2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

şimdi de esrama katılıyorum.Allahından bulsun.zaten bulmuştur ki böyle sağa sola saldırıyor.geçecek hepsi inan.

tatlim benim genetik olarak %50 sansi var, insallah babasi uysaldir o zmankaydirigubbakcemile3....
bende girerim lohusa lohusa, canim sikilir, 2 muhabbet eder aciliriz...

ay dimeee erkek doktorlar daha iyiii oluyo bakalım 8 aydır kadına gittik noldu bitane kafama göre buldum derken hastanede bebek ünitesi yokmuş şans işte
napcam nerde doğurucam belli diil

size dün akşamki emirgan ormanındaki diyaloğu aktarıyorum akıllı kocişimle ;
esra ; mami yaa ben nerde doğurucam bu saat oldu hala belirleyemedik
mami ; ben bilmem isteğdin yerde doğur
esra ; iyi o zaman acıbademde doğurayım sırnaşık şey
(arada bi sesszilik)
mami; istersen doğurabilrsin hayatım (tabii korku dolu bi sesle)
esra ;oldu orda doğurana kadar bi araba alrızı o parayla
mami; o zaman evde doğurursun ebe tutar getirirz (ama gayet ciddi adam)
esra; ebeye ne gerek var ablan hemşire o doğurtur sende sıcak su felan hazırlarsın
(mamide sırıtık bi surat)
esra ; sonrada seni doğruturuz baksana 11 aylık gibisin senin çocuk içerde kakasını yemeye başlamıştır hem senin çıkarıcak yerinde yok mecbur sezeryana alırlar
(mamide bozulmuş bi surat ) delikafadulden

esraaaaaaaaaaa supersiiiinnnnn:))))))))))))))))))))))))))yarildim resmen......

arkadaşlar varya bende çok güldüm kendime ama ben olmasaydım bu kadar gülebilirmiydiniz bide mucize beni yakalamasaydı :umursamaz: kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3delikafadulden öldürücem seni hortlağını sıkacam ulen gadın ulen gadın..

tuh hemsehri degilmisik bizim anne tarafi da aydinli, aydin-denizli civrindada badilcan deniii de ondan soruveediimm...kaydirigubbakcemile3

aslında kütüğüm muğla artık..ve ordakiler o şiveyle konuşuyolar..o kadar zevk alıyorum ki onlar konuşurlarken..eşimin babanesini oturtuyorum karşıma ,sen konuş hiç susma diyorum..çok tatlılar yaa..

varyaaaa..bugünü tarihe yazıyorum..kaydirigubbakcemile3

di mii benimde annanemi minciklayasim gelirdi o konustukca:))))

tek amacımız senin o güzel yüzünü güldürmekkk :1hug:
ama bu diyologta gereçkten yaşandı yanee adam arıza yaa evde doğur ne varki diyebiliyo ciddi ciddi doğurtcam ben onuuuu
şeytan dio git acıbademe doğurrr ama kıyamam kocişin parası dimek benim param dimek :jeyyar:
görende ne para gözmüş dicekk bi para gözümmm sormayınnn delikafadulden

aynen tecrubeyle sabittir..yine de istisnalar kaideyi bozmaz diyelim, iyi bayan doktoru olanlar alinmasin..

tamam canım alınmadık. bende erkekleri tek gecerim ama ilk defa ii kadın dogumcu buldum :)

bende girerim valla cocuk uyuyunca felan napcaz mal mal oturcazmı evde illa kalabalık filan olur ama girmeden duramam sanırsam

off ya nesin kızım sen :))) kopardın yine

buarada her dr sonrası haberleri 1 gun gec alıos farketmiom sanma :)) ii haberlerle gel bakalım tosun nekadarlık olmus

nurdancım biliom icinde kaldı soyleyemediklerin oda seni strese sıkıntıya soktu buda normal ama dedigim gibi sen elinden geleni yapıp sırtını allaha dayayacaksın ozaman rahar edersin. icin rahatlar yani sonuc ne olursa olsun senin icin hayırlı olanın o oldugunu bilirsin.
bebisini dusun hayatım oda stresli bugun suan seninle birliikte.

bugun wcden cıkamadım ya zor yetisiom artık wcye . cok sıkıcı evde encok takıldıgım yer wc ve pc bası. bide bugun ictigim su bile gaz yaptı afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…