saoğlun kızlar. inşallah durulur herşey. uçaklar filan herşey çalışıo. polise vur emri verildiği için kalabalıklara giremiolar ya da sokağa çıkmıyorlar. ölü sayısı da baya fazlaymış. ama basına vermiolarmış. kalabalığa baya rastgele kurşun atıolarmış. bankalar filan açık olsa parasını alıp gelicek ama tıkılı kaldı orda. makarna yiğip duruolmaz: türkiyede olsa biz çoktann marketleri boşaltıp savaş stoğu yapmıştık paket paket doldurmuştuk evi. zaten 1 buçuk ay oldu çok özledim bir de bu olaylar çıktı
merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
canim benim izmir'e cok iyi bir zamanda geldin, allah korusun ya orda olsaydin, insallah esinde bi yolunu bulup hemencecik gelir yaniniza...merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
canim benim, hic acmadim msni, sabahtan beri rapor hazirliyorum ama biliyorum yine bagirip cagiricak, bende oggleden sonra vereyimki gunum mahvolmasin dedim..Teo'da bi rahat durmuyo sagolsun:)))tam acaba norra naptı yazacaktım baktım msndede yoksun kapadım bende bukadar olur.sakin ol raporunu ver hayırlısıyla kurtul canım streslendirme teocugumuzu
Kızlar, benim aklıma birşey takıldı. Doktora gidince unutmazsam soracağım mutlaka. Belki sizin de fikriniz vardır. Bebek dönmeden (tersken) doğum sancısı başlayabilir mi? Doğum sancım başlamadı, kimseyi korkutmayayım kaydirigubbakcemile3 Şimdi ben 37. hafta bitişine kadar çalışırım diyorum ya, kızlar erkenci olur biraz daha erken ayrıl diyenler var. Hatta benim bir arkadaşımın kızı 37. haftasında doğmuştu..
3 ay önce sezaryenle doğum yapan bir arkadaş aradı halimi hatrımı sormak için. Merak ettiğim birkaç şeyi sordum. Hastane için kesinlikle gecelik al diyor.. Belki önceden konuşmuşsunuzdur bunları ama ben de söyliyiim dedim sositososito
ay hatırladımm diger konularadnadaa
canancımmm ece su muz da kilo almısss çok sevindimm bak kordon boynundan gidince minik kusne guzel kilo alıyor çok sevnidim canımm hep boyle devam eder insallah malum bizim ece ler iri kiyim seninkide oyle olmalı:)))
bu arada az evel uyuz bir kadın ın yanından geçtim yaslı orta yaslarda bir tipleme baktı banakadın dogurmaya gelmis buraya dedii ay uyuz oludum niye donup yanıt vermedim saka yollu ay allahım yaa oburuuned bu gibiotellerde dogurmustum falan diyebilirdim yani salak kadın belki ben muglada oturuyorum belki bir saatlik mesafedeyim otele gelemezmiyim hani alnımda yazmıyor kalkıp istanbuldan cılgınlık yapıp geldigim ama ne bilyor sanki uyuzoluyorum bu yaslı teyzelere yaaa
onun harincinde h0erkses bana selam veriyor gulumsuyor kendimi kuçukçocgk gibi hissediyorum nerdeyse yanımdan geçerken makas alıp geececekler:)))
kizlar dik oturamiyorum hic artik ya, illa kaykilmama gerek, nefes alamiyorum ykosa...
sağol cnmpetrikcim gozun aydın ne guzel haberlerle gelmissin masallah tosuncuga
walla burcu murcu hic umrumda deil cocugun yeterki saglıkla vaktinde gelsin
sizler boyle erken dogum endisesi yasarken ben darlanıorum halbüse :)) nekadar rahattım
opuyorumnanaktanmasallah cagan beye tatlim
Lal haberleri izlerken sen gleiyorsun aklıma iyiki tr ye geldi diyordum, eşini düşünmedim Allah yardımcısı olsun, bir an önce kavuşursunuz inşallah :Saruboceq:merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
tutabilir tatlim hatta suyun bile gelebilir bebek donmese bile o zaman mecburen acil sezeryan yapiyorlar...dogum sancisi bebegin basasagi durmasina bagli degil, bircok makat ve yan gelis bebeklerde sanci baslayip su gelebiliyor dogum oncesi..
işyerinde sular akmıyor.çok çiş geldi ama...:kedi: bir de düğün var akşama gitmesek olmaz..hiç sevmem düğünleri hele buralarda çok gürültülü bir müzikle saatlerce tepiniyorlar...havuzbaşındaymış inşallah serin olur sallanıyorum resmen uyumam lazım..şimdiki evimiz de çok uzak..
işyerinde sular akmıyor.çok çiş geldi ama...:kedi: bir de düğün var akşama gitmesek olmaz..hiç sevmem düğünleri hele buralarda çok gürültülü bir müzikle saatlerce tepiniyorlar...havuzbaşındaymış inşallah serin olur sallanıyorum resmen uyumam lazım..şimdiki evimiz de çok uzak..
cok komik bisi oldu
dus aldım giyindim oyle uzandım tvye bakarken su iciodum bide guzel uyku bastırdı gozum gitti ama tam kaykılmamıstım sonra ne oldu anlamadım bş ıslaklıkla uyandım meger elimdeki suyu ustume dokmusum koltuk ustum basım ıslandı kendime geldim birden uyandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?