2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ESRAKO canım geçmiş olsun neyse sonu güzel bitmiş allah bir daha yaşatmasın böyle birşey.... ben olsam bende zıplardım ordan oraya herhalde..... kızının ve senin sağlığın iyi ya geçti bitti o kötü olay.... sağ salim dönersin inşallah evine...... bizim yerimizede dinlen, güneşlen, havuza gir tatil yap.....

evet aferim benim kocamaaaalkisalkisalkis bu yaptıklarının yanında birşey değil 8 aydır yediğim önümde yemediğim arkamda, gece su getirir, sütümü hazırlar, yataktan gece kalkmak zor oluyor tutar elimden kaldırır tuvalete giderken vs.... alkışın en büyüğünü hak ediyor benim aşkımmmalkisalkisalkis ve işin tuhaf yanı hiç bıkmadı bunlardan ve hala 2. çocuğu istiyor hiç zor gelmedi ona bu yaptıklarıopuyorumnanaktan

benimde koca totomu kaldırmak için bir vinç lazım banasırnaşık şey hafta sonu bir hışımla herşeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirecek kafama koydumÇok üzgünüm çoook

maşallah milkçiğim allah bozmasın böyle sağlıklı anne-baba ilşkileri sağlıklı nesillerin garantisi.Allah kocandan razı olsun.

kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayım sonra oğluma alınanları eklicem sonra grşrz byyya.s.Şeniz

maşallah milkçiğim allah bozmasın böyle sağlıklı anne-baba ilşkileri sağlıklı nesillerin garantisi.Allah kocandan razı olsun.

amin canım hayattaki en büyük şansım eşim zaten vee birde kızım olacak inşallah:Saruboceq: şuan manen sorun yaşıyoruz eşimin işi konusunda ama bunlar geçici şeyler rabbim insanın sağlığını ve evinin huzurunu bozmasın.... rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.....

evet ben tam olarak bir aile ortamında yetişmediğim için inşallah kızımın sağlıklı bir ortamda yetişmesini büyümesini istiyorum allahın izniyle.... hayattaki en büyük isteğim kızımın çok iyi bir şekilde yetişmesi, okuması kendi ayakları üstünde durup güzel bir hayata sahip olması....

demişsin ya, ben taşınacağım gün ne yapıp geliyorum, millet gelmiyo diye.. ona istinaden

okeyto

inşallah Allah gönlüne göre versin

yazın sıcagında sapkadan hoslancaklarını hic sanmıyorum ama bende aldım bagcıklı sapkalar takımlarında sapkaları var benim kızım sıkıntıya gelemiycek galiba oyle hissediorum

hepimizin temennileri bu yönde.inşallah böyle evlatlar yetiştirecek gücü,kudreti,doğru davranışları bulmak da zorlanmayız.elbette hatalar yapacağız ama önemli olan hatyı görmek ve düzeltmek.ben bilirim deyip ısrarcı olmamak.çoğu anne- babnın en büyük yanılgısı bu.

selam kızlar herkesin kandili mubarek olsun biraz geçmişi okuyup çıkıcam bugün sag tarafıma sancılar fene gşrşyor kızım dönmeye çalışıyor bir türlü beceremiyor dinleneyim bari herkese iyi günler öptüm sizleri

Selamlar herkse,

hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin

geçmişi tam okuyamamdım biraz bakabildim

Dün doktordaydık, kuzum 1900 gr olmuş ben 1800 tahmin etmiştim Didonun tahmini çıktı : )) çok tatlıydı oğlum iki kolunu yüzüne çapraz yapmış baş parmagını emiyor ayağınıda kaldırmış yüzüne doğru ayak tabanını gösterdi bize , o pozisyonu almaya çalıştı Elif hn. ama olmadı hiç resim alamadık olsun çok şirindi uzun uzun baktı sağolsun izledik kuzumu, 15 gün kadar öndeydi 7 güne inmiş haftasını yakalayacak dedi, bende hiç kilo almamış 2 haftada halen 69 um sırnaşık şey
diyetten bıktıysan arada light dondurma ye dedi hastaneden çıkar çıkmaz hemen yedim :lepi:, bacağımdaki lekeye o da şaşırdı
p.tesi rapor almak için tekrar gidicem, bana bakacak koca bulsam bende çalışmazdım diyor çok tatlı bu kayın ya kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

kızlar pijama takım nasıl tek sorun uzun kollu olması ama başkada bulamadım sanırım alcam

nesrin çok sevindim çağanın iyi olmasına sana da afiyet olsun dondurma

aklımda kalanlar,

Esra geçmiş olsun kızma ama gülerekokudum : ) çiyan deyince aklıma ilk fare geldi zıplayışın felan gözümün önünde canlandı :)) olaysız börtü böceksiz güzel tatiller sana

Kaçakkedi, güzel haberlerine sevindim ilk sen kavuşacaksın yavruna öyle görünüyor sağlıkla kucağına alırsın inş.

Meltem geçmişi okuyordum iyi geçti çok şükür, p.tesi günüde endokrine gidiyorum , hemde rapor alıcam yarın son günüm : ))

Nesrin maşallah tosununa..allah bağışlasın..sen de bayan dr.açısından şanslı olan kesimdensin.ne güzel..
esra da bi geleydi dr.dan..

ben azcık kalkayım da iş yapayım. Evi hala mok götürüyo, neyse Onur bugün süpürge yapacak. Ben de ortalığı toparlayayım. Doruk'un giysilerini yıkayayım. a.s

günaydın kızlar oylesıne bı gırdım acıl cıkmam gerek ben cok iyiyim ayaklarım dısında şiştiler ama kuzum cok ii ve 6 sında zaten randevumuz var PETRIKIM BU arada maşalllah zuzuna gecmısı okluyamadı9m ama gırersem okurum

fasulyeko bence gecelik güzel ama yarımkollu olaydı daha iyiydi..sıcak olcak çünkü..sen bilirsin gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…