği 0,5 cm) = 0,60 tl
adam mail attı gönderdikten sonra 29 tl hesabımıza yatırırsınız diye
şeker daha almadım bu gidişle de şeker almicam galiba - lavanta koyabilirim içine - bi o kaldı birde yapması - birmaxtan aldım malzemeleri - çoğumuz gibi - hemen 2 günde elime ulaştı

basakcımmmm cok guzel haberler cok sevindim insan yerini gorunce hemen dogurası gelio dimi :)) canım saglıkla gelsin guzel kızın bakalım

ayyy vallaaa anası gibi çatlak bişi yapcam anacım yapıcam kızmı olur erkekmi rabbim bilir ama ikinci inş kız olur dedğin gibiii
Herkese iyi akşamlar...
Kocacım eve geliyormuş, salata hazırlayayım hemen.
koş şekerim koş kocişin salatasız kalmasın
evrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkis
heh tabi yaa tarak olmadan olurmu hiç bak yarın sabah ilk işin tarak olmak olsun tamammı tatlım tarağın fotosunu özel istiyoruz opuyorumnanaktan

al bendende okadar ya abartmaya gerek yok. sanki hepimiz anamızın karnından araba koltugu bebek arası vs ile dogduk.
gecen biri yazmıstı kimdi hatırlamıyorum yazmıski bebekleri hastaneden kucakta ecis bucus cıkarıp arabaya kucakta bindiriolar cok acıyorum die- ulen ben 3 gunluk cocugu zaten araba koltuguna koydurmam. hemde bukada cocuk oto koltuksuz ecis bucusmu cıkmıs oluo hastaneden. geldierdi bana ama tuttum kendimi bak yeri geldi soyledim.

bende kalkıp bir duş alıyım sonra aldıklarımı yerleştirip bi güsel uykuya dalıyımm kocacım gelirse ne yer biliom o bişiler bulursa bende ondan otlanırımkaydirigubbakcemile3

oh kocaya bak be sonra dion adam beni onemsemio sen adam ne bulursa yesin derken ii dimi yazık deilmi ona zemuszemus

biz yedik mamamızıda kocis efendi havuza yuzmeye gitti arkadasıyla gobusu cıkmaya baslamıs bugunlerde .. biz napalım ozaman :))

bencede çok utanmalısın hiç sorulur mu öyle şey sırnaşık ulaştı
sende ayrı bi orjinalsin kadıncağız utanıyorum yazmamış unutuyorum yazmış
gaf üstüne gaf kopuyorum burdaaa hamişler çok tatlısınız yaaa

helal olsun o abiye kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae :1shok: :roflol:
karışık duygular içindeyim...
pohahaaaaaa :lepi:
seni tek geçerim
ve buluşmaya gelmiyeceğin için özel olarak tüpürüyorum sanaaa didomun tabiri ilee
tüpürmek ne biliyon dimi heee klava:
benüm bebişim :lepi: delü gadın kaydirigubbakcemile
:)
özellikle saç kısmı benziyo hernekadar göremezeekte hayallerini kuruyoruzz zemuszemus

benimle aynı haftada olan arkadaslar bu haftta su bh kasılmaları varya yalancı dogum sancıları iste onlar artabilirmis o yuzden panik yapmayın normal yazmıs dr.kaan kocatepe

hanım koşşş topikte şenlik var.Allh cızırtınızı versin sizin.
ohhh taze çok iyi oluyor klima biz de taşınınca taktırdık.bitti uykusuz geceler..sen bu abi işne bişe demedin şaşırdım
güle güle git helin.az gidip çok döneceksiniz buralara
aaaa
şebnemmm
bizim yengeçlerimiz varr zaten
en biricik yengecimiz evrimdir
başka yengeçlerimizde varrr
bi de aslan var en aslan mok atılmış aşşağılarda kaçmadı gözümden.biz bebişimiz aslan ılsun diyerek yaptık.ağustos aslanı olsun istemiştik..sağlıkla gelsin de
gözünaydın başak.sağlıkla inşallah
ssk devreye girince ne kadara mal oluyormuş ???????????birde benim arkadaşımın abisi orda doğum yaptı odanın kapısına falan süs koyuyolarmış:lepi:
beni bitiren mesaj bu ıldu.artık korkmuyorum doğumdan.öperim seni emrem
uğraşma aslanlarla iyi olmaz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…