aslında daha hastahane belirlemedim.gelince araştırayım diyorum.ortadoğu yada universal düşünüyorum.ayrıca doğumevinde aile dostu kadın doğum uzmanı var tanıdık olan.ailem yüreğir otogarına yakın bi yerde.sen ne tarafta oturuyorsun.sanırım sen başkent de yapacaksın doğumuHELİN'ciğim,
Çok sevindim senin adına. Az kalmış gelmene. Burda hangi doktora gidiyorsun. Doğumunu nerede yapmayı düşünüyorsun. Belli mi?
Annenler Adana'nın neresinde oturuyorlar canım.
Memleketine şimdiden HOŞGELDİNNNNN....
yemek memek bişeyler bakıym kendime... acıktık....
sorma canım miğdeme kramp girdi gülmekten kız da tekmeler savuruyo oh nefes alamaz oldum gülmekten
aslında daha hastahane belirlemedim.gelince araştırayım diyorum.ortadoğu yada universal düşünüyorum.ayrıca doğumevinde aile dostu kadın doğum uzmanı var tanıdık olan.ailem yüreğir otogarına yakın bi yerde.sen ne tarafta oturuyorsun.sanırım sen başkent de yapacaksın doğumu
helal olsun o abiye kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae :1shok: :roflol:.
CANAN'ım YAAAA,
Bişi sorcam sorcam sana unutuyorum hep.
Sen şu Şeker malzemesi olayına ne kadar havale ettin. Daha doğrusu bir tek şekeri, (içinde şekeryle birlikte) ne kadara mal ediyorsun tatlım, mderak ettim.
Ben de kendim yapacaktım ama, son zamanda riskler artınca kociş izin vermedi, doğrusu ya ben de korktum, kendime güvenemedim. O yüzden şeyettim yaneee.
ayyy vallaaa anası gibi çatlak bişi yapcam anacım yapıcam kızmı olur erkekmi rabbim bilir ama ikinci inş kız olur dedğin gibiiiYengecin yesin senii.. :)) dun aksam balkondan bakarken,nereden aklıma geldı bılmem, bırden senın kızın olsa.. senın gıbı sacları kıvır kıvır.. bole gobuslu.. mınık bı bıkını gıymıs.. 3 yaslarında falan hali aklıma geldı... yaf ben cok begendım bu hayali.. sen bir de bı kız cocugu yaparsan sahane olacak be Esram.. kırmazsın benı dı mi?? çok guzel yapacaksın cunku.. hissettimm :))
Haberlerın gusellıgıne bak.. masallahh Kadrıye.. Allah nazarlardan saklasın.
koş şekerim koş kocişin salatasız kalmasınHerkese iyi akşamlar...
Kocacım eve geliyormuş, salata hazırlayayım hemen.
heh tabi yaa tarak olmadan olurmu hiç bak yarın sabah ilk işin tarak olmak olsun tamammı tatlım tarağın fotosunu özel istiyoruz opuyorumnanaktanevrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkis
EFTELYA,
Hani tarak konusu uykularını kaçırıyomuş ya,
UYKUN KAÇMASIN DİYE YAZIYORUM.
Ben ne tarak, ne puset, ne araba koltuğu, ne bebek arabası (YANEEEE anlayacağın, çokkkk büyük parçalarla, çoookkkk küçük parçaları) almadım.
Buna rağmen şimdilik hazırlıklarını bitmiş kabul ediyorum.
Sağlıcakla kavuşalım bir birbirimize inşallah.
Tek Tek hallolur diye düşünüyorum.
Hayır yani, iyi bişey de, alamasan da uykuların kaçmasın diye söylüyooyummm.
Öpüldünüsssss canimusssss...
bende kalkıp bir duş alıyım sonra aldıklarımı yerleştirip bi güsel uykuya dalıyımm kocacım gelirse ne yer biliom o bişiler bulursa bende ondan otlanırımkaydirigubbakcemile3
sende ayrı bi orjinalsin kadıncağız utanıyorum yazmamış unutuyorum yazmışbencede çok utanmalısın hiç sorulur mu öyle şey sırnaşık ulaştı
pohahaaaaaa :lepi:helal olsun o abiye kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae :1shok: :roflol:
karışık duygular içindeyim...
