2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben dert ediyorumde kocişim hep rahatlatıyor sağolsun:lepi:

işte olay budur arkadaş :lepi:

kaydirigubbakcemile3 serinlemişsin negüzel yarın son, artık bende evimde öğlen uykusuna yatarım ohh miss :)

takma kafana usulünce verirsin cevabını bilmişlik taslayamaz yada he de geç, kendi tecrübemi yaşayarak edinmek istiyorum dersin, temzilk konusunda da sen hamilesin tek başına dolap silecek halin yok yardım etmezse kayınvleiden sonraki hafta yaparsınız dert etme boşver

Elta takam kiloları kafana bir şekilde verilir, ev işini yapmak çocuk bakmak yemek yetiştirmye çalışmak çok koşturucucaz zayıflarız dimi

biz hamileyiz yaa olacak o kadar kilomuz tabii... aksini söyleyen olursa kızdırmasın beni...:) biz özeliz şu anda, hemde kilolarımız bize çok yakışıyor özelliklede tombik göbüşlerimiz... bizim yerimizde olmak isteyen ne kadar bayan var, şükür çok şanslı insanlarız kızlar farkedin artık bunu ve takmayın bu mevzuyu..tüm hamişlerimizi kucaklıyorum ve öpüyorum göbüşlerinizi içindeki meleklerinizi....

Benim ki hiç sevmez kilolu olmamı. Yıllardır söyledi spor yap spor yap... Başlıyorum bir süre sonra foss. Diyet te aynı şekilde. adamcağız senden tek bir şey istiyorum, insan napar eder bu isteğini kırmayayım diye yapar diyor ama ben tatlı bağımlısıyım bırakamıyorum.
Hamileyken de çikolata ve tatlı götürdüğümden aldığımı biliyorum. Yoksa herşeye dikkat ediyor olsam ve kilo alsam kızmaz tabi ki.
Suç bende biliyorum :)

Neyse doğumdan sonra beraber gaza gelirsek zayıflarız değil mi hihoyyyt İçim rahatladı biraz. Veririz veririz, eskisinden de güzel olucaazz.

ilerde bebeğin olunca ve emzirem işin btince krom kapsülü kullan tatlıya olan isteeğini yok edecektir
bende senin gibiydim tatlıya dayanamazdım ve onun yüzünden kilo aldım hergün koşu bandında yürdüğüm halde kilo verememiştim ama krom kapsülü bi kullanmaya başaldım hem tatlı siteğim yok olmuştu hemde kilolar canım tavsiye edilir
aşrırı tatlı yemek krom depolarını tüketüyormuş ve insülün ihtiyacı vucütta arttıkça tatlıya dayanıyorsun krom bunu dengeliyormuş araştır istersen ama hamileleik sonrası benm emzirme dönemindede soracağım sorun yok derse doktor başlıyacağım direk göbek bölgesini inceltiyor denemiştir

selam kızlar nasılsınız ya bana bi haller oldu milleti hamileliğinin ilk günlerinde uyku bastırırdı benide son zamanlarıma doğru bastırıyo inanın bütün gün uyuyorum ne yürüyüşe çıkıyorum nede başka bişey yapabiliyorum bi tembellik üstümde sormayın

heee bu arada fasulyekoyu rüyamda gördüm bugün bi ara uyuklamışım yine dalmışım rüyaya fasulyekoyu başbakanın yardımcısı olarak gördüm diyorumki ya kızım sen hamilesin işi bırakacağın yerde gidiyon dahada zor bi işe başlıyon bi samimiler ama başbakanla gezip duruyolar şehir şehir fasulyekoda elinde bi not defteri not tutuyo böle işteeee

Duymuştum ama sen kullandım deyince daha bir etkili oldu. Ben de emzirme döneminde diyetisyenden diyet almayı düşünüyorum. Ben de sorarım doktoruma sorun olmazsa kullanırız.

Duymuştum ama sen kullandım deyince daha bir etkili oldu. Ben de emzirme döneminde diyetisyenden diyet almayı düşünüyorum. Ben de sorarım doktoruma sorun olmazsa kullanırız.

herşeyin bir çözümü var sonuçta hele bir sağlıklı bi şeklide kuzularımızı kucağımıza alalım 40 mız çıksın sonra yavaş yavaş kilo işine bakarız topiğimizde açar birbirmize destek oluruz alkisalkisalkis

selam kızlar.ben büyük bi heyecanla valizleri yerleştiriyorum.yarın sabah 9 da doktor randevum var.sonrasında ise adanaya gidiyoruz direk.daha önceki gitmelerimde eşimin ve benim kıyafetlerimizi yerleştirirdim.şimdi oğlumun kıyafetlerinide yerleştimeye başlayınca hoş bi heyecan duydum.sizleri merakta bırakmıyacağım.rara sıra girip sizleride okuyacağım çünkü ben de sizleri merak edeceğim.şimdilik hoşçakalın.belki akşama giremem.herkes kendisine ve bebeğine iyi baksın

deryacığım
bende olsam sinir olurdum ama en azından herşeyin yolunda olduğunu ters giden bi şeyler olmadığını biliyorsun.bende yarın göreceğim oğlumu çok merak ediyorum.iki haftada ne kadar büyüdü sağlığı nasıl yarın öğreneceğim

Canim ya ilk okumaya basladigimda öyle cok üzüldümki ama sonunda icime su serptin!!

Kizinin iyi olmasina cok sevindim masallah ona! kocaman olmus

saglik ocagindakiler bi kerede beni öyle tedirgin etmislerdi solugu doktorda almistik.

aglicak duruma gelmistim ama doktorumda normal demisti hadi ben gerilsemde farketmezde kücücük yavrumda etkilenmistir diye bide ona üzülmüstüm...

Haftaya da ben gidicem bakalim nasil olmus benim bicirigim cok merak ediyorum...:ecrin_bebek:

behiyeesen, dide+, dnzyildizi84, Elta, fasulyeko, gyzmo, jenny_sh+, milkshake, nazar_boncugum, norraa+, petrik+, sakaleynmaster+, tuana3434+

herkes baska yerleremi bakıoda kimse yazmıo

simdi geldim!!!Herpinizin kandili kutlu olsun kizlar!!!telefon telefon üstüne kandil kutlamaktan helak oldum valla sonrada yemek telasina düstüm derken bakamadim yazilanlara...

Her gün yaşanan bir olay bu kadar mı güzel anlatılır:hooray:Koptum vallahi:roflol:

Evet evetalkisalkisalkisBenim sevgilim de öyle. Resmen prensesler gibi bakıyor bana. Çok da iyi bir baba olacak eminim. Bu adamla 4 çocuk bilem yapılır bealaelaelaelaelae
Selamlar herkse,

hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin

geçmişi tam okuyamamdım biraz bakabildim

Dün doktordaydık,
Maşallah kuzucuğa, ne güzel büyümüş annesiHep böyle güzel haberlerle gelesin inşallah:Saruboceqondurma kısmına da ayrıca memnun olduğumu belirtmeliyimyerimseniben
Ah canım ya:teselli:Ne zordur tahmin edebiliyorum. 3 sene ayrı kaldım ben sevdiğimden. Yaşamadan bilinmez. Allah sabır versin. Sakın aklına kötü şeyler getirme. İyileri çağır, iyi olsun. Sağ salim kavuşacaksınız üçünüz inşallah:Saruboceq:
BU LAFIN ALTINA İMZAMI ATIYORUM ARKADAŞIM. KALIN KAFALILARA BİR DERS OLSA BARİkötükedihüso

sağol cnm
aynen bende senin gibi düşünüyorum ne burcu yaa yerim burcunu, sağlıkla doğsunda yavrum burçfelan önemsiz ayrıntılar
Uç bir örnek anlatayım ben sana; benim ikiz annesi bir arkadaşım var. Biliyorsunuzdur, ikizler sezeryanla genelde 36. haftada falan alınıyor. Öyle sonuna kadar beklenmiyor. Benim bu saftirik arkadaşım, ben evde iki balık burcuyla ne yapacağım, bari koç olsunlar diye doktoru atlattıkça atlatıyor. Doktor en son zorla hastaneye çağırmış da 39. haftada almışlar bebişleri. Garibim, bir tanesi diğerinin sıkıştırdığı yerde büzüşmüş kalmış:1shokoktor iyi azarlamış ama kızı sen evladını düşünmüyor musun diyeklava:
Benim de ümidim o yönde bakalım kısmet-tatlicadiarzu-
alkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkis

Gözün aydın ve iyi yolculuklar canım. Sağ salim git, sağ salim doğur kuzunu

Esrako, yay gadını gittin bula bula çiyanı buldun değil mi :) Çook geçmiş olsun..
Didoooo, kim demiş aslana bişey :) En iyi anlaştığım burçlardandır bir yay bir aslan... olay bitmiştir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…