2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kadriye gozun aydin canim, hastanenin icine sinmesine sevindim..kuzunada masallah..demek donmez dedi doktor ha, gerci belli olmaz bi kac hafta daha bakalim, bekliyorum bende....

benimle aynı haftada olan arkadaslar bu haftta su bh kasılmaları varya yalancı dogum sancıları iste onlar artabilirmis o yuzden panik yapmayın normal yazmıs dr.kaan kocatepe

o zaman benim birkac saattir yasadigim yalanci kasilmami yoksa strese ve bi gerizekaliya uzulmeme bagli gercek kasilmami???CADIARZUcunku ben panik olmaya basladim...

nurdan daha iyi misin?

pek iyi degilim tatlim, tansiyonum dustu biraz, birde karnimin altinda yine o daha once olan kasilmalar basladi, hemen eve geldim, ilacimi aldim,birde ayran ictim uzaniyorum...insallah gecici biseydir...

nurdancım seninkide yalancı kasılmadır. orda yazan bu haftada artacagıydı

insallah baby, eve zor attim kendimi cunku..

neyse bosverin beni, gecer kuzular,yaa buarada yanarim yanarim bugunku muhabbeti kacirdim ona yanarim:)))

yarın dohtora gidicemmm
buda ayrı bi dohtor ama erkek bu sefer kadınlardan umduğumu bulamadım erkeğe gidecem artık
çok abuk bi cümle oldu idareediverin sanki lezoşmuşum gibi cümle kurdumm :roflol:
ordanda anacıma geçerim akşamda kandil zatii yanee yarın olmam buralarda
bakalım minişim ne kadar gr aldıııı

ah nurdancım bir manyağın seni böyle yapmasına izin verme.yazık teoya

hadi bakalim iyi haberlerle gelirsin insallah..
memnun kalacagindan eminim, erkek kadin dogumcu gibisi yok, tek gecerim:)))))

nurdana katılıyorum.tecrübeyle sabittir kadınlardan verim alınmıyor esra

ah nurdancım bir manyağın seni böyle yapmasına izin verme.yazık teoya

Tibet'ten de azar isitiim zaten yarin hatta haftaya gitmiyosun, rapor alicaz dedi, ama imkansiz, yarin gidip raporunu teslim edicem..bazn cok agir konusuyor, kaldiramiyorum artik surekli sozlemeyi tehdit olarak kullanmasina, aciz gibi hissediyorum , o dahada koyuyor, anlatabildimmi?:gitme:yani belkide agzima gelenleri soyliyememek koydu bu kadar, susmak zorunda kalmak...

nurdanım üzme kendini be kuzummm sen güçlü bi hatunsunnn tiye almayı biliyon bi çok şeyi bi hödük yüzünden kasma kendiniii hiç yakışmıyo falla sanaa
yane tanımasak çıtkırıldım dicez hee bide hamile dicez yani böyle kırılganlıklar normal bu süreçte amaa sen üzme kendini zemuszemus

didooo mesaj attım bende kaydirigubbakcemile3

insallah baby, eve zor attim kendimi cunku..

neyse bosverin beni, gecer kuzular,yaa buarada yanarim yanarim bugunku muhabbeti kacirdim ona yanarim:)))

sen iyi oldaa biz daha ne muhabbetler yaparızzz
ben lohusa lohusa bile girmeyi düşünüyorum buraya sıyırmamış olursamm opuyorumnanaktan
huyu anasına benzemesinde uysal bi çocuk olsun bende bol bol takılayım buralarda

adam haklı bence..onun beğendiğini alın..yer kaplamaz.

ben de yengecim..duygusalım,evcimenim,becerikliyim..:kedi:

hadi ya - ben keki pişirirken kullanıyorum üstü yanmasın diye - çokmu zararlı :S

hiç duymadıydım böle yapanı..

haberlerini bekliyoz..merakta bırakma sakın..

oh ne güzel için rahatlamıştır artık..bebişine maşallah..şu fazla su-tansiyon meselesini duymadımıdı..

helal olsun o abiye kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae :1shok: :roflol:
karışık duygular içindeyim...

var ya yarıldım gülmektenn..kaydirigubbakcemile3..yorum bomba..

evrişim sorma kaç gündür uyku girmio bi bebeğe tarak alamadım dieekaydirigubbakcemile3gerçi babamıza çekersek tarağa ihtiyacımız yok amaakaydirigubbakcemile3neysee babamız duymasın yinedealkisalkisalkis

bu da öteki bomba..kaydirigubbakcemile3..eftelya affet beniiii.....

buarda mercimekim sizin koy nire, bizim koydede badilcan denir...

bizim köy alanyanın gazipaşa köyü oluyo.

güzel haber getir bizeeeeeeeeeee

:kedi:mafoldumben şaka şaka olur böyle şeyler napalım. abisinin karısı yazcaktım unutmuşummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…