özellikle saç kısmı benziyo hernekadar göremezeekte hayallerini kuruyoruzz zemuszemusbenüm bebişim :lepi: delü gadın kaydirigubbakcemile
:)
ohhh taze çok iyi oluyor klima biz de taşınınca taktırdık.bitti uykusuz geceler..sen bu abi işne bişe demedin şaşırdımZaten patlıcan dediğin mangalda közlenir beee... Ne fırın, ne ocak aynı tadı - kokuyu vermiyo! İlla da kanserojen derim :))
Bu arada, çok şükür KLİMAM TAKILIYOOOORRRRR :sm_cool: :sm_cool: Elveda ter, koku, günde 5 kere duş falan fıstık...
EVRİM benim siparişler henüz yola çıkmadı, "hala sipariş verebilirsin" anlamında dedim, sen ne yaptın diye. Seç - beğen, pazartesi arayıp gönderin diyelim?
güle güle git helin.az gidip çok döneceksiniz buralaraselam kızlar.adanaya ailemin yanına gitmeme az kaldı.cuma önce doktora gideceğim.doğum iznine ayrılıp adanaya gideceğim.ailemin evinde pc yok.çok sık giremeyeceğim.ama ara ara sizleri bilgilendirmeye çalışacağım
bi de aslan var en aslan mok atılmış aşşağılarda kaçmadı gözümden.biz bebişimiz aslan ılsun diyerek yaptık.ağustos aslanı olsun istemiştik..sağlıkla gelsin deaaaa
şebnemmm
bizim yengeçlerimiz varr zaten
en biricik yengecimiz evrimdir
başka yengeçlerimizde varrr
gözünaydın başak.sağlıkla inşallahselam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi
neyse kızımın gelişmesi gayet güzelmiş 2.100 gr olmuş tam32+5 günlük ama ters geliyor dedi dr sonra odasında dogumu ve ücretini konuştuk hemşire 3 sefer tansiyonumu ölçtü çok yüksekti 14 10 dr hep böyle oldugunu söyledim hemen ilaç tedavisine başlayalım dedi 15 günde bir görücem seni dedi kontrol altına alınması gerekmiş okey dedim bebegin dönmesi zor ama imkansız degil dedi azda olsa bir ihtimal varmış ama pek ümitli degildi dönmesse bebegi tehlikeye atamam dedi annemde olsun ne gerkiyorsa size bırakırız dedi ücret 1.800 normal veye sezeryan farketmiyor dedi ssk devreye sokucam kullanmak istiyorum dedim ekstradan bir ücret ödermiyim diyede sordum hayır dedi tertemiz dogumunu yapar çıkarsın deyince rahatladım birde sezeryan yada normal olursa diye sorarken o hemen anladı epidural yapıyoruz ama dogum bittikten sonra seni uyutup dinlendirecegiz zaten dei peki sonrasında baş agrısı bel agrısı olurmu dedim hayır dedi kesinlikle beni ve ekibimi her yere sorabilirsin internetten araştırabilirsinde dedi olmaz yani birşey deyince içim rahatladı
dogum haneye ve odalara baktık annemle 5 yıldızlı otel gibi tertemiz orada kendimi çok özel hissettim gerçekten ah şu paranın gözü kör olsun 15 gün sonrasınada randevumu aldım hemen orada yani hastanem ve dr belli kızlar artık özel ege saglık hastanesinde dogum yapacagım konrole gittigimde serzeryan olursa tarihinide belirliyecegiz 35 yada 36 haftadan sonra allahım sag saglim hepimizi kurtarsın
beni bitiren mesaj bu ıldu.artık korkmuyorum doğumdan.öperim seni emremssk devreye girince ne kadara mal oluyormuş ???????????birde benim arkadaşımın abisi orda doğum yaptı odanın kapısına falan süs koyuyolarmış:lepi:
uğraşma aslanlarla iyi olmaz bakbenüm bebişim :lepi: delü gadın kaydirigubbakcemile
canım döner o daha döner, yani son haftalarda bile dönüyorlarmış, kafa ağır geliyromuş ve aşağı meylediyormuş... içine sinmesine sevindim hastanenin.
aslan ilgi çekmek istermiş öyle duymuştum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?