2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok canım hiç sağlık ocağına gitmedim sağlık ocaklarındaki personelden genelde herkes çok şikayet edince gitmeyi düşünmedim
gün içinde ayakta kalmaktan çok sandalye tepesinde oturup ayakları aşağıya sallamaktan şiştiğini düşünüyorum ama her ihtimale karşı yaptırayım ben aklımda kalacağına

sağol canım üzerimden büyük bir yük kalktı hafta sonuda yerleşirsek bu işte bitmiştir geriye birtek evin büyük temizliği kalıyor oda artık doğuma yakın olur 2 haftaya sonra falan başlarız temizliğe.....

benim ayaklarımı bir görseniz bilek namına birşey kalmıyor üstü falanda acayip şişiyor iki ayağımda şiş ama özellikle sağ ayağım biraz daha şiş oluyor..... bileklerim taşımıyor artık yükü bileklerim bile acıyor ayaklarımın altı falan çok ağrıyor aslında dinlenme vakti geldi ama biz hala çalışıyoruz:gitme:

evet işe gelip gitmek mahvediyor insanı
özellikle sabah erken kalk gel ayrı bir eziyet eşim ayaklarımın şiştiğini görünce işi bırak diye söylenmeye başladı dün. yarını saymazsak 3 hafta daha gelmeye çalışacağım işe eğer çok yoğunlaşırsam erken de bırakırım kızıma da eziyet etmeyeyim stresli ortamı çekmesin.

günaydın arkadaşlar.kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.aminnnnnnn.

Günaydın kıslar

Nasıl olduysa bugün erkenden uyandım :lepi: normalde 12 yi bulurdum. Hava serin bugün burda, hatta kapalı. Ve tuhaftır her yer çok sessiz. Saat daha erken mi acaba? Ondan mı?

Bu topikte neyi seviyorum biliyor musunuz? Kimse TEYZOŞ ve ANNİŞ kelimelerni kullanmıyor. "Kociş" biraz daha sevimli kalıyor ama şu iki kelime beni hayattan soğuttu be! Hangi başlığa girsem, "günaydın annişleeeeerrr" lmaz: anniş ne be :) yivvvrençççç

bu hafta sonu çok işimiz var.... dün eşim bana sürpriz yapmış dolap siparişi vermiştik ....................... kalkmış olacak allahın izniyle.....

Aferin benim (erkek) dünürüme alkisalkisalkis Ben de daha hastane çantası falan hazırlamadım. Hatta Doruk'un giysilerini bile yıkamadım. Bugün başlamayı düşünüyorum, bakalım :)

tansiyonun normal çıkıyorsa sorun etme. Şişliği tansiyonla bağdaştırdığı için tehlikeli buluyor doktorlar. Benim mesela, yanaklarım dolgun olduğu için, azcık uyusam yüzüm davul gibi oluyor. Ama tansiyonum normal çıkyor. Sen gene de ayaklarını mümkün mertebe yukarıda tutmaya çalış. Mümkünse masanın altına bir tabure vs koy..

herkese günaydın ve herkesin kandili mübarek olsun.
ben bir tane kaz tüyü bir tane boğulmayı önleyici yastık aldım.alez aldım bir de ama bu park yatakta dikkat etmişsindirçarşaf örtersek dönenceyi takamıyoruz.o yüzden daha almadım nevresim takımı.çarşafı o dönencenin sapları geçecek şekilde diktirmeyi planlıyorum.havalar da sıcak şimdilik battaniye ve alezle idare ederim.nasıl olsa altından kaydıramaz kenarlarını takamasam da..içine yatak almadım çünkü yatağın pedi gayet güzel ve ortapedik.
benim de göbek deliğimin çevresinde hergün mutlaka ağrı oluyor..ama uzun sürmüyor.iyi ağırıyor ama.normal olduğunu düşünüyorum.minik kelebek vardı o ağrıyı yoğun yaşayan.doktora gitti bir şey çıkmadı diye hatırlıyorum.
pervinciğim zaten önyargılarım var azerilere karşı pekişiyor inan ki.üniversitede çok tanıdım onlardan..hiç alakaları yok bizlerle.yemeleri,içmeleri,giyinmeleri,görgü kuralları çok acayip geldi bana.
günaydın arkadaşlar.kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.aminnnnnnn.
senin de canım.amin
Amin inşallah.Kandilimiz hepimizin mübarek olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlar:Saruboceq:

aminnnn

meltem bi aksilik olmassa ben gelcem inş..sen geliyon dimi...nesrin,esra var başka yok sanırım,,,ataköydü en son konuşmamız

koca totolu diyenler utansın bana..gadın evde 12lere kadar yatıyor hala bir iş görmemiş.koca totolu ANNİŞ seni:1closedeyes:

günaydın canıım..sabahları yere bastığımda ayaklarımın altı çok ağrıyo benim...bir de bütün gün masa başında olunca hemen başlıyo şişmeye..ben de senin gibi nolur nolmaz diyerek tahlil yaptırmayı düşünüyorum..içim rahatlasın bari..tansiyonum da iyi çıkar sürekli ama olsun..

günaydın anniş.lülülülülülü..bizim burası da bi tuhaf bugün.sanki yağmur yağcakmış gibi kapalı, çok sessiz..

koca totolu diyenler utansın bana..gadın evde 12lere kadar yatıyor hala bir iş görmemiş.koca totolu ANNİŞ seni:1closedeyes:

Gadın, gadıııınnn... oraya gelirsem ağzını caaartttt diye :mymeka: kaydirigubbakcemile Yapıcam işte aaaa klava: şimdi 1 hafta bunlarla oyalanırım ben. 3 ay önceden çekmece düzüp napcaktım :)

Derdime derman olmaya mı geldin, diyeceğidim sana emmeeee... Sen de taş.. geç bakalım dide gibi :sinifsinif: Şaka bi yana ayak altı ağrısı ne ola ki mercimekim? Bende de mevcut fazlasıyla.. 2 saat kestiriyorum, bir kalkıyorum ki ayaklarımın altı şiş değil, ama nasıl ağrıyo... Nedendir acebağ ?

Gadın, gadıııınnn... oraya gelirsem ağzını caaartttt diye :mymeka: kaydirigubbakcemile Yapıcam işte aaaa klava: şimdi 1 hafta bunlarla oyalanırım ben. 3 ay önceden çekmece düzüp napcaktım :)
sen onu evrim arkadaşına annat.
benim de çok ağırıyor ayaklarımın altı..azcık ayakta kalsam topuklarım sızlıyor..bir de çok yanıyor altları sanki ateşte yürümüşüm.ıslak çarşaf sarıp yattığım oluyor.ne kadar yıkasam da nafile çünkü..

işte biz de bunu diyoz acaba neden neden?

meltem bi aksilik olmassa ben gelcem inş..sen geliyon dimi...nesrin,esra var başka yok sanırım,,,ataköydü en son konuşmamız

evet sanırım gelebileceğim azat ediyorlar beni taşınma günü bakırköye kavınvalidemlere bırakacaklar, ordan ataköye bir şekilde gelirim

ben de sanırım doğum iznim başlayınca yıkamaya başlayacağım daha hem bebeiğin eksiklerini bitiremedim hem de hastane çantamın daha pijama alamadım:gitme:

bu arada aşkolsun topikteki hatunlara ben o gün taşınıyorum gelicem diye kendimi zorluyorum ama diğerlerinde bir çaba göremiyorummmm olmas kii

uyanma biçimlerim
1-koca cüssemle hep aynı tarafa yatmaktan mütevellit omuz gemüğü ve boyun ağrısıyla uyanma
2- kazaran gerinince bacağa giren taşşş gibi krampla çığlık çığlığa uyanma. salifoyu yataktan yere zıplatma
3-el-ayak uyuşması,iğnelenmesi,karıncalanması
4-kaburgaya nevadan tebük yeme
5-illaki çiş çiş çiş

bu arada esrako geçmiş olsun..senin bu tatil yılan hikayesine döndü iyice..Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…