2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saoğlun kızlar. inşallah durulur herşey. uçaklar filan herşey çalışıo. polise vur emri verildiği için kalabalıklara giremiolar ya da sokağa çıkmıyorlar. ölü sayısı da baya fazlaymış. ama basına vermiolarmış. kalabalığa baya rastgele kurşun atıolarmış. bankalar filan açık olsa parasını alıp gelicek ama tıkılı kaldı orda. makarna yiğip duruo lmaz: türkiyede olsa biz çoktann marketleri boşaltıp savaş stoğu yapmıştık paket paket doldurmuştuk evi. zaten 1 buçuk ay oldu çok özledim bir de bu olaylar çıktı

canım inşallah sürpriz yapar sana kapıyı açınca eşini bulursun karşında

haberleri dinledikçe aklıma geliyosun..bi yolunu bulsa da gelebilse keşke..iyi ki sen gelmişsin...her işte bi hayır vardır derler..orda olsan çok daha kötü etkilenirdin..

İnşallah eşine kavuşursun yakında. Kendini üzmemeye çalış çok fazla. Elinde değil çok fazla ama hep iyi düşünmeye çalış.
İşte özgürlükleri geri almak ne kadar zor görüyoruz. Bizdekiler de kendi özgürlüklerini kaybetmek için savaşıyorlar.

Kızlar, benim aklıma birşey takıldı. Doktora gidince unutmazsam soracağım mutlaka. Belki sizin de fikriniz vardır. Bebek dönmeden (tersken) doğum sancısı başlayabilir mi? Doğum sancım başlamadı, kimseyi korkutmayayım kaydirigubbakcemile3 Şimdi ben 37. hafta bitişine kadar çalışırım diyorum ya, kızlar erkenci olur biraz daha erken ayrıl diyenler var. Hatta benim bir arkadaşımın kızı 37. haftasında doğmuştu..
3 ay önce sezaryenle doğum yapan bir arkadaş aradı halimi hatrımı sormak için. Merak ettiğim birkaç şeyi sordum. Hastane için kesinlikle gecelik al diyor.. Belki önceden konuşmuşsunuzdur bunları ama ben de söyliyiim dedim sositososito

canim benim izmir'e cok iyi bir zamanda geldin, allah korusun ya orda olsaydin, insallah esinde bi yolunu bulup hemencecik gelir yaniniza...

tam acaba norra naptı yazacaktım baktım msndede yoksun kapadım bende bukadar olur.sakin ol raporunu ver hayırlısıyla kurtul canım streslendirme teocugumuzu
canim benim, hic acmadim msni, sabahtan beri rapor hazirliyorum ama biliyorum yine bagirip cagiricak, bende oggleden sonra vereyimki gunum mahvolmasin dedim..Teo'da bi rahat durmuyo sagolsun:)))

tutabilir tatlim hatta suyun bile gelebilir bebek donmese bile o zaman mecburen acil sezeryan yapiyorlar...dogum sancisi bebegin basasagi durmasina bagli degil, bircok makat ve yan gelis bebeklerde sanci baslayip su gelebiliyor dogum oncesi..

Allah yardımcınız olsun.. ıyı olacak hersey.. bugunelrde gelıp gecıcı bılyıorsun.. bıraz sabır.

Selamlar
Herkesin kandili mubarek olsun - dualarımız kabul olsun
biraz geç kaldım sanırım anca kalkıp dükkana gelebildik ama olsun...

saol canım benim ecemiz hızla büyüyo valla tekmeleri de canımı yakıyo artık
bu arada boşver o kadının dediklerini - millet ne de seviyo boş boğazlık etmeyi- bana da geçen gün sağlık ocağında hemşireye tahlil yaptırmak istiyorum kadın doğumcum istedi dediğimde bana cevap aynen şöyle geldi : hamilelik tespit edildi mi - e biraz edildi dedim 1 ay sonra doğum bile yapacam İnsanlar böyle işte......

kizlar dik oturamiyorum hic artik ya, illa kaykilmama gerek, nefes alamiyorum ykosa...

sende kaykıl yavru - bize herşey serbest unutma keyfini çıkar - git evine yat kaykıl uyu dinlen

