2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

FECİ BASLAYAN TATİLİM
Ah kuzum yaaa:teselli:Senin şu hamilelikte yaşadıkların da pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Hayatta en iğrendiğim hayvanların başında gelir kendisi:bbo:Iyyyh! Neyse ucuz atlatmışsın. Tatilinin kalan kısmı unuttursun inşallah yaşadıklarınıa.s.
Ben yırtık döt delıgını bılmem ama.. lisansınız ne kadar yuksek onu sormak ıstıyorum.. ölçü istiyorum hemşiree... ne kadar yuksek ha?? :))

Ya bana da olmaz gibi geliyor tabii de kızım resmen bıçak saplamış gibi acıttı dün gece:bbo:Birkaç sefer "ah!" deyip katlanıverdim kendi üzerime hatta. Acayip bir tecrübeydi. Akıntım da fazla olunca acaba mı dedimCADIARZU

Bu arada yüksek lisansım çevre kirliliği üzerine. Biraz olsun yırttım değil milülülülülülü
Yaa kıslar, 2 saat kestirniştim. Kalktığımda gene ayaklarım ve ayak bileklerim öldürdü beni gene yaa.. Neden oluyür? İncecik bileklerim 80 kg ı taşımaktan zorlanıyor mu yoğsam? CADIARZU
E ondandır tabii. Şöyle bir 2 aya birşeyciğin kalmazyerimseniben

Dün helal et bulmak zor demiştin de ben de merak ettim nerdesin diye.

Azerbaycanda böyle bir sorun nasıl olabilir ki?

eti heryerden alamıyosun cunku halihazırda pazarında bile domuz eti satılan bir ulke burası yani rus gibi yasayan turkler denebilir. hos turkleride pek sevmiolar ama neyse. tabi turk urunleri heryerde ama hadi canın cekti sitenin marketine indiginde pınar sosis yerine uzerinde rusca yazan bisuuru sosis salam vs bulabiliosun ama hicbirini asla almam normalde almam hamilelikte hic gormeye bile tahammulum yok

yada ben burda aylardır balık yemiorum sadece kısın tırla rizeden getirtmistik buzlu , cunku hazar denizinden petrollu balık cıkıo asla agzıma sokmam.

gecmiste arkadaslar biliolar calıstıgım donemde cok zorluklar cektim hamileligimin bulantılı zamanlarımda oglen yemekleri berbarttı vs vs hicbisey yiyemiodum sonradan calısmayı bırakınca evde rahatladım

burkom agrın sancın oldugunda burnundan derin nefes al agzından ver ve bunu sancın gecene kadar yap 5dk da gecer canım ben denedim minik kelebekte oyle yapıo.

benim bebis duruo duruo gece yataga girince baslıo artık anlamaya basladı yatma saatimi ve cok acıtıo bazen bende mecbur kalkıorum salona gelip tv izliorum bi taraftan o duruyo bitaraftanda ben uykuya dalmıs oluyorum sonrasında uyanınca gidiorum kocisin yanına

Aa:1shok: Hiç tahmin etmezdim.
Nasılsa müslümanlar ve bize çok yakınlar diye yemek konusunda problem olacağı hiç aklıma gelmezdi.

Bulantı zamanlarında insan herşeyden tiksiniyor zaten. Bugunku zamanlarımıza şükürler olsun.

Benim hiç sancım falan olmuyor, normal mi acaba?
Bu yüzden benim kız 40 haftayı doldurcak herhalde ki henüz sancılar başlamadı diyorum.
Kızım göbek çevremde ve kasıklarımda hareket ediyor bir de, hiç kaburgalarımı falan acıtmıyor.
Nadiren vurduğunda klitorisime anlık sızı giriyor. Sanki tuvaletimi yapacakmışım gibi oluyorum.

günaydın kıslar..umarım herkes iidri..benim göbek deliğimin yanı acıyo sizde deolduğu için normal diyorum..normaldi dimi:uhm:.. esrako cnm ya çok geçmiş olsun..ben çiyan duyardım hep ama ne olduğunu bilmesdim nette baktım anaaa o ne öle iğrenç görünüşlü bi hayvan...benn küçük bi böcek görsem mahalle topğlanır başıma ..avazım çıktığı kadar bağırırım dokunamam hiç karıncaya bile...neyseki işi olmmaış sana..ii eğlenceler cnm...

