selam kızlar.ben büyük bi heyecanla valizleri yerleştiriyorum.yarın sabah 9 da doktor randevum var.sonrasında ise adanaya gidiyoruz direk.daha önceki gitmelerimde eşimin ve benim kıyafetlerimizi yerleştirirdim.şimdi oğlumun kıyafetlerinide yerleştimeye başlayınca hoş bi heyecan duydum.sizleri merakta bırakmıyacağım.rara sıra girip sizleride okuyacağım çünkü ben de sizleri merak edeceğim.şimdilik hoşçakalın.belki akşama giremem.herkes kendisine ve bebeğine iyi baksın
evet canım ne yapayım ertık haftaya kaldıderyacığım
bende olsam sinir olurdum ama en azından herşeyin yolunda olduğunu ters giden bi şeyler olmadığını biliyorsun.bende yarın göreceğim oğlumu çok merak ediyorum.iki haftada ne kadar büyüdü sağlığı nasıl yarın öğreneceğim
Yorgunum dostlarım, biraz istirahat edeyim...
Uzun süre girmezsem merak etmeyin.
Tatil kavramı bana ters :) Muhtemelen bir aksilik olmazsa kısmen inzivaya çekilmiş, tebdili mekan yapmış, biraz kafamı dinliyor olacağım... Sonra da zaten doğuma daha bir yaklaşmış olacağız kısmetse... Heyecan iyice bir basacak. Aklım sizde kalacak ama akıllı uslu durursunuz de mi ben yokken :) Özellikle gypsyesra, didonun sözünden çıkma ha, karışmam sonra. Evriş, önce Allah'a sonra sana emanet bu topik insanları :) Haydin selametle...
gypsy'e not: biliyorum tüpürmek ne, bak bir de cümle içinde kullanayım sana:
"Yerlere tüpürmek yasaktır."... oldu miiiiiiiiiii
Haftaya doktora gitmeye korkuyorum. Zaten akşam saati gidiyoruz, o saatte tartıldığımda daha da çok çıkıyor. Eşim şok olur vallahi. Zaten hamilelikten önce bile 5 kg kadar vermemi istiyordu. Benim iradesiz olduğumu bildiği için bu kiloları hiçten veremez bu kız diye acayip sinirlenecek.
Tatil kavramı bana ters :) Muhtemelen bir aksilik olmazsa kısmen inzivaya çekilmiş, tebdili mekan yapmış, biraz kafamı dinliyor olacağım... Sonra da zaten doğuma daha bir yaklaşmış olacağız kısmetse... Heyecan iyice bir basacak. Aklım sizde kalacak ama akıllı uslu durursunuz de mi ben yokken :) Özellikle gypsyesra, didonun sözünden çıkma ha, karışmam sonra. Evriş, önce Allah'a sonra sana emanet bu topik insanları :) Haydin selametle...
aman ondan gelecek yardım allahtan gelsin..... hayatta yardım etmez..... düğün için ev temizliyorduk ev inşaat hepimizin canı çıktı eltim eve bakmaya geldi eli belinde dolaştı yardım etmedi onu bile geçtim bunlar yorulmuştur bi çay demleyim yada bir tabak yemek yapayım bile demedi.... gecen senede mevlüt okuttum biz kayınvalidemle harıl harıl temizlik yapıyoruz eltimle görümcem birlikte gezmeye gittiler... bütün kışlıkları kayınvalidem görümcem ben beraber yaparız eltim hazıra konar yardıma gelmez yardım etmez ama kayınvalidem kıyamaz onlara da verir alışmış oda benden yaşça epey büyük bi 20 yaşa yakın yaş farkı var aramızda daha bize önderlik edeceğine bide ev hanımı düşünün çalışan benim hazıra benim konmam gerekiyor ama malesef hanımefendi konuyor:mymeka: o yüzden etmez bende etmesini istemem zaten sonrada oda laf olur:mymeka: ben ondan ne fayda ne zarar hiçbirşey istemiyorum:dilcikar: offf rahatladım beee ne kaaa dolmuşum meğer
cok ideal almissin tatlum; 15 ile bitirisin maksimum, dogumdan 3-6 ay sonrada bisi kalmazzzben de 12-13 kilo aldım net söyleyemiyorum çünkü değişiyor şişmelere bağlı olarak..bana da herkes az almışsın diyor..doktorum dışında ben de aynaya bakınca devasa birşey görmüyorum..sağlık sıhhat olsun..
benimkide hatta cok daha memnun bu halimden, onceden kemik geliyodu elime simdi lop lop et geliyor, bingil bingil cok seker oldun diyor, surekli mincirmak istiyorum diyor:)))super moral dimi:)))ben dert ediyorumde kocişim hep rahatlatıyor sağolsun:lepi:
iyi yolculuklar, selametle git tatlim, hayirli dogumlar...selam kızlar.ben büyük bi heyecanla valizleri yerleştiriyorum.yarın sabah 9 da doktor randevum var.sonrasında ise adanaya gidiyoruz direk.daha önceki gitmelerimde eşimin ve benim kıyafetlerimizi yerleştirirdim.şimdi oğlumun kıyafetlerinide yerleştimeye başlayınca hoş bi heyecan duydum.sizleri merakta bırakmıyacağım.rara sıra girip sizleride okuyacağım çünkü ben de sizleri merak edeceğim.şimdilik hoşçakalın.belki akşama giremem.herkes kendisine ve bebeğine iyi baksın
kiyamam sana, bosver arada anlatip rahatlamak iyidir...
cok ideal almissin tatlum; 15 ile bitirisin maksimum, dogumdan 3-6 ay sonrada bisi kalmazzz
benimkide hatta cok daha memnun bu halimden, onceden kemik geliyodu elime simdi lop lop et geliyor, bingil bingil cok seker oldun diyor, surekli mincirmak istiyorum diyor:)))super moral dimi:)))
iyi yolculuklar, selametle git tatlim, hayirli dogumlar...
ee daha karpuz keseceeeediiikkk, nereye boleee...yok ole uzun sure ara vermek....lmaz:
Allah Allah bir yaşıma daha girdim ne varmış sinirlenecek..keyfimizden kilo almıyoruz herhalde..bölünerek de çoğalmıyoruz ortak bir bebeğimizi taşıyoruz..öyle kiloma falan karıştırmam ben kimseyi..manken değiliz sonuçta.anneyiz hamileyiz.şekilcilik kötü şey
sağlıcakla kalın kızlar.şimdi çıkıyorum.artık adanadan yazmaya çalışacağım sizlere.çocuklarınızla allaha emanet olun
KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?