Canım Allah sana sabır versin - hiç kolay değil bu yaşananları uzaktan seyretmek helese sevdiğin oralarda olunca Ama sen içini ferah tut sakın aklına kötü şeyler getirme - sağ sağlam gelecek eşin hiç meraklanma Allah hepimizi koruyo

sağol cnm
aynen bende senin gibi düşünüyorum ne burcu yaa yerim burcunu, sağlıkla doğsunda yavrum burçfelan önemsiz ayrıntılar

masallah cagan beye tatlim
opuyorumnanaktan

günüm kötü geçicek diye düşünerek gidersen kötü geçer, işin zor tabi uzaktan konuşmak kolay ne desem boş kendini üzmemeye çalış Teo.yu düşün

Lal haberleri izlerken sen gleiyorsun aklıma iyiki tr ye geldi diyordum, eşini düşünmedim Allah yardımcısı olsun, bir an önce kavuşursunuz inşallah :Saruboceq:

bşirşey olmaz allahın izniyle..dualarımız sizinle

tutabilir tatlim hatta suyun bile gelebilir bebek donmese bile o zaman mecburen acil sezeryan yapiyorlar...dogum sancisi bebegin basasagi durmasina bagli degil, bircok makat ve yan gelis bebeklerde sanci baslayip su gelebiliyor dogum oncesi..

Ayy, ben de kendimi avutuyormuşum meğerse.. Bebek dönmedi ya, doğumdan önce illa dönmesi gerekmiş gibi sanki.. Doğruya, niye öyle düşündüysem.. fisfisfis

işyerinde sular akmıyor.çok çiş geldi ama...:kedi: bir de düğün var akşama gitmesek olmaz..hiç sevmem düğünleri hele buralarda çok gürültülü bir müzikle saatlerce tepiniyorlar...havuzbaşındaymış inşallah serin olur sallanıyorum resmen uyumam lazım..şimdiki evimiz de çok uzak..

giddinnn kiizz ne var neva iki gobek atardii:)) kizim ne dugunu bu sicakta, gir evinde dinlen ayaklarini uzat, klimani ac..yazik cocuga..lmaz:

Oy oy oy.. Yaz günü susuzluk da fena.. Ama sen tutma gene de çişini, sonra Neva bir zıplar altına kaçırırsın mazallah kaydirigubbakcemile3

Ayy benim de kuzenim evleniyoo. Cts kına gecesi, pazar nikah.. Heeeç gidesim yok ama akraba, gücenirler felan.. Bak sizinki pek havalı, havuz başı felan. Ayaklarını sokar serinlersin olmadı yerimseniben

cok komik bisi oldu

dus aldım giyindim oyle uzandım tvye bakarken su iciodum bide guzel uyku bastırdı gozum gitti ama tam kaykılmamıstım sonra ne oldu anlamadım bş ıslaklıkla uyandım meger elimdeki suyu ustume dokmusum koltuk ustum basım ıslandı kendime geldim birden uyandım :))

ebruska bebek ters geldi diolar ya işte o durum benim kardesim ayaktan dogmus mesele cok zor olmus dogumu kordonuda dolanmıs ozaman sez ne gezer dusunemiorum annemin cektigi acıları 28 yıl once

Geçmiş ne kadarda birikmiş ya :sinifsinif:

kaçakkedi maşallah bebişine ayy senin kadar heyecanlandım şimdi ne güzel ben sanki hiç doğurmayacakmışım gibi doktorumla doğumdan bahsetmiyoruz :sinifsinif:

kadriye, petrik sizinde bebişlerinize maşallah

esrako cnm geçmiş olsun aksilikler tatilde de peşini bırakmamış ama umarım bundan sonra çooook güzel bir tatil geçirirsin :Saruboceq:

lal ve nurdan moraliniz bozukmuş üzmeyin kendinizi inş. herşey düzelecek bebişleride strese sokmayın :teselli:

ayy aklımda daha ne kaldı bugün kendimde değilim bu arada bir ara buralarda kısır muhabbeti geçti 2 aydır yapıcam cnm çekiyordu tam oldu yani lütfen bizde kargoyla falan isteriz kulak hakkı diye bişey var değil mi? yoksa yokmuydu CADIARZU

esra bugünde seni güzel haberlerle bekliyoruz... yerimseniben

dide çok geç oldu ama hayırlı olsun yeni evinize taşınmışsınız zemuszemus

dün öldüm bittim gez gez sonunda eksiklerimizi azalttk çoğunuz tamamladı ben çooook geride kaldım mafoldumben

hatırladıklarım bu kadar bugün ölü modundayım havadan belkide cnm bişey yapmak istemiyor :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…