KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
ESRA,geçmiş olsun.umarım tatilinizin geri kalan kısmı sorunsuz geçer.
NESRİN ve DERYA,maaşallah bebişlere.DERYA,boşver,bebeğinin iyi olduğunu öğrendin ya,doktorun tavrına takılıp da canını sıkma.
benim de bugün moralim çok bozuk.okulda birbiriyle konuşmayan 2 öğretmen arkadaştan biri yanımda konuşmadığı arkadaş var diye selamımı almadı.8 yıldır beraber çalıştığım,benim kendisine ne kadar değer verdiğimi bilen insan,üstelik hamile halimle bunu bana nasıl yaptı?hazmedemiyorum ya,ağlasam açılacağım,ağlayamıyorum da...
merhaba kızlar sıkıcı bir güne başladım
sabah doktor randevumuz vardı 9 da gittik ve süpriz doktorun ameliyatı varmış tam çıkıyordu durdurduk neyse biesürü tantanayla muayene olduk ama nasıl muayene 2 dk şöle bi baktı bebeğe suyu iyi plesenta iyi bu kadar başka bişey yok ölçüm yaptı ama bize kağıdını vermedi söyledim bebek iyi dedi ama muayeneden hiç memnun olmadım dedim bundan sonra hep böyle olucak dedi iyice sinir oldum gecede misafirim vardı 2.30 yatmıştım birde hiç uyuyamadım hertarfım ağrıyor randevuya yetişelim diye alarm kurdum kalaktkı ve koca fiyasko boyunu sordum herşeyi normal dedi çıktı uf hastanede baya uzak uykusuz o yolu çektiğimemi yanayım kuzumun durumunu acelece bakılmasınamı bizde sabah sabah durum bu
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
ESRA,geçmiş olsun.umarım tatilinizin geri kalan kısmı sorunsuz geçer.
NESRİN ve DERYA,maaşallah bebişlere.DERYA,boşver,bebeğinin iyi olduğunu öğrendin ya,doktorun tavrına takılıp da canını sıkma.
benim de bugün moralim çok bozuk.okulda birbiriyle konuşmayan 2 öğretmen arkadaştan biri yanımda konuşmadığı arkadaş var diye selamımı almadı.8 yıldır beraber çalıştığım,benim kendisine ne kadar değer verdiğimi bilen insan,üstelik hamile halimle bunu bana nasıl yaptı?hazmedemiyorum ya,ağlasam açılacağım,ağlayamıyorum da...
sinir bozucu olmuş, belkide acil işi vardı dr.un ameliyata gideceğinden acele etmiştir, önemli olan bebeğinin iyi olması dimimerhaba kızlar sıkıcı bir güne başladım
sabah doktor randevumuz vardı 9 da gittik ve süpriz doktorun ameliyatı varmış tam çıkıyordu durdurduk neyse biesürü tantanayla muayene olduk ama nasıl muayene 2 dk şöle bi baktı bebeğe suyu iyi plesenta iyi bu kadar başka bişey yok ölçüm yaptı ama bize kağıdını vermedi söyledim bebek iyi dedi ama muayeneden hiç memnun olmadım dedim bundan sonra hep böyle olucak dedi iyice sinir oldum gecede misafirim vardı 2.30 yatmıştım birde hiç uyuyamadım hertarfım ağrıyor randevuya yetişelim diye alarm kurdum kalaktkı ve koca fiyasko boyunu sordum herşeyi normal dedi çıktı uf hastanede baya uzak uykusuz o yolu çektiğimemi yanayım kuzumun durumunu acelece bakılmasınamı bizde sabah sabah durum bu
merhaba Masallahhh evladına.. Allah nazarlardan saklasın Petrikim..
fasulyeko bence gecelik güzel ama yarımkollu olaydı daha iyiydi..sıcak olcak çünkü..sen bilirsin gene de
thankssağol canım, arada kaçamak yaparım artık :)
pijama güzelmiş çok şık uzun kollu olsun sadece 1 ay sıcak olacak idare edersin, bende 2 takım aldım biri uzun kol biri kısa kol
Sağol taze Burcum opuyorumnanaktan
sağol canım fiyat ta piyasaya göre normal zaten fatih de bir dükkan da buldummaşallah maşallh.tahminimin tutmasına sevindim.
ben çok beğendim özellikle o dantelli yeri çok hoş.çok kokoş değil çok da sade değil.zaten incecik görünüyor.odalar da klima da oluyor çok sıcaklanmazsın bişecik olmaz.
akşama anca yazarmış o.ansına gidecekmiş galiba.
hadi bakalım patetes çuvalı kıvamında yuvarlana yuvarlana inşallh yavrum.
hep böyle yapar mı bu doktor? yoksa çok mu meşguldü..ters bişe olsa söylerdi.ama yine de bir boy kilo söylemesi lazım.annelerin en merak ettği şeyler bunlar bilmiyorlar sanki.
