2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yorgunum dostlarım, biraz istirahat edeyim...

Uzun süre girmezsem merak etmeyin.

Tatil kavramı bana ters :) Muhtemelen bir aksilik olmazsa kısmen inzivaya çekilmiş, tebdili mekan yapmış, biraz kafamı dinliyor olacağım... Sonra da zaten doğuma daha bir yaklaşmış olacağız kısmetse... Heyecan iyice bir basacak. Aklım sizde kalacak ama akıllı uslu durursunuz de mi ben yokken :) Özellikle gypsyesra, didonun sözünden çıkma ha, karışmam sonra. Evriş, önce Allah'a sonra sana emanet bu topik insanları :) Haydin selametle...

gypsy'e not: biliyorum tüpürmek ne, bak bir de cümle içinde kullanayım sana:
"Yerlere tüpürmek yasaktır."... oldu miiiiiiiiiii

evet canım ne yapayım ertık haftaya kaldı
sende güle güle git doktordanda güzel haberler alırsın inşallah bizi habersiz bırakma

sana bol bol dinlenmeler arada ses vermeiyi unutma emikaydirigubbakcemile3

BEN GELDIM YINE HEMEN CIKICAM GÜZEL ANNıŞLER HEPıMıZıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN KIZIM ELLERıNıZDEN ÖPER opuyorumnanaktan BU ARADA BU GÜN ARKADAŞIM PEMBıŞ HASTANE CIKISI HEDIYE GETIRDı O KADAR GÜZELKI 2 TANEDE ıÇLIK ALMIS COK CıCı NEYSE BEN KAÇAR ŞEKERLER HEPıNıZı ÖPÜYORUZZZZ KIZIMLAa.s.

Buradan çıkan sonuç.. kimse mükemmel değilmiş Eltacım. Eşinin hamile bir kadına bakış açısı ve de senın onu haklı görmen mükemmellik kavramını çökertir..

Saglıcakla git, saglıcakla gel.. Allaha emanet ol evladınla.

kiyamam sana, bosver arada anlatip rahatlamak iyidir...
cok ideal almissin tatlum; 15 ile bitirisin maksimum, dogumdan 3-6 ay sonrada bisi kalmazzz
ben dert ediyorumde kocişim hep rahatlatıyor sağolsun:lepi:
benimkide hatta cok daha memnun bu halimden, onceden kemik geliyodu elime simdi lop lop et geliyor, bingil bingil cok seker oldun diyor, surekli mincirmak istiyorum diyor:)))super moral dimi:)))

iyi yolculuklar, selametle git tatlim, hayirli dogumlar...

ee daha karpuz keseceeeediiikkk, nereye boleee...yok ole uzun sure ara vermek....lmaz:

ya burasii cok sicakkkk, ki hic olmaz boylee, resmen yaniyorumm, eve gelene kadar ayaklarim yine toynak oldu..klimada yok, cunku burda oyle bi aliskanlik yok:)) yarin ilk is bi vantilator alicam..

aynen öyle sevip öpüp duruyor ne güzel şuna bak diye moral oluyor zaten hiçbir zaman beni eleştirmemiştir şarktayken kilo aldım diye kendim koşu bandı istedim aldı inceltici kremlerle desteklemem gerek dedmi hemen sipariş etti ama aradada ben seni böylede seviyorum kendini yıpratma der hep canım kocişim benim ama bakımlı olmayı severim yine kendimizi bırakmamaız gerek değilmi kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

kizlar buarada her eve geldigimde farkediyorum, insanin evinde olmasi gibisi yok, allahtan yarin evdeyim ve cok mutluyum:))))

alkisalkisalkis..alkisalkisalkis

sağlıcakla kalın kızlar.şimdi çıkıyorum.artık adanadan yazmaya çalışacağım sizlere.çocuklarınızla allaha emanet olun

sen de allaha emanet olasın..sağ salim git, doğur ve gel..habersiz bırakma bizi..

delüüüüüüüsünnnn...allaha emanet ol..

KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)

şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..

üzüldüm cnm boşver dinlenmene bak sende bebişle yerimseniben
umarım tazminat olayı istediğin gibi sonuçlanır :Saruboceq:

mercimekim canım icin burkuldu biliorum ama inan bunun bugunde olmasında cok buyuk hayır vardır
adamlar zaten sallamaya baslamıslardı kendini uzme bebisin toparlansın hemen is bulursun bak ben kac aydır evdeyim insanın bunada ihtiyacı oluyor

kilo konusunda yorumlar yapılmıs benim esim mesela normalken kiloma dikkat etmemi isterdi bende zaten tombul deildim az kilo alsam hemen verirdim biraz sebze salatayla..
ama simdi hayatımın en tombul halini yasadıgım halde bana cok destek oluyo ben surekli cok sisko oldum diorum oda olsun verirsin sıkma canını hep boyle kalmıycanki dio hatta gıdısımı kollarımı sıkıp duruo topusum benim die. yani onun durumdan sikayeti yok yeterki bebisimiz saglıklı olsun.

hem zaten 40lar cıksın biz kendimiz baslıycaz zayıflamaya once kendimiz icin sonra esler icin olmalı hersey...

canını sıkma bu hayırlı günde vardır bir hayır tazminatınıda istediğin gibi alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…