2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

behiyeesen, dide+, dnzyildizi84, Elta, fasulyeko, gyzmo, jenny_sh+, milkshake, nazar_boncugum, norraa+, petrik+, sakaleynmaster+, tuana3434+

herkes baska yerleremi bakıoda kimse yazmıo

Çok canım sıkılıyor bugün.
Sabah tartıldım ya, ona moralim bozuldu herhalde.
Tutamıyorum ki şu boğazımı biraz.
Eşim haftaiçi akşamları sadece salata ve meyva yiyor, kilo vermeye başladı. Öyle kilolu biri değil zaten ama bazı pantolonları dar gelince hemen dikkat etmeye başladı.
Aşkım da doğumdan sonra incecik olacak diyor.
O kadar çok aldım ki bunları vermek zor olacak.Normalde bile veremiyordum zaten

denizyıldızı çok sağol canım.
giddinnn kiizz ne var neva iki gobek atardii:)) kizim ne dugunu bu sicakta, gir evinde dinlen ayaklarini uzat, klimani ac..yazik cocuga..lmaz:
püfff gitmem gerkiyor..yalnız hemen ayrılırız..peşimize takılan olmazsa bizi de götürün arabayla..sonra onları bekleyemem valla pastyı da yiyip öyle kalkmak ister onlar..hiç çekemem
ayyy çok özendim sana
dide yap gitsin ıslak mendil vs yokmu hic olmadı peceteyle silersin napalım
su geldi..öğlen buradaydım çıkmadım su gelmişken abdest alayım dedim canımı teslim ediyordum neredeyse..kuku kemiklerim çok ağırıdı..ne yapacam ben böyle

bende nasil vericem bilmiyorum doguma daha 7.5 hafta var 25i bulurum totalde(dogumdan sonra azalacak hormonlara ve spora guveniyorum, rejimde yapamam emzirirkenbakalim yasayip gorcez, yada bingil bingil kalicam..resimlere bakiyorumda ilk bastan itibaren dehset fark var 36-38 bedenden kesin 42-44 olucam dogumdan sonra((giycek hicbiseyim yok, hamile kiyafetlerije devam kilo verene kadar, yanarim yanarim gecen sene indirimden alipta cok az giydigim cicilere yanarim((

çok güldüm pervin ya sana.... hamilelik insanı ne hallere getiriyor vallasırnaşık şey keşke bende evde olsamda serin serin suları üstüme döksemnaniknanik

az önce bi haber aldım sinir oldum:umursamaz:

eltimler geliyorlarmış bu akşam:bbo: 1 hafta kadar kalacaklarmış hiçde sevmem kendilerini:dilcikar: işin kötü yanı biz kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ve yemeği beraber yiyoruz şimdi onlar gelince 7 gün yine beraber olacağız.....çok bilmiştir kendileri herşeyi o bilir herşeyi o yapar.... biz hiçbirşey bilmiyoruz ya:mymeka: şimdi hafta sonu için planlarım vardı evde yapılacak işler ve dolap silinip yerleşecekti kayınvalidemde yardım edecekti onlar gelecek diye benim işler yine kalır:mymeka: inşallah kızım doğduğunda gelmezler yoksa loğusa halimle onu hiç çekemem benim ilk çocuğum ya bana habire birşeyler öğretmeye kalkacak onu öyle yap yok bunu böyle yap diye sonra benimde tepemin tası atacak ve bi çıngar çıkacakÇok üzgünüm çoook

eve gideyim ilk is su kurbagasi olucam, cok sicak yaa...(pervin ohhh iyi yapmissin tatlim...serinlemissindir..

Haftaya doktora gitmeye korkuyorum. Zaten akşam saati gidiyoruz, o saatte tartıldığımda daha da çok çıkıyor. Eşim şok olur vallahi. Zaten hamilelikten önce bile 5 kg kadar vermemi istiyordu. Benim iradesiz olduğumu bildiği için bu kiloları hiçten veremez bu kız diye acayip sinirlenecek.

az kaldı canım ya sabır demekten başka birşey gelmiyor elimizden... benimde her yanım ağrıyor belim, kalça kemiğim, sırtım son ay çok zor olur derlerdide doğruymuş meğer:ecrin_bebek:

yok canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı kilolar gider bir şekilde.... bende rejim yapayım dediğim zaman başarılı olamam daha çok iştahım açılır.... ama ben doğumdan sonra kiloların fazlasıyla gideceğine inanıyorum çünkü kolay birşey değil çocuk bakmak, evin işi gelen giden vs.... uykusuzlukta çok etkili insanın kilo vermesinde..... bu tempoda da ister istemez kilolar gider diye düşünüyorum.... gider dimi inşallah gidersositososito

