püfff gitmem gerkiyor..yalnız hemen ayrılırız..peşimize takılan olmazsa bizi de götürün arabayla..sonra onları bekleyemem valla pastyı da yiyip öyle kalkmak ister onlar..hiç çekememgiddinnn kiizz ne var neva iki gobek atardii:)) kizim ne dugunu bu sicakta, gir evinde dinlen ayaklarini uzat, klimani ac..yazik cocuga..lmaz:
ayyy çok özendim sanacok komik bisi oldu
dus aldım giyindim oyle uzandım tvye bakarken su iciodum bide guzel uyku bastırdı gozum gitti ama tam kaykılmamıstım sonra ne oldu anlamadım bş ıslaklıkla uyandım meger elimdeki suyu ustume dokmusum koltuk ustum basım ıslandı kendime geldim birden uyandım :))
su geldi..öğlen buradaydım çıkmadım su gelmişken abdest alayım dedim canımı teslim ediyordum neredeyse..kuku kemiklerim çok ağırıdı..ne yapacam ben böyledide yap gitsin ıslak mendil vs yokmu hic olmadı peceteyle silersin napalım
Çok canım sıkılıyor bugün.
Sabah tartıldım ya, ona moralim bozuldu herhalde.
Tutamıyorum ki şu boğazımı biraz.
Eşim haftaiçi akşamları sadece salata ve meyva yiyor, kilo vermeye başladı. Öyle kilolu biri değil zaten ama bazı pantolonları dar gelince hemen dikkat etmeye başladı.
Aşkım da doğumdan sonra incecik olacak diyor.
O kadar çok aldım ki bunları vermek zor olacak.Normalde bile veremiyordum zaten
cok komik bisi oldu
dus aldım giyindim oyle uzandım tvye bakarken su iciodum bide guzel uyku bastırdı gozum gitti ama tam kaykılmamıstım sonra ne oldu anlamadım bş ıslaklıkla uyandım meger elimdeki suyu ustume dokmusum koltuk ustum basım ıslandı kendime geldim birden uyandım :))
bende nasil vericem bilmiyorum doguma daha 7.5 hafta var 25i bulurum totalde(dogumdan sonra azalacak hormonlara ve spora guveniyorum, rejimde yapamam emzirirkenbakalim yasayip gorcez, yada bingil bingil kalicam..resimlere bakiyorumda ilk bastan itibaren dehset fark var 36-38 bedenden kesin 42-44 olucam dogumdan sonra ((giycek hicbiseyim yok, hamile kiyafetlerije devam kilo verene kadar, yanarim yanarim gecen sene indirimden alipta cok az giydigim cicilere yanarim ((
denizyıldızı çok sağol canım.
püfff gitmem gerkiyor..yalnız hemen ayrılırız..peşimize takılan olmazsa bizi de götürün arabayla..sonra onları bekleyemem valla pastyı da yiyip öyle kalkmak ister onlar..hiç çekemem
ayyy çok özendim sana
su geldi..öğlen buradaydım çıkmadım su gelmişken abdest alayım dedim canımı teslim ediyordum neredeyse..kuku kemiklerim çok ağırıdı..ne yapacam ben böyle
Haftaya doktora gitmeye korkuyorum. Zaten akşam saati gidiyoruz, o saatte tartıldığımda daha da çok çıkıyor. Eşim şok olur vallahi. Zaten hamilelikten önce bile 5 kg kadar vermemi istiyordu. Benim iradesiz olduğumu bildiği için bu kiloları hiçten veremez bu kız diye acayip sinirlenecek.
SİNİR bu insanlar maşallah diyende yok hiç hem onanekiay hatırladımm diger konularadnadaa
canancımmm ece su muz da kilo almısss çok sevindimm bak kordon boynundan gidince minik kusne guzel kilo alıyor çok sevnidim canımm hep boyle devam eder insallah malum bizim ece ler iri kiyim seninkide oyle olmalı:)))
bu arada az evel uyuz bir kadın ın yanından geçtim yaslı orta yaslarda bir tipleme baktı banakadın dogurmaya gelmis buraya dedii ay uyuz oludum niye donup yanıt vermedim saka yollu ay allahım yaa oburuuned bu gibiotellerde dogurmustum falan diyebilirdim yani salak kadın belki ben muglada oturuyorum belki bir saatlik mesafedeyim otele gelemezmiyim hani alnımda yazmıyor kalkıp istanbuldan cılgınlık yapıp geldigim ama ne bilyor sanki uyuzoluyorum bu yaslı teyzelere yaaa
onun harincinde h0erkses bana selam veriyor gulumsuyor kendimi kuçukçocgk gibi hissediyorum nerdeyse yanımdan geçerken makas alıp geececekler:)))
tavrın atakılmadım kuzumla ilgili bilgi versaydi usg ölçümlerini filan içim rahat edecektiKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
ESRA,geçmiş olsun.umarım tatilinizin geri kalan kısmı sorunsuz geçer.