sağol canım doktorları bazen anlamak mümkün olmuyor bebiş sağlıklı olsunda 5 dk bakılsın o da yeter takma kafanaHEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAH HEPİMİZİ YAVRULARIMIZA ZAMANINDA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN
başak petrik doktordan güzel haberlerle gelmişsiniz gözünüz aydın maşallah bebişlerede
esrako geçmiş olsun canım ya geçmişe bakamadım buradaki yazılanlardan anlatılanlara göre yorum yaptım
fasulyeko takım çok güzel
kaçakkedi
Canım benim oglumda 36+5 de dogdu ve aslan olcaktı aynı bu donemlerde hamile idim istesen olmaz denk geldi yine tam aynı zamana ve yengeç oldu diye uzulhdum falan ama çokmemnunum yengeç burcu çocgumdan sakın dert etme benim oglum bir an bile kuveze konmadı 3130 gr 50 cm dogdu 36 sonrası gayet normal yanipremature falan değil için rahat olsun
petrikcim gozun aydın ne guzel haberlerle gelmissin masallah tosuncuga
fasulyeko ben o geceligi gormustum cok begenmistim ama ya bedeni kalmamıstı yada sadece mai rengi vardı ondan istemedim vazgectim nasipse tr ye gelince kendime en guzellerinden ciciler alcam dogumdan sonra:)
esrako bosver sen kadını ya agzı olan konusur densiz iste sen yuzmene tatiline bak keyfini cıkar salla gerizekaaaalarıda
cok guerl ozetlemissin, ayni benn...uyanma biçimlerim
1-koca cüssemle hep aynı tarafa yatmaktan mütevellit omuz gemüğü ve boyun ağrısıyla uyanma
2- kazaran gerinince bacağa giren taşşş gibi krampla çığlık çığlığa uyanma. salifoyu yataktan yere zıplatma
3-el-ayak uyuşması,iğnelenmesi,karıncalanması
4-kaburgaya nevadan tebük yeme
5-illaki çiş çiş çiş
masallah cagan beye tatlimSelamlar herkse,
hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin
geçmişi tam okuyamamdım biraz bakabildim
Dün doktordaydık, kuzum 1900 gr olmuşben 1800 tahmin etmiştim Didonun tahmini çıktı : )) çok tatlıydı oğlum iki kolunu yüzüne çapraz yapmış baş parmagını emiyor ayağınıda kaldırmış yüzüne doğru ayak tabanını gösterdi bize , o pozisyonu almaya çalıştı Elif hn. ama olmadı hiç resim alamadık olsun çok şirindi uzun uzun baktı sağolsun izledik kuzumu, 15 gün kadar öndeydi 7 güne inmiş haftasını yakalayacak dedi, bende hiç kilo almamış 2 haftada halen 69 um sırnaşık şey
diyetten bıktıysan arada light dondurma ye dedi hastaneden çıkar çıkmaz hemen yedim :lepi:, bacağımdaki lekeye o da şaşırdı
p.tesi rapor almak için tekrar gidicem, bana bakacak koca bulsam bende çalışmazdım diyor çok tatlı bu kayın ya kaydirigubbakcemile3
alir alir, tecrubeyle sabittir, 19.5 kilo oldu totalde, hadi bakalim benim 20ye az kaldi, 1kase profetorol+dondurma, yada 1 sebzeli pizza yada 2-3 tabak kisir ve kekle ile tamamdir :)))Uyuyup büyüdüm yine. Sabah erken kalkınca illa ki uykum geliyor kahvaltıdan 1-2 saat sonra.
Yaa insan hiç 1 hafta 10 günde 1,6 kg alabilir mi? Bir sorun mu var ki
Toplamda 16 kg almış oldum. Eşim duyarsa çok korkacak. Son zamanlarda tatlıya, meyvaya çok düşmüştüm ondan sanırım. Ayaklarım da baya şişti, ödem arttı.
Yarın izmir'de kayınvalidem geliyooor. Çok sevindim. Beraber eksikleri tamamlayacağız.
Kızımın odasına tek kişilik yatak alacağız. Bebek odasında mutlaka gerekli oluyormuş yatacak bir yer. Kızımın karyolasının yatağını,uyku setini falan alacağız zemuszemus
bugun pek keyfim yok, ogleden sonra su salak raporu verip biran once eve gidicem, yarinda gelmiycem de simdiden stress basti, kesin yine kavga cikicak((hadi hayirlisi..
EBRUSKA
besiktes da nerde oturuyorsun senn
ben dogma buyume besiktaslıyım ihlamurdabuyudum çok severim besiktası kalbim ege de kaldı misali aklımhep ordadır lisesondakarsı yakayauskudara tasındık sonra evlendim iyce anadolu yakalı oldumama besitkas hastasıyımdır
bulusma yapacagızinsalah ben donunce nazanda musait oldugunda araba ile biz nazanla geçeriz karsıya temmuz ilk haftası falan yaparız senide beklerizz
merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?