Allah Allah bir yaşıma daha girdim ne varmış sinirlenecek..keyfimizden kilo almıyoruz herhalde..bölünerek de çoğalmıyoruz ortak bir bebeğimizi taşıyoruz..öyle kiloma falan karıştırmam ben kimseyi..manken değiliz sonuçta.anneyiz hamileyiz.şekilcilik kötü şey
Allah Allah bir yaşıma daha girdim ne varmış sinirlenecek..keyfimizden kilo almıyoruz herhalde..bölünerek de çoğalmıyoruz ortak bir bebeğimizi taşıyoruz..öyle kiloma falan karıştırmam ben kimseyi..manken değiliz sonuçta.anneyiz hamileyiz.şekilcilik kötü şey
kaydirigubbakcemile3 serinlemişsin negüzel yarın son, artık bende evimde öğlen uykusuna yatarım ohh miss :)cok komik bisi oldu
dus aldım giyindim oyle uzandım tvye bakarken su iciodum bide guzel uyku bastırdı gozum gitti ama tam kaykılmamıstım sonra ne oldu anlamadım bş ıslaklıkla uyandım meger elimdeki suyu ustume dokmusum koltuk ustum basım ıslandı kendime geldim birden uyandım :))
az önce bi haber aldım sinir oldum:umursamaz:
eltimler geliyorlarmış bu akşam:bbo: 1 hafta kadar kalacaklarmış hiçde sevmem kendilerini:dilcikar: işin kötü yanı biz kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ve yemeği beraber yiyoruz şimdi onlar gelince 7 gün yine beraber olacağız.....çok bilmiştir kendileri herşeyi o bilir herşeyi o yapar.... biz hiçbirşey bilmiyoruz ya:mymeka: şimdi hafta sonu için planlarım vardı evde yapılacak işler ve dolap silinip yerleşecekti kayınvalidemde yardım edecekti onlar gelecek diye benim işler yine kalır:mymeka: inşallah kızım doğduğunda gelmezler yoksa loğusa halimle onu hiç çekemem benim ilk çocuğum ya bana habire birşeyler öğretmeye kalkacak onu öyle yap yok bunu böyle yap diye sonra benimde tepemin tası atacak ve bi çıngar çıkacakÇok üzgünüm çoook
Benim ki hiç sevmez kilolu olmamı. Yıllardır söyledi spor yap spor yap... Başlıyorum bir süre sonra foss. Diyet te aynı şekilde. adamcağız senden tek bir şey istiyorum, insan napar eder bu isteğini kırmayayım diye yapar diyor ama ben tatlı bağımlısıyım bırakamıyorum.
Hamileyken de çikolata ve tatlı götürdüğümden aldığımı biliyorum. Yoksa herşeye dikkat ediyor olsam ve kilo alsam kızmaz tabi ki.
Suç bende biliyorum :)
Neyse doğumdan sonra beraber gaza gelirsek zayıflarız değil mi hihoyyyt İçim rahatladı biraz. Veririz veririz, eskisinden de güzel olucaazz.
ilerde bebeğin olunca ve emzirem işin btince krom kapsülü kullan tatlıya olan isteeğini yok edecektir
bende senin gibiydim tatlıya dayanamazdım ve onun yüzünden kilo aldım hergün koşu bandında yürdüğüm halde kilo verememiştim ama krom kapsülü bi kullanmaya başaldım hem tatlı siteğim yok olmuştu hemde kilolar canım tavsiye edilir
aşrırı tatlı yemek krom depolarını tüketüyormuş ve insülün ihtiyacı vucütta arttıkça tatlıya dayanıyorsun krom bunu dengeliyormuş araştır istersen ama hamileleik sonrası benm emzirme dönemindede soracağım sorun yok derse doktor başlıyacağım direk göbek bölgesini inceltiyor denemiştir
Duymuştum ama sen kullandım deyince daha bir etkili oldu. Ben de emzirme döneminde diyetisyenden diyet almayı düşünüyorum. Ben de sorarım doktoruma sorun olmazsa kullanırız.