NESRİN ve DERYA,maaşallah bebişlere.DERYA,boşver,bebeğinin iyi olduğunu öğrendin ya,doktorun tavrına takılıp da canını sıkma.
benim de bugün moralim çok bozuk.okulda birbiriyle konuşmayan 2 öğretmen arkadaştan biri yanımda konuşmadığı arkadaş var diye selamımı almadı.8 yıldır beraber çalıştığım,benim kendisine ne kadar değer verdiğimi bilen insan,üstelik hamile halimle bunu bana nasıl yaptı?hazmedemiyorum ya,ağlasam açılacağım,ağlayamıyorum da...
ben 10 günde 1.5 kilo almışım toplamda 17 oldumUyuyup büyüdüm yine. Sabah erken kalkınca illa ki uykum geliyor kahvaltıdan 1-2 saat sonra.
Yaa insan hiç 1 hafta 10 günde 1,6 kg alabilir mi? Bir sorun mu var ki
Toplamda 16 kg almış oldum. Eşim duyarsa çok korkacak. Son zamanlarda tatlıya, meyvaya çok düşmüştüm ondan sanırım. Ayaklarım da baya şişti, ödem arttı.
Yarın izmir'de kayınvalidem geliyooor. Çok sevindim. Beraber eksikleri tamamlayacağız.
Kızımın odasına tek kişilik yatak alacağız. Bebek odasında mutlaka gerekli oluyormuş yatacak bir yer. Kızımın karyolasının yatağını,uyku setini falan alacağız zemuszemus
evet hiç olmazsa bilgim olurdu değilmi sinir oldum evet herşey iyi dedi ama neyse haftaya kontrolüm var ama artık doğum yapacağım hastane doktoruna gideceğimdruna uyus oldum hic olmazsa olcum yaptıgı kagıdı verseydi ya sen gorurdun ne kadar gelistigini saglık olsun neyse ii haberlerini almıssın canım
acil işi vardı gerçekten ama benim suçum değil randendevu merkezinin hatası elbette bebeğin iyi olması önemli ama 2 dk ne gördükiSağol tatlım, ya kafayı taktıgın şeye bak boşversene bunun için ağlanırmı, üüzlmeye deymez, o arkadaşının terbiyesizliği üzülme kuzunu düşün o da üzülür annesi
sinir bozucu olmuş, belkide acil işi vardı dr.un ameliyata gideceğinden acele etmiştir, önemli olan bebeğinin iyi olması dimi
amin opuyorumnanaktan
evet ben bu hafta 35. haftama giriyorum 36dan gün alcam ya ne heyecan maşallah oğlumabulamadım ki kısa kollu hem de sabahlıklı birşey
thanks
sağol canım fiyat ta piyasaya göre normal zaten fatih de bir dükkan da buldum
sağol canım doktorları bazen anlamak mümkün olmuyor bebiş sağlıklı olsunda 5 dk bakılsın o da yeter takma kafana
36 dan sonra tetikte hazır ve nazır beklemek lazım:CüvCüv:
mecbur değişecektim zaten doğumu o hastanede yapmayacağım onun için sondu dedimderyacım kestirip atma hemen memnunsan doktordan.ama benim de bozulurdu moralim..belki çok darlanmıştır doktorun iş yoğunluğundan falan..bir kere daha git aynısını yaparsa değiştirirsin.tabi kolay değil iyi bir doktor bulmak.bunu en iyi ben bilirim.
dualarımız seninle ve kocişinle canım inşallah sorunsuz yanına gelicek :Saruboceq:merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
behiyeesen, dide+, dnzyildizi84, Elta, fasulyeko, gyzmo, jenny_sh+, milkshake, nazar_boncugum, norraa+, petrik+, sakaleynmaster+, tuana3434+
herkes baska yerleremi bakıoda kimse yazmıo
az önce bi haber aldım sinir oldum:umursamaz:
eltimler geliyorlarmış bu akşam:bbo: 1 hafta kadar kalacaklarmış hiçde sevmem kendilerini:dilcikar: işin kötü yanı biz kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ve yemeği beraber yiyoruz şimdi onlar gelince 7 gün yine beraber olacağız.....çok bilmiştir kendileri herşeyi o bilir herşeyi o yapar.... biz hiçbirşey bilmiyoruz ya:mymeka: şimdi hafta sonu için planlarım vardı evde yapılacak işler ve dolap silinip yerleşecekti kayınvalidemde yardım edecekti onlar gelecek diye benim işler yine kalır:mymeka: inşallah kızım doğduğunda gelmezler yoksa loğusa halimle onu hiç çekemem benim ilk çocuğum ya bana habire birşeyler öğretmeye kalkacak onu öyle yap yok bunu böyle yap diye sonra benimde tepemin tası atacak ve bi çıngar çıkacakÇok üzgünüm çoook
ne varmış gelecek..sakın kendini yorma.kayınvaliden sana yine yardım edebilir sonuçta hamilesin sen.etmezse de keyfi biliraz önce bi haber aldım sinir oldum:umursamaz:
eltimler geliyorlarmış bu akşam:bbo: 1 hafta kadar kalacaklarmış hiçde sevmem kendilerini:dilcikar: işin kötü yanı biz kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ve yemeği beraber yiyoruz şimdi onlar gelince 7 gün yine beraber olacağız.....çok bilmiştir kendileri herşeyi o bilir herşeyi o yapar.... biz hiçbirşey bilmiyoruz ya:mymeka: şimdi hafta sonu için planlarım vardı evde yapılacak işler ve dolap silinip yerleşecekti kayınvalidemde yardım edecekti onlar gelecek diye benim işler yine kalır:mymeka: inşallah kızım doğduğunda gelmezler yoksa loğusa halimle onu hiç çekemem benim ilk çocuğum ya bana habire birşeyler öğretmeye kalkacak onu öyle yap yok bunu böyle yap diye sonra benimde tepemin tası atacak ve bi çıngar çıkacakÇok üzgünüm çoook
bende nasil vericem bilmiyorum doguma daha 7.5 hafta var 25i bulurum totalde(dogumdan sonra azalacak hormonlara ve spora guveniyorum, rejimde yapamam emzirirkenbakalim yasayip gorcez, yada bingil bingil kalicam..resimlere bakiyorumda ilk bastan itibaren dehset fark var 36-38 bedenden kesin 42-44 olucam dogumdan sonra ((giycek hicbiseyim yok, hamile kiyafetlerije devam kilo verene kadar, yanarim yanarim gecen sene indirimden alipta cok az giydigim cicilere yanarim ((
Çok canım sıkılıyor bugün.
