Günaydın kıslar
Nasıl olduysa bugün erkenden uyandım :lepi: normalde 12 yi bulurdum. Hava serin bugün burda, hatta kapalı. Ve tuhaftır her yer çok sessiz. Saat daha erken mi acaba? Ondan mı?
Bu topikte neyi seviyorum biliyor musunuz? Kimse TEYZOŞ ve ANNİŞ kelimelerni kullanmıyor. "Kociş" biraz daha sevimli kalıyor ama şu iki kelime beni hayattan soğuttu be! Hangi başlığa girsem, "günaydın annişleeeeerrr"lmaz: anniş ne be :) yivvvrençççç
Aferin benim (erkek) dünürüme alkisalkisalkis Ben de daha hastane çantası falan hazırlamadım. Hatta Doruk'un giysilerini bile yıkamadım. Bugün başlamayı düşünüyorum, bakalım :)
tansiyonun normal çıkıyorsa sorun etme. Şişliği tansiyonla bağdaştırdığı için tehlikeli buluyor doktorlar. Benim mesela, yanaklarım dolgun olduğu için, azcık uyusam yüzüm davul gibi oluyor. Ama tansiyonum normal çıkyor. Sen gene de ayaklarını mümkün mertebe yukarıda tutmaya çalış. Mümkünse masanın altına bir tabure vs koy..
maşallah milkçiğim allah bozmasın böyle sağlıklı anne-baba ilşkileri sağlıklı nesillerin garantisi.Allah kocandan razı olsun.
demişsin ya, ben taşınacağım gün ne yapıp geliyorum, millet gelmiyo diye.. ona istinaden
amin canım hayattaki en büyük şansım eşim zaten vee birde kızım olacak inşallah:Saruboceq: şuan manen sorun yaşıyoruz eşimin işi konusunda ama bunlar geçici şeyler rabbim insanın sağlığını ve evinin huzurunu bozmasın.... rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.....
evet ben tam olarak bir aile ortamında yetişmediğim için inşallah kızımın sağlıklı bir ortamda yetişmesini büyümesini istiyorum allahın izniyle.... hayattaki en büyük isteğim kızımın çok iyi bir şekilde yetişmesi, okuması kendi ayakları üstünde durup güzel bir hayata sahip olması....
yazın sıcagında sapkadan hoslancaklarını hic sanmıyorum ama bende aldım bagcıklı sapkalar takımlarında sapkaları var benim kızım sıkıntıya gelemiycek galiba oyle hissediorum
amin canım hayattaki en büyük şansım eşim zaten vee birde kızım olacak inşallah:Saruboceq: şuan manen sorun yaşıyoruz eşimin işi konusunda ama bunlar geçici şeyler rabbim insanın sağlığını ve evinin huzurunu bozmasın.... rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.....
evet ben tam olarak bir aile ortamında yetişmediğim için inşallah kızımın sağlıklı bir ortamda yetişmesini büyümesini istiyorum allahın izniyle.... hayattaki en büyük isteğim kızımın çok iyi bir şekilde yetişmesi, okuması kendi ayakları üstünde durup güzel bir hayata sahip olması....
[kızlar pijama takım nasıl tek sorun uzun kollu olması ama başkada bulamadım sanırım alcam
nesrin çok sevindim çağanın iyi olmasına sana da afiyet olsun dondurma[/QUOTE]
sağol canım, arada kaçamak yaparım artık :)
pijama güzelmiş çok şık uzun kollu olsun sadece 1 ay sıcak olacak idare edersin, bende 2 takım aldım biri uzun kol biri kısa kol
Sağol taze Burcum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?