nurdanım üzme kendini be kuzummm sen güçlü bi hatunsunnn tiye almayı biliyon bi çok şeyi bi hödük yüzünden kasma kendiniii hiç yakışmıyo falla sanaa
yane tanımasak çıtkırıldım dicez hee bide hamile dicez yani böyle kırılganlıklar normal bu süreçte amaa sen üzme kendini zemuszemus
didooo mesaj attım bende kaydirigubbakcemile3
sen iyi oldaa biz daha ne muhabbetler yaparızzz
ben lohusa lohusa bile girmeyi düşünüyorum buraya sıyırmamış olursamm opuyorumnanaktan
huyu anasına benzemesinde uysal bi çocuk olsun bende bol bol takılayım buralarda
bizim köy alanyanın gazipaşa köyü oluyo.
:kedi:mafoldumben şaka şaka olur böyle şeyler napalım. abisinin karısı yazcaktım unutmuşummmmmmm
ay dimeee erkek doktorlar daha iyiii oluyo bakalım 8 aydır kadına gittik noldu bitane kafama göre buldum derken hastanede bebek ünitesi yokmuş şans işte
napcam nerde doğurucam belli diil
size dün akşamki emirgan ormanındaki diyaloğu aktarıyorum akıllı kocişimle ;
esra ; mami yaa ben nerde doğurucam bu saat oldu hala belirleyemedik
mami ; ben bilmem isteğdin yerde doğur
esra ; iyi o zaman acıbademde doğurayım sırnaşık şey
(arada bi sesszilik)
mami; istersen doğurabilrsin hayatım (tabii korku dolu bi sesle)
esra ;oldu orda doğurana kadar bi araba alrızı o parayla
mami; o zaman evde doğurursun ebe tutar getirirz (ama gayet ciddi adam)
esra; ebeye ne gerek var ablan hemşire o doğurtur sende sıcak su felan hazırlarsın
(mamide sırıtık bi surat)
esra ; sonrada seni doğruturuz baksana 11 aylık gibisin senin çocuk içerde kakasını yemeye başlamıştır hem senin çıkarıcak yerinde yok mecbur sezeryana alırlar
(mamide bozulmuş bi surat ) delikafadulden
esraaaaaaaaaaa supersiiiinnnnn:))))))))))))))))))))))))))yarildim resmen......
tuh hemsehri degilmisik bizim anne tarafi da aydinli, aydin-denizli civrindada badilcan deniii de ondan soruveediimm...kaydirigubbakcemile3
ay dimeee erkek doktorlar daha iyiii oluyo bakalım 8 aydır kadına gittik noldu bitane kafama göre buldum derken hastanede bebek ünitesi yokmuş şans işte
(arada bi sesszilik)
esra; ebeye ne gerek var ablan hemşire o doğurtur sende sıcak su felan hazırlarsın
esra ; sonrada seni doğruturuz baksana 11 aylık gibisin senin çocuk içerde kakasını yemeye başlamıştır hem senin çıkarıcak yerinde yok mecbur sezeryana alırlar
aslında kütüğüm muğla artık..ve ordakiler o şiveyle konuşuyolar..o kadar zevk alıyorum ki onlar konuşurlarken..eşimin babanesini oturtuyorum karşıma ,sen konuş hiç susma diyorum..çok tatlılar yaa..
ben de kaykılayım yemek hazırlamaya..acıktık
esraaaaaaaaaaa supersiiiinnnnn:))))))))))))))))))))))))))yarildim resmen......
off ben daha bisi hazirlamadim(acikcasi kalkmayada korkuyorumm...du bakalim bizimki bi arasin, bakariz caresine...
aynen tecrubeyle sabittir..yine de istisnalar kaideyi bozmaz diyelim, iyi bayan doktoru olanlar alinmasin..
sen iyi oldaa biz daha ne muhabbetler yaparızzz
ben lohusa lohusa bile girmeyi düşünüyorum buraya sıyırmamış olursamm opuyorumnanaktan
huyu anasına benzemesinde uysal bi çocuk olsun bende bol bol takılayım buralarda
(arada bi sesszilik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?