maşallah maşallh.tahminimin tutmasına sevindim.Selamlar herkse,
hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin
geçmişi tam okuyamamdım biraz bakabildim
Dün doktordaydık, kuzum 1900 gr olmuşben 1800 tahmin etmiştim Didonun tahmini çıktı : )) çok tatlıydı oğlum iki kolunu yüzüne çapraz yapmış baş parmagını emiyor ayağınıda kaldırmış yüzüne doğru ayak tabanını gösterdi bize , o pozisyonu almaya çalıştı Elif hn. ama olmadı hiç resim alamadık olsun çok şirindi uzun uzun baktı sağolsun izledik kuzumu, 15 gün kadar öndeydi 7 güne inmiş haftasını yakalayacak dedi, bende hiç kilo almamış 2 haftada halen 69 um sırnaşık şey
diyetten bıktıysan arada light dondurma ye dedi hastaneden çıkar çıkmaz hemen yedim :lepi:, bacağımdaki lekeye o da şaşırdı
p.tesi rapor almak için tekrar gidicem, bana bakacak koca bulsam bende çalışmazdım diyor çok tatlı bu kayın ya kaydirigubbakcemile3
ben çok beğendim özellikle o dantelli yeri çok hoş.çok kokoş değil çok da sade değil.zaten incecik görünüyor.odalar da klima da oluyor çok sıcaklanmazsın bişecik olmaz.[/URL][/IMG]
kızlar pijama takım nasıl tek sorun uzun kollu olması ama başkada bulamadım sanırım alcam
nesrin çok sevindim çağanın iyi olmasına sana da afiyet olsun dondurma
akşama anca yazarmış o.ansına gidecekmiş galiba.Nesrin maşallah tosununa..allah bağışlasın..sen de bayan dr.açısından şanslı olan kesimdensin.ne güzel..
esra da bi geleydi dr.dan..
hadi bakalım patetes çuvalı kıvamında yuvarlana yuvarlana inşallh yavrum.ben azcık kalkayım da iş yapayım. Evi hala mok götürüyo, neyse Onur bugün süpürge yapacak. Ben de ortalığı toparlayayım. Doruk'un giysilerini yıkayayım. a.s
hep böyle yapar mı bu doktor? yoksa çok mu meşguldü..ters bişe olsa söylerdi.ama yine de bir boy kilo söylemesi lazım.annelerin en merak ettği şeyler bunlar bilmiyorlar sanki.merhaba kızlar sıkıcı bir güne başladım
sabah doktor randevumuz vardı 9 da gittik ve süpriz doktorun ameliyatı varmış tam çıkıyordu durdurduk neyse biesürü tantanayla muayene olduk ama nasıl muayene 2 dk şöle bi baktı bebeğe suyu iyi plesenta iyi bu kadar başka bişey yok ölçüm yaptı ama bize kağıdını vermedi söyledim bebek iyi dedi ama muayeneden hiç memnun olmadım dedim bundan sonra hep böyle olucak dedi iyice sinir oldum gecede misafirim vardı 2.30 yatmıştım birde hiç uyuyamadım hertarfım ağrıyor randevuya yetişelim diye alarm kurdum kalaktkı ve koca fiyasko boyunu sordum herşeyi normal dedi çıktı uf hastanede baya uzak uykusuz o yolu çektiğimemi yanayım kuzumun durumunu acelece bakılmasınamı bizde sabah sabah durum bu
maşallah maşallh.tahminimin tutmasına sevindim.
.
hep böyle yapar mı bu doktor? yoksa çok mu meşguldü..ters bişe olsa söylerdi.ama yine de bir boy kilo söylemesi lazım.annelerin en merak ettği şeyler bunlar bilmiyorlar sanki.
