2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bi bilsem niye niye..sankim elektrik vermişler gibi bir de..bling bling ediyo yürürken..hepimizde olduğuna göre normal diyorum o zaman..

Gene kahkahalarla güldürdün beni kadın kaydirigubbakcemile3 deliiiiiiiiiiiiii lülülülülülü sana özele mesac attım bak bakeeen :)

FASULYEKO mutlaka oluyo canım. Seni çok iyi anlıyorum. Sen, senin için doğru olan neyse onu yap, "herkes kendine verilen/verilecek değeri kendisi biçer" . Akıl vermek gibi olmasın, yanlış anlama..

arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun..bu günde ettiğimiz tüm dualar gerçek olur inşallah..allah hayırlısıyla, hepimize verdiği bu görevden kurtarsın..

ama özele atmak zorundaydım mercimekim. bende bir msn var da onu soracağıdım dideye.. dolayısıyla buraya yazmak olmazıdı yerimseniben

kendi cantamı hazırlamaya basladım pijamalarımı yıkamıstım azonce utuledim cantaya koydum corap don koydum makyaj cantası yaptım bitane onada simdilik ayna memepedi dudak nemlendiricisi yelpaze ve tacımı koydum . daha doldurmak lazım meme ucu kremi slikon ucu vs vs listemde eksikler var terlik filanda cabası. elimin altındakileri koydum sadece

anlamadım bunu hangi konuda yazdığınıCADIARZU

dideee koptum uyanma bicimleri acıklamalarına
aynıları mevcut isimler degisio sadece :))
bu sabh en acılısıyla uyandım krampla..hala yeri ağırıyor
ama özele atmak zorundaydım mercimekim. bende bir msn var da onu soracağıdım dideye.. dolayısıyla buraya yazmak olmazıdı yerimseniben
yalannnnnn yalannnnn söylüyorsun

benim bir göğüs pedim eksik..bir de nevaya yeni çok güzel bombeli bir penye şapka geldi hediye onu yıkayıp koymalıyım.

yazın sıcagında sapkadan hoslancaklarını hic sanmıyorum ama bende aldım bagcıklı sapkalar takımlarında sapkaları var benim kızım sıkıntıya gelemiycek galiba oyle hissediorum

şapka dediğim penye böyle kafanın üstünde duruyor bağcıklı değil..zaten arabaya binecek hemen..bence yine de lazım direk güneşe maruz kalmasın taze beyincikleri.

günaydın arkadaşlar,
yine uzak kaldım muhabbetten... özledim sizleri. ayrıca da çoook merak ediyorum herkesi.
herkes iyi mi? HENÜZ DOĞUM YAPANIMIZ YOK Dı Mı?

şapka dediğim penye böyle kafanın üstünde duruyor bağcıklı değil..zaten arabaya binecek hemen..bence yine de lazım direk güneşe maruz kalmasın taze beyincikleri.

aynen katılıyorum canım bu konuda sanakaydirigubbakcemile5... evde falan gerek yok ama dışarıda kafalarına birşey geçirmek lazım bende aldım o incecik bağcıksız beyaz şapkalardan zaten çoğu takımın içinde bu tarz şapkalar mevcut.....

günaydın arkadaşlar herkese ii kandiller rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,
yine uzak kaldım muhabbetten... özledim sizleri. ayrıca da çoook merak ediyorum herkesi.
herkes iyi mi? HENÜZ DOĞUM YAPANIMIZ YOK Dİ Mİ?

hoşgellldiinn.... bizde seni özledik.... şükür henüz doğum yapan yok aramızda vaktinde gelsin kuzucuklar...... hımmmm bende az önce geçmişe göz attım esrakoyu tatilde çıyan sokmuş hastaneye falan gitmişler tetanoz falan vurunmuş şuan iyiymiş oteldeymiş dün akşam otelin lobisinden yazmış...... bunun haricinde hepimiz iyiyiz yani allah korusun kötü birşey yok :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…