Selam kızlar
Doığum günü annişlerime Evrim ve Özlem kucak dolusu öpücükler - tüm dilekleriniz gerçek olsun kızlar
Sabah sağlık ocağına gittim tahlil yaptırmak için - rutin - doktorum istemedi bu ay bende öyle bi bakmak için yaptırmak istedim - kan alındı felan sonra ordaki ebe her ay kontrolümü yapıyo - kilo tansiyon felan Bebişimin kalp atışlarını da dinliyo bir tane uydurma bi cihazla
Bugün de aynı şekilde tarttı ölçtü - kalp atışlarını dinlerken birden bire şiması değişti ciddi oldu ses tonu değişti - Seni korkutmak istemiyorum ama bebeğinin kalbi çok yavaş atıyo dedi - ben tabi dondum kaldım nasıl yani bu ne demek oluyo şimdi diye - kadın sakin ol lütfen şimdi hemen doktorunu ara dedi zaman kaybetme orda ultrasonda çok daha net görecektir dedi - sakın bugün hiç yürüme gerekirse çağır birini alsınlar seni dedi - benim telaşıma telaş ekledi - başıma kaynar sular indi resmen Tamam dedim Eşim dışarda bekliyodu zaten arabada bindik hemen doktoru aradık gittik - muayenanesi ful girilmiyo - aldı ama beni hemen söyledim ben böyle böyle dediler diye - baktı Nefes alabilirsin hiç telaşlancak bişey yok dedi doppler gayet iyimiş - ordaki cihaza pek inanma dedi onu laf olsun diye ölçüyolar dedi - herşey çok güzel geliştiğini söyledi veeeee benim minicik miyon bebişim 250 gr !!!! almış kızlar Genelde yarın gitmem gerekiyordu yarın 1 hafta olacaktı bi,r önceki kontrolden geçen 7 günde 110 gr almıştı şimdi 6 günde 250 gr almış toplamında 1353 gr olmuş benim minik kuşum çok mutlu oldum anlatamam
Bundan sonra haftada 250 gr alsa çok iyi valla dimi?
Öyle işte sabah sabah yüreğimi ağızıma getirdi sağlık ocağındaki ebe allahtan doktoruma çok güveniyorum beni herzaman rahatlatmayı başarıyo
Bol su iç ve bebeğinin hareketlerini dinle başka da yapacağın bişey yok dedi bana - hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
sağlıcakla kalın kızlar.şimdi çıkıyorum.artık adanadan yazmaya çalışacağım sizlere.çocuklarınızla allaha emanet olun
behiyeesen, dide+, dnzyildizi84, Elta, fasulyeko, gyzmo, jenny_sh+, milkshake, nazar_boncugum, norraa+, petrik+, sakaleynmaster+, tuana3434+
herkes baska yerleremi bakıoda kimse yazmıo
Her gün yaşanan bir olay bu kadar mı güzel anlatılır:hooray:Koptum vallahi:roflol:uyanma biçimlerim
1-koca cüssemle hep aynı tarafa yatmaktan mütevellit omuz gemüğü ve boyun ağrısıyla uyanma
2- kazaran gerinince bacağa giren taşşş gibi krampla çığlık çığlığa uyanma. salifoyu yataktan yere zıplatma
3-el-ayak uyuşması,iğnelenmesi,karıncalanması
4-kaburgaya nevadan tebük yeme
5-illaki çiş çiş çiş
Evet evetalkisalkisalkisBenim sevgilim de öyle. Resmen prensesler gibi bakıyor bana. Çok da iyi bir baba olacak eminim. Bu adamla 4 çocuk bilem yapılır bealaelaelaelaelaeevet aferim benim kocamaaaalkisalkisalkis bu yaptıklarının yanında birşey değil 8 aydır yediğim önümde yemediğim arkamda, gece su getirir, sütümü hazırlar, yataktan gece kalkmak zor oluyor tutar elimden kaldırır tuvalete giderken vs.... alkışın en büyüğünü hak ediyor benim aşkımmmalkisalkisalkis ve işin tuhaf yanı hiç bıkmadı bunlardan ve hala 2. çocuğu istiyor hiç zor gelmedi ona bu yaptıklarıopuyorumnanaktan