MERHABALARRRR
dun aksam size yazdıktan sonra tek tek oturdum geçmisi okudum alıntılar yaparak gidiyordum bu arad laptop için fis buldum elk taktıgımı sanıyorum ama meger kullanımda olmayan bir fis mis orası tam gece yarısına varırken bitmek uzere idi okuduklarmı kut pc kapandı gittimi hersey sarj da bitti ay allahım deli oldummm tekrar okuyamıyorum maalesef simdi,
aklımda kalanlarr
EVRİMCİMM nicesenelere dogum gununmuss seneye kuzeyinle ufleyeceksin mumlarını
hehe alklımda kalanlar baslıgı attım ama klımda baskabirsey kalmamıs soryy:))) simdi tekrar bir bakayım bgun neler yazmıssınız
su anda otelin pastanesinde oturuyorum burası buz gib iklimali ortam internet var fis çalısıyor falan amaa arkamı donmuyorum arkamda bir pasta bufesi varki sormayınn tem senlik adasım.))) ben sekersiz cayımı yudumluyorum :)))))
Sağol teyzesi, evet çok şükür dr. çok seviyorum harika biri, malesef üüzlerek başka hastaneye gidicem orada doğum çok faiş fiyatlıNesrin maşallah tosununa..allah bağışlasın..sen de bayan dr.açısından şanslı olan kesimdensin.ne güzel..
esra da bi geleydi dr.dan..
sağol pınar, ayaklarını tuzlu soğuk suya koy sonra uzat yukarıya öyle uzan azalır birazgünaydın kızlar oylesıne bı gırdım acıl cıkmam gerek ben cok iyiyim ayaklarım dısında şiştilerama kuzum cok ii ve 6 sında zaten randevumuz var PETRIKIM BU arada maşalllah zuzuna gecmısı okluyamadı9m ama gırersem okurum
Serap bende ağrıyla uyanıyorum hergün, kaçam ağrıyor ençokta tace Burcu gibi ayaklarım tabanı sanki uyurken yürümüşüm gibi çok ilginç..slm kızlarrr
ben bu saate kadar uyumuşum yeni kalktım ama kalça kemiklerimm sızım sızım sızlıyoo sizdede varmı?????
petrik maşallahhh bebişine....hala uykumm var gbbbbb
teşekkürler Aftabru, 2 haftada hiç kilo almamışım dr.a sordum ben kilo almadım oğlum nasıl 2 haftada 400 gr aldı diye, senin stokladıgın kilodan almıştır dedi :)gözünaydın PETRİKçim. maşallah oğluna... sana da.... demek hiç kilo almamışsın hı? süper... ben 64 oldum arkadaşlar, duyrulur.... iki gündür sağ ayağım iyice şişti. hiç ayaklarımı uzatacak fırsatım olmadı iki üç gündür. işyerinde korkunç yoğunuz. eve gidince de pc başına geçesim olmuyor. zaten ya misafir geliyor ya biz gidiyoruz. ne dinlenebiliyorum ne de evle ilgilenebiliyor. sizleri de iyice ihmal ettim. aklım hep sizde. ama olmuyor işte.... işyerinde artık topik sayfasını açmaya bile yeltenmiyorum ne de olsa bakacak fırsatım olmayacak diye.
ESRAKOya çok güldüm....karamizah gibiydi yazdıkları. resmen gözümden yaş geldi. gözümde canlandırdım da , özellikle berkenin yataktan fırlayışını...
opuyorumnanaktanmaşallah maşallh.tahminimin tutmasına sevindim....
ay hatırladımm diger konularadnadaa
canancımmm ece su muz da kilo almısss çok sevindimm bak kordon boynundan gidince minik kusne guzel kilo alıyor çok sevnidim canımm hep boyle devam eder insallah malum bizim ece ler iri kiyim seninkide oyle olmalı:)))
bu arada az evel uyuz bir kadın ın yanından geçtim yaslı orta yaslarda bir tipleme baktı banakadın dogurmaya gelmis buraya dedii ay uyuz oludum niye donup yanıt vermedim saka yollu ay allahım yaa oburuuned bu gibiotellerde dogurmustum falan diyebilirdim yani salak kadın belki ben muglada oturuyorum belki bir saatlik mesafedeyim otele gelemezmiyim hani alnımda yazmıyor kalkıp istanbuldan cılgınlık yapıp geldigim ama ne bilyor sanki uyuzoluyorum bu yaslı teyzelere yaaa
onun harincinde h0erkses bana selam veriyor gulumsuyor kendimi kuçukçocgk gibi hissediyorum nerdeyse yanımdan geçerken makas alıp geececekler:)))
herkese gunaydın yine salon yatakodası arası uyku seferinden sonra bol ayak diz hatta dolma el parmakları agrısıyla sizlerleyiz :)))
herkese simdididen ii kandiller dilerim ins gunumuz guzel gecer
günaydın arkadaşlar.kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.aminnnnnnn.
