meltem ayakta kalıyosun gün içinde şişlik olur...bende de var bende korkmuştum albümin mi diye çok şükür tahlil temiz çıktı ..bence bişi yoktur sen yinede rahatlamak için yaptır...sen hiç sağlıkocağına gittinmi kayıt falan...hani gidyosan orda herbir tahilili yapıyolar ücrestsiz...
milkshake gozunuz aydın cok guzel supriz olmus gercekten
fasulyeko benim ayaklar normalde şiş ama hamilelik şişligi fakt dun gece sag ayagım birden sisti kan dolasımı zayıfladıgı icin oluyo sanırım.
preeklamsi de eller ayaklar yuz heryer aynı anda şişiyo benim yakın arkadasım yasadı yuksek tansiyon ve tum vucudun cok şişmesi belirtiler
günaydın arkadaşlar.kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.aminnnnnnn.
bu hafta sonu çok işimiz var.... dün eşim bana sürpriz yapmış dolap siparişi vermiştik ....................... kalkmış olacak allahın izniyle.....
Kızlar günaydın
kızlar benim ayaklarım şişiyor özellikle 3 gündür korkudan tansiyon ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor ama idrarda albumin testi yaptırsam mı diye düşünüyorum preeklampsi diye bir hastalık varya Allah korusun ondan hiçbirimiz olmayalım
sizlerin ayaklar nasıl işe resmen parmak arası terlikle geliyorum hem de kamu kurumuna düşünün yane sırnaşık şey
ben bir tane kaz tüyü bir tane boğulmayı önleyici yastık aldım.alez aldım bir de ama bu park yatakta dikkat etmişsindirçarşaf örtersek dönenceyi takamıyoruz.o yüzden daha almadım nevresim takımı.çarşafı o dönencenin sapları geçecek şekilde diktirmeyi planlıyorum.havalar da sıcak şimdilik battaniye ve alezle idare ederim.nasıl olsa altından kaydıramaz kenarlarını takamasam da..içine yatak almadım çünkü yatağın pedi gayet güzel ve ortapedik.didom teşekkür ederim... içine nevresim takımı yorgan yastık filan almadım ama. uyku setlerinin ölçüsü standart, park yatak küçük, ince bir yatakta alayım istiyorum içine koymaya, onuda bulamadım henüz. sen nasıl yaptık yatak yorgan işini?
benim de göbek deliğimin çevresinde hergün mutlaka ağrı oluyor..ama uzun sürmüyor.iyi ağırıyor ama.normal olduğunu düşünüyorum.minik kelebek vardı o ağrıyı yoğun yaşayan.doktora gitti bir şey çıkmadı diye hatırlıyorum.günaydın kıslar..umarım herkes iidri..benim göbek deliğimin yanı acıyo sizde deolduğu için normal diyorum..normaldi dimi:uhm:.. esrako cnm ya çok geçmiş olsun..ben çiyan duyardım hep ama ne olduğunu bilmesdim nette baktım anaaa o ne öle iğrenç görünüşlü bi hayvan...benn küçük bi böcek görsem mahalle topğlanır başıma ..avazım çıktığı kadar bağırırım dokunamam hiç karıncaya bile...neyseki işi olmmaış sana..ii eğlenceler cnm...
pervinciğim zaten önyargılarım var azerilere karşı pekişiyor inan ki.üniversitede çok tanıdım onlardan..hiç alakaları yok bizlerle.yemeleri,içmeleri,giyinmeleri,görgü kuralları çok acayip geldi bana.yok ya muslumanlıkla alakaları yok cunku senelerce dinsiz yasamıslar rusya baskısndan dolayı
suanda da oyle sart surt abdest filan yok yani, mesela temizten haberleri yok wc beziyle mutfagida silebilirler garip insanlar yani
ezan sesi yok bikere. sehirde 2-3 caimi var onlarıda turkler yaptırmıs. bitakım cemaatler geldikten sonra din duygusu gelismeye baslamıs ama oyle abdest namaz oruc haberleri yok pekte niyetleride yok. garip bi ulke burası yani anlatılmaz yasanır. cuma namazı kılacak mescit cami bulunmuyor hepsini kapıyorlar.. tek ii yani dilleri anlasılır biz onları onlar bizi cok ii anlıyor yani oyle bir millet 2 devlet hikayesi yalan. turkleri cok kıskanıolar
senin de canım.amingünaydın arkadaşlar.kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.aminnnnnnn.
Amin inşallah.Kandilimiz hepimizin mübarek olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlar:Saruboceq:
koca totolu diyenler utansın bana..gadın evde 12lere kadar yatıyor hala bir iş görmemiş.koca totolu ANNİŞ seni:1closedeyes:Günaydın kıslar
Nasıl olduysa bugün erkenden uyandım :lepi: normalde 12 yi bulurdum. Hava serin bugün burda, hatta kapalı. Ve tuhaftır her yer çok sessiz. Saat daha erken mi acaba? Ondan mı?
