benimle aynı haftada olan arkadaslar bu haftta su bh kasılmaları varya yalancı dogum sancıları iste onlar artabilirmis o yuzden panik yapmayın normal yazmıs dr.kaan kocatepe
nurdan daha iyi misin?
nurdanım evdemisin bittimi mesai
nurdancım seninkide yalancı kasılmadır. orda yazan bu haftada artacagıydı
yarın dohtora gidicemmm
buda ayrı bi dohtor ama erkek bu sefer kadınlardan umduğumu bulamadım erkeğe gidecem artık
çok abuk bi cümle oldu idareediverin sanki lezoşmuşum gibi cümle kurdumm :roflol:
ordanda anacıma geçerim akşamda kandil zatii yanee yarın olmam buralarda
bakalım minişim ne kadar gr aldıııı
ah nurdancım bir manyağın seni böyle yapmasına izin verme.yazık teoya
nurdana katılıyorum.tecrübeyle sabittir kadınlardan verim alınmıyor esra
insallah baby, eve zor attim kendimi cunku..
neyse bosverin beni, gecer kuzular,yaa buarada yanarim yanarim bugunku muhabbeti kacirdim ona yanarim:)))
Bugün evde temizlik vardı, bitti çok şükür. zemuszemus
Camlar, balkonlar her yer cici oldu. 2 Haftadır toz içindeydi ev ııyyhhh.
Eve merdiven alamadık.Kızımın odasının duvarlarını sildirmek istiyorum.Kocişim merdiven beğenemiyor illa ki katlanınca sandalye olanından alacakmışız.
Öyle miii. Sen de mi Yengeç'sin. Yaaa hiç yengeç arkadaşım yok, o yüzden bana uzak bi burç gelmiştir hep.
Ama sana başından beri içim ısınmıştı. Çok tatlısın sen yaaa...
Eğer Yengeç burcunun özelliklerini burdan yazabilirsen çok sevinirim doğrusu.(Şimdi kızımı doyurmaya gidiyorum, malum gebelik şekerinden dolayı çok fazla bile bekledim. Belli saatler arası mutlaka yemem gerekiyor ama hep saatini geçiriyorum malesef.)
Gelince okurum büyük bi zevkle.a.s.
hadi ya - ben keki pişirirken kullanıyorum üstü yanmasın diye - çokmu zararlı :S
selam kızlar.adanaya ailemin yanına gitmeme az kaldı.cuma önce doktora gideceğim.doğum iznine ayrılıp adanaya gideceğim.ailemin evinde pc yok.çok sık giremeyeceğim.ama ara ara sizleri bilgilendirmeye çalışacağım
selam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi
neyse kızımın gelişmesi gayet güzelmiş 2.100 gr olmuş tam32+5 günlük ama ters geliyor dedi dr sonra odasında dogumu ve ücretini konuştuk hemşire 3 sefer tansiyonumu ölçtü çok yüksekti 14 10 dr hep böyle oldugunu söyledim hemen ilaç tedavisine başlayalım dedi 15 günde bir görücem seni dedi kontrol altına alınması gerekmiş okey dedim bebegin dönmesi zor ama imkansız degil dedi azda olsa bir ihtimal varmış ama pek ümitli degildi dönmesse bebegi tehlikeye atamam dedi annemde olsun ne gerkiyorsa size bırakırız dedi ücret 1.800 normal veye sezeryan farketmiyor dedi ssk devreye sokucam kullanmak istiyorum dedim ekstradan bir ücret ödermiyim diyede sordum hayır dedi tertemiz olursa tarihinide belirliyecegiz 35 yada 36 haftadan sonra allahım sag saglim hepimizi kurtarsın
helal olsun o abiye kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae :1shok: :roflol:
karışık duygular içindeyim...
evrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkis
buarda mercimekim sizin koy nire, bizim koydede badilcan denir...
yarın dohtora gidicemmm
buda ayrı bi dohtor ama erkek bu sefer kadınlardan umduğumu bulamadım erkeğe gidecem artık
çok abuk bi cümle oldu idareediverin sanki lezoşmuşum gibi cümle kurdumm :roflol:
ordanda anacıma geçerim akşamda kandil zatii yanee yarın olmam buralarda
bakalım minişim ne kadar gr aldıııı
Bende yavas yavas yol alayım.. evlat cırpınıp duruyor..
Ya Emrem alınmasın sakın.. elbette yazım yanlısı cok oluyor.. halıyle, ınsanız.. Ama Mucızenın yakalayıs ve yorumlayıs tarzı sahaneydı.. ona cok güldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?