Maşallah kuzucuğa, ne güzel büyümüş annesiSelamlar herkse,
hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin
geçmişi tam okuyamamdım biraz bakabildim
Dün doktordaydık,
Ah canım ya:teselli:Ne zordur tahmin edebiliyorum. 3 sene ayrı kaldım ben sevdiğimden. Yaşamadan bilinmez. Allah sabır versin. Sakın aklına kötü şeyler getirme. İyileri çağır, iyi olsun. Sağ salim kavuşacaksınız üçünüz inşallah:Saruboceq:merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
BU LAFIN ALTINA İMZAMI ATIYORUM ARKADAŞIM. KALIN KAFALILARA BİR DERS OLSA BARİkötükedihüsoİnşallah eşine kavuşursun yakında. Kendini üzmemeye çalış çok fazla. Elinde değil çok fazla ama hep iyi düşünmeye çalış.
İşte özgürlükleri geri almak ne kadar zor görüyoruz. Bizdekiler de kendi özgürlüklerini kaybetmek için savaşıyorlar.
Uç bir örnek anlatayım ben sana; benim ikiz annesi bir arkadaşım var. Biliyorsunuzdur, ikizler sezeryanla genelde 36. haftada falan alınıyor. Öyle sonuna kadar beklenmiyor. Benim bu saftirik arkadaşım, ben evde iki balık burcuyla ne yapacağım, bari koç olsunlar diye doktoru atlattıkça atlatıyor. Doktor en son zorla hastaneye çağırmış da 39. haftada almışlar bebişleri. Garibim, bir tanesi diğerinin sıkıştırdığı yerde büzüşmüş kalmış:1shoksağol cnm
aynen bende senin gibi düşünüyorum ne burcu yaa yerim burcunu, sağlıkla doğsunda yavrum burçfelan önemsiz ayrıntılar
Benim de ümidim o yönde bakalım kısmet-tatlicadiarzu-yok canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı kilolar gider bir şekilde.... bende rejim yapayım dediğim zaman başarılı olamam daha çok iştahım açılır.... ama ben doğumdan sonra kiloların fazlasıyla gideceğine inanıyorum çünkü kolay birşey değil çocuk bakmak, evin işi gelen giden vs.... uykusuzlukta çok etkili insanın kilo vermesinde..... bu tempoda da ister istemez kilolar gider diye düşünüyorum.... gider dimi inşallah gidersositososito
alkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkisbiz hamileyiz yaa olacak o kadar kilomuz tabii... aksini söyleyen olursa kızdırmasın beni...:) biz özeliz şu anda, hemde kilolarımız bize çok yakışıyor özelliklede tombik göbüşlerimiz... bizim yerimizde olmak isteyen ne kadar bayan var, şükür çok şanslı insanlarız kızlar farkedin artık bunu ve takmayın bu mevzuyu..tüm hamişlerimizi kucaklıyorum ve öpüyorum göbüşlerinizi içindeki meleklerinizi....
selam kızlar.ben büyük bi heyecanla valizleri yerleştiriyorum.yarın sabah 9 da doktor randevum var.sonrasında ise adanaya gidiyoruz direk.daha önceki gitmelerimde eşimin ve benim kıyafetlerimizi yerleştirirdim.şimdi oğlumun kıyafetlerinide yerleştimeye başlayınca hoş bi heyecan duydum.sizleri merakta bırakmıyacağım.rara sıra girip sizleride okuyacağım çünkü ben de sizleri merak edeceğim.şimdilik hoşçakalın.belki akşama giremem.herkes kendisine ve bebeğine iyi baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?