2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar temmuz annelerine bir baktımda kaç kişi dogurmuş yahu ay sıra bizemi geliyorki acaba bir listemiz vardı onu yeniden düzenleseniz iyi olucak malum erken sezreyan olacak arkadaşlarımız varya bizde bebişlerimizi yani doganları takip edelim olmazmı

slm kızlarrr

ben bu saate kadar uyumuşum yeni kalktım ama kalça kemiklerimm sızım sızım sızlıyoo sizdede varmı?????

petrik maşallahhh bebişine....hala uykumm var gbbbbb

merhaba kızlar sıkıcı bir güne başladım
sabah doktor randevumuz vardı 9 da gittik ve süpriz doktorun ameliyatı varmış tam çıkıyordu durdurduk neyse biesürü tantanayla muayene olduk ama nasıl muayene 2 dk şöle bi baktı bebeğe suyu iyi plesenta iyi bu kadar başka bişey yok ölçüm yaptı ama bize kağıdını vermedi söyledim bebek iyi dedi ama muayeneden hiç memnun olmadım dedim bundan sonra hep böyle olucak dedi iyice sinir oldum gecede misafirim vardı 2.30 yatmıştım birde hiç uyuyamadım hertarfım ağrıyor randevuya yetişelim diye alarm kurdum kalaktkı ve koca fiyasko boyunu sordum herşeyi normal dedi çıktı uf hastanede baya uzak uykusuz o yolu çektiğimemi yanayım kuzumun durumunu acelece bakılmasınamı bizde sabah sabah durum bu

ESRAKOnun da başına gelmeyen kalmadı şu hamileliği boyunca. çok merak ettim şu çıyan olayını. biraz geçmişi okuyayım.
BUARADA HERKESıN KANDıLı MÜBAREK, DUALARI KABUL OLSUN.

gözünaydın PETRıKçim. maşallah oğluna... sana da.... demek hiç kilo almamışsın hı? süper... ben 64 oldum arkadaşlar, duyrulur.... iki gündür sağ ayağım iyice şişti. hiç ayaklarımı uzatacak fırsatım olmadı iki üç gündür. işyerinde korkunç yoğunuz. eve gidince de pc başına geçesim olmuyor. zaten ya misafir geliyor ya biz gidiyoruz. ne dinlenebiliyorum ne de evle ilgilenebiliyor. sizleri de iyice ihmal ettim. aklım hep sizde. ama olmuyor işte.... işyerinde artık topik sayfasını açmaya bile yeltenmiyorum ne de olsa bakacak fırsatım olmayacak diye.
ESRAKOya çok güldüm....karamizah gibiydi yazdıkları. resmen gözümden yaş geldi. gözümde canlandırdım da , özellikle berkenin yataktan fırlayışını...

GYPSY sen şimdi doğum yapacak hastane mi arıyorsun? avrupa yakasında olmalı değil mi? sarıyer civarlarında? bulursun inşallah. bahçelievlerde HıZMET HASTANESı varmış, benim arkadaşım memnun kalmıştı. orayı da bir araştır istersen.

hepinizin kandili mübarek ,dilekleri gercek olsun..ALLAH bebeklerimize su gb ömür bizlerede sağlık sıhhat ailelerimize birlik beraberlik versin..

ben kaçayımm yavastann öptükk sizi

maşallah maşallh.tahminimin tutmasına sevindim.
[/URL][/IMG]

kızlar pijama takım nasıl tek sorun uzun kollu olması ama başkada bulamadım sanırım alcam

nesrin çok sevindim çağanın iyi olmasına sana da afiyet olsun dondurma
ben çok beğendim özellikle o dantelli yeri çok hoş.çok kokoş değil çok da sade değil.zaten incecik görünüyor.odalar da klima da oluyor çok sıcaklanmazsın bişecik olmaz.
Nesrin maşallah tosununa..allah bağışlasın..sen de bayan dr.açısından şanslı olan kesimdensin.ne güzel..
esra da bi geleydi dr.dan..
akşama anca yazarmış o.ansına gidecekmiş galiba.
ben azcık kalkayım da iş yapayım. Evi hala mok götürüyo, neyse Onur bugün süpürge yapacak. Ben de ortalığı toparlayayım. Doruk'un giysilerini yıkayayım. a.s
hadi bakalım patetes çuvalı kıvamında yuvarlana yuvarlana inşallh yavrum.
hep böyle yapar mı bu doktor? yoksa çok mu meşguldü..ters bişe olsa söylerdi.ama yine de bir boy kilo söylemesi lazım.annelerin en merak ettği şeyler bunlar bilmiyorlar sanki.

MERHABALARRRR

dun aksam size yazdıktan sonra tek tek oturdum geçmisi okudum alıntılar yaparak gidiyordum bu arad laptop için fis buldum elk taktıgımı sanıyorum ama meger kullanımda olmayan bir fis mis orası tam gece yarısına varırken bitmek uzere idi okuduklarmı kut pc kapandı gittimi hersey sarj da bitti ay allahım deli oldummm tekrar okuyamıyorum maalesef simdi,

aklımda kalanlarr

EVRİMCİMM nicesenelere dogum gununmuss seneye kuzeyinle ufleyeceksin mumlarını

hehe alklımda kalanlar baslıgı attım ama klımda baskabirsey kalmamıs soryy:))) simdi tekrar bir bakayım bgun neler yazmıssınız

su anda otelin pastanesinde oturuyorum burası buz gib iklimali ortam internet var fis çalısıyor falan amaa arkamı donmuyorum arkamda bir pasta bufesi varki sormayınn tem senlik adasım.))) ben sekersiz cayımı yudumluyorum :)))))

HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAH HEPİMİZİ YAVRULARIMIZA ZAMANINDA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN
başak petrik doktordan güzel haberlerle gelmişsiniz gözünüz aydın maşallah bebişlerede
esrako geçmiş olsun canım ya geçmişe bakamadım buradaki yazılanlardan anlatılanlara göre yorum yaptım
fasulyeko takım çok güzel

yok be kuzum bu gün sezeryan ameliyatı varmış oda sorunu olduğu için aşağıdaymış tam çıkmak üzereyken yakaldık yoksa herzaman güzel geçerdi kontrollerim
kuzumun hiç bişeyini öğrenemedim arada bi başını birde bacağını gördüm okadar kendimde 10 günde 1.5 kilo almışım yani 17 kiloyu buldu toplam moralim sıfır
zaten artık doğum yapacağım hastaneye gitmeye başlayacağım bu doktorla sondu sugün

ohhh afiyet olsun canım..... bunca talihsiz olaydan sonra hakettin dinlenmeyi tatilin tadını çıkart.... boşver kuzum sen arkadın dön otur kötü mama onlar sen çayını içmeye devam et afiyet olsun.... valla bu sıcakta ne güzel serin bir yer bulmuşsun ben işyerinde pişiyorum klima yokmafoldumben

ay hatırladımm diger konularadnadaa

canancımmm ece su muz da kilo almısss çok sevindimm bak kordon boynundan gidince minik kusne guzel kilo alıyor çok sevnidim canımm hep boyle devam eder insallah malum bizim ece ler iri kiyim seninkide oyle olmalı:)))

bu arada az evel uyuz bir kadın ın yanından geçtim yaslı orta yaslarda bir tipleme baktı banakadın dogurmaya gelmis buraya dedii ay uyuz oludum niye donup yanıt vermedim saka yollu ay allahım yaa oburuuned bu gibiotellerde dogurmustum falan diyebilirdim yani salak kadın belki ben muglada oturuyorum belki bir saatlik mesafedeyim otele gelemezmiyim hani alnımda yazmıyor kalkıp istanbuldan cılgınlık yapıp geldigim ama ne bilyor sanki uyuzoluyorum bu yaslı teyzelere yaaa

onun harincinde h0erkses bana selam veriyor gulumsuyor kendimi kuçukçocgk gibi hissediyorum nerdeyse yanımdan geçerken makas alıp geececekler:)))

KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN.
ESRA,geçmiş olsun.umarım tatilinizin geri kalan kısmı sorunsuz geçer.
NESRıN ve DERYA,maaşallah bebişlere.DERYA,boşver,bebeğinin iyi olduğunu öğrendin ya,doktorun tavrına takılıp da canını sıkma.

benim de bugün moralim çok bozuk.okulda birbiriyle konuşmayan 2 öğretmen arkadaştan biri yanımda konuşmadığı arkadaş var diye selamımı almadı.8 yıldır beraber çalıştığım,benim kendisine ne kadar değer verdiğimi bilen insan,üstelik hamile halimle bunu bana nasıl yaptı?hazmedemiyorum ya,ağlasam açılacağım,ağlayamıyorum da...

Nesrin maşallah tosununa..allah bağışlasın..sen de bayan dr.açısından şanslı olan kesimdensin.ne güzel..
esra da bi geleydi dr.dan..
Sağol teyzesi, evet çok şükür dr. çok seviyorum harika biri, malesef üüzlerek başka hastaneye gidicem orada doğum çok faiş fiyatlı

sağol pınar, ayaklarını tuzlu soğuk suya koy sonra uzat yukarıya öyle uzan azalır biraz

slm kızlarrr
ben bu saate kadar uyumuşum yeni kalktım ama kalça kemiklerimm sızım sızım sızlıyoo sizdede varmı?????
petrik maşallahhh bebişine....hala uykumm var gbbbbb
Serap bende ağrıyla uyanıyorum hergün, kaçam ağrıyor ençokta tace Burcu gibi ayaklarım tabanı sanki uyurken yürümüşüm gibi çok ilginç..

teşekkürler Aftabru, 2 haftada hiç kilo almamışım dr.a sordum ben kilo almadım oğlum nasıl 2 haftada 400 gr aldı diye, senin stokladıgın kilodan almıştır dedi :)

maşallah maşallh.tahminimin tutmasına sevindim....
opuyorumnanaktan

Uyuyup büyüdüm yine. Sabah erken kalkınca illa ki uykum geliyor kahvaltıdan 1-2 saat sonra.

Yaa insan hiç 1 hafta 10 günde 1,6 kg alabilir mi? Bir sorun mu var ki
Toplamda 16 kg almış oldum. Eşim duyarsa çok korkacak. Son zamanlarda tatlıya, meyvaya çok düşmüştüm ondan sanırım. Ayaklarım da baya şişti, ödem arttı.

Yarın izmir'de kayınvalidem geliyooor. Çok sevindim. Beraber eksikleri tamamlayacağız.

Kızımın odasına tek kişilik yatak alacağız. Bebek odasında mutlaka gerekli oluyormuş yatacak bir yer. Kızımın karyolasının yatağını,uyku setini falan alacağız zemuszemus

yaw hakkaten insanın sabrını zorluyolar..az öte get de öle de be kadın! dimi ama..neyse bişey deseydin o da başka bişi derdi hepten canını sıkardı..salla gitsin..tatildesin.sana gülümseyenlere bak sen..

herkese gunaydın yine salon yatakodası arası uyku seferinden sonra bol ayak diz hatta dolma el parmakları agrısıyla sizlerleyiz :)))

herkese simdididen ii kandiller dilerim ins gunumuz guzel gecer

günaydın arkadaşlar.kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.aminnnnnnn.

Amin inşallah.Kandilimiz hepimizin mübarek olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlar:Saruboceq:

Günaydın kızlar...a.s.
Hepinize iyi kandiller..birbirimiz için bol bol dua edelim bugün.. :Saruboceq:

arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun..bu günde ettiğimiz tüm dualar gerçek olur inşallah..allah hayırlısıyla, hepimize verdiği bu görevden kurtarsın..

günaydın arkadaşlar herkese ii kandiller rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:

bende herkesin kandilini kutluyorum hayırlara vesile olsun.

ESRAKOnun da başına gelmeyen kalmadı şu hamileliği boyunca. çok merak ettim şu çıyan olayını. biraz geçmişi okuyayım.
BUARADA HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK, DUALARI KABUL OLSUN.

hepinizin kandili mübarek ,dilekleri gercek olsun..ALLAH bebeklerimize su gb ömür bizlerede sağlık sıhhat ailelerimize birlik beraberlik versin..

ben kaçayımm yavastann öptükk sizi

Ne güzel dilekler bunlar.. Basta Babymm olmak uzere (ılk kutlayan o olmus) Ben de hepinizin kandilini yürekten kutlarım.. nıce nıce kandıllerde evlatlarımızla, sevdıklerımızle bır arada olmak dılegıyle..

Ben senı yerimmmmmm.. nası güldümm yaaaaa kaydirigubbakcemile3

EBRUSKA

besiktes da nerde oturuyorsun senn
ben dogma buyume besiktaslıyım ihlamurdabuyudum çok severim besiktası kalbim ege de kaldı misali aklımhep ordadır lisesondakarsı yakayauskudara tasındık sonra evlendim iyce anadolu yakalı oldumama besitkas hastasıyımdır

bulusma yapacagızinsalah ben donunce nazanda musait oldugunda araba ile biz nazanla geçeriz karsıya temmuz ilk haftası falan yaparız senide beklerizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…