SİNİR bu insanlar maşallah diyende yok hiç hem onaneki

tavrın atakılmadım kuzumla ilgili bilgi versaydi usg ölçümlerini filan içim rahat edecekti
insanlar hala büyümeyi başaramamışsa bu senin suçun değilki boşver takılma bu kadar
ben 10 günde 1.5 kilo almışım toplamda 17 oldum
druna uyus oldum hic olmazsa olcum yaptıgı kagıdı verseydi ya sen gorurdun ne kadar gelistigini saglık olsun neyse ii haberlerini almıssın canım
evet hiç olmazsa bilgim olurdu değilmi sinir oldum evet herşey iyi dedi ama neyse haftaya kontrolüm var ama artık doğum yapacağım hastane doktoruna gideceğim
acil işi vardı gerçekten ama benim suçum değil randendevu merkezinin hatası elbette bebeğin iyi olması önemli ama 2 dk ne gördüki
evet ben bu hafta 35. haftama giriyorum 36dan gün alcam ya ne heyecan maşallah oğluma
mecbur değişecektim zaten doğumu o hastanede yapmayacağım onun için sondu dedim
dualarımız seninle ve kocişinle canım inşallah sorunsuz yanına gelicek :Saruboceq:
behiyeesen, dide+, dnzyildizi84, Elta, fasulyeko, gyzmo, jenny_sh+, milkshake, nazar_boncugum, norraa+, petrik+, sakaleynmaster+, tuana3434+

herkes baska yerleremi bakıoda kimse yazmıo

burda buırda yoklama gibi kız lülülülülülü

Kayınvalidene söylersin planlarını. Hep beraber yaparsınız, eltin de yardım eder daha çabuk biter.

ne varmış gelecek..sakın kendini yorma.kayınvaliden sana yine yardım edebilir sonuçta hamilesin sen.etmezse de keyfi bilir

nurdanım canım ciğerim sen de o ince olma potansiyeli var brn görüyorum fotolarda.hem ayrıca öyle şişmiş bir halin de yok en sonfotoğrafın çoık güzeldi.ben de 38 bedendim bazı şeylerde 36 da oluyordu..açıcak pervin bir yopik zayıflayacağız orada.birbirimizi gaza getireceğiz.şu emzirme döneminde abartmazsak bişe olmayacak..

Kilo mevzusuna ben de takılıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde çok mağrur bir ifadeyle ben bu işten 10 kilo fazlasıyla çıkarım diyordum. Neyime güvendiysem o zaman.. Öncesinde güzel bir diyetle 5 kilo vermiştim, midem felan da küçüldüğünden olsa gerek 10 kilo ile kapatacağım yanılgısına düşmüşüm.. Oysaki şimdiden 13 kg oldu, kapanışı kaçla yaparım bilmiyorum :CüvCüv: Ama olsun be Elta, her işin başı sağlık.. Bebişler sağlıklı olsun, annecikler sağlıklı olsun.. Kilolar da verilir.. diii mii..
Ben arada kocişe soruyorum. Hani belki "yok canıım, sen gayet fit bir hamilesin" der de içim açılır diye ama adam anlamıyor derdimi.. "Kızıma feda olsun" diyor, "boşver verirsin" diyor.. ama beklediğim şeyi demiyooor. :tomato:

Kayınvalidene söylersin planlarını. Hep beraber yaparsınız, eltin de yardım eder daha çabuk biter.

aman ondan gelecek yardım allahtan gelsin..... hayatta yardım etmez..... düğün için ev temizliyorduk ev inşaat hepimizin canı çıktı eltim eve bakmaya geldi eli belinde dolaştı yardım etmedi onu bile geçtim bunlar yorulmuştur bi çay demleyim yada bir tabak yemek yapayım bile demedi.... gecen senede mevlüt okuttum biz kayınvalidemle harıl harıl temizlik yapıyoruz eltimle görümcem birlikte gezmeye gittiler... bütün kışlıkları kayınvalidem görümcem ben beraber yaparız eltim hazıra konar yardıma gelmez yardım etmez ama kayınvalidem kıyamaz onlara da verir alışmış oda benden yaşça epey büyük bi 20 yaşa yakın yaş farkı var aramızda daha bize önderlik edeceğine bide ev hanımı düşünün çalışan benim hazıra benim konmam gerekiyor ama malesef hanımefendi konuyor:mymeka: o yüzden etmez bende etmesini istemem zaten sonrada oda laf olur:mymeka: ben ondan ne fayda ne zarar hiçbirşey istemiyorum:dilcikar: offf rahatladım beee ne kaaa dolmuşum meğer

Allah Allah bir yaşıma daha girdim ne varmış sinirlenecek..keyfimizden kilo almıyoruz herhalde..bölünerek de çoğalmıyoruz ortak bir bebeğimizi taşıyoruz..öyle kiloma falan karıştırmam ben kimseyi..manken değiliz sonuçta.anneyiz hamileyiz.şekilcilik kötü şey

ayy bilmiyorum canım nerden çıktı bu gelmek bunca yapılacak işin arasında bi onlar eksikti.... yani düşünceli bir insan olsa inan bana çok faydası olur hele şu dönemde ama değil işte herkesin huyu ne yapacaksın kocaman kadın olmuş atsan atılmaz satsan satılmaz:1closedeyes: bakalım kayınvalidem onlar gelince kaçalanmaktan birşey yapamıyorki yazık kadıncağız... yok yemekti yok hamur işiydi derken kadın sağına soluna bakınamıyor.....

ben de 12-13 kilo aldım net söyleyemiyorum çünkü değişiyor şişmelere bağlı olarak..bana da herkes az almışsın diyor..doktorum dışında ben de aynaya bakınca devasa birşey görmüyorum..sağlık sıhhat olsun..

bende bu sabah 17 kiloyu görünce eşiem sordum dombili oldum değilmi diye ilkinded böyleydin hemen hemen aynısın dedi
gelelim ilkine onda 20 kilo almılştım ve veriliyor kızlar ama bunda yaş farkı var bakalım ne olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…