Sabah tartıldım ya, ona moralim bozuldu herhalde.
Tutamıyorum ki şu boğazımı biraz.
Eşim haftaiçi akşamları sadece salata ve meyva yiyor, kilo vermeye başladı. Öyle kilolu biri değil zaten ama bazı pantolonları dar gelince hemen dikkat etmeye başladı.
Aşkım da doğumdan sonra incecik olacak diyor.
O kadar çok aldım ki bunları vermek zor olacak.Normalde bile veremiyordum zaten
Kayınvalidene söylersin planlarını. Hep beraber yaparsınız, eltin de yardım eder daha çabuk biter.
Haftaya doktora gitmeye korkuyorum. Zaten akşam saati gidiyoruz, o saatte tartıldığımda daha da çok çıkıyor. Eşim şok olur vallahi. Zaten hamilelikten önce bile 5 kg kadar vermemi istiyordu. Benim iradesiz olduğumu bildiği için bu kiloları hiçten veremez bu kız diye acayip sinirlenecek.
ne varmış gelecek..sakın kendini yorma.kayınvaliden sana yine yardım edebilir sonuçta hamilesin sen.etmezse de keyfi bilir
nurdanım canım ciğerim sen de o ince olma potansiyeli var brn görüyorum fotolarda.hem ayrıca öyle şişmiş bir halin de yok en sonfotoğrafın çoık güzeldi.ben de 38 bedendim bazı şeylerde 36 da oluyordu..açıcak pervin bir yopik zayıflayacağız orada.birbirimizi gaza getireceğiz.şu emzirme döneminde abartmazsak bişe olmayacak..
Kilo mevzusuna ben de takılıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde çok mağrur bir ifadeyle ben bu işten 10 kilo fazlasıyla çıkarım diyordum. Neyime güvendiysem o zaman.. Öncesinde güzel bir diyetle 5 kilo vermiştim, midem felan da küçüldüğünden olsa gerek 10 kilo ile kapatacağım yanılgısına düşmüşüm.. Oysaki şimdiden 13 kg oldu, kapanışı kaçla yaparım bilmiyorum :CüvCüv: Ama olsun be Elta, her işin başı sağlık.. Bebişler sağlıklı olsun, annecikler sağlıklı olsun.. Kilolar da verilir.. diii mii..
Ben arada kocişe soruyorum. Hani belki "yok canıım, sen gayet fit bir hamilesin" der de içim açılır diye ama adam anlamıyor derdimi.. "Kızıma feda olsun" diyor, "boşver verirsin" diyor.. ama beklediğim şeyi demiyooor. :tomato:
Kilo mevzusuna ben de takılıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde çok mağrur bir ifadeyle ben bu işten 10 kilo fazlasıyla çıkarım diyordum. Neyime güvendiysem o zaman.. Öncesinde güzel bir diyetle 5 kilo vermiştim, midem felan da küçüldüğünden olsa gerek 10 kilo ile kapatacağım yanılgısına düşmüşüm.. Oysaki şimdiden 13 kg oldu, kapanışı kaçla yaparım bilmiyorum :CüvCüv: Ama olsun be Elta, her işin başı sağlık.. Bebişler sağlıklı olsun, annecikler sağlıklı olsun.. Kilolar da verilir.. diii mii..
Ben arada kocişe soruyorum. Hani belki "yok canıım, sen gayet fit bir hamilesin" der de içim açılır diye ama adam anlamıyor derdimi.. "Kızıma feda olsun" diyor, "boşver verirsin" diyor.. ama beklediğim şeyi demiyooor. :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?