Derdime derman olmaya mı geldin, diyeceğidim sana emmeeee... Sen de taş.. geç bakalım dide gibi :sinifsinif: Şaka bi yana ayak altı ağrısı ne ola ki mercimekim? Bende de mevcut fazlasıyla.. 2 saat kestiriyorum, bir kalkıyorum ki ayaklarımın altı şiş değil, ama nasıl ağrıyo... Nedendir acebağ ?
uyanma biçimlerim
1-koca cüssemle hep aynı tarafa yatmaktan mütevellit omuz gemüğü ve boyun ağrısıyla uyanma
2- kazaran gerinince bacağa giren taşşş gibi krampla çığlık çığlığa uyanma. salifoyu yataktan yere zıplatma
3-el-ayak uyuşması,iğnelenmesi,karıncalanması
4-kaburgaya nevadan tebük yeme
5-illaki çiş çiş çiş
bi bilsem niye niye..sankim elektrik vermişler gibi bir de..bling bling ediyo yürürken..hepimizde olduğuna göre normal diyorum o zaman..
Gene kahkahalarla güldürdün beni kadın kaydirigubbakcemile3 deliiiiiiiiiiiiii lülülülülülü sana özele mesac attım bak bakeeen :)
..
Gene kahkahalarla güldürdün beni kadın kaydirigubbakcemile3 deliiiiiiiiiiiiii lülülülülülü sana özele mesac attım bak bakeeen :)
FASULYEKO mutlaka oluyo canım. Seni çok iyi anlıyorum. Sen, senin için doğru olan neyse onu yap, "herkes kendine verilen/verilecek değeri kendisi biçer" . Akıl vermek gibi olmasın, yanlış anlama..
bu sabh en acılısıyla uyandım krampla..hala yeri ağırıyordideee koptum uyanma bicimleri acıklamalarına
aynıları mevcut isimler degisio sadece :))
yalannnnnn yalannnnn söylüyorsunama özele atmak zorundaydım mercimekim. bende bir msn var da onu soracağıdım dideye.. dolayısıyla buraya yazmak olmazıdı yerimseniben
kendi cantamı hazırlamaya basladım pijamalarımı yıkamıstım azonce utuledim cantaya koydum corap don koydum makyaj cantası yaptım bitane onada simdilik ayna memepedi dudak nemlendiricisi yelpaze ve tacımı koydum . daha doldurmak lazım meme ucu kremi slikon ucu vs vs listemde eksikler var terlik filanda cabası. elimin altındakileri koydum sadece
anlamadım bunu hangi konuda yazdığınıCADIARZU
ama özele atmak zorundaydım mercimekim. bende bir msn var da onu soracağıdım dideye.. dolayısıyla buraya yazmak olmazıdı yerimseniben
şapka dediğim penye böyle kafanın üstünde duruyor bağcıklı değil..zaten arabaya binecek hemen..bence yine de lazım direk güneşe maruz kalmasın taze beyincikleri.
günaydın arkadaşlar,
yine uzak kaldım muhabbetten... özledim sizleri. ayrıca da çoook merak ediyorum herkesi.
herkes iyi mi? HENÜZ DOĞUM YAPANIMIZ YOK Dİ Mİ?
günaydın arkadaşlar herkese ii kandiller rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?