Amin inşallah.Kandilimiz hepimizin mübarek olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlar:Saruboceq:
Günaydın kızlar...a.s.
Hepinize iyi kandiller..birbirimiz için bol bol dua edelim bugün.. :Saruboceq:
arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun..bu günde ettiğimiz tüm dualar gerçek olur inşallah..allah hayırlısıyla, hepimize verdiği bu görevden kurtarsın..
günaydın arkadaşlar herkese ii kandiller rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:
bende herkesin kandilini kutluyorum hayırlara vesile olsun.
selam kızlar herkesin kandili mubarek olsun biraz geçmişi okuyup çıkıcam bugün sag tarafıma sancılar fene gşrşyor kızım dönmeye çalışıyor bir türlü beceremiyor dinleneyim bari herkese iyi günler öptüm sizleri
ESRAKOnun da başına gelmeyen kalmadı şu hamileliği boyunca. çok merak ettim şu çıyan olayını. biraz geçmişi okuyayım.
BUARADA HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK, DUALARI KABUL OLSUN.
hepinizin kandili mübarek ,dilekleri gercek olsun..ALLAH bebeklerimize su gb ömür bizlerede sağlık sıhhat ailelerimize birlik beraberlik versin..
ben kaçayımm yavastann öptükk sizi
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAH HEPİMİZİ YAVRULARIMIZA ZAMANINDA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN
başak petrik doktordan güzel haberlerle gelmişsiniz gözünüz aydın maşallah bebişlerede
esrako geçmiş olsun canım ya geçmişe bakamadım buradaki yazılanlardan anlatılanlara göre yorum yaptım
fasulyeko takım çok güzel
uyanma biçimlerim
1-koca cüssemle hep aynı tarafa yatmaktan mütevellit omuz gemüğü ve boyun ağrısıyla uyanma
2- kazaran gerinince bacağa giren taşşş gibi krampla çığlık çığlığa uyanma. salifoyu yataktan yere zıplatma
3-el-ayak uyuşması,iğnelenmesi,karıncalanması
4-kaburgaya nevadan tebük yeme
5-illaki çiş çiş çiş
MERHABALARRRR
dun aksam size yazdıktan sonra tek tek oturdum geçmisi okudum alıntılar yaparak gidiyordum bu arad laptop için fis buldum elk taktıgımı sanıyorum ama meger kullanımda olmayan bir fis mis orası tam gece yarısına varırken bitmek uzere idi okuduklarmı kut pc kapandı gittimi hersey sarj da bitti ay allahım deli oldummm tekrar okuyamıyorum maalesef simdi,
aklımda kalanlarr
EVRİMCİMM nicesenelere dogum gununmuss seneye kuzeyinle ufleyeceksin mumlarını
QUOTE]
Tesekkur ederım arkadasım.. cok zarıfsın.. Allaha emanet ol Ece nle.
Selamlar herkse,
hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin
geçmişi tam okuyamamdım biraz bakabildim
Dün doktordaydık, kuzum 1900 gr olmuşben 1800 tahmin etmiştim Didonun tahmini çıktı : )) çok tatlıydı oğlum iki kolunu yüzüne çapraz yapmış baş parmagını emiyor ayağınıda kaldırmış yüzüne doğru ayak tabanını gösterdi bize , o pozisyonu almaya çalıştı Elif hn. ama olmadı hiç resim alamadık olsun çok şirindi uzun uzun baktı sağolsun izledik kuzumu, 15 gün kadar öndeydi 7 güne inmiş haftasını yakalayacak dedi, bende hiç kilo almamış 2 haftada halen 69 um sırnaşık şey
diyetten bıktıysan arada light dondurma ye dedi hastaneden çıkar çıkmaz hemen yedim :lepi:, bacağımdaki lekeye o da şaşırdı
p.tesi rapor almak için tekrar gidicem, bana bakacak koca bulsam bende çalışmazdım diyor çok tatlı bu kayın ya kaydirigubbakcemile3
Masallahhh evladına.. Allah nazarlardan saklasın Petrikim..
günaydın arkadaşlar,
yine uzak kaldım muhabbetten... özledim sizleri. ayrıca da çoook merak ediyorum herkesi.
herkes iyi mi? HENÜZ DOĞUM YAPANIMIZ YOK Dİ Mİ?
Naptın Nazan ya.. ne dogurması.. yok artık.. aman diyimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?