2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

FECı BASLAYAN TATıLıM

selamlarrr

adasım gibi sizlere bodrunmdan otel lobisindne sesleniyorum:X))))

korkunç baslayan tatilimi anlatıyorum simdi:)

salı sabahı yola çıktık akszama bodruma vardık arkadasımın evinde bir gece konaklayacaktık yemek yedik guzel bir aksamdıa saat 1 gibi yattım 4 gibi basenimde bir igne batması hissettim ve elimle iteledimk o anda elimi soktu birsey arı sandım kalktım ısıkları yaktım arandım bulamadım yatagın içinde bsirsey arı dedim heralde elim zonklamaya basladı yıkadım ettim geçkmedi iboyu uyandırdım ona sordum ne surelim beni arı soktu falan uyku sersemi oda ayılmaya çalısıyşor biryandan dedi gece yarısı arının ne isi var insalah arıdır baska birsey degildir falan dedi beni daha evel arı soktugu için acısını ona benzettim ben neyse tam o anda ibo bir baktı ustunde pikenin yaniibonun uzerindeki pikenin ustunde koca bir ÇıYAN, onun çıyannn diye bagırması ile ben zıp zıp zıplamaya baslatdım biryandan aglıyorum delircem ama benim ustumde çıyanmı vardı ben çiyanımı ittim ve benim elimi çiyanmı soktu aklımı oynatıyordum varya ibo biryandan bana sakin ol diyor o anda arkadasım uyandı ben ama nası hopluyorum koltuktan sandalye tepesineçıkmısım falan farkında değilim naptıgımın deli gib aglıyorum içim kalktı , en komigi bu sonra içerde odada uyuyan berkenin yanına gitmisim çunku cananla ibo ciyanı yakalamaya çalısıyorlardı sandım pesimden sanki atlıycak orddan uzaklasayım diye berkenin odaya girmismi o da garibim acılır kapanır yatakta yatıyor onun ayak ucuna ben bir basmısım yataga çıkcam ya çocuk tahtaravallide gibi bir havalandı uykusunda ben tabi hemen indim olayı anlayıp ama çocuk havalandı yere indi yatakla birlikte gumm diye:))) ay hala anlatırken gulme krizine giriyorum uyandı noluyo yaaa falan dedi ben aglıyorm bocek var yok birsey senyat falan dedim yattı uyudu o da bir guzel neyse çiyanı yakaladık oldurduler falan hemen bodrumda alman hastanesi var oraya gitttik saat 4,30 falan gece yarısı serum taktılar alerjim varmı vs sorular ilk uç ayda olsa tehlikeli olabilirdi su an ihiç birsey olmaziçiniz rahat etsin falan dediler

neyse 6 saat musaaede altında tutuyoruz dediler çunku kortizoynlu birilac varmıs onlem olarak onu vermeleri gerekmis hamile olduggum için veremediler beklettiler sonra tetanoz asısı olup olmadıgımı sordulor bende direndim ya saglık ocagında falanolmiycam ben tarladamı dogurcam diye dr geldi anlattı uzun uzun izmirde uç tane tetanoz vakası olmus olumlu hemde son bir yiliçindemi ne belki duymussunuzdur izmirli arkadaslar ay dedim suan olsam ne faydası var bocek sokmus artık beni yok etkil iolur dediler ila ası olun yoksa imyza verceksiniz kendiniz istemediginize dair falan neyse aradım yeni dr a ulasamadık sabah 8 gibi acıbademdeki eski dr umu aradım tabi kendisyi daha eski dr um oldugunu bilmiyor çok yardımcı oldu rahatlattı saglosun telefonda asıyıda olmamı soyledi
yani meshur tetanoz asısısın oldumm odum koptu kolum falan agrıycam birde denize giremycem tatil tam kabus olcak diyeallaha sukur kolum iyi su an biraz acıyor bir ay sonra tekrar ikinci doz olcam o asıl bebegi korumak içinmis suanki ilk doz beni korurmus:)hay allahım diren diren ası olmiycam diye kadere bak,

neyse sonraotele geldik denize falan girdimde biraz tatil moduna girdim kendime geldim alaha sukur kızımda kıpır kıpır herhangi bir sorunumuz yok su an , simdilobide oturuyorum sizlere yazayım dedim :) iste boyle

EVRİŞŞŞŞŞ'im,
Sen iyi ol da ara ara yaz biz razıyız şeker...

Hepimiz,cumlemız ınsallahh.. saol kuzum.

Ozy ye de okudum.. ay öldüm gülmekten.. gösümden foşur foşur yaş geldi yine... Allahımm senın ıyılıgını versın e mı?? Çok yaşa sen..

girerim vallla özlerim burayı yapamam ben kk sız ağustos annesizz bi kanadım kırık olur
opuyorumnanaktan

Senın o kanadını sıyırırıımm ben.. nerelere gıdıosun zaten.. senı bırakan gypsesra olsun :))

Ben yırtık döt delıgını bılmem ama.. lisansınız ne kadar yuksek onu sormak ıstıyorum.. ölçü istiyorum hemşiree... ne kadar yuksek ha?? :))

Eftelya, cocugun saclarını duseltıyım derken tükürükleyip düzeltme de.. ya bence sen bırak dagınık kalsın.. Gokhan a da katılıyorum.. çekinme rahat ol, sıkma kendını.. :))

Yaa kıslar, 2 saat kestirniştim. Kalktığımda gene ayaklarım ve ayak bileklerim öldürdü beni gene yaa.. Neden oluyür? İncecik bileklerim 80 kg ı taşımaktan zorlanıyor mu yoğsam? CADIARZU

Delisin biliyosun değil mi :) Yakından da gördüm, test ettim, onayladım :) zemuszemus

didooo mesaj attım bende kaydirigubbakcemile3

YaAaaaAA !! :mymeka: Bu ne be? Herkes birbirine özelden mesaj atıyor! Bana da atın ülen! lülülülülülü

Tekrar söylüyorum, delisin sen :)

Yok bebeğim yaa, olmaz öyle şey :) 30 - 32 hafta arası bebeğin suyunun maksimum olduğu ve hareketlerinin en üst düzeye çıktığı haftalarmış. Tadını çıkar derim :) Yüksek lisansın neyin üzerine idi? Ona göre dalga geçicem laelaelaelaelae

DİDECİM, "abi" geyiğine atlamadım, çünkü o aralar 4 ay sonra tamirden gelen klimamın kumandasını yeniden keşfe çıkıştım :) Ayrıca itiraf edeyim: ilk okuduğumda hiç garipsemedim :) Gafam yerinde değil bugün balım.

Ay Esra ınanmıyorumm sana.. guleyım mı üzüleyım mı bılemedım.. şükür bı tatsızlık olmamıs.. sag salim eve gelsen de ıcımız rahat olsa bari.. aman dıkkat et kendıne,evladına.. gosunu sefeyımm baska maceralara acılma :))) bı cıyan kalmıstı su hamılelık donemınde duymadıgım,artık hıc bır seye sasırmam :)))

ya esrako öncelikle büyük geçmiş olsun..kazasız belasız atlatmışsınız..bi ara aklıma geldin napıyo bu kız acaba diye...
ama ama itiraf edeyim varya yarım yarım yarıldım gülmekten şu berke'nin yatak olayına..noolur kısma bana nolur yaa..:)))) eşim de yanımda ben güldükçe adam noluyo orda yaa diyip duruyo..o da aynı zamanda facebookta çiyanla ilgili bişeyler izliyomuş, gel bak dedi..yok almıyim etkilenirim şimdi dedim.:)

Esracim gecmis olsun,korkma canim, benimde yengemi kuzenime hamileyken ciyan soktu, 8 aylikmi neydi oda bisi olmadi merak etme, kuzenim 18 yasinda zehir gibi masallah, sadece biraz yaramaz bi cocuktu okadar:)))ama saglikli dogdu...

esra canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine hoş olmasa daha iyi olurdu ama allah korumuş yinede canım

adaşımmm
yaaa kızma ama özellikle berke kısmını okurken soda içiyodum ve ağzımdaki bütün sodayı ekrana püskürttüm bide onu temizlemekle uğraştım öldüm bittim vallaa
neler gelmiş kuzum başına geçmiş olsun çiyan dedğiniz sıçanmı yani bildiğin faremi
nasıl sokar hay Allahım yaa dikkat kendine oralarda şu kalan günlerinde bol bol eğlenn

Çiyan mııı. Off geçmiş olsun. İrkilerek okudum yazını. Yerinde olsam ben de ağlardım.
Oğlunu yataktan havalandırışına da güldüm a.s
Tatilinin bundan sonrası güzel geçer umarım.
Börtü böcekten uzak bir tatil diliyorum.

Sıçan olsa daha iyiydi.
Çiyan yazıp google görsellerde ara da gör neymiş.

esrako canım cok gecmis olsun macealı olmus zavallı berkede sasırmıstır ne oluyo die :))

neyseki otele geldiniz rahatsın artık ii tatiller canım arada yaz bize

herkese gunaydın yine salon yatakodası arası uyku seferinden sonra bol ayak diz hatta dolma el parmakları agrısıyla sizlerleyiz :)))

herkese simdididen ii kandiller dilerim ins gunumuz guzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…