yok ya muslumanlıkla alakaları yok cunku senelerce dinsiz yasamıslar rusya baskısndan dolayı

suanda da oyle sart surt abdest filan yok yani, mesela temizten haberleri yok wc beziyle mutfagida silebilirler garip insanlar yani

ezan sesi yok bikere. sehirde 2-3 caimi var onlarıda turkler yaptırmıs. bitakım cemaatler geldikten sonra din duygusu gelismeye baslamıs ama oyle abdest namaz oruc haberleri yok pekte niyetleride yok. garip bi ulke burası yani anlatılmaz yasanır. cuma namazı kılacak mescit cami bulunmuyor hepsini kapıyorlar.. tek ii yani dilleri anlasılır biz onları onlar bizi cok ii anlıyor yani oyle bir millet 2 devlet hikayesi yalan. turkleri cok kıskanıolar

tuanacım benim gecmis donemlerde acıodu sanırım gobusun portluo artık. benim sekli semali kaydi gobek deligimin bakasım bile yok walla ya ama biara acısından aglamıstım simdi unuttum gitti:))

bu hafta sonu çok işimiz var.... dün eşim bana sürpriz yapmış dolap siparişi vermiştik bekliyorduk bugün yarın gelecek diye meğer dün ben işteyken gelmiş ve kurulmuş kanepeyide çocuk odasına geçirmiş dün akşam çarşıda buluştuk eşimle eve çıkarken dedi annemleride alalım kanepeyi çocuk odasına taşıyalım falan dedi bende olur dedim neyse hep beraber bizim eve çıktık çocuk odasının kapısını bir açtık dolap kurulmuş kanepe konulmuş beşiğimiz zaten gelmişti çok sevindim çok güzel olmuş hepsi..... bu hafta sonuda yerleşmek kaldı allahın izniyle bebeğin eşyalarının dolaba yerleştireceğim, hastane çantamızı hazırlayacağım üzerimden büyük bir yük kalkmış olacak allahın izniyle.....

Kızlar günaydın
Esrako çok çok geçmiş olsun Allah korumuş kızını ve seni umarınm böyle şeyler tekrar başına gelmez
başak 35 gözünaydın kızın büyümüşşşş aman dikkat tansiyona
gypyesra hadi yeni doktorunu beğenirsin umarım
petrik (nesrin) doktor dan gelince birşey yazmadın

kızlar benim ayaklarım şişiyor özellikle 3 gündür korkudan tansiyon ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor ama idrarda albumin testi yaptırsam mı diye düşünüyorum preeklampsi diye bir hastalık varya Allah korusun ondan hiçbirimiz olmayalım

sizlerin ayaklar nasıl işe resmen parmak arası terlikle geliyorum hem de kamu kurumuna düşünün yane sırnaşık şey

ne güzel sürpriz yapmış eşin alkışlıyorumalkisalkisalkis

meltem ayakta kalıyosun gün içinde şişlik olur...bende de var bende korkmuştum albümin mi diye çok şükür tahlil temiz çıktı ..bence bişi yoktur sen yinede rahatlamak için yaptır...sen hiç sağlıkocağına gittinmi kayıt falan...hani gidyosan orda herbir tahilili yapıyolar ücrestsiz...

canım bendede durum aynı ayaklarım çok şiş bende iş yerinde 39 numara terlikle dolaşıyorum düşün yani :1shok: masa başı işte çalıştğımız için ayaklarımız tün gün salık duruyor uzatma imkanınız olmuyor dolayısıyla şişiyor ayak ve el şişmesini artık dr.lar normal kabul ediyorlar.... yüz şişmesi vs. önemliymiş.... ben geçen dr. agittiğimde ayaklarım şişti idrar tahlili falanda yapıldı birşey çıkmadı dr. bol bol uzat ayaklarını dedi ama işte mümkün değil malesefmafoldumben

milkshake gozunuz aydın cok guzel supriz olmus gercekten

fasulyeko benim ayaklar normalde şiş ama hamilelik şişligi fakt dun gece sag ayagım birden sisti kan dolasımı zayıfladıgı icin oluyo sanırım.

preeklamsi de eller ayaklar yuz heryer aynı anda şişiyo benim yakın arkadasım yasadı yuksek tansiyon ve tum vucudun cok şişmesi belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…