Ah kuzum yaaa:teselli:Senin şu hamilelikte yaşadıkların da pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Hayatta en iğrendiğim hayvanların başında gelir kendisi:bbo:Iyyyh! Neyse ucuz atlatmışsın. Tatilinin kalan kısmı unuttursun inşallah yaşadıklarınıa.s.FECİ BASLAYAN TATİLİM
Ben yırtık döt delıgını bılmem ama.. lisansınız ne kadar yuksek onu sormak ıstıyorum.. ölçü istiyorum hemşiree... ne kadar yuksek ha?? :))
Ya bana da olmaz gibi geliyor tabii de kızım resmen bıçak saplamış gibi acıttı dün gece:bbo:Birkaç sefer "ah!" deyip katlanıverdim kendi üzerime hatta. Acayip bir tecrübeydi. Akıntım da fazla olunca acaba mı dedimCADIARZUYok bebeğim yaa, olmaz öyle şey :) 30 - 32 hafta arası bebeğin suyunun maksimum olduğu ve hareketlerinin en üst düzeye çıktığı haftalarmış. Tadını çıkar derim :) Yüksek lisansın neyin üzerine idi? Ona göre dalga geçicem laelaelaelaelae
E ondandır tabii. Şöyle bir 2 aya birşeyciğin kalmazyerimsenibenYaa kıslar, 2 saat kestirniştim. Kalktığımda gene ayaklarım ve ayak bileklerim öldürdü beni gene yaa.. Neden oluyür? İncecik bileklerim 80 kg ı taşımaktan zorlanıyor mu yoğsam? CADIARZU
azerbaycandayız bakude 1 senedir
Günaydııın.Günaydın kızlara.s.
Dün helal et bulmak zor demiştin de ben de merak ettim nerdesin diye.
Azerbaycanda böyle bir sorun nasıl olabilir ki?
eti heryerden alamıyosun cunku halihazırda pazarında bile domuz eti satılan bir ulke burası yani rus gibi yasayan turkler denebilir. hos turkleride pek sevmiolar ama neyse. tabi turk urunleri heryerde ama hadi canın cekti sitenin marketine indiginde pınar sosis yerine uzerinde rusca yazan bisuuru sosis salam vs bulabiliosun ama hicbirini asla almam normalde almam hamilelikte hic gormeye bile tahammulum yok
yada ben burda aylardır balık yemiorum sadece kısın tırla rizeden getirtmistik buzlu , cunku hazar denizinden petrollu balık cıkıo asla agzıma sokmam.
gecmiste arkadaslar biliolar calıstıgım donemde cok zorluklar cektim hamileligimin bulantılı zamanlarımda oglen yemekleri berbarttı vs vs hicbisey yiyemiodum sonradan calısmayı bırakınca evde rahatladım
bu hafta sonu çok işimiz var.... dün eşim bana sürpriz yapmış dolap siparişi vermiştik bekliyorduk bugün yarın gelecek diye meğer dün ben işteyken gelmiş ve kurulmuş kanepeyide çocuk odasına geçirmiş dün akşam çarşıda buluştuk eşimle eve çıkarken dedi annemleride alalım kanepeyi çocuk odasına taşıyalım falan dedi bende olur dedim neyse hep beraber bizim eve çıktık çocuk odasının kapısını bir açtık dolap kurulmuş kanepe konulmuş beşiğimiz zaten gelmişti çok sevindim çok güzel olmuş hepsi..... bu hafta sonuda yerleşmek kaldı allahın izniyle bebeğin eşyalarının dolaba yerleştireceğim, hastane çantamızı hazırlayacağım üzerimden büyük bir yük kalkmış olacak allahın izniyle.....
Kızlar günaydın
Esrako çok çok geçmiş olsun Allah korumuş kızını ve seni umarınm böyle şeyler tekrar başına gelmez
başak 35 gözünaydın kızın büyümüşşşş aman dikkat tansiyona
gypyesra hadi yeni doktorunu beğenirsin umarım
petrik (nesrin) doktor dan gelince birşey yazmadın
kızlar benim ayaklarım şişiyor özellikle 3 gündür korkudan tansiyon ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor ama idrarda albumin testi yaptırsam mı diye düşünüyorum preeklampsi diye bir hastalık varya Allah korusun ondan hiçbirimiz olmayalım
sizlerin ayaklar nasıl işe resmen parmak arası terlikle geliyorum hem de kamu kurumuna düşünün yane sırnaşık şey
ne güzel sürpriz yapmış eşin alkışlıyorumalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?