Bu topikte neyi seviyorum biliyor musunuz? Kimse TEYZOŞ ve ANNİŞ kelimelerni kullanmıyor. "Kociş" biraz daha sevimli kalıyor ama şu iki kelime beni hayattan soğuttu be! Hangi başlığa girsem, "günaydın annişleeeeerrr"lmaz: anniş ne be :) yivvvrençççç
Aferin benim (erkek) dünürüme alkisalkisalkis Ben de daha hastane çantası falan hazırlamadım. Hatta Doruk'un giysilerini bile yıkamadım. Bugün başlamayı düşünüyorum, bakalım :)
tansiyonun normal çıkıyorsa sorun etme. Şişliği tansiyonla bağdaştırdığı için tehlikeli buluyor doktorlar. Benim mesela, yanaklarım dolgun olduğu için, azcık uyusam yüzüm davul gibi oluyor. Ama tansiyonum normal çıkyor. Sen gene de ayaklarını mümkün mertebe yukarıda tutmaya çalış. Mümkünse masanın altına bir tabure vs koy..
Kızlar günaydın
Esrako çok çok geçmiş olsun Allah korumuş kızını ve seni umarınm böyle şeyler tekrar başına gelmez
başak 35 gözünaydın kızın büyümüşşşş aman dikkat tansiyona
gypyesra hadi yeni doktorunu beğenirsin umarım
petrik (nesrin) doktor dan gelince birşey yazmadın
kızlar benim ayaklarım şişiyor özellikle 3 gündür korkudan tansiyon ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor ama idrarda albumin testi yaptırsam mı diye düşünüyorum preeklampsi diye bir hastalık varya Allah korusun ondan hiçbirimiz olmayalım
sizlerin ayaklar nasıl işe resmen parmak arası terlikle geliyorum hem de kamu kurumuna düşünün yane sırnaşık şey
Günaydın kıslar
Nasıl olduysa bugün erkenden uyandım :lepi: normalde 12 yi bulurdum. Hava serin bugün burda, hatta kapalı. Ve tuhaftır her yer çok sessiz. Saat daha erken mi acaba? Ondan mı?
Bu topikte neyi seviyorum biliyor musunuz? Kimse TEYZOŞ ve ANNİŞ kelimelerni kullanmıyor. "Kociş" biraz daha sevimli kalıyor ama şu iki kelime beni hayattan soğuttu be! Hangi başlığa girsem, "günaydın annişleeeeerrr"lmaz: anniş ne be :) yivvvrençççç
..
koca totolu diyenler utansın bana..gadın evde 12lere kadar yatıyor hala bir iş görmemiş.koca totolu ANNİŞ seni:1closedeyes:
günaydın canıım..sabahları yere bastığımda ayaklarımın altı çok ağrıyo benim...bir de bütün gün masa başında olunca hemen başlıyo şişmeye..ben de senin gibi nolur nolmaz diyerek tahlil yaptırmayı düşünüyorum..içim rahatlasın bari..tansiyonum da iyi çıkar sürekli ama olsun..
günaydın anniş.lülülülülülü..bizim burası da bi tuhaf bugün.sanki yağmur yağcakmış gibi kapalı, çok sessiz..
sen onu evrim arkadaşına annat.Gadın, gadıııınnn... oraya gelirsem ağzını caaartttt diye :mymeka: kaydirigubbakcemile Yapıcam işte aaaaklava: şimdi 1 hafta bunlarla oyalanırım ben. 3 ay önceden çekmece düzüp napcaktım :)
benim de çok ağırıyor ayaklarımın altı..azcık ayakta kalsam topuklarım sızlıyor..bir de çok yanıyor altları sanki ateşte yürümüşüm.ıslak çarşaf sarıp yattığım oluyor.ne kadar yıkasam da nafile çünkü..günaydın canıım..sabahları yere bastığımda ayaklarımın altı çok ağrıyo benim...bir de bütün gün masa başında olunca hemen başlıyo şişmeye..ben de senin gibi nolur nolmaz diyerek tahlil yaptırmayı düşünüyorum..içim rahatlasın bari..tansiyonum da iyi çıkar sürekli ama olsun..
günaydın anniş.lülülülülülü..bizim burası da bi tuhaf bugün.sanki yağmur yağcakmış gibi kapalı, çok sessiz..
Derdime derman olmaya mı geldin, diyeceğidim sana emmeeee... Sen de taş.. geç bakalım dide gibi :sinifsinif: Şaka bi yana ayak altı ağrısı ne ola ki mercimekim? Bende de mevcut fazlasıyla.. 2 saat kestiriyorum, bir kalkıyorum ki ayaklarımın altı şiş değil, ama nasıl ağrıyo... Nedendir acebağ ?
meltem bi aksilik olmassa ben gelcem inş..sen geliyon dimi...nesrin,esra var başka yok sanırım,,,ataköydü en son konuşmamız
Gadın, gadıııınnn... oraya gelirsem ağzını caaartttt diye :mymeka: kaydirigubbakcemile Yapıcam işte aaaaklava: şimdi 1 hafta bunlarla oyalanırım ben. 3 ay önceden çekmece düzüp napcaktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?