2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Eve geldim.. Köprüde acayip bir trafik vardı. Serviste kendimden geçmişim, boncuk boncuk terlerimle uyandım.. Kociş de geldii ama evde yemek yok kaydirigubbakcemile3 ve ben hala burada takılıyorum.. Azcık yazayım, bişiler atıştırmaya kaçarım artık..

Başak, maşallah kızına .. Benim tansiyonum çok düşüktür. Hamilelik öncesinde küçüğün 4e düştüğü zamanlar oluyordu. O zaman dr. bir tanıdığım söylemişti, sakın tansiyonunu yükseltmek için tuzlu ayran felan içme, o da aniden yükseltir, metabolizman hepten şaşırır, en iyisi su içmek demişti. Su dengelermiş. Demekki fazlası da yükseltiyor..:uhm:

biz yedik mamamızıda kocis efendi havuza yuzmeye gitti arkadasıyla gobusu cıkmaya baslamıs bugunlerde .. biz napalım ozaman :))
Baby, göbüşü benimsedik hadi artık.. Ama bir denize veya havuza girmek bana nasıl hayal geliyor anlatamam.. hele ki millet tatile gitmeye felan başladı. ben de sefil sefil gelecek senenin hayalini kuruyorum teselli niyetine.. Kızımla yapacağım tatilin hayalini kuruyorum :Saruboceq:
Katılıyorum, Esra'cım.. Sanki kadından kadın doğumcu olmazmış gibime geliyor.. İlla adamlara açacağız yani... :kedi:

Sendeki bu performansla kesin girersin canım lohusa halinle de.. Hatta hastanede kucağında laptopla hayal ediyorum seni kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

girerim vallla özlerim burayı yapamam ben kk sız ağustos annesizz bi kanadım kırık olur
opuyorumnanaktan

Sendeki bu performansla kesin girersin canım lohusa halinle de.. Hatta hastanede kucağında laptopla hayal ediyorum seni kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

bak onu bende dusunmuyor degilim, geceleri canim sikilir benim, lap topu goturup girerim:))

kalkmaaa bugün hazır yiyin yada gelince hazırlasın kocişin zaten travmatik bi gün geçirdin bide yemekle uğraşmaaa

yok az once denedim kalkamadim zaten, yine sanci girdi, mutfaga gittim, geri geldim,yatinca iyi boyle..hmm ozaman ne yiyebiliriz onun hayalini kurayim ben:))

seviyom seni biliyon demiia.s.

haklisin tatlim, otobuste gelirken onu dusundum, dedim yarin kandil,allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu ver..gidelim buralardan, yurdumuza donelim((

bak onu bende dusunmuyor degilim, geceleri canim sikilir benim, lap topu goturup girerim:))

Oooo görünen o ki ben gene gerilerden takip etcem sizi. Siz gene muhabbeti koyulaştırmış olursunuz ben gelesiye.. lülülülülülü

Bu arada, Norra'cım, umarım gündüzki negatif elektrikten kurtulmuşsundur bir nebze de olsa..

haklisin tatlim, otobuste gelirken onu dusundum, dedim yarin kandil,allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu ver..gidelim buralardan, yurdumuza donelim((

evet kesinlikle
insanın memleketi gibi varmı
inşallah bigün dönersiniz memlekete hayırlısı neresi ise orası olsun
bende laptopu hastaneye götürücem :)))

sayenizde tatlim, dedim ya iyiki varsiniz, kafam baya bi dagildi, taakiii yarin sabaha kadar:)))

didom teşekkür ederim... içine nevresim takımı yorgan yastık filan almadım ama. uyku setlerinin ölçüsü standart, park yatak küçük, ince bir yatakta alayım istiyorum içine koymaya, onuda bulamadım henüz. sen nasıl yaptık yatak yorgan işini?

babycim evrimim fasülyekom teşekkür ederim.. hepimize maşallah. yinede en güzeli ağırlaşmadan havalar ısınmadan halletmekmiş ama imkanım yoktu yaşadığım yerde, sağlık olsun, olduğu kadar herşey. alışveriş yaparken 20 günlük bebeğiyle gezen bir kadın gördüm, atmış arabaya bebeğini hemde tek başına, kıyafet alıyodu, ohh dedim ya çok da kasmayım...

bu arada gypsesra annemlerdeyim sıkıyönetim gibi bilgisayarın başına geçiyorum habire çekiştiriyorlar beni girmemle çıkmam bir oluyor.

ayrıca çokda geriliyorum hergün olmadık sebeplerle, sanırım sıcak havalar, artan ağırlıklar, doğumun yaklaşıyor olması etkiliyor.

nurdancım izine ayrılmadan önce bende işyerindeki herşeyin berbat olduğunu, herkesin üstüme geldiğini düşünüyordum. ama evdede değişen bişey olmadı. yani belki doğumdan sonra işe döndüğünde şimdi sinirlendiğin şeyler seni etkilemeyecek. bu halde çalışmak gerçekten zor, hala çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...

deryacım ulustaki mağazaya gittim çoğunu ordan aldım birde kızılayda sümer sokaktı galiba çetinkaya diye bir yer buldum orasıda çok uygun..

helincim şimdiden iyi yolculuklar... habersiz bırakma bizi...

kaçak kedim gözünaydın maşallah bebeğine... ilk doğum senin olabilir...

arkadaşlar iiyi akşamlar.hepinize arkadaşlık teklif ettim umarım kabul edersiniz.bugüne kadar hep sizi takip ettim işyerinden yazamıyordum.ama artık cuma günü çok şükür izne ayrılıyorum.rahat birşekilde yazabilirim:))))))))))

Yüksek lisans sahibi bir biyoloji öğretmeni olarak, benimle dalga geçilmesini göze alıyor ve soruyorum:

Bebek hareketleri sonucu şu amniyon sıvısını tutan tıkacı yırtılma olasılığı var mıdır?:1shok:

Yarım saattir acayip acıtıyor kızım kukumu yaaa, yırtılacak gibi acıyor Allah korusunkafamçokkarıştı

yok kızz artık bi tarak için dışarı çıkamam valla ben elimle düzlerimkaydirigubbakcemile3 ama yarın aldıklarımın resimlerini eklicemm saydım evde 3 tane şampuan olmuş dalin sabamed avent gökhan dioki başka marka varsa onuda al çekinme diokaydirigubbakcemile3yarın hepsini eklerim
o bazen sölenio öle her evlilikteki olan şeler yoksa seviom kız kocamı:asigim:ben nerdeyse 3 aya yakın yemek yapmıyorum akşamları iş yerinde yer sabahta işyerinde kahvaltı yapıo kendi şirketleri ya ahcıları varr bazen geç gittiğinde barber yaparız kahvaltı onun dışında yemek yapmıom valla:lepi:
benimkisi tamamiyle şaka canım bi tarak için nie kaçsın uykummm amannn oda olmayı versinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…