2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

işte eğitim okumakla alınmıor..hamile olmasan belki bu kadar takmazdın..ahh şu hormonlar..

kaçakkedi

Canım benim oglumda 36+5 de dogdu ve aslan olcaktı aynı bu donemlerde hamile idim istesen olmaz denk geldi yine tam aynı zamana ve yengeç oldu diye uzulhdum falan ama çokmemnunum yengeç burcu çocgumdan sakın dert etme benim oglum bir an bile kuveze konmadı 3130 gr 50 cm dogdu 36 sonrası gayet normal yanipremature falan değil için rahat olsun

selam kızlar.kandiliniz mübarek olsun.rabbim sağlıkla tamamına erdirsin tüm anne adaylarımızı...

druna uyus oldum hic olmazsa olcum yaptıgı kagıdı verseydi ya sen gorurdun ne kadar gelistigini saglık olsun neyse ii haberlerini almıssın canım

Sağol tatlım, ya kafayı taktıgın şeye bak boşversene bunun için ağlanırmı, üüzlmeye deymez, o arkadaşının terbiyesizliği üzülme kuzunu düşün o da üzülür annesi

sinir bozucu olmuş, belkide acil işi vardı dr.un ameliyata gideceğinden acele etmiştir, önemli olan bebeğinin iyi olması dimi

merhaba Masallahhh evladına.. Allah nazarlardan saklasın Petrikim..

amin opuyorumnanaktan

petrikcim gozun aydın ne guzel haberlerle gelmissin masallah tosuncuga

fasulyeko ben o geceligi gormustum cok begenmistim ama ya bedeni kalmamıstı yada sadece mai rengi vardı ondan istemedim vazgectim nasipse tr ye gelince kendime en guzellerinden ciciler alcam dogumdan sonra:)

esrako bosver sen kadını ya agzı olan konusur densiz iste sen yuzmene tatiline bak keyfini cıkar salla gerizekaaaalarıda

fasulyeko bence gecelik güzel ama yarımkollu olaydı daha iyiydi..sıcak olcak çünkü..sen bilirsin gene de

bulamadım ki kısa kollu hem de sabahlıklı birşey

thanks

sağol canım fiyat ta piyasaya göre normal zaten fatih de bir dükkan da buldum
sağol canım doktorları bazen anlamak mümkün olmuyor bebiş sağlıklı olsunda 5 dk bakılsın o da yeter takma kafana

36 dan sonra tetikte hazır ve nazır beklemek lazım:CüvCüv:

walla burcu murcu hic umrumda deil cocugun yeterki saglıkla vaktinde gelsin
sizler boyle erken dogum endisesi yasarken ben darlanıorum halbüse :)) nekadar rahattım

inşallah tr de gönlüne göre kıyafetler ciciler bulursunzemuszemus

gunaydin guzel annelr, kandiliniz mubarek olsun...

cok guerl ozetlemissin, ayni benn...

masallah cagan beye tatlim

alir alir, tecrubeyle sabittir, 19.5 kilo oldu totalde, hadi bakalim benim 20ye az kaldi, 1kase profetorol+dondurma, yada 1 sebzeli pizza yada 2-3 tabak kisir ve kekle ile tamamdir :)))

kizlar dik oturamiyorum hic artik ya, illa kaykilmama gerek, nefes alamiyorum ykosa...

deryacım kestirip atma hemen memnunsan doktordan.ama benim de bozulurdu moralim..belki çok darlanmıştır doktorun iş yoğunluğundan falan..bir kere daha git aynısını yaparsa değiştirirsin.tabi kolay değil iyi bir doktor bulmak.bunu en iyi ben bilirim.

bugun pek keyfim yok, ogleden sonra su salak raporu verip biran once eve gidicem, yarinda gelmiycem de simdiden stress basti, kesin yine kavga cikicak((hadi hayirlisi..

merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:

bugun pek keyfim yok, ogleden sonra su salak raporu verip biran once eve gidicem, yarinda gelmiycem de simdiden stress basti, kesin yine kavga cikicak((hadi hayirlisi..

tam acaba norra naptı yazacaktım baktım msndede yoksun kapadım bende bukadar olur.sakin ol raporunu ver hayırlısıyla kurtul canım streslendirme teocugumuzu

Merhaba herkese,

Bugün acil yetiştirmem gereken işler vardı. Öğle yemeğinden geldikten sonra girebildim anca.. Bu arada, ben de herkese hayırlı kandiller dilerim. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

Esra'cım, bir İstanbul gurbetçisi olarak ben senin gibi Beşiktaş'lı değilim ama 4,5 senedir burada yaşıyorum. Yıldız'dayım canım, Toprak Holding'i bilirsin sen, tam oralarda.. Ne zaman geçeceksiniz bu tarafa? Hafta içi çalışıyorum, 37. haftamı bekliyorum izne çıkmak için. Ama haftasonu felan gelirseniz haberleşelim mutlaka.. Ayrıcaa, tatilde başına gelenleri okudum. Çok geçmiş olsun, büyük macera yaşamışsınız. Neyseki sonunda herşey hallolmuş. Böyle olaylar insana bir süreliğine stres yaşatsa da, aradan yıllar geçtiğinde gülümseyerek hatırlanacak anılar oluyor..

canım nezaman haberleri izlesem valla aklıma sen geliosun ne ii ettinde gittin izmire o telasede saglıgından ve bebisinden olabilirdin . ne olur uzme kendini sagsalim kavusacaksınız ucaklar filan calısıyomu durumlar nasıl tvdekinden dahamı beter hep aklımdadsın tahran haberleri sırasında

inşallah canım Allah yardımcınız olsun

Merhaba LalEce, aklına kötü birşey